×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това, което са замислили „Файзър“, е зашеметяващо, обяви откривателят на технологията иРНК


Това, което са замислили „Файзър“, е зашеметяващо, обяви откривателят на технологията иРНК
Д-р Робърт Малоун смята, че по-обширното генно инженерство върху човека ще има сериозни последици, особено върху развитието на децата
12 Февруари 2023, Неделя, 22:18 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Според д-р Робърт Малоун компанията, стояща зад принудителната ваксинация, е била наясно с рисковете от нея

Разкритията, че „Файзър“ се занимава с изследвания, целещи редактиране на гените, са зашеметяващи. Това коментира американският лекар и биохимик д-р Робърт Малоун, разработил технологията иРНК. Неговите изследвания за информационната рибонуклеинова киселина бяха в основата на ваксините от нов тип, които чрез гените на човек трябваше да атакуват патогена, причиняващ ковид.

Мнозина критикуваха тези ваксини заради твърде новата и неизследвана достатъчно технология. А д-р Малоун директно предупреди хората по света, че те могат да са опасни.

Сега ученият смята, че действията на „Файзър“ към задълбочаване използването на иРНК и за по-обширно генно инженерство върху човека ще имат сериозни последици, особено върху развитието на децата.
Миналата седмица американската платформа за разследваща журналистика „Проджект Веритас“ разпространи видео, направено със скрита камера, в което Джордон Уокър – директор на департамента по изследване, разработки и стратегически операции към „Файзър“, признава, че тяхната ваксина срещу ковид причинява проблеми при менструалния цикъл на жените.

Но в компанията нямат идея как това се случва. Работната им хипотеза е, че ваксината действа върху човешките хормони, а оттам и върху различни процеси в организма. Д-р Малоун смята, че особено забележително е, че във „Файзър“ са наясно с биологичните причини за настоящите рискове сред хората, които вече са се имунизирали с техните ваксини, но въпреки това продължават да внедряват тази недоизследвана технология иРНК в още проекти.

Вече две седмици след разкритията от скритата камера „Файзър“ не се е разграничила от Джордон Уокър. Компанията в нито един момент не е заявила, че такъв човек не работи при тях. Въпреки опитите на т. нар. фактчекъри (проверяващи фактите) – самоназначили се лица, обявили се за последна инстанция на истината, да опровергават видеото на „Проджект Веритас“, истинско опровержение от „Файзър“. В единственото си изявление до момента по темата биотехнологичната корпорация от Ню Йорк не отрича, че се опитват да вграждат технологията иРНК в бъдещи препарати, насочени към генно инженерство. Те заявяват само, че не се занимават с „насочено еволюционно изследване на патогена“, отричайки по този начин друго твърдение на Уокър от тайното видео – че „Файзър“ прави опити да отгатне бъдещите мутации на ковид, за да изработва изпреварващи ваксини за тях.

Миналата зима д-р Робърт Малоун няколко пъти се опита да предупреди хората по света, въпреки принудително-задължителните мерки, да внимават с новите генетични ваксини, каквито бяха и тези на „Файзър“, заради големите рискове, които те представляват за здравето на хората. Особено го безпокоеше желанието на държавите с либерал-глобалистки правителства начело да направят генетичните ваксини задължителни за деца и бебета. По това време ваксинирането се беше превърнало в политика и почти всички платформи в интернет цензурираха изявленията му. Неговите видеа бяха изтривани, а профилите, които ги бяха публикували – блокирани. Самият доктор, макар да е уважаван учен и изследовател, бе наричан конспиратор.

Видеото му от миналата зима в разгара на ваксинационната кампания можете да ТУК


В категории: Здраве


14
Коментара по темата
14.
omg
15.02.2023 23:49:02
0
0
И аз не съм фен на ваксините, но откакто брат ми и жена му се ваксинираха, една хрема даже не ги е хващала вече втора година, а преди боледуваха нон стоп по 2-3 пъти в годината. А ние където не се ваксинирахме, нон стоп някакви грипове, и по една шепа хапчета сутрин обед и вечер. Така че не може да се каже кое е добре и кое е по-зле.
13.
хаха
13.02.2023 09:16:58
5
21
Невероятно е как им го казват черно на бяло и пак има хора, които отказват да повярват или дори да се усъмнят леко във ваксините. Тотален дениализъм, за някои е наистина по-добре да продължиш да живееш лъжата, отколкото да приемеш неприятната истина. Още по-невероятно е как има хора, които вярват, че на правителствата и корпорациите им пука за тях и техния живот им е от някво значение.
12.
Флегман
13.02.2023 08:44:43
2
24
Вие бяхте най-настоятелни хората да се ваксинират. Първи пропагандатори
11.
Когато
13.02.2023 08:35:01
28
7
ромите, от махалата, биват наплашвани против ваксинирането, винаги се използва картата с децата. Щели да ги стерилизират!
Повечето "професори" в този форум не сте по-информирани от тях. Интелектуалното ви ниво е еднакво!
Българите затова сме на второ място в Света по смъртност от Ковид!
"Бели цигани", нищо повече!
Лесни за манипулация!
10.
Seslav
13.02.2023 07:53:56
10
9
Божка, Божка, каква е тази статия? Нито дума за "джуджето" и злия рашист. Нали те, точно те са ти виновни цял живот за това, че си роден по (твои думи) с лява резба? ... и джендърче си остана.
9.
до 8
12.02.2023 23:49:31
2
8
Значи сме колеги.....
8.
Шерлок Саян
12.02.2023 23:42:37
18
29
И ние правим преброяване на параноиците и хората с натрапчиви мисли.
7.
до 6
12.02.2023 23:22:32
25
39
Правим проверка на ваксинираните тъпанари .....за това
6.
Онзи
12.02.2023 23:19:24
8
21
До 1, тука съм, щоо
5.
ТБС
12.02.2023 23:16:58
20
28
Бухаха, 4 и 5 сте крайно неинформирани, но пък ще ви почерпя, ако си сложите новите беустери. До някъде ви завиждам, няма да се мъчите дълго.
4.
Елементарно, Уотсън!
12.02.2023 22:59:31
46
69
Защото подобни новини се създават от хитри манипулатори, разпространяват се от амбициозни журналисти и целят невежи читатели. Може би затова унас е пълно с антиваксъри, плоскоземци, "консипратори" и...неудачници.
3.
Божка, информирай се
12.02.2023 22:49:44
15
52
Откривателят на молекулата на рнк която се използва в пфайзер и модерна е унгарката биохимик и професор Каталин Карико която е работила 40 години за което. Защо постоянно го слагате този доктор Малоун чието откритие е коренно различно и не се ползва за създаването на тези ваксини?
2.
Ugur Sahin i maimunata jena mu
12.02.2023 22:36:11
15
24
Zabranete vnosa na vaksini ot Pfjzer
1.
всеобщо мнение
12.02.2023 22:23:51
46
62
АЛО........КЪДЕ СА ВАКСИНИРАНИТЕ ИДИОТИ ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори