×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Психиатри и полицаи, Николай Димитров от Несебър е опасен. Приберете го!


Психиатри и полицаи, Николай Димитров от Несебър е опасен. Приберете го!
„Ни мъ снимъй, напусни ми офисъ!“, процежда през зъби кметът в предизборния си щаб, след което тръгва с юмруци към екипа ни, виж видеоматериала
Тема в развитие
виж още
скрий
29 Септември 2011, Четвъртък, 09:36 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимка и видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Кметът, който иска от съгражданите си втори мандат, е  агресивен и няма задръжки -  нападна вчера на два пъти екип на Бесове.бг

Кметът на Община Несебър Николай Димитров, издигнат от инициативен комитет за втори мандат и подкрепян от БСП, е психически лабилен и обществено опасен. Предупреждаваме за това органите на МВР и психиатрите, защото дивиантното му поведение може да е фатално за живота на някой обикновен гражданин.

На два пъти вчера екип на Бесове.бг се размина, по чудо, с директна схватка с местния политик, който физически изглежда доста силен. Без никаква причина той скача и налита да бие. Шансът, поради който вчера не се стигна до тежка ексцесия, е свързан с дългогодишния ни опит като журналисти в контактите ни с хора с разстроена психика.

Първото покушение на Николай Димитров върху репортерския ни екип бе при входа на Предизборния му щаб, на оживената главна улица на Несебър, в 16,30 часа. Свидетели станаха четирима от сътрудниците му - мъже, които бяха вътре, но не посмяха да го усмирят, нито да ни помогнат, когато той налетя на видеооператора Добромир Доскачаров.

„Ни мъ снимъй, напусни ми офиса!“,
В перфектна физическа форма Димитров скача за части от секундата
към камерата и посяга да удари
процеди през зъби Димитров (виж видеоматериала), след което нямахме време за реакция, защото скочи от стола си със свити юмруци, за да удари Доскачаров и изтръгне скъпата служебна техника от ръцете му. За да избегнем чупенето на камерата и успеем да напуснем невредими, бяхме принудени да я изключим и с много мек, успокоителен тон, се изтеглихме от мястото, което със сигурност щеше да бъде окървавено, ако бяхме проявили упорство да изпълним служебния си дълг на журналисти.  

Екипът ни по никакъв начин не предизвика политика Димитров, затова настояваме, ако има видеокамери наоколо да бъдат свалени и да се провери дали казваме истината.  Ние прекрачихме отворената врата на щаба, надявайки се да го открием, за да поставим коректно няколко въпроса, свързани с имотното му състояние. Факт е, че до късния следобед Димитров не се беше мяркал сред съгражданите си, бе отказал и участие в сутрешния дебат по ТВ 7. 

До 16,30 часа вчера екипът на Бесове.бг откри и засне две от „скромните жилища“ на Димитров – луксозен апартамент от 130 кв.м на пъпа на Несебър и ултраскъп чисто нов палат на четири етажа в кв. Черно море. Имахме информация за още два имота – втори четириетажен палат в Св.Влас, както и друг – трети палат на брега на Равда, до хотелите на Милен-Велчевия брат Георги.
Според нашата информация и четирите имота са придобити чрез отстъпено право на строеж от общината, което се дава на граждани в неравностойно положение и нуждаещи се от покрив, с преференциални условия. Искахме да разберем дали това е вярно. И ако не – да посочи източниците на доходите си, защото иде реч за недвижими имоти за около10 милиона лева.
Зад волана на джипа Мерцедес Ем Ел 420 СА 69-35 НН, който влиза в насрещното движение на главния път Несебър-Равда и сече тротоара, за да ни приклещи в глуха улица, седи кметът-мутра на Несебър
Към 17,30 часа екипът ни откри най-новия палат на Димитров край Равда, който, заедно с останалите, ще ви покажем в отделен репортаж. В този дворец той живее от две години с новата си съпруга Нури и дъщеричката им Никол. Имаме свидетели от съседните хотели, с които разговаряхме, докато снимахме високите огради. Не сме доближавали огражденията, нито сме правили опити да влизаме. Това ясно може да се види и от десетките камери, които опасват къщата от всичките й ъгли. Когато екипът ни се отправи към служебната кола, за да си тръгнем, срещу нас видяхме да се задава сребрист джип „Мерцедес“, ЕмЕл 420 СА 69-35 НН, който мина в насрещното движение по главния път Несебър-Равда, качи се на тротоара и ни подгони в глуха улица. От джипа изскочи Димитров и тръгна към нас с предизвикателното: “Ела, ела, да ти счупя сега главата!
Побягнахме към съседите му от близкия хотел и останахме около 10 минути с тях, за да имаме свидетели, ако се стигне до тежък инцидент. Хората ни успокоиха и ни изпратиха след това до нашата кола. Ще ви покажем, заради случилото се, какво мислят те за съседа и управника Николай Димитров в следващ репортаж.
Предупреждаваме, че ако лицето Николай Димитров носи огнестрелно оръжие, в това състояние е опасно за хората.



В категории: Несебър


Флагман.БГ Кошмарни тапи на две граници Кошмарни тапи на две граници 26/05/2024, Неделя 20:36 0
81
Коментара по темата
81.
*********
19.10.2019 14:25:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
80.
Николай Димитров
31.10.2011 18:03:31
0
1
Ля-ля-ля-ляяя, ля-ля-ля-ляяя... Ойт, Несебър ;)
79.
dida
27.10.2011 11:25:39
0
2
toz kmet e carvul a na carvula i vrazki da mu sloji6 maratonka niama da stane otmastitelno kopele otidete da vidite kade otivat parite vi v xaskovo kakvi 4udesa ima tolkova zabludeni hora
78.
Уточнение
16.10.2011 04:21:42
1
2
По избори тя ходи да рекетира за поръчки, но явно е ударила на камък.
77.
n........................i
05.10.2011 08:55:38
5
6
направо се чудя как има хора който се осмеляват да кажат николай пак ще е кмет е това нияма да стане колкото да му се иска ники този път ти губиш а аз печеля сори приятел
76.
n........................i
05.10.2011 08:55:38
5
4
направо се чудя как има хора който се осмеляват да кажат николай пак ще е кмет е това нияма да стане колкото да му се иска ники този път ти губиш а аз печеля сори приятел
75.
mi6o
05.10.2011 00:58:51
3
4
Ясно е , че следващият кмет няма да се казва "Николай". Община Несебър никога до сега не е била в това състояние , което е сега. Страх , некадърно управление , страх, настройване на хората един срещу друг, страх , никаква преспректива и пак страх, страх и страх.Аз лично пих кафе с един от кандидатите за кмет просто така без никакъв ангажимент и точно 15мин. по късно ми звънна телефонаи за да ми се каже на кого трябва да съм лоялен и и какви биха били евентуалните посследици.До този момент не ме вълнуваха толкова много изборите , но вече знам че от нас зависи да се освободим от този СТРАХ. Нямах нищо против Николаевците но мисля , че това не е редно. Всеки сам решава.
74.
...
03.10.2011 15:32:09
4
3
... Безсилието на един БИВШ кмет ...
73.
Доброжелател
02.10.2011 15:51:17
1
2
Хахаха, малко ти е било, но никога не е късно да си намериш майстора, по селата ги наричаме клюкарки, сега мисля модерната дума беше интриганти, всъщност днес за да си репортер трябва наистина да си интригант за да си създаваш материал, особеннокогато си некадърен да го отразиш обективно ...кате вече си дамгосана като платен репортер, много скоро ще минеш "свободна практика" и скоро след това ще изчезнеш като име, здраве и дълголетие ти желая,та да се наслаждавам на падението ти
72.
селянин
02.10.2011 09:04:15
1
7
Много пари дават за такива глупости, а на хората по селата само обещания.Щели да построят в Гильовци пречиствателна станция.Дрън,дрън.Ами направете я сега,видно е ,че имате пари.Нека да видят хората,че сте способни и на нещо добро,че да ви гласуват доверие.Стига вече с тези жълти весници,станахте банални.Гнус ни е от вас.
71.
селянин
02.10.2011 09:03:37
1
1
Много пари дават за такива глупости, а на хората по селата само обещания.Щели да построят в Гильовци пречиствателна станция.Дрън,дрън.Ами направете я сега,видно е ,че имате пари.Нека да видят хората,че сте способни и на нещо добро,че да ви гласуват доверие.Стига вече с тези жълти весници,станахте банални.Гнус ни е от вас.
70.
Иванов
01.10.2011 23:30:13
4
7
Не знам какво става, кой прав- кой крив, но Катето този път много се наигра. Сега всичките пари, които събра от Терзиев, Манолов, бургаското БСП и др. ще трябва да ги даде на кмета Димитров като я осъди.
69.
Димова
01.10.2011 18:24:40
6
12
Терзиев няма да спечели изборите по този начин,бъдете сигурни.А Герб покрай него губят много гласове. Нека госпожата да ни покаже и неговите имоти,и имотите и на другите кандидати.Стига сме чели само за Димитров,То е ясно ,че той ще бъде избран отново,Хората започват все по вече да го уважават след всичко ,което му причинявате.
68.
наблюдател
01.10.2011 17:30:47
5
7
до 60. Толкова са нервни в щаба на Димитров, че и запетайките им пречат. След обръщения в бълг. език се слагат запетайки. По-полека се гневете, няма смисъл, няма да е кмет.
67.
Realist
01.10.2011 11:03:23
5
6
Не видях Кмета да е нападал някого. Лесно е да имаш медийна власт и да плюеш. Сигурни ли сте, че ако и той ви плащаше както всички останали, нямаше да го възхвалявате?! Нямам доверие нито на "Скат тв", нито на "Десант", нито на вас, техни притурки! Джипа бил влязал в насрещното и бил ви приклещил... Пълни глупости! Може да заблудите само някой, който е тотално незапознат с района. Ама и Димитров греши, че не ви е привикал в съда... Спрете да се продавате, госпожо Касабова!
66.
3333
30.09.2011 13:57:13
5
6
ЖУРНАЛИСТИ СЕ ГАВРЯТ С НЕСЕБЪР
65.
ujasen saprug
30.09.2011 11:38:44
8
3
Нееееееееее такааааааааааааа Касабова, уауууууууууууууу какви думи от такава фина , нежна дама като Вас, може ли такова прелестно създание да борави с такива грозни думи , но като гледам и името на сайта – бесове.бг явно всички там трябва да ви ваксинират с противобясна ваксина и да е с по-дълго действие. Представям си какво му е на съпруга Ви..........? , биете ли го .........? ммммммммм и по колко пъти на ден........? Защо и моята съпруга няма такъв циничен, махленски речник за да я пратя да поработи при Вас, може и да донесе някой хонорар, но с тази нейна филология за нищо не става, коооооооооолко жалко...........!!!
64.
za obektivni medii
30.09.2011 11:37:24
5
5
Госпожо Касабова, ако искате да бъдете обективна и интелигентна журналистка и статиите , които сътворявате , да бъдат интересно четиво за нас, би било под Вашето достойнство да пишете по този начин , от който и на най-непросветения ще му стане ясно ,че са добре подплатени финансово, или по друг начин. Не е нужно някой да обяснява на гражданите на Несебър какъв е кандидат – кмета Николай Димитров , или който и да е друг от кандидатите , дори и от журналистка от такова “високо ниво”, тъй като тук жителите се познават помежду си много добре.
Не искаме да бъдем манипулирани от журналисти като Вас, то е ясно , че сме в криза и всеки гледа да спечели пари по някакъв начин, но изборите ще свършат , а Вашето име ще се запомни не само от читателите , но и от Вашите колеги и издатели , а има и още по негативен вариант за Вас – да се окажете на подсъдимата скамейка . Кандидатите за кметския пост на Несебър са 10 и това Ви дава възможност в следващите дни до изборите да се развихрите и да нахлувате почти всеки ден в някой офис , без предварително уговорена среща , /съжалявам не искам да Ви обиждам лично, но от естетична гледна точка това не е облекло за официална среща с обществена личност /, можете да пишете на воля каквото се сетите и за останалите кандидати – ще бъде любопитно четиво.
63.
несебър
30.09.2011 09:39:45
0
1
Към НЕСЕБЪР : Моля не ми плагиатствай името :))))Прояви малко въображение.:) Относно опита да познаеш :ТЦ. Не е той.Близо си но ,малко. Не , че той няма дейно участие ...
62.
НЕСЕБЪР
30.09.2011 09:18:17
2
4
И ТЕРЗИЕВ И ДИМИТРОВ И ТРИФОНОВ ИМАТ ОТСТЪПЕНО ПРАВО ЗА СТРОЕЖ ,ТОГАВА РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ ИМ БЯХА ПОДПИСАНИ ОТ НИКОЛАЙ ТРИФОНОВ ,ПИТАЙТЕ ГО ТОГАВА НА КАКЪВ ПРИНЦИП Е ПОДПИСВАЛ ГОСПОДИН ТРИФОНОВ
61.
тити
30.09.2011 09:14:09
7
6
Не четете този сайт пълен с лъжи и манипулаций ,дано възмездието ви застигне за лъжите ви .Тук може д а излъжеш 5- 10 човека ,но не можеш д а излъжеш целия несебър
60.
Боже, Боже!Медии...
30.09.2011 09:05:42
2
4
Що за запетайка е сложена зад "ПСИХИТРИ И ПОЛИЦАИ.." в заглавието?!?!? В това издание някой разбира ли от българска граматика?!?!
59.
аз
30.09.2011 09:03:54
4
7
само безсилен човек може да се нахвърли да бие журналист. все ми се струва, че има едни по- нормални и дипломатични отношения. ама той николайчо откъде да ги знае. интересно ми е защо не беше на диспута при бареков - не му се иска да го разпънат на кръст публично може би! всъщност има една приказка - гузен негонен бяга!
58.
ИИП
30.09.2011 08:48:54
5
9
Ало PR-те на НИКОЛАЙЧО стига сте писали коментари !И да пишите и да не пишите ВТОРИ ПЪТ КМЕТ НЯМА ДА СТАНЕ хахах малко е тъжно , но факт ! НЕЗНАМ ТОГАВА КАК ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ТЕЖЪК И ЩЕ ЧУПИ СТОЙКИ ! На града ни трябва да бъде кмет достоен ЧОВЕК с който може да разговаря всеки един гражданин ! А ТОЙ СИ ПОМИСЛИ ЧЕ ГРАДА Е НЕГОВ смешник !
57.
ИИП
30.09.2011 08:48:53
4
7
Ало PR-те на НИКОЛАЙЧО стига сте писали коментари !И да пишите и да не пишите ВТОРИ ПЪТ КМЕТ НЯМА ДА СТАНЕ хахах малко е тъжно , но факт ! НЕЗНАМ ТОГАВА КАК ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ТЕЖЪК И ЩЕ ЧУПИ СТОЙКИ ! На града ни трябва да бъде кмет достоен ЧОВЕК с който може да разговаря всеки един гражданин ! А ТОЙ СИ ПОМИСЛИ ЧЕ ГРАДА Е НЕГОВ смешник !
56.
ВОТ
30.09.2011 08:47:39
6
3
излагате се несебърци ,като позволявате да сте играчка в ръцете на журналисти ,няма да промените вота на изборите с тезу клаксони ,напротив истинките несебърци се обединяват срещу компроматната война ,срещу това показване по медийте на несебър като няй големия демон в бг ,как искате утре туристите д а дойдат във вашия град ,вразумете се ,да не говорим за инвестиций ,действията ви ще имат обратен ефект .... ако помните приказката с вашите камъни по вашта градина .запазете достойнството ,нека не говорят за вас че сте алчни и прости
55.
несебър
30.09.2011 08:28:26
2
5
Относно обвинението с/у Н.Димитров за отпуснатото право на строеж в Черно море , много е любопитно кой е бил председател на комисията подписала това решение:))))Пак е кандидат за кмет /но не Димитров/:))) ЦИРК !!!!Безочието или дебелоочието на някои хора е просто медицински феномен
54.
запозната
30.09.2011 08:22:07
3
2
Ами нека да удари по-масата,само че той един мандат не го направи та сега ли!Вече е много късно .Трябваше да се огледа хубаво и в обкръжението си !Тези хора просто му изядоха главата и му помогнаха да потъне, а той не е лош човек!Все пак успех г-н Димитров,но си смени лизачите!
53.
запознат
30.09.2011 08:11:30
5
3
Мисля, че последния "материал" на Касабова явно доказва ,че атаката срещу Н.Димитров е повсеместна ,масирана ,отчаяна ...Ненапразно съм се кръстил "запознат".Ако Касабова пусне цялото видео истината ще лъсне със страшна сила.Уважавам нежеланието на Димитров да се занимава с хората сипещи цялата помия в/у него , но всеки си има прага на търпимост.Време и той да удари по масата.
52.
До Асен Проданов
30.09.2011 08:06:32
4
5
Асене, прокуратурата веднъж се опитаха да я подведат срещу Димитров. Ти съгласен ли си на такава предизборна битка- дай да викаме прокуратурата че да ни помага да печелим... Напротив, с всичко това ефектът е обратен. Освен това някои хора не ги е страх само от Димитров, а и от Трифонов. Е, какво правим? И Трифонов лида го мятаме в калта?
Но хората не са прости...
51.
Първолета
30.09.2011 07:26:47
3
5
Катя Касабова - жрицата на герберите
50.
факт
30.09.2011 06:35:05
0
4
Питали радио Ереван
Нуждае ли се България от Консулство в Антарктида?
Радио Ереван отговорило
Да ако Николай Трифонов спечели трети мандат.
49.
факт
30.09.2011 06:32:38
0
2
Питали радио Ереван
Нуждае ли се България от Консулство в Антартида?
Радио Ереван отговорило
Да ако Николай Трифонов спечели трети мандат.
48.
Проста маса сме и такива ще си останем , хем прост
30.09.2011 04:10:19
4
2
Все се надявах , че може и да има трезвомислещи несебърлии!!! Да , ама няма. Ако вие още не знаете ,
аз да ви кажя :
Кмет на община Несебър ще бъде Николай , но не Димитров.
47.
Koтраг
30.09.2011 02:51:13
6
6
По подобие на своя патрон хората на Н.Димитров /платени писачи и приближени храненици/ сипят ли сипят изказвания в стил мутро-селяшка олелия.

Ако човека беше читав нямаше да се държи така!

Този който няма какво да крие и не се срамува от постъпките си застава гордо с изправена глава пред камерите и хората решили да попитат с какъвто и да е въпрос.
Криенето е явен знак за страх...
46.
Сподели
30.09.2011 02:27:28
6
10
Касабова ти се гавриш с хората както ти е удобно и после какво очакваш? симпатия? ами няма е.
45.
редно е Асен Проданов да се продаде
30.09.2011 02:26:03
5
7
нагли журналисти какво очакват.
И на мен да ми се появят в офиса и аз ще ва изритам навън, пък после ходете се жалваите в полицията.
44.
Asen Prodanov, Burgas
29.09.2011 23:20:04
4
7
Редно е прокуратурата да се самосезира, освен ако не е вече купена.
43.
ВОТ
29.09.2011 22:52:56
3
8
do17:БРАВО ,МНОГО ТОЧНО ,НА ТАКИВА МАНЕРКИ КАТО ТАЯ ТРЯБВА Д А ИМ СЕ НАПОМНЯ ЧЕ НЕ СА ФАКТОР В НЕСЕБЪР
42.
Бела
29.09.2011 22:45:36
6
8
"Бела" а не "Дела" трябваше да се нарича партията която основахте Наско.
Купихте си структурата на Атака в Несебър греда. Сега с Герб резила ще е по-голям щото и Великия Бате Начко е с вас да Ви "ПОМАГА".
Наско ,вие ще свършите черната работа на Чочо, той ще отиде където си пожелае а вие ще отговаряте за глупостите които вършите но най-вече за тези които предстоят има време за отрезвяване, живота не само едни избори и власт.
Вие сте на път да полудеете!
Това ще е много лошо но най-вече за вас самите
41.
мдаааа
29.09.2011 22:33:59
3
8
ма ти написа тонове лъжи срещу него и кво очакваш ма ,трябваше не камерата ами на теб да ти нацепи тиквата ,веднага прокурорска заповед да не приближаваш на 500 метра до него
40.
anonim
29.09.2011 22:27:20
3
8
ДАЛИ Е ОПАСЕН ДИМИТРОВ НЕ СИ ТИ ТАЯ КОЯТО ЩЕ КАЖЕ ,НА ИЗБОРИТЕ НИЕ СМЕ ХОРАТА КОИТО ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ ,А СЛЕД ТОВА СИ ЗАКРИЙ САЙТА
39.
запознат
29.09.2011 22:13:01
3
8
Каква стана тя сега....Приказката за очите и веждите:)))Ееех мила ми Касабова, с мъжа ти явно сте си лика прилика.Представям си как правите секс :))))Сигурно му слагаш маска на Н.Димитров :))))))
38.
ЕЕЕЕЕ
29.09.2011 22:07:24
2
9
Заради простотийте на герб в несебър ,няма д а гласувам повече ,ако не бяха си издигнали кандидат кмет за чудо и приказ ,щяхме да гласуваме поне за президент ,сега губят и това
37.
Натанаил
29.09.2011 21:35:56
5
13
Колкото повече го мачкат Димитров, толкова по симпатичен ми става. Това е правилото на обратния ефект!
36.
Скармоз
29.09.2011 21:34:57
2
10
По тоношение на Касабова, в този сайт незнам по чия приумица, за община Несебър се пишат само негативни новини в съотношение 3 към1 в най-добрия случай.
Имаше криминално деяние в населено място от община Поморие но бе публикувано в Несебър.
Госпожо Касабова ако перефразираме мисълта на доктор Шросмаер от "Болница на края на града" и я отнесем към обективността на сайта който списвате се получава следното - Ако обективната журналистика разкрасява а необективната обратно, то в най- скоро време ще биете "Баба Яга"!
че ако глупоста може да лети
35.
www
29.09.2011 21:34:09
2
10
Е Й ,САЙТА ,НАСРАХТЕ СЕ ,СПРЕТЕ СЕ ,НА НЕСЕБЪРЦИ ИМ ПИСНА ОТ ПРОСТОТИЙТЕ ,ПОНЕ ВИЙ НЕ СЕ МЕСЕТЕ ,ЗАПАЗЕТЕ ДОСТОЙНСТВО ,ВСЕ ПАК ИЗБОРИТЕ СЛЕД 30 ДНИ ЩЕ ПРЕМИНАТ ,А ВИЕ ОСТАВАТЕ ,МИСЛЕТЕ ЗА ДУМИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА СИ,ЗАЩОТО ЕДИН ДЕН ТОВА МОЖЕ ДА ВИ Е ЛОША УСЛУГА
34.
скармоз
29.09.2011 21:20:19
0
4
Защо всички се правите на луди.
Този е добър а другия не и обратно
Ако дойде някой и ти каже, че ще ти даде 100 лв, за да ти изчисти тоалетната в домати, трябва да ти светне лампата,че тоя ще направи всичко друго но не да я почисти.
Най вероятно да те обере като види
дали си богат.
В момента Партийте и политиците правят точно това.
33.
мрън-мрън
29.09.2011 21:06:22
1
10
То екипа на бесове, на ден по три пъти да ги биеш, ще си мислят че масаж им правиш.
32.
11111111
29.09.2011 20:55:23
2
11
гнусен сайт ,да не стъпвате повече в несебър , господ да ви накаже
31.
BAT BOIKO
29.09.2011 20:54:57
9
6
БРАВО Г-ЖО КАСАБОВА! НА ОБВИНЕН В ДЛАЖНОСТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КМЕТ, СЕ ПОДНАСЯ МИКРОФОН и СНИМА С КАМЕРА, ЗА ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАЩИТИ ИМИТО СИ И НЕ ВРЕДИ С ДЕЙСТВИЯТА СИ НА ОБЩИНАТА !!!
ТОВА, ЧЕ ЛИЦЕТО ПОГЛЕДНАТО ОТ КЪМ ОТРАЖЕНИЕТО В ОГЛЕДАЛОТО - ЗАДНИ ЧАСТИ Т.Е."ГЪЗ", СЕ Е НАПРАВИЛ НА МНОГО СМЕЛ и ДЕМОНСТРИРАЛ ПОВЕДЕНИЕ ТИП "МУТРА" , НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ . ПРОСТО МУ СПРЕТНЕТЕ ЕДНО НЧХД и ЧРЕЗ ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА ДРУГО от ОБЩ ХАРАКТЕР, ЗА ВСИЧКО КОЕТО СТЕ ИЗТЪРПЯЛИ И ЗАСНЕЛИ.

АКО ИСКАТЕ, ВСЕ ПАК ДА ПОСЕТИТЕ ЛИЦЕТО КИРИЛОВ, ТУК ТАМЕ ДИМИТРОВ, ОБАДЕТЕ СЕ ДА ВИ ОСИГУРИМ ЛИЧНА ОХРАНА . ЛИЦЕТО - ГЛЕДАНО ОТКЪМ "ГЪЗА" Т.Е. ЗАДНИТЕ ЧАСТИ ИМА ОПИТ В ГУБЕНЕ НА ДЕЛА от ПО 10.000 лв. и 20.000 лв. СРЕЩУ ПОЛИТИЦИ и ЖУРНАЛИСТИ.
ЛОШОТО Е, ЧЕ СЛЕД КАТО ГО ОСЪДИХА и БУРГАСКИЯ РАЙОНЕН СЪД а и БУРГАСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД, СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ ЕДНА ГОДИНА МУ ТЪРСИ да си издалжи ЕДНИ - 1000 лв. РАЗНОСКИ ПО ДЕЛАТА.

ТАКА ЧЕ СМЕЛО, БРАТЯТА НА ГАЛЕВИ СА С ВАС, АКО СЕ ОГЛЕДАТЕ и ГЕРБ СА СРЕЩУ КИР-ДИМИТРОВ.
30.
Погнусен
29.09.2011 20:14:06
3
11
Зад волана на джипа Мерцедес Ем Ел 420 СА 69-35 НН, който влиза в насрещното движение на главния път Несебър-Равда и сече тротоара, за да ни приклещи в глуха улица, седи кметът-мутра на Несебър




За да ви приклещи в глуха улица???????????????????????????????????????????????ИЛИ ЧОВЕКЪТ ПРОСТО ПАРКИРА В СОБСТВЕНИЯ СИ ДВОР?А вие с кое право висите по хорските огради?
29.
Ти
29.09.2011 19:37:12
1
12
нАСЕ,този път наистина с тази гнусна история изгуби каквито и да било шансове да бъдеш кмет.Само не знам как спиш нощем.Всъщност сигурно лесно,безсъвестните хора нямат проблем с това
28.
miro
29.09.2011 17:55:47
5
13
С тази тапа,нагла,лъжлива и обвинителна ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ НАСЕ(ТЕРЗИЕВ) не печелиш много,хората не сме тъпи!!!!!!Така кампания не върви,а да не говорим за спечелване!
27.
Аз
29.09.2011 17:46:07
11
8
Абе, вие малоумни ли сте? Платена била, нам ква била. Отишла да го пита нещо, като е голям мъж да отговори, да я иронизира, не да се държи като дебела мутра. Мазник, мазен костюм с мазен шопар
26.
Gabi
29.09.2011 17:36:56
4
12
Правилно са я направили, те са много нахални а и за поръчковите журналисти така им се пада!!!!!СЪД и САМО СЪД,Чочо ще ти плати адвоката не се притеснявайте Г-жо Касабова
25.
Страсбург, скъпи ми смешни
29.09.2011 17:24:07
9
4
И Касабова пак ще спечели!
24.
Голяма драма....
29.09.2011 17:11:24
4
11
Кандидат-кметът на Несебър днес е пуснал жалба до Прокуратурата срещу действията на журналистката и прокуристка на сайта Бесове.бг Катя Касабова и нейни колеги. Димитров е сезирал правосъдните органи, заради налагането на системен тормоз срещу него и семейството му. От известно време той е непрекъснато следен, неправомерно сниман с видеокамера, провокиран и заплашван от Касабова и нейния екип. Вероятно т.нар. „журналисти” изпълняват нарочен сценарий за целенасочено опетняване на независимия кандидат за кмет на Несебър, защото тези крайно агресивни действия са започнали непосредствено след старта на предизборната кампания.

Заради нахлуванията в офиса и постоянното дебнене около дома на Николай Димитров, той, неговото семейство и децата му са крайно стресирани. Грубо се нарушават личното пространство и елементарни човешки права, което е незаконно и не отговаря на никакви принципи за цивилизован предизборен процес. Криминалните действия на прокуристката и служителите на Бесове.бг са описани подробно в изложение до съответните институции, които са длъжни да гарантират спокойствието и нормалния живот на гражданите.



Спрямо публикувания в сайта материал: „Психиатри и полицаи, Николай Димитров от Несебър е опасен. Приберете го!”, публикуван в сайта на 29.09.2011 /четвъртък/ юристите на засегнатата страна са намерили достатъчно основания за завеждане на дело в съда за клевета и обида. Опитите на опонентите на Димитров да използват най-гнусни и долнопробни методи за „черен ПР”, провокации, откровени обиди и оклеветяване, истеризира в своеволни действия на послушни медии, граничещи с хулиганство. Николай Димитров и неговите близки ще предприемат всички действия, според българското законодателство, да защитят накърнените си човешки и граждански права.







Инициативен комитет за Николай Димитров

- независим кандидат кмет на Несебър
23.
Gabi
29.09.2011 16:56:43
4
16
Абе Г-жо Касабова,никаде не видяхме да ви обиждат,бият и каквото и да е.А всички ние знаем че сте платената журналистка на Наско Терзиев по точно на чочо.Нали той ви плаща това са ваши думи казани.Как да ви приемат с мед,масло и питка ли????Сама си го правите,затова и ние читателите ни ви вярваме!!!
22.
Malina 2
29.09.2011 15:54:35
3
10
Малинке и какво да правят със скрита камера при " тоя " . Да не си мислиш че ще го хванат в актова поза . Срамно е че такава жестока атака се разиграва срещу Димитров. Може би е кандидатът с най-големи шансове. Завиждам на търпението и толератността му , че при всичките тези грозни сцени запазва спокойствие и не отговаря по подобен начин на своите опоненти. Със своето поведение още веднаж доказва, че е достоен кандидат за кмет . Проявява завидно търпение и възпитание и много много достойнство. Така трябва да се държат всички тръгнали да покоряват кметския стол . На нас простите граждани вече ни писна от мръсотия, помия от компромати , лъжи и скалъпени истории и обвинения и от всякаква кал по този или онзи . Редно е ние като граждани да проявим уважение към всеки един от кандидатите , но за съжаление ние сме малък но много прост народ. Всеки един от тях има някакви положителни качества. Но ние хабим енергията си за лошо , вместо да бъдем позитивни А за нашата журналистика какво да кажа - платена платена до дупка , все гладни , все ненаядени , за 5 лева нашите журналистки си свалят гащите - върховно унижение ! Така ли се влиза в офис на кандидат -кмет . Като тази , ако можем да я наречем дама . С рогите напред . Ако аз бях на мястото на който и да е кандидат кмет щях да я фрасна през смачкания фасон. За съжаление никаква светлина в тунела . Просто народ. Слаба държава.
21.
До 20
29.09.2011 15:48:06
3
7
Браво! Точно, ясно и напоително!
20.
Журналистка
29.09.2011 15:42:46
6
10
Скъпи граждани! Вие искате от нас бърза информация, точна информация, искате да вадим кестените от огъня вместо вас. Често ни се обаждате анонимно, стоите отстрани и гледате сеир. На фона на всичко това, докато ровим в смрадта, докато обикаляме като изоглавени от събитие на събитие, ние трябва да сме на висок ток, току що излязли от фризьор, добре гримирани, с тоалети от "Валентино", с маниери на супердами, с обноски на принцеси и с вид на манекенки. Иначе ще четем, че сме били рошави и обивките ни не били последна мода. Повярвайте ни - най-добрият журналист е облечен с дънки и маратонки, за да може да бяга бързо при необходимост, а какъв цвят му е косата няма никакво значение. Хем искате да сте информирани, хем ни заливате със злоба. Защо?
19.
Малина
29.09.2011 15:34:30
9
5
На няколко места вече чета как кандидат-кметове гонят журналисти. Абе, аланколу! Като си кандидат, трябва да си на показ и да си готов да отговаряш на всякакви въпроси. Ако ти стиска. Ако не ти стиска, не се кандидатирай. Много правилно "Хрътките" бяха спретнали скрита камера на онова политическо недоразумение Георги Манив в Бургас! Показа си истинското лице. Прли тоя няма ли кой да отиде със скрита камера?
18.
До кмета
29.09.2011 15:17:32
9
11
Браво на кмета! Ако го видя ще му стисна ръката! С тази точно така се процедира! Супер си, кмете! Успех ти пожелавам от сърце!
17.
пАТРИЦИЯ
29.09.2011 14:47:20
9
14
СЛУШАЙ МА КОРНИТО СМАЧКАНА КАКВА РАБОТА ИМАШ ТИ ДА ХОДИШ ПО ОФИСИТЕ НА ХОРАТА МА НЯКОЙ ДА ТА Е КАНИЛ А . АМИ ЩЕ ТА ИЗГОНЯТ МИ НЯМА ДА ТИ ГЛЕДАТ РУСАТА ПАЧА ПОНЕ ДА БЕШЕ Я СРЕСАЛА ТАЯ СЛАМА НА ГЛАВАТА СИ И С БАСМЯНАТА РОКЛЯ КАТО НЯКОЯ КАЛАЙДЖИЙКА . ТРЪГНАЛА ТЯ ДА ПИТА КОЛКО ИМОТА ИМАЛ ДИМИТРОВ. МИ ИДИ ПИТАЙ МАСЛАРОВА КОЛКО ИМОТА ИМА , ЩО НЕ ПИТАШ Ц.Ц. КОЛКО ИМОТА ИМА , ТРИФОНОВ НЯМА ЛИ ИМОТИ ИЛИ ЯНАКИ , ЗАЩО ДА НЯМА НА УЛИЦАТА ЛИ ДА ЖИВЕЕ ЧОВЕКА . НЕКАДЪРНИЦА ОСВЕН ПОРЪЧКОВИ ПЛАТЕНИ СТАТИИ ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕШ. ПОНЕ С ПАРИТЕ ВЗЕМИ СА ОПРАВИ МАЛКО В ГЛАВАТА . ИДИ ПИТАЙ ТРИФОНОВ НЕЩО Я ВЛЕЗ В НЕГОВИЯ ОФИС ТАКА ЩЕ ВЛЕЗЕШ АМА ЩЕ ТИ НАЦЕПИ РИВАНОЛОВАТА ГЛАВА такива мухли като тебе и ония улигофрен световно известния журналист няма да ви пусне да припарите до тротоара. Да вземеш да си обираш жиците и да ходиш да си срешеш главата .
16.
наблюдателен
29.09.2011 14:11:11
6
11
Охооооооо кой виждам в офиса на кметчето в дъното.Иван Динев ,който раздаваше пари на миналите избори и го осъдиха за това.Евалааа кмете , голямо ти еобкръжението.Иванчо пак ли ще ти раздава парите по-селата?
15.
аз
29.09.2011 13:22:38
7
11
е това вече е същината на кмета-слънце. показа си зъбките. в панделата ще му ги избият.
14.
Maрин
29.09.2011 12:53:12
8
8
Наистина много, ама много долно! Подла журналистка отива да пита кмета защо окраде общината, защо вече има официални обвинения от прокуратурата, защо даде мелницата на приятелчетата си и още мноооого други.
13.
Добри
29.09.2011 12:48:47
4
7
Ами да...Сашо е прав за морала. Все пак на човека го чакат вероятно 8 годинки на топло (за злоупотреби в особено големи размери). Съобразявайте се в крайна сметка!
12.
Сашо
29.09.2011 11:48:11
9
13
Ееееее, вий се о...хте от платени публикации! То бива, бива, ама такова падение е гнусно за всякакъв морал - и журналистически и човешки!
11.
Стефка Тодорова
29.09.2011 11:23:53
10
10
От публикувания видеоматериал не може да се разбере какво е последвало, след като операторът е изключил камерата в момента, когато Николай Димитров е посегнал, нормално е да е изключил камерата. Може би,вие очаквате да продължи да снима,докато го малтретира? Поздравления за екипа от Бесове
10.
1313
29.09.2011 11:23:32
2
3
Към всички които не желаят да мислят! Основно правило в работата на журналиста е при всяко “посягане” към лично пространство да е сигурен, че действа в обществен интерес (вж. Обществен интерес. Може да се напомни, че в свое тълкуване на ЗРТ Каролин Морисън (IB) и Михаел Вагнер (EBU) преценяват формулировката “от интерес на обществото” като различна от по-точната – “в интерес на обществото”; т.е. към много неща обществото проявява интерес, но осведомяването за малка част от тях е в обществен интерес, 1998). При наличие на такъв интерес отново има изисквания на саморегулацията, свързани с:

- Преценка на ситуацията. Когато хората биват въвлечени като действащи лица във важни събития, които по право влизат в новините, с това не бива да се злоупотребява нито при първото, нито при последващи излъчвания.

При запис и снимки в учреждения и организации е достатъчно разрешението на ръководството. Но в определени ситуации – затвори, полицейски участъци, болници, траурни церемонии – трябва да се получава индивидуалното съгласие на човека или близките му.
При бедствия и трагедии, както и когато става дума за свидетели на престъпление, трябва да се действа много внимателно. При отразяването на съдопроизводството трябва безусловно да се спазва презумпцията за невиновност.
За заснемане/записване на деца журналистът трябва да иска съгласие на родителите.

- Преценка на средствата. В общия случай журналистите работят публично, а тайните записи са възможни само когато е налице изключителен обществен интерес.

- Преценка на мярата на позволената информация за публични личности. Сигурно е, че не всички въпроси, които интересуват публиката, са свързани с обществения интерес. Журналистът е този, който преценява дали определено частно поведение поставя по-широки обществени проблеми. Във всеки случай предписанията на добрата журналистика сочат, че не следва да бъдат показвани нито местоположението на дома, нито членове на семейството на публични личности. Децата на публичните личности се ползват от защита, както всички деца.
9.
до 8
29.09.2011 10:53:50
4
6
Не съм руса , но ако само от руси го вдигаш- о.к.Между другото IQ -то ми е 189.Сега трябва да ти обяснявам какво е IQ. Малко сложно ти се получава...както и да е.Манипулацията явно изпълнява целта си ..леко-полеко.Жалко за прекрасния град.
8.
До Несебър
29.09.2011 10:37:34
6
5
Ти нещо май не си нормален, да не си оная русата от офиса му, а? Нагъл маймун, дето налита на бой, мутра. това е той
7.
Несебър
29.09.2011 10:26:30
8
14
Много внимателно гледах видеото.Единственото , което чух беше "Не ме снимай , напусни офиса".Не видях нито агресия , нито бегъл намек за кървавите сцени , които параноята на "журналистката" описа.А отам нататък : всеки може да пише каквото въобрашението му роди.Хайде да сме малко по-коректни все пак. След двадесет дена изборите свършват и интереса на Касабова към кмета ще се изпари яко дим.А пък и няма да има кой да и плаща вече.:)))Еееех "журналисти"
6.
гавраил
29.09.2011 10:22:03
11
8
само Бесове показват истинското лице на хора като Димитров
горкия ще почне да бълнува как разни камери изскачат от гардероба в спалнята, а той ги размазва по стената и излизат ново и нови и аааааааааааа
5.
запознат
29.09.2011 10:11:47
9
7
Всеки нормален и видимо уравновесен човек би реагирал на явна агресия, многократни обиди,постановки,подчертано негативно отношение и видимо малоумни материали за него .А както знаем Н.Димитров е нормален и спокоен.На човека явно му е писнало да го правят на маймуна.Четейки от няколко дена "БЕСОВЕ" разбрах, че с материалите си са способни да извадят най-лошото от всеки.Комплекси , знаеш:))-никому не прощават.
4.
Ели
29.09.2011 10:08:49
7
15
Написаното във втората част е абсолютна истина! Потвърждавам го, защото съм една от присъстващите, при които екипа потърси помощ!
Делата и поведението на този човек са отвратителни! Само се надявам Несебърлии да имат достатъчно разум и да го сменят на предстоящите избори!!!
3.
д-р Михайлов
29.09.2011 09:58:12
8
9
Тоя съвсем откачи или много добре се прави. Подозирам, че за да отърве пандиза се прави на луд :P
2.
Ironic
29.09.2011 09:57:53
8
7
Е... кмете, евала !!!
Много мъжко държание...и възпитано. Точно така трябва да се държи един кмет на Несебър! Как да не гласува човек за теб!
Николай Димитров - кмета-слънце!
1.
Хулиган
29.09.2011 09:52:36
3
1
В очакване на коментар от Вили...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не искаме аналогови матури, ще ги дигитализираме, обяви образователният министър Не искаме аналогови матури, ще ги дигитализираме, обяви образователният министър В над 750 училища в цялата страна се провеждат матури, работи се при дефицит на време, за 15-20 минути трябва да се разпечатат материалите за от 200 до 300 зрелостника в едно училище Сърцето на тази риалити звезда е разбито, но тя намери начин да го излекува Сърцето на тази риалити звезда е разбито, но тя намери начин да го излекува Сицилия лекува души с цветовете си, онези розови оттенъци, светлосенките, усмивките на хората, написа в социалните мрежи Елена от Ергенът Граничните полицаи стават и катаджии Граничните полицаи стават и катаджии Те ще могат да спират автомобили и да глобяват нарушители в периметъра на пропускателните пунктове и граничните зони Той е най-известното мъжко жиголо, а в списъка му има политици, бизнесмени... Той е най-известното мъжко жиголо, а в списъка му има политици, бизнесмени... Почти всички го поръчвали чрез популярна интернет платформа, където се представяли с истинските си имена Кошмарни тапи на две граници Кошмарни тапи на две граници Трафикът е интензивен на ГКПП "Кулата" и на ГКПП "Маказа" на вход за леки автомобили Сянката на плажа поскъпва това лято Сянката на плажа поскъпва това лято Дни преди началото на летния сезон подготовката на плажовете тече с пълна сила Кой взе голямата награда на националния събор "Фолклорен венец Божура" Кой взе голямата награда на националния събор "Фолклорен венец Божура" В рамките на фестивала се проведоха три конкурса  в пет възрастови групи "Нефтохимик" спечели първото място в Областната група, но трудното тепърва предстои "Нефтохимик" спечели първото място в Областната група, но трудното тепърва предстои За Трета лига ще са необходими поне 500 хил.лева Той е чехльо и ще си остане винаги ерген, избухната зрителите Той е чехльо и ще си остане винаги ерген, избухната зрителите „Безсрамник, лъжец, мамино синче! Голям резил падна - да се беше изправил като мъж и да уважи чувствата на тези две жени", гневни са фенове на предаването   Тя беше жена на най-известния български боксьор и топ звезда, а днес си показва най-милото за $ 18.99 на месец Тя беше жена на най-известния български боксьор и топ звезда, а днес си показва най-милото за $ 18.99 на месец Певицата открай време отделя време и енергия за популяризирането си в „Онли фенс”, но едва отскоро споделя профила си там и с родната аудитория
Какво ще направи Чоткин след победата в "Хелс Китчън" Какво ще направи Чоткин след победата в "Хелс Китчън" Вдига сватба Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Исках да избухна от гняв, признава тя Почина гений, който радваше милиони Почина гений, който радваше милиони Композиторът на Дисни издъхна  Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Любопитна подробност е, че освен като учител, Йорданова, която запази фамилията на някогашния варненски кмет, понастоящем е водач и на партийна листа на Обединение за нова България за вота на 9 юни Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия За всички нас ще бъде удоволствие да установим мир, заявява украинският президент Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Имало сънотворни в чая  Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Компютърните ни модели са категорични, че ни очаква поредното необичайно горещо лято, особено в края на юли и целия август Тази снимка струва 8 бона Тази снимка струва 8 бона Кувейтската актриса и фотомодел Рауан Бин Хюсеин качи видео на 6 май тази година, в което за 8 секунди приветства Бурак Йозчивит в офиса на модната марка, която създаде Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО На мястото са се отзовали спасителни екипи, включително армията и националната гвардия Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори