×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-отмъстителната и злопаметна зодия е...


25 Февруари 2023, Събота, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Скорпионите са известните със своята "жилеща" природа

Всеки човек греши, защото безгрешни хора няма. Това е универсална истина. Ето защо много често ни се налага да проявим разбиране спрямо хората около нас и да простим. Но не всички хора могат толкова лесно да простят и да забравят, пише в. Струма.

Съществува една порода хора, които не са никак склонни да проявяват разбиране и те по-скоро биха ви обърнали гръб, отколкото да ви простят. Точно такива са представителите на зодия Скорпион. Едва ли е изненадващо за мнозина, но не напразно тази зодия е считана за най-странната, дръпната и зла.

Повечето Скорпиони просто никога не прощават, ако някой ги нарани или обиди дори и неволно. Те ще пазят злобата в себе си до края на живота си. Каквито и да се опитвате да се извините и да промените случващото се, не се надявайте на чудо, то няма да се случи.

Почти сигурно е, че няма да пречупите представител на зодия Скорпион. Най-неприятното е, че тези хора много трудно допускат в живота си нови лица, а лесно могат да ги изхвърлят от него. Не забравяйте също, че Скорпионите са отмъстителна зодия, така че внимавайте много с тях.


В категории: Лайфстайл


15
Коментара
Почина известен нотариус
Почина известен нотариус 14/05/2024, Вторник 07:53 1
15
Коментара по темата
15.
Okoboko
26.02.2023 18:34:08
1
0
Da to4no raka e samo da dobavia nesto skorpiona kato niama s kogo da se skara i tormozi obrsta se i si zaxapva opaskata i se samoiziazda
14.
Okoboko
26.02.2023 18:30:53
1
0
To4no taka e skoroiona kato niama s kogo sa se zaiade se zaxapva za opaskata i se samoiziazda
13.
до 10
26.02.2023 11:34:46
2
3
ТАКА ЛИ??
12.
Ego
26.02.2023 09:42:13
1
2
Taпаци
11.
Друга зодия
26.02.2023 09:05:53
3
14
Не дай си, Боже, скорпион да ти се разсърди, обиди или той реши, че си сгазил лука! И в следващия си живот ще то гони карез. Мислят се за най-умните, способни и правдиви.
10.
До 8
26.02.2023 08:04:56
12
10
Родените зодия Скорпион са ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ и НЕВЕРОЯТНИ
9.
ZODIAK
26.02.2023 07:45:39
1
16
Всичко е до ЧОВЕКА....... а не ,кой каква зодия е....вервайте ми.....
8.
драги коментиращи скорпиони
26.02.2023 05:28:59
9
9
Явно още не сте разбрали,че човек се оглежда в очите на хората-не в своите собствени!За това не смятам,а и който и да е ,че мненията ви за самите себе си за меродавни..
Самия факт,че се мъчите тука да се изкарате някакви говори,че вече сте засегнати!Жалко,че коментарите са анонимни,нали?..иначе щеше да сипете на всеки поотделно -я пред хората или нещо още по-заслужаващо..
Много си вярват скорпионите и все си мислят,че всичко се върти около тях,че са най-умните...точно поради тази причина нерядко изглеждат жалки и прости,а наистина рядко го осъзнават да не кажа никога.Злобни,хитри и отмъстителни-имат се за най-големия фактор на света,а всъщност са дребнави,материални душици..
7.
do 5
26.02.2023 04:26:47
6
12
Точно в десетката.....Абсолютно си прав.....освен тези си негативи,скорпиона гони гарез до дупка,т. е. докато е жив, толкова са злопаметни.....брат ми е скорпион.....е по-злобно човече от него не съм срещал,с години вече не си говорим и срещаме именно поради тази причина,неговата злопаметност,опитвал съм се не веднъж да затоплим отношенията си с него и семействата ни.....е не става.....в края на краищата ми писна да се разправям и съм вдигнал ръце от него......
6.
Запознат
26.02.2023 01:31:24
8
13
Сложна зодия. Дълбок характер, който не може да бъде разбран от всеки. Точно затова казват всички тези глупости. Невероятни приятели, които ще бъдат до вас, при всякакви обстоятелства, ако имате късмет да влезете под кожата на скорпиона. Емоционални , сексуални , със силно развито чувство за справедливост, но в никакъв случай дребнави и злобни.0
5.
скорпионите
25.02.2023 23:24:56
9
21
Са дребнави,злобни,завистливи,коварни и отмъститетелни.Това е моето мнение от личен опит.
4.
Брус ли от Меден Рудник
25.02.2023 23:19:07
2
10
Аз съм джендър скорпион и не притежавам никакви качества
3.
Ich bin!
25.02.2023 23:05:12
4
7
Зодия Pак съм и ще ви унищожа смешната зодия!
2.
Мъж - зодия скорпион
25.02.2023 22:59:37
9
19
Всички тези страховити "качества" направо ме ласкаят, но не са верни. Единственото което мога да твърдя за моята зодия е че имаме силно развито чуство за отговорност. Държим на обещанията си като закон. Не понасяме и не разбираме лъжите и предателствата. Естествено мислим че всички други имат същите качества. Но това че отмъщаваме, че сме коварни и др. е пълна глупост. Ние както каза колежката по зодия сме щастливи и знаем кое ни прави щастливи.
1.
Жена-Скорпион
25.02.2023 22:03:23
12
24
Зодия Скорпион съм ,чак пък такава злоба и отмъстителност ,каквато се приписва на тази зодия ,мисля че е силно преувеличено.Имам всички качества като всички останали зодии.За мен ,не зодията а ,нещастният човек е изпълнен със злоба и ненавист.Аз съм щастлива жена и винаги чета че най,най, най-отмъстителни ,най-коварни и т.н........са скорпионите.Това не е вярно ,аз вече казах моето мнение!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази чалгаджийка тотално си ремонтира лицето Тази чалгаджийка тотално си ремонтира лицето Диона започна с тунинга още преди години Мистерия с инфекцията в ДГ „Елица“ в Сливен! 48 деца се натровиха, а причината още не е ясна Мистерия с инфекцията в ДГ „Елица“ в Сливен! 48 деца се натровиха, а причината още не е ясна Директорът на РЗИ в града на 100-те войводи д-р Николина Иванова призна, че не е открит причинителя, но намекна, че може и да е в сандвичите Всеки втори недоволен от пенсията Всеки втори недоволен от пенсията Най-недоволни от пенсията си са жените, пенсионерите, които живеят в столицата и в селата, представителите на етническите малцинства, както и пенсионираните със средно и по-ниско образование Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Експертиза ще установи дали шофьорът е бил пиян или дрогиран Заради дългове продават легендарен завод Заради дългове продават легендарен завод Необслужен кредит извади на продан този имот  Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Вдигат пенсиите с 11 % Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Докато се бори със системата, семейството чака Андрей - младши  Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Промените настъпиха в момент, в който една от националните телевизии е на пазара  Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Огромен интерес към лускозни имоти в Дубай Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода"
Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори