×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Русия няма да победи никога Украйна. Никога, закани се Джо Байдън


Русия няма да победи никога Украйна. Никога, закани се Джо Байдън
Байдън посочи, че руският президент е сбъркал и в преценката си, че Западът ще се окаже зависим от руските енергийни пазари
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Февруари 2023, Вторник, 20:30 ч.
Автор: Флагман

За разлика от руския президент, който говори от трибуната пред депутатите от двете камари на парламента, Байдън изба да отправи посланията си на открито пред хиляди

Русия няма да победи никога Украйна. Никога! Това заяви американският президент Джо Байдън в реч пред хиляди поляци, събрани пред Кралския замък във Варшава във вторник вечер. В речта, посветена на приближаващата първа годишнина от началото на войната в Украйна, американският президент заяви, че световният ред, който е бил крайъгълният камък на мира повече от 75 години, е бил изложен на риск от действията на руския президент Владимир Путин, но че желанието да бъде свободен е надделяло и светът не е отвърнал очи от Украйна, пише Дневник.бг.

"Преди една година светът се готвеше за падането на Киев. Е, току-що дойдох от Киев и мога да съобщя, че Киев е стои силен", заяви Байдън. В понеделник от Киев президентът на САЩ изпрати ясно послание до руския президент Путин, че е "изцяло е сбъркал" относно войната.

Президентът на САЩ Джо Байдън спомена поне 10 пъти името на руския президент в речта си, атакувайки директно руския лидер и обединявайки света зад Украйна, забеляза Си Ен Ен.

За разлика от това, Путин не назова по име Байдън нито веднъж в дългото си и войнствено обръщение от Москва, произнесено по-рано във вторник.

За разлика от руския президент, който говори от трибуната пред депутатите от двете камари на парламента, Байдън изба да отправи посланията си на открито пред хиляди хора, които носеха украински, полски и американски знамена.

"Демокрацията се оказа твърде силна за Путин", каза Байдън, давайки за пример молбите за членство в НАТО, подадени от Финландия и Швеция и укрепването на Алианса, който е "по-единен от всякога".

Байдън посочи, че руският президент е сбъркал и в преценката си, че Западът ще се окаже зависим от руските енергийни пазари, но вместо това той е намерил алтернативни пазари и освобождавайки се от обвързаността с руските изкопаеми горива.

"Той смяташе, че автократите като него са твърди, а демократичните лидери не са и тогава срещна желязната воля на американците", заяви Байдън.

Той не пропусна да отбележи и куража на украинския президент Володимир Зеленски като каза, че смелостта му е изкована в огън и стомана и подчертавайки, че САЩ стоят зад него, като посочи, че правителството на Зеленски е законно избрано и представлява волята на украинския народ.

Автократите и демокрацията

"Демокрацията в света стана по-силна, не по-слаба, но автократите по света отслабнаха", добави Байдън. Той потвърди ангажимента на НАТО да остане единен, за да гарантира, че "алчността и жаждата на Путин за земя и власт ще се провалят".

"Путин вече не се съмнява в силата на нашата коалиция, но все още се съмнява в нашата убеденост", заяви президентът, добавяйки, че свободата е заложена на карта в тази война. Байдън призова да се "противопоставим на автократите", казвайки, че те разбират само от една дума - "Не, не, не!" и че "бруталността никога няма да счупи волята на свободните".

Думите му, че "Украйна никога няма да бъде победа за Русия, никога", бяха посрещнати с аплодисменти от насъбралите се на площада хора.

Байдън прави и друго послание, заявявайки, че "свободните хора отказват да живеят в свят на безнадеждност и мрак".

Той продължи речта си като спомена предполагаемите престъпления, извършени от Русия по време на войната, включително използването на изнасилване като оръжие за война и опитът да бъде откраднато бъдещето на Украйна чрез отнемане на деца от родината им.

"Никой не може да отвърне очите си. Отвратително е, отвратително е", каза Байдън, описвайки руските престъпленията.

В същото време той подчерта, че реакцията на украинския народ и на останалия свят е била "изключителна" и че. "Украйна все още е "независима и свободна" въпреки усилията на Русия".

Американският президент увери, че и демократите, и републиканците стоят зад украинската кауза.

Глобалните последици от войната

САЩ и техните съюзници се стремят да се справят с глобалните последици от войната, заяви президентът, след като "Путин се опита да умори света от глад", като блокира украинския износ на зърно в Черно море.

Съюзниците са работили усилено, за да "увеличат глобалното снабдяване с храна" и да предотвратят кризата, каза той.

Байдън не пропусна тежестта на човешките загуби във войната и отдаде почит на онези, които са загубили живота си, борейки се за свобода, наричайки ги "украински патриоти".

Президентът увери, че САЩ ще подкрепят службите за спешна помощ в Украйна и насърчи доброволците, които са "показали най-доброто от човешкия дух".Джо Байдън съобщи, че съюзниците ще обявят нови санкции срещу Русия тази седмица заедно в търсене на "справедливост за престъпленията срещу човечеството, извършени от Русия".

Какво ни очаква

"Трябва да бъдем честни и да виждаме ясно предстоящата година", продължи Байдън, като предупреди, че предстоят "тежки и много горчиви дни" за Украйна, въпреки убеждението му, че Киев ще надделее във войната си с Русия.Той изрази увереност, че Украйна ще излезе по-силна от войната, а нейните съюзници ще продължат да "пазят гърба на Украйна".

Байдън заяви, че решенията, взети през следващите около пет години, ще определят бъдещето за десетилетия напред.Той каза, че това е избор между хаос и стабилност, надежда и страх, демокрация, която повдига човешкия дух, и бруталната ръка на диктаторите.

Няма по-висок стремеж от свободата, заяви американският президент в края на речта си, завършвайки с думи на благодарност към Полша, украинските войски и "всички, които защитават свободата": "Нека вървим напред с вяра и убеждение и с постоянен ангажимент да бъдем съюзници не на тъмнината, а на светлината."

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
32
Коментара по темата
32.
До 23
09.03.2023 13:35:58
0
0
Ти си мухльо, че се връзваш на такива щуротии. Иначе предполагам си доста забавен за близките си.
31.
Внимавай къде стъпваш, Джо!
23.02.2023 15:14:45
0
2
Байдън отново се препъна по стълбите на Air Force One напускайки Полша
https://nypost.com/2023/02/22/biden-stumbles-up-air-force-one-stairs-again-leaving-poland/
Внимавай къде стъпваш, Джо!
Президентът Байдън отново имаше проблеми със запазването на баланса си в сряда, докато спъваше стъпалата на Air Force One на път за вкъщи от Полша.
80-годишният Байдън падна напред около половината път нагоре по стълбите към самолета, докато се опитваше да се качи на летище "Шопен" във Варшава.
Това е поне третият път, в който президентът пада, докато се опитва да се качи на борда на Air Force One.
През март 2021 г. Байдън се препъна два пъти, преди да удари палубата, докато се опитваше да отпътува за Грузия.
През май миналата година Байдън изглежда за кратко загуби равновесие, докато вървеше по стъпалата на Air Force One във военновъздушната база Андрюс на път за Илинойс.
На следващия месец президентът отново залитна, докато изкачваше стъпалата, преди да отлети за Лос Анджелис, за да присъства на срещата на върха на Америките – и да запише интервю с "Jimmy Kimmel Live".
Като най-възрастния президент, препъванията на Байдън бяха използвани от републиканците като доказателство, че той не е нито физически, нито психически годен за поста.
Дори Тръмп се подигра на непохватността на Байдън за Truth Social, шегувайки се: "Американците могат да се гордеят с Джо Байдън, докато той оставя Полша на големи фанфари!"
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/109909536588776516
Контрастирайте жалката показност на Байдън с бившия президент Доналд Тръмп, който в същото време беше на път за Източна Палестина, Охайо в сряда.
30.
Ива
22.02.2023 16:16:29
0
1
Nemoga da obicham nikogo taka kakto obicham Stefan ama shtom kazvash baidan
29.
29
22.02.2023 10:17:51
5
6
путлеробчетата още недоразбрали срина им се кенефа като през 91 сесевсесере
28.
1
22.02.2023 10:16:12
3
1
Браво 26Коментар
27.
Дъртак безмозъчен
22.02.2023 07:58:17
39
17
Дъртия от снимката, срам за Америка. А глупостите които говори и това, че всички повтарят едно и също как Путин е агресор и той нападнал първи и хората му пляскат говори за поредната лицемерна постъпка. Защо никой не говори от къде се е стигнало до това нападение, защо?? Където са стъпили тия американски политици, всичко са унищожили. За съжаление така ще стане и с Украйна. Америка има интерес от войната, печели милиарди долари, дано Путин ги изтърпи иначе наистина сме обречени
26.
ПУТИН - ВОЙНА, ПАРАНОЯ, СТАРЧЕСКИ МАРАЗЪМ И НАПРЕД
22.02.2023 07:04:00
13
42
Путин дръпна 150-минутна реч към т.н. Федерално събрание на Русия - в началото половин час коментира колко е лош и зъл "колективният Запад" и как непрекъснато иска да унищожи Русия от незапомнени времена. Но и се разпада, даже още преди създаването на руска държава. 50 минути в речта си после обещаваше на населението всичко възможно, възхвали агресията в Украйна на "историческите руски територии". Следих го два часа, едновременно и течащите отзиви в youtube от прякото предаване - руските провластови участници и ботове бяха доста и повечето анонимни, но се повтаряха. Лайтмотив бе непрекъснато искане за снаряди за частната компания Вагнер. Славеха вождът - това е президент, Бог да го благослови и пази. Военният министър Шойгу в отзивите бе пренебрегнат и изглеждаше строг и посърнал. А олигархът и шеф на Роснефт Сечин - напълнял и подпухнал. Простоват и по простоват по селски излъчваше визията на шефа на Парламента Володин. Експрезидентът Мадведев си бе сложил свирепа маска, тревожна черта разсичаше бебешкото му лице. Никакъв оптимизъм не вдъхваха и загрижените лица на мнозинството в залата, някои бяха със затворени очи /вероятно заспали/. Олигархът-чекист Сечин гледаше втренчено, особено когато Путин се нахвърли срещу "предателите", оставили родината и живеещи в колективния Запад с вили, имоти и яхти и пр. За "дълбинна единна Русия" и нахоканите другари-олигарси Путин подчерта популистки, че познава сега добропорядъчни бизнесмени в Русия, които ехеее... щели да се разгърнат. Зрители пишеха същевременно, че олигарсите са сред хората, назначени да го слушат в залата. Всичко цъфти в Русия според Путин - инфлацията е малка, почти няма безработни, заводи работят без прекъсване, колко добре се развива сега суверенната държава. Той обеща поне 1 милион програмисти само за 5 години като пример как страната и науката са във възход. От интернет се питаха - къде са социалните придобивки, екологията, заключаваха - лъже вече 23 години. Този път Путин нарече украинците дори "граждани" на Украйна и "само" претендираше за 4 "исторически" региона от Украйна. Там било пълно с неосъзнати нацисти, но от "здравите сили" зависело развитието. Сепаратисти-зрители от Донбас и воини с гордост на гърдите - лъскави тенекиени награди за убийства - кимаха, когато той каза, че в окупираните региони тече вече мед и масло. След час облъчване, с "артистични" мимики и само веднъж с удар с юмрук по банката, доста покашляне /па да не е фанал ковид/, несметни обещания за развитие на Сибир, екология, просвета и пр., интернет руско-говорещите реагираха масово - "пак ни лъжат", "какво направи за 23 години", "къде са парите от газа и петрола", "защо не изпратят депутатите и децата си на фронтовата линия"... Путин отговори в речта си косвено - сега политици от всякакъв калибър вече яко се биели на фронта. Лъжа,лъжа,лъжа, повтаряше интернет. Сред омаломощената и заспиваща зала, единствено сепаратисти, предано гледащи девойки и някакви с военна форма, клатеха глава в съгласие - от време на време. На фона на искания в интернет - дайте снаряди на Пригожин, дайте, дайте, дайте. Путин похвали селското производство - като не поясни, че част е зърното е откраднато от окупаторите в Украйна. Вождът обясни отново подробно за западния крах - пълно извращаване на семейство, джендърство и поощрявана педофилия - опорки за др. Нинова и Копейкин. За историята - какво да си говорим? Путин се върна към международната ситуация отново в края на обръщението си след 1 час и 40 минути - тогава камери показаха, как външният министър Лавров /който преди това два пъти бе показан случайно да мърда беззвучно устни в някаква "вътрешна" схватка или старческа немощ/ сега сви глава като костенурка в очакване на сензацията - вождът я изрече с патос - Русия спира договора за нападателните ядрени оръжия. Пак НАТО и САЩ са виновни, търсели как да шпионират. Обявените нови руски ядрени оръжия, постъпили на дежурство току-що, естествено били без прецедент в света. Дискретно "забрави", че и Китай има ядрено оръжие. Питам се какво ли ще кажат Бг "миротворците" сега? В заключение руският вожд обясни, какво е руската империя даже още преди да се роди тя - доброволно присъединени народности, които вечно, а и сега, се сплотявли около вожда. Последните минути залата стоеше на крака в очакване да аплодира края на речта - свързан с готовността да умреш за родината /за Путин/. Ето пример и от мен - завоевателят /в руските източници "покорителят" на Сибир Ермак/ - нахлува в Сибир за пари и... се превръща в руските хроники в легенда. Дори за истинското му име има дискусии и не се знае нито родно място, нито рождена година. Типичен колониалист, преддтеча, на днешните руски терористи от "Вагнер" и Чечения, за които в интернет-отзивите искаха повече снаряди.. Ясна е амбицията на някогашния домакин на културния клуб в Дрезден, подполковник Путин, - да завладее и света. В интернет писаха - "достоен президент на света". Имаше обаче и други руски отзиви - "живеем в паралелна реалност"... А за Украйна и Света чекистът- подполковник, въздигнал се до самодържец, днес с пожказателна за познанията му нагледно изкривена вратовръзка от трибуната, мисли изкривено за света пак като, примерно, за покоряването на Сибир през 16-ти век
25.
Деменция
22.02.2023 02:47:00
50
20
Той дори не знае къде е в момента......май в Мозамбик сме.......
24.
Този
22.02.2023 02:42:11
17
4
Вляво ми прилича на .........
23.
98765
22.02.2023 01:42:03
70
36
Когато не си вземаш смислени поуки от историята, освен тъп, си и безумен. Никой никога не е побеждавал Русия! Факт! Бай къвто и да е, не е хич наясно с руския дух и характер. Както и с реалностите. Русия си защитава изконно руското население в изконно руските земи,подлагани до сега от 2014 на геноцид. Не са мухльовци да търпят гаврата.
22.
Колю
22.02.2023 00:07:52
69
33
Абе Бай Дън,какъв ти глад ...продължавайте да пращате оръжия за проекта Украйна и наистина другата зима ще видим всички що е глад.Тъп американски галош,при това с Деменция .Бай Дън,малко да се образоваш.Твоята любима Украйна,дето няма такава държава,произвежда годишно под 50 милиона тона зърно.А Русия тъпако произвежда 150 милиона тона на година.Е бай Бидон?Кво ще кажеш...?
21.
Бай....
21.02.2023 23:35:12
68
31
Когато Путин прати по няколко ракети на Англия и Германия, всичко ще си дойде на мястото !
20.
До 9
21.02.2023 23:30:30
5
29
"МЕЖДУ ДРУГОТО"......и даже между всички други празнярщини,винаги за мое голямо съжаление се отдава случай да повторя един житейски постулат,който гласи-"Никой,ама наистина никой на този свят неможе да отнеме изконното конституционно право на един човек....да бъде ПРОСТ!!".
Дълбок поклон пред глупостта свещена!
Великан си!!!
19.
(((
21.02.2023 23:25:59
75
35
Нали уж война Русия- Украйна, пък Байдън се вълнува и заявява като да е Русия- САЩ, А?!
18.
Иван
21.02.2023 23:06:07
101
42
Двамата глупаци на снимката!!
17.
Я
21.02.2023 23:03:47
100
45
Тоя човечец с напреднала деменция,докога ще го разкарват насам-натам,като панаирджийска мечка.
16.
До 12
21.02.2023 22:55:48
20
37
Е, от къде да копи-пейства, хора с диагноза..... каква да я свърши. Нали виждате, че са чиста проба пациенти на ЦПЗ-то,русоробите!Украински народ няма, но има укр нацисти. Укранците се обстрелвали сами, обаче ракетите и снарядите са руски.
Руския бил забранен в Украйна, обаче, защо като са украинци, говорели на руски. Русофили са, но руски бъкел не владеят и за Русия никакви знания, обаче русофили. Русия воювала с НАТО, обаче натовската армия, самолети, ракети и танкове, още не са пристигнали в Украйна. Призоваваха Путин и паРаша да нападнат България, защото сме ги предали, обаче самите русороби, близките им, майките и децата им живеят в България и тя е тяхна Родина,а едновременно с това че призоваваха и се надяваха да ни нападнат се безпокояха че щом помагаме на Украйна, може да ни нападнат. Живеят в България,а чакаха България и ЕС да загинат от студ без руското барахло. Уж нормални хора а призоваваха Русия да изстреля ракети по Родината им България. Обичат Русоспия и плюят България, ама за Русия не заминават.
Ако Русия ни нападнела, щяло да е виновно НАТО. Питам русоробШизофреник: Добре бе, как така, ако ни падне Русия е виновно НАТО?
Ако ни беше нападнало НАТО, като бяхме НРБ, Варшавски договор и със ССС Р, кой щеше да е виновен?
Русороба отговаря: Ами НАТО щеше да е виновно!
Питам го: Аааа, значи тогава НАТО виновно, а сега ако ни нападне Русия, пак НАТО виновно. Хахахаха.
Диагноза!
15.
Бандера
21.02.2023 22:48:26
79
37
Oръжията, които се доставят на Киев, както и обслужващият персонал, включително американски граждани, представляват легитимна цел.
14.
До12
21.02.2023 22:44:27
54
21
Даже не искам да те коментирам
13.
На котлона
21.02.2023 22:30:57
3
28
Аз не мисля, че целта на Русия е да побеждава Украйна!?!?
12.
До 9,10 и 11
21.02.2023 22:24:43
36
70
Мизерна русоробска мърша. Кво ми копи-пействаш от жалките русоробски сайтове бе, боклук жалък.
11.
войната е екзистенциална за Русия
21.02.2023 22:16:32
85
39
Дали САЩ просто ще вдигнат ръце и ще признаят победата на Русия? НАТО може действително да се разпадне пред такъв грандиозен провал. Така че вероятно ще продължим сегашния курс.

Може би един отчаян Байдън ще нареди изпращането на войски в Западна Украйна като буфер срещу пълното превземане на страната от Русия. Можете да си представите какво може да се обърка. Тази ситуация може бързо да се превърне в пряка война между САЩ и Русия, а не в прокси войната, каквато е сега.
10.
Ядрена зима
21.02.2023 22:13:01
86
39
Целият този сценарий е дълъг бавен марш към ядрена война или към пълно разпадане на Украйна.
САЩ няма да прекратят доставките на оръжия, защото Джо Байдън се страхува да не загуби образа си, а най-близките му съветници като Виктория Нюланд изпитват ирационална омраза към Русия и са тотални подпалвачи на война.
Сега можем да добавим нова опасност, произтичаща от отчаяние. Това е фактът, че самите САЩ може да са най-големият губещ във войната.
Докато Украйна изчезва под масираната руска атака, САЩ ще стават все по-отчаяни.
9.
Между другото,
21.02.2023 22:09:36
136
48
Русия има пълното законно право да напада онези страни от НАТО, които доставят оръжие на Украйна. Като доставят оръжие на страна в конфликта, те се отказват от своя неутралитет и на практика стават бойци. Русия не е направила това, защото не иска да вкарва НАТО директно в битката. Но законно може.
Изискванията на Украйна към САЩ, Обединеното кралство и останалата част от НАТО за модерни оръжия за борба с руснаците нямат граници.
8.
Няма значение
21.02.2023 22:00:09
86
24
СЛАВА РИСИЯ
7.
*********
21.02.2023 21:57:32
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Адолф Бонапард Бай Дън
21.02.2023 21:57:15
106
53
"Невъзможно е да бъде победена Русия на бойното поле, затова се извършват все по-агресивни информационни атаки. Постоянно лъжат, не спират атаките срещу нашата култура, срещу Руската православна църква", отбеляза още държавният глава и подчерта, че "Западът планира да превърне конфликта в Украйна в глобален".
5.
Дернев
21.02.2023 21:49:28
77
21
"Байдън заяви, че решенията, взети през следващите около пет години, ще определят бъдещето за десетилетия напред." Тези 5 години са необходими само за Китай. Ако още тази година Франция, Германия и Русия не положат основите на обединена, силна и максимално самоосигуряващасе Европа светът е обречен. Явно евроатлантическата демокрация живее в своя реалност извън времето, защото не могат да следват хора му, а камо ли прогледнат в бъдещето.
4.
До 2 лапача на ватенски патки
21.02.2023 21:48:36
33
50
Ами то всеобщото мнение е, че жена ти майка ти са долни разпоретини, ама нищо не пишеш за тях, нали ве скопено мозъчно говедо?

рОспия КОНЕЦ!
3.
Да
21.02.2023 21:38:28
73
50
Никога не казвай никога Деденце дано поживееш още някой годинка за да видиш провала на твоята демокрация и свобода пък тогава съди другите макар и диктатори
2.
всеобщо мнение
21.02.2023 21:35:06
90
53
ПОСЕРКО ИДИОТИЗИРАН....КОЙ СИ ТИ,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ ??? КРЕТЕН НЕЩАСТЕН
РУСНАЦИТЕ И ВАС ЩЕ РАЗМАЖАТ
СЛАВА РОССИИ
1.
Путин
21.02.2023 21:31:09
23
15
Хуйло
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори