Рецепта за Ергенско ястие - лесно и вкусно
Кой не е ял яйца с наденица
Необходими продукти:
- 250 г сурова наденица;
- 1 глава лук;
- 1 с.л. зехтин екстра върджин;
- 2 домата;
- 3 яйца;
- 1 топка сирене бурата;
- Сол, черен пипер, магданоз на вкус.
Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати.
Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб
													
													
													
													
													
															
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Извънредна ситуация в АЕЦ "Козлодуй"
													
													
																													
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Застреляха кмет на публично място
													
													
																													
															
															
															
															
															
														
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
							
							
							
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										