×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нарязването на един ръждясал кран не означава старт на „Супер Бургас“


05 Октомври 2011, Сряда, 13:23 ч.
Автор: Димитър Петров

Ако бе готов круизният терминал, той щеше да засенчи ремонтите на Димитър Николов, смята кандидатът на БСП

- Г-н Маринов, броени дни след вашите критики, че първият етап на „Супер Бургас“ още не е започнат, а вече трябваше да е завършен, бе обявен старт на пътническия терминал.

- Доколкото разбрах, в пристанището е нарязан един кран и с това е даден "старт" на проекта. А кранът е бракуван преди няколко години. Явно е голямо постижение да се нареже един кран, щом това така трябва да се отбележи в медиите. И заради наближаващите избори да се представи като начало на строежа. Искам да кажа, че реално няма нищо подобно. За да стартира първа фаза, трябва да се довърши процедурата по Подробния устройствен план (ПУП), която бе спряна през месец януари, тъй като тогава бе иззета от мен цялата документация и до ден-днешен никой не е продължавал работата. Няма как да строиш нещо без ПУП, а камо ли да се направи архитектурен проект, за което трябват  поне още 3 месеца като процедура, въпреки че прединвестиционното проучване докара нещата до доста близък до крайния резултат вариант. Има много процедури и някой трябва да ги движи. От януари досега нищо подобно не се е случило. Аз искам „Супер Бургас“ да стане факт, който и да го прави.

- А вярно ли е, че сте подложен на натиск да не използвате проекта „Супер Бургас“ в предизборната си кампания за кмет на града?

- Вярно е, бих казал на ежедневен натиск.

- От кого? Един кандидат за кмет ви обвинява, че показвате на избирателите само картинки.

- Натискът идва от щаба на ГЕРБ. И не е само това - от една година работата ми като изпълнителен директор на „Зона за обществен достъп Бургас“ АД се блокира по всякакъв начин. Защото, ако първият етап на проекта бе готов и вместо старо желязо и грозни кранове имахме един красив и модерен круизен терминал, успехите на Димитър Николов и неговите ремонти на главната улица щяха да избледнеят.

- Преди дни казахте на една пресконференция, че могат да ни изключат от „Медкруиз“.

- Това е напълно реална опасност, защото вече втора година ние умишлено не плащаме членския си внос. Това са 19 хиляди евро. А „Медкруиз“ е асоциация на средиземноморските пътнически пристанища и круизните оператори. Няма как тук да акостират много лайнери, ако ние не членуваме в нея. Но това е тенденцията – всяко нещо, което не носи дивиденти на ГЕРБ, не се подкрепя, а се бойкотира.

- Но преди дни в Бургас се проведе конференция за интермодален транспорт.

- Да, на тази конференция аз като изпълнителен директор на „ЗОД Бургас“ АД трябваше да представя проекта „Супер Бургас“ пред Общността на черноморските и азовските пристанища, както и пред местната общественост. Това право обаче ми беше отнето с мотива, че така съм щял да натрупам политически дивиденти.

-  Има логика в това…

-  А има ли логика общинската администрация да бойкотира моя анкета?

-  За предизборните нагласи в града?

-  Не. Анкетата трябваше да открои най-важните проблеми, които вълнуват хората в града. Исках да ми бъдат определени места за провеждането й, но получих отказ. Въпреки това успях да я направя – с доброволци, които анкетираха хората по улиците. Раздадохме 5000 анкетни карти, от които ни бяха върнати обратно около 3500. И 90% от хората посочиха като основен проблем на Бургас безработицата. Затова и откриването на нови работни места е основен приоритет в моята програма.

-  От кого получихте отказ?

-  Отговорът бе подписан от директора на териториална дирекция „Приморие“ Стефан Дубаров. И това не е единствената спънка, която ми се прави. Беше му отказано и ползването на автобусните спирки в града за политическа реклама. От рекламната агенция, която е подписала договор с концесионера на спирките, ми обясниха, че на тях може да се прави само търговска реклама, защото местата били общински. А в същото време кандидатът за кмет Димитър Николов прави политическа агитация на електронното табло пред хотел „България“, което е собственост на общината. Явно ГЕРБ виждат в мое лице сериозна заплаха. Искам да ви припомня, че председателят на досегашния Общински съвет Снежина Маджарова от ГЕРБ не ми позволи да изпълня задължението си като изпълнителен директор на „Зона за обществен достъп Бургас „ АД и да дам отчет пред съветниците за дейността на дружеството, през август някой заличи страницата ми в Уикипедия. Просто това не е честна борба.


В категории: Опозиция , Политика


54
Коментара по темата
54.
Бил Моър (HBO) до Нели Лукановска
10.10.2011 00:24:34
0
1
„Каква е разликата между това да бъдеш гадже на Чарли Шийн и да си електорат? В първия случай като те еб@ват, поне ти плащат!”

„Време е редовите американци (БЪЛГАРИ) да кажат на политиците (ГЕРБ) това, което хората от Детройт казаха на Чарли Шийн по време на последното му шоу там – "Това са пълни глупости! Върнете ни парите!”

А за това, че вече сте на изживяване сме повече от СИГУРНИ, госпожо!!!
53.
Нели Лукановска
08.10.2011 23:31:00
2
1
До № 52 - Не бъдете толкова сигурни, че след 2 години ГЕРБ няма да повторят мандата си! Има много време, нищо не е сигурно за тогава. Единственото сигурно е, че сега и през следващите 2 години на власт е и ще е именно ГЕРБ. Колкото и да не се харесва това на някои. Те не са перфектни и няма да бъдат такива, но са далеч по за предпочитане от пропадналата Тройна коалиция. А това е факт неоспорим!
52.
До № 51
07.10.2011 20:51:45
1
3
Значи, когато след максимум 2 (две) години ГЕРБ паднат от власт повсеместно, Бургас отново ще духаме супата, така ли? Много "мъдра" логика, г-жо Нели Лукановска, "Брависимо! Бис!" - заради такива "мислители" сме на това дередже в момента! Не е ли време най-сетне да си вземем поука и и да започнем да мислим в перспектива, за бъдещето и ЗА ДЕЦАТА СИ, на които им предстои да живеят в това бъдеще???

Да, и още нещо, не забравяйте, че Д.Николов НЕ Е от ГЕРБ, той е от СДС, просто си е фурнаджийска лопата, току виж след 2 години премине в поредна "командировка" в БСП, ДПС или СКАТ! :)))))))

За справка:http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/28819/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%8F-%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%93%D0%95%D0%A0%D0%91

Така че, помислете го ОЩЕ ВЕДНЪЖ на семеен съвет, г-жо Лукановска!
51.
Нели Лукановска
07.10.2011 18:23:01
2
2
Димитър Николов много вдигна летвата и наистина вече няма кой да го надмине в мащабността на свършената работа. Това е едната причина моето семейство да гласува за него. Другата: от изминалите години се наблюдава винаги една и съща практика - ако кмета не е от същата политическа сила, от която е правителството, то рязко орязва бюджета на съответното населено място, което е в ущърб на интересите на населението в него. А ако кмета е от същата политическа сила от която е правителството то с приоритет увеличава бюджетните пари на съответната община, което е от полза за жителите в това населено място. Това е принцип при всички правителства. И понеже настоящето правителство е на ГЕРБ, от полза за всички бургазлии е кмета също да е от ГЕРБ. Това е втората причина да гласуваме за Димитър Николов. Когато гласуването е по общите интереси на жителите на населеното място, тогава то е прагматично и правилно като избор. А когато гласуването е само по идеи или симпатии - политически или не, то е грешно решение в ущърб на интересите на жителите на населеното място. Ето защо, погледнато отвсякъде - Димитър Николов е единствено правилният избор за кмет на Бургас.
50.
Asen Prodanov, Burgas
06.10.2011 18:22:39
6
3
48 явно не е разбрал, че става дума за мащабната работа свършена в полза на Бургас от кмета Димитър Николов през мандата му. Павел Маринов няма нищо общо с всичко това. До момента той не е дал своя принос за града ни. Е, ако стане кмет ще се надяваме да надмине направеното от Димитър Николов - всички бихме имали полза от това. Но според нагласите на обществото отразявани най-редовно в медиите, Павел Маринов няма да има този шанс. Скоро всички ще се убедите в това.
49.
Ала Бала Пафкатала
06.10.2011 18:08:35
5
2
Павката само мели и нищо не върши. Ала бала портокала. Никога нищо не е направил за този град. И ваклин сега като вкара 8 съветника, а вие едва 4, ще видите. И ти пръв ще си тръгнеш за Софето!!!!!
48.
Semper idem (До № 47)
06.10.2011 17:46:19
2
6
Ето, че дойде време да се съглася и с Вас, колега!;) И без това ни най-малко да накърни будната ми гражданска съвест и позиция! ;) Съгласен съм с Вас, че за 4 години беше направено изключително много за подготовката за реализация на проекта "Супер Бургас"! Радвам се и изказвам уважението си за това, че най сетне признахте "мащабната работа" резултатите, постигнати от Павел Маринов и екипа му в полза на Бургас и бургазлии!

С уважение и надежда и за бъдещ смислен и стойностен диалог,

Semper idem
47.
Asen Prodanov, Burgas
06.10.2011 17:30:19
2
2
Не, разбира се! Само един ръждясал кран е като една птичка пролет не прави. Но не е само той!!! Работата по Супер Бургас започна пред 4 години, макар и не под името на такъв проект. Всичко направено до сега е видно и само слепец или злонамерено предубеден не може да забележи и оцени мащабната работа свършена за Бургас през този период.
46.
fffffffffffff
06.10.2011 17:19:04
1
0
http://www.vsekiden.com/103902
45.
Иван Агаянц
06.10.2011 17:11:00
0
3
Тук настана голям скука, откакто намесих те и Ваклин! Той не може да бъде нито опонент, нито конкурент на Павел Маринов! Ако има какво още да се говори....давайте, а ако ще си изчерпали тезите да сложим край на полемиката!
44.
Ваклин пак ще бие БСХ
06.10.2011 16:03:00
5
1
Маринов се посира от страх от Стойновски
43.
Бургазлията-автентичния
06.10.2011 15:33:34
1
6
Не само се страхуват от новия кмет Павел Маринов,но даже и паника ги обзема.За това и вие драги плювковци не спирате,за това е и цялата тази цензура от управляващите.Но тук е време да ви се припомни приказката за вола.Чакаме ви на 24.10.2011г. пред сградата на Общината да си посипете главата с пепел и да поздравите новия кмет г-н Маринов.
42.
До 41
06.10.2011 14:32:46
5
2
Никой не го е страх от Маринов. Но Маринов го е страх от Ваклин обаче!!!!
41.
до 39
06.10.2011 11:33:35
2
7
Страх ги е от Маринов, защото както стана ясно ПАВЕЛ МОЖЕ ПОВЕЧЕ!
40.
Памет
06.10.2011 08:25:14
4
0
Най големия проблем на БСП е Ваклин Стойновски. Гласовете им ще идат за него. Ето това е проблем. На миналите избори ги смля- ИЗПРЕВАРИ ГИ
39.
Повтарям простия си въпрос:
06.10.2011 06:54:23
0
5
Хм, чета по всички форуми и ми прави впечатление едно нещо: защо всички са се нахвърлили срещу Павел Маринов? Няма ли в Бургас и други кандидати за кмет? Той ли е най-опасен за Димитър Николов, че цялата тежка, лека, средна артилерия барабар с домбака се състезават кой повече да го очерни? Доколкото знам, в Бургас са регистрирани 11 (единадесет) кандидата, ама само 2-ма са обект на оживени канонади. Или другите вече са изтъргували позициите си предварително? Просто питам, отговорете ми някой от постоянните тукашни "снайперисти"? :)
38.
!!!!
06.10.2011 01:41:40
1
7
Управляващата партия ГЕРБ е ангажирала десетки рекламни агенции, медии и социологически агенции за изборната кампания. Това става ясно от данните, публикувани в Единния регистър по изборния кодекс, предаде репортер на БГНЕС.

Общо 36 агенции обгрижват ГЕРБ на предстоящите президентски и местни избори. Това става ясно от публичния регистър на Сметната палата. Бройката е внушителна на фона на обявените само 44 агенции, ангажирани с двата вота. За социологически проучвания ГЕРБ са ангажирали Сова-5 АД, НЦИОМ, Маркет ЛИНКС ООД, МБМД ЕООД, ГФК България ЕООД. Партията плаща и на Фокус, Нунти ООД именно за извършването на социологическа дейност. Според публикуваната информация, обаче, Алфа Рисърч ООД ще работи като рекламна агенция за ГЕРБ. От партията имат сключен договор с ТВ Седем ЕАД, Дарик Нюз ЕООД, Т-Стил ЕООД, които според данните в регистъра са рекламни агенции.

Към рекламните агенции, с които работи ГЕРБ са и Студио Сити, Рекламна мрежа 5 ООД, Реклама Дупница ЕООД, Пресмаркет ЕООД, Ню Медиа Груп АД, Моушън Артс ООД, АВС КО ООД, Акром, Антони Реклама ЕООД, Арт Фореста ЕООД, Барометър България ООД, Ваком Адвъргайзинг ЕООД, ГРЕТ АРТ, Добруджа Спектър ООД, ЕКС – ПРЕС, Елит Медиа ООД Партия "ГЕРБ", ЕНИ Филм, Есбул ЕООД, ЕТ Валентин Боков - Арт Медиа, ЗАК Аутдор ООД, Кабел Сат Запад ООД, Колорит Прес ООД, Кривицки и Сие ООД, Медиа Груп ООД, Медиа Лайт ЕООД, Метрополис Груп АД. Рейсър Къмпани ООД пък са едни от тези, които отговарят за връзките с обществеността.
37.
Доктор
06.10.2011 01:02:30
7
0
Вече си мисля, че Супер Бургас- това са психичните отклонения на бесепето и Пафката. Не може само с това да ни занимават.
Господа идете да се прегледате.
36.
STOP!
06.10.2011 00:51:17
9
0
STOP! STOP! и пак STOP! Все още не съм доволен от отговора, типично във Ваш стил увъртате. Бегайте да пишете проекти. Отговорих тук защото знам, че вашия комсомолски щаб чете навсякъде ... и добавих ...

„И като е толкова голям и всеобхватен и има много неща в него, дайте да го видим. "

Вкарайте повече инфо в сайта, че не ми се ходи до приемната на Маринов ...

И все пак ... като махнем Супер Бургас, какво остава в платформата Ви господа?

Къде са хората? Ха-ха-ха - хората можете да ги видите през прозореца, да се разхождат по Александровска, да се кефят на фонтанчетата пред щаба ви. Хората са се запътили да гласуват за първи път за човек, който показа че може ...
И действа!
А не като Вас - анализи, обществени съвети, широки съвети, супермегахипербургаси, мрън мрън, незнамсикаквоси... само приказки.
От приказки сме на тоя хал. Може да е 1 нещо - но да се направи - Николов направи казиното, което беше срам за Бургас, Борисов прави магистралата, която беше срам за една европейска държава да не може да направи 200 км магистрала. За 2г! А ако зависеше от Вас - още 20 г. щяхте да анализирате, сформирате и избирате изпълнители, да обсъждате и обжалвате.
И пак казвам СТОП! Покажете нещо ново ..
35.
Същия от № 34 (до № 2)
06.10.2011 00:09:11
1
5
По повод Вашата забележка, бих споделил, че видях г-н Димитър Николов в качеството му на "патрон" на въпросната коментирана от Вас конференция с "лично обръщение" до нейните участници и картинки на "Супер Бургас" в брошурата. Така че е неуместно манипулирането с информацията, която си позволихте.

По забележката Ви относно това, че "никой друг кандидат не прави реклама по спирките" - ами разбира се, та нали кмета Димитър Николов с лична заповед ЗАБРАНИ спирките за политическа реклама, защото видя, че те бяха ангажирани с посланията на Павел Маринов "Да отворим Бургас към морето" (ах, ето, значи, защо ми се стори толкова познато кметското послание "Отваряме Бургас към водата"! - явно добър "креатив" ползва Д.Николов - бива ги в "преписването").

Но не забравяйте, че макар лидера Ви да ни нарече "кучета", ние все пак не сме такива, умеем и сами да пресметнем 2+2 и за нас това прави 4, а не както излиза от Вашите PR-и, че "2+2=22", например! ;)
34.
Друг въпрос?
06.10.2011 00:01:37
0
6
http://news.bgnes.com/view/955033

Какво повече да говорим! Само въпросът ми е, ОТКЪДЕ толкова пари за толкова пудра за мозъците на "електората"? И толкова ли се страхуват, че ще загубят, че са наели целия рекламен и медиен ресурс на държавицата ни, а в същото време забраняват спирките на другите? Въпросите са риторични, г-да ГЕРБери, може да не отговаряте.
33.
Прост въпрос
05.10.2011 23:48:33
0
2
Хм, чета по всички форуми и ми прави впечатление едно нещо: защо всички са се нахвърлили срещу Павел Маринов? Няма ли в Бургас и други кандидати за кмет? Той ли е най-опасен за Димитър Николов, че цялата тежка, лека, средна артилерия барабар с домбака се състезават кой повече да го очерни? Доколкото знам, в Бургас са регистрирани 11 (единадесет) кандидата, ама само 2-ма са обект на оживени канонади. Или другите вече са изтъргували позициите си предварително? Просто питам, отговорете ми някой от постоянните тукашни "снайперисти"? :)
32.
Semper idem (До № 31)
05.10.2011 23:42:14
0
2
Отговорил съм вече на този Ваш "коментар" по повод друг материал, стига вече сте повтаряли едно и също по всички форуми. И не се правете, че не сте видял отговора ми, но решихте да го оставите без коментар, защото нямаше какво да отговорите!
31.
STOP!
05.10.2011 23:13:00
3
0
STOP!
STOP!
Айде покажете друг проект на П.М. стига с тоя СуперБургас.
И като е толкова голям и всеобхватен и има много неща в него, дайте да го видим. Павката да впрегне комсомолците и да вкарат малко инфо в сайта му а не да плюят тука със злоба, само дето секири не почнали да мятат и да режат самолетите на летище Бургас.
30.
Граматик
05.10.2011 22:28:19
2
0
Бенка се пише така. А не с "м"
29.
Долу ДС
05.10.2011 22:26:56
3
0
Бреее,стана страшно. Ще правим проверки, заканваме се... Е, заради това никой няма да гласува за вас
28.
До № 24
05.10.2011 22:12:52
0
6
Да, правил е. Заповядайте в офиса му за справка по всички интересуващи Ви въпроси, той лично ще Ви я даде. Както е готов да покаже и прединвестиционното проучване (Feasibility study), и NPV, IRR и всички други параметри на проекта. Впрочем, за тези, които задават подобни въпроси - всички документи са на разположение и при кмета Д.Николов, т.к. цялата документация на "ЗОД Бургас" АД бе иззета от офиса на компанията още м.януари 2011 от представителите на ГЕРБ в Съвета на директорите на компанията. А ако Снежина Маджарова не беше ЗАБРАНИЛА на П.Маринов да направи отчета си пред ОбС, тази информация щеше да бъде достъпна за ВСИЧКИ бургазлии съвсем публично и официално, а не да бъде крита по кабинети и бюра за вътрешна употреба и манипулации с нея!
27.
моллотов
05.10.2011 22:07:54
0
2
До 25: Наредил съм вече проверка! До края на седмицата ще те проверят кой си и ти обещавам, че ще изпиша тук трите ти имена и адреса! ........ може да сложа и снимка на баба ти!........... с бемките!
26.
Хахахах
05.10.2011 21:33:06
2
0
Една такава бабичка дето пък нейният дядо го дават по телевизията мноого често
25.
Коментарно
05.10.2011 21:23:55
6
0
Е, браво сега. Първо бях от МГЕРБ, сега съм старец. Само дотолкова ви стига фантазията. Нямам си и бабичка. Но виж Павката си има...
24.
любопитно
05.10.2011 20:55:21
3
0
Е хайде вече, Супер Бургас, та Супер Бургас. Имам въпрос: от колко години П. Маринов е в круизния бизнес? Правилл ли е сметка колко пасажерски кораба трябва да влязат в пристанището, та да излезе сметката. По-долу някой пише, че Д. Николов не бил направил нищо със собствени пари. А др. Маринов дане би да се извади от джоб за реализирането на този проект? Да каже какви са разходите на "Зона за обществен достъп"АД, на която е изпълнителен директор! Моля да се отбележи, че не съм адвокат на Д. Николов. Имам си забележки, но те са от друго естетсво.
23.
Спас Калоянов
05.10.2011 20:52:18
0
2
Коментарно се вижда,че е от клуба на отлъчените.Бабата му го е изгонила защото за нищо не става и сега си го изкарва по форумите.Горкия човечец.
22.
до коментарно
05.10.2011 20:37:59
0
5
На плакатите отдавна има знак на БСП! Маринов бе избран на Конференция и не е парашутист за никой от БСП, освен може би за вас Г-н Коментарно! Така, че айде сложи си очилата, вземи си вестник "Трета възраст", завий се добре и се забавлявай с бабата си!
21.
Коментатор
05.10.2011 20:22:35
0
8
Димитър Николов не съм го видял с гащеризон и мистерия да строи нещо.Още не съм го видял същия да прави нещо със собствените си пари.Това което се прави е с парите на хората и е най-нормално да има отчет на тяхното изразходване и за качеството на направеното.Извършеното обаче е само пара в свирката / след 23.10.2011г. тя и само свирката ще ви остане да си я надувате вие платените драскачи/.
20.
Коментарно
05.10.2011 20:13:38
6
0
Г-н Коментатор, наричате се с едно провокиращо име. Хората обичат да четат коментари. Но вашето е по скоро дитирамба. Жалко, че в столетните партии дитирамбата се смесва с коментара.Но да ви покажем как се прави.
Издигането на Павел Маринов за кандидат кмет ни хвърля в задния двор на БСП. засъжаление- напълно разграден. А те може би си мислят че е скрит,но уви. На показ е!Разкъсаната на групички партия в Бургас не го искаше за кандидат. Накараха ги отгоре. Маринов се възприема от болщинството червени като чужд елемент. Внесен отвън. Или просто парашутист. Така един човек който е безкрайно нежелан в собствената си партия е пълен с комплекси. В случая те избиват в Супер Бургас!
А на красивите плакати името БСП все още го няма. ....
19.
чичо манчо
05.10.2011 19:42:04
0
6
Г-н Маринов имате вече 8 сигурни гласа от родата ,все повече започват да ви вярват ,нещем тия вече ,НЕ СТАВАТ
18.
haha
05.10.2011 19:39:58
0
8
Скрипторче, кажи честно....КОЛКО ТИ ПЛАТИХА?????? Признай си бе човек, то не е срамно, все пак не крадеш, не убиваш, просто си пишеш тук за да изкараш някой лев!
17.
Скриптор Инцертус
05.10.2011 19:15:41
8
0
Да, прав сте, г-н Коментатор!
Хората в Бургас не са с килийно училище, а с прекрасни ремонтирани сгради на училищата, с 4 нови детски градини и 14 цялостно ремонтирани. Всичко това е свършено от Димитър Николов.
И не мога да разбера къде я видяхте тази цензура? Вие и младежкото БСП дращите най-много и най-безмислени неща във форумите.
16.
Коментатор
05.10.2011 18:46:51
0
7
Стига толкова цензура и платени драскачи от ГЕРБ.Разберете,че хората на Бургас не са с килийно училище и много добре разбират кой е кандидатът с реална визия и възможности,да реализира своята програма.Това сте вие г-н Маринов и истинските бургазлии ви подкрепяме.Аман от подлоги и мекерета които са готови да продадат просперитетът и бъдещето на наши град за двадесет сребърника.
15.
Крум
05.10.2011 17:26:26
2
7
Г-н Маринов,не се подавайте на натиска и манипулациите,много хора вярват във Вас и Ви подкрепят,заради тях трябва да намерите сили и да се преборите!!!!!!!
14.
adfgafg
05.10.2011 16:45:18
0
7
А тоя скриптор е един 34 годишен чикиджия от Младежки Праз дето се прави на Ентлигентен платен драскач!
13.
adfgafg
05.10.2011 16:43:18
4
4
Абе на този кога ще му сменят плочата, че тотално се изтърка вечеееее!
Супер мега утра Бургас - град без реална икономика, 5 от 6 "гражданина" са потънали в заеми, един останал завод и много гладни далавераджии във всички политически бои!!! Айде стига вече полюции!
12.
до 11 и 10
05.10.2011 16:42:21
1
1
Вижте по-долу коментар 7 и се замислете дали да продължавате да пишете тук!
11.
До №9
05.10.2011 16:14:00
4
3
Ако Павката имаше мерак да прави нещо, да беше го направил като беше на власт партията му. А какво стана тогава? Бесепетата ходеха взаимно да се топят на Позитано. Затъваха в собственвата си кал все повече и дори Станишев се наложи да идва спешно тук, но и той не можа да ги узапти. И сега са пак така- на клики. Кой каквото свари се е нагушил и си развива частен бизнес с налапаното. павката специално пък го пуснаха тук от ченгеджийството из страната преди четири години. Никой не го познава.
10.
СПРИ СЕ
05.10.2011 16:10:11
6
4
Павка, спри с тоя Супер Бургас. Кажи на хората за цеха си, за огромния джип дето го спираше по събрания през две пресечки за да не видят другарите колко си богат. Пука ти на теб за Бургас!
9.
Бургазлията-автентичния
05.10.2011 16:00:23
2
6
Г-н Маринов,не им се сърдете,те толкова могат.Ако имаха повече акъл,нали щяха сами нещо да измислят.Лошото е че всички ние ще плащаме за тяхното безхаберие.
8.
Бургазлията-автентичния
05.10.2011 15:44:20
2
10
Господа управляващи,вие надминахте по-цензура и най-тъмните тоталитарни години.Вашата липса на морал и некомпетентност нямат граници.Хората живеещи в този град много добре знаят,че до сега осъществявахте проекти подготвени от предишните управници,а вие си ги преписахте за свои.Този акт на присвояване и проваляне на проекта"Супер Бургас"хората няма да ви го простят.Ако не вярвате за справка ползвайте изборните резултати на 23.10.2011г.
7.
locutos
05.10.2011 15:42:11
1
11
Ясно е, че ГЕРБ отдели достатъчно пари от продажбата на Булгартабак /500млн./ и част от тях инвестира за драскачи по форумите! Безмислено е да се пише....дискусия не се получава. На 23.10.2011г., по-силната платформа ще победи!
6.
bababab
05.10.2011 15:35:36
3
0
Че страницата, че спирките - дори не е сериозно. Не може да се сравнява влектронно табло със спирките, различно е.
5.
bababab
05.10.2011 15:35:15
4
0
Че страницата, че спирките - дори не е сериозно. Не може да се сравнява влектронно табло със спирките, различно е.
4.
Некомунист
05.10.2011 15:32:16
8
1
Абе изберете др. Маринов за кмет - и ще видите как не само пристанището, ами и морската градина, че и целият град ще замяза на лайнярник! Ще си върне демек йоановия облик.
3.
realist
05.10.2011 15:23:10
2
8
Стига сте се карали - Супер Бургас не е нито на Маринов нито на Николав нито на Симеонов и т.н.Това е за града.Деян Димов започна да работи и гракнахте срещу човека.
2.
Скриптор Инцертус
05.10.2011 15:04:38
3
3
До коментатор 1:
Въобще не симпатизирам на бургаските социалисти, но начинът Ви на изразяване е абсолютно неприемлив!

Същинският ми въпрос е следният:
Г-н Маринов, какъв е този смешен плач за спирките? Аз не съм виждал по спирките ничия друга политическа реклама, освен Вашата!
Относно конференцията, на която разбираемо сте имал голямо желание да присъствате - в нея не е участвал нито Димитър Николов, нито някой друг от кандидат-кметовете.
Ако Ви харесва да изглеждате като жертва - продължавайте да мрънкате.
В противен случай опитайте да представите някой конкретен проект, ако имате такъв.
1.
*********
05.10.2011 14:12:44
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори