×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тръмп: Само аз мога да предотвратя Трета световна война


14 Март 2023, Вторник, 15:00 ч.

Сега имаме хора, които не знаят какво правят, казва бившият президент

Бившият държавен глава на Съединените щати Доналд Тръмп заяви пред свои симпатизанти, че той е единственият кандидат за президентските избори догодина, който е способен да предотврати избухването на Трета световна война, предадоха световните агенции.

„Аз съм единствения кандидат, който може да ви даде такова обещание: мога да предотвратя Трета световна война“, обяви Тръмп пред свои привърженици в град Девънпорт в щата Айова.

Бившият стопанин на Белия дом посочи, че светът е изправен пред война с "невиждани измерения", като не спести критиките си към администрацията на президента Байдън, която е "неспособна да води диалог", и "рискува да въвлече САЩ в ядрена война, която би могла да сложи край на света".

Това ще бъде ядрена война. Няма да има нищо подобно с Втората световна война, когато имаше само танкове и пушки и се гонехме едни други. Говорим за съвсем друго ниво, което може да сложи край на света. И в същото време имаме хора, които просто не знаят какво правят, допълни още Тръмп.

 


В категории: Политика


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
пешо
15.03.2023 18:14:26
0
0
късно е чадо
процеса започна с ковид… колкото и да ви е смешно…
иначе на тази криза добре ли ви изглежда завода за бронирани коли:)
колко тъжно, че няма коментари за тази несероятна* инвестиция
9.
Гюро
15.03.2023 08:55:09
0
2
Абсолютно прав е .
8.
До първи
15.03.2023 01:23:27
1
2
Яж Ла.йна е ходи се бий в Украйна за нищо щели да победите Русия хаха все едно охлюв да изяде змя
7.
Кобилкин
14.03.2023 21:19:25
2
2
ТРЪМП е наследил функците и парите на покойния банкер Роберт Максуел .Това са парите на над 200 бр разграбени от руските хазари и Елцин диамантени мини,нефтени находища алуминиеви заводи в Русия,Урал и Сибир
ТРЪМП е РУСКИ агент за влияние държот със секс компромати и общи пари с путиновите олигарси Векселберг и Фршйдман съдружници на ЗЕТя на Тръмп-Джерад Кушнер в бизнеса с имоти във Флорида
6.
sliarovo
14.03.2023 21:17:18
2
1
този е идиот.
5.
Лиза МиШпека
14.03.2023 21:08:17
3
5
Тоз Дончо - кат наш Боко. Незаменим!!! Само той може да опрай сичко. Тъпанар
4.
До 2
14.03.2023 19:13:29
2
2
Блазе ти!! Ако знаеш как искам да съм такъв щастлив олигофрен, като теб....!
3.
До 2
14.03.2023 18:36:04
4
3
Като станеш милярдер коментирай пак ,малко прочети за тръмп не гледай отгоре отгоре ..
2.
Ко? Не!
14.03.2023 18:27:08
9
1
Точно ти ли беее? Аве Дончо, ти предизвика гражданска война и престрелки в САЩ, само и само да запазиш властта, щял да предотврати война. През ден се заплашвахте с Ким на кой бутона е по-голям и ракетите по-страшни, щял да предотврати война. Не се хаби, повече няма да си президент, републиканците имат по-силен кандидат, ти си изпята песен. Сега, че русофилите които унищожаваха Америка пригласяйки на кремълските негодяи, станаха републиканци американофили, това е част от кремълската диагнозата. Те щеше да унищожават Америка, обаче клошармията стана заташак в Украйна и взеха да се молят на Америка да спре оръжието за Украйна. Въпреки че да са щастливи че Америка дава на час по лъжичка и не е дала самолети, танкове, далекобойни ракети, че след 1 година фейк армията драпа в Донбас.
1.
Аман вече
14.03.2023 15:40:49
9
21
Колкото и да критикуват Тръмп това си е вярно. Все пак страните които имат ядрени оръжия не са малко - САЩ, Русия, Китай, Англия, Франция, Индия, Сев .Корея. Какво ще се случи ако се разлетят ядрени ракети навсякъде. Даже и да оцелеем, ще дишаме радиация. Не ни стигат и сега злобните вируси, болести и замърсенията, ами и уранова и плутониева радиация само ни трябва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори