×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Още разкрития от „Файзър“: Нещо се случва с менструалния цикъл


Още разкрития от „Файзър“: Нещо се случва с менструалния цикъл
Джордон Трищън Уолкър е директор на департамента по изследване, разработки и стратегически операции към „Файзър“.
05 Февруари 2023, Неделя, 12:36 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Директор от компанията признава пред скрита камера: Това би било скандал с огромни размери

Ваксината срещу ковид на „Файзър“ създава проблеми с менструалния цикъл, но в компанията все още нямат идея как се случва. Това разкрива в запис, направен със скрита камера, Джордон Уолкър – директор на департамента по изследване, разработки и стратегически операции към „Файзър“. „Ваксината не би трябвало да пречи на менструалните цикли. Така че ние наистина не знаем как се случва“, признава Уолкър.

Записът, който бе разпространен от американската платформа за разследваща журналистика „Проджект Веритас“, е вторият в рамките на седмица. На 27 януари те публикуваха видео, в което Уолкър признава, че „Файзър“ търси начини да „мутира” вирус, причиняващ ковид, чрез така наречената „насочена еволюция”. Целта била да се предсказват новите варианти на патогена, за да може да се разработват по-бързо ваксини. В същото видео Уолкър изразява убеденост и че самият ковид е бил изпуснат от лабораторията в Ухан, където са го разработвали, а не се е появил по естествен път.

Този път директорът споделя загрижеността си за ваксината срещу ковид и нейните потенциални отрицателни ефекти върху репродуктивното здраве на жените. Директорът от „Файзър“ изглежда се притеснява, че с течение на времето може да се появи официална информация за потенциалните странични ефекти на ваксината. „Надявам се да не открием, че по някакъв начин тази иРНК ваксина се задържа в тялото или нещо подобно - защото тя би трябвало да въздейства върху нещо хормонално, за да повлияе на менструалния цикъл, казва той. - Надявам се да не открием нещо наистина лошо. Защото… мащабите на този скандал биха били огромни“, опасява се директорът.

Джордон Уолкор се оказва жертва на романтично увлечение. Той очевидно е привлечен от журналиста под прикритие, изпратен от „Проджект Веритас“, и се стреми всячески да му се хареса. Това отключва откровеността му.
След първото видео „Файзър“ заяви в официално прессъобщение, че „в текущото разработване на ваксината на „Файзер.БиоНТех“ против ковид-19, нашата компания не е провеждала проучване за насочено еволюционно изследване на патогена.“

Все още няма реакция на новото видео.

Макар че „Файзър“ не се разграничи от своя директор, нито обяви, че такъв човек не съществува, това направиха т. нар. фактчекъри – самоназначили се лица, които твърдят, че отговарят за истинността на публикации и твърдения в медиите. В тяхно становище се казва, че търсенето в интернет на лице с имената „Jordon Trishton Walker“ и титлата „Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations“ не дало резултат. „Търсенето в Гугъл всъщност не разкри легитимен източник, който да потвърди името и титлата на лицето. По същия начин търсенето в LinkedIn също не разкрива такива проверими профили, а само няколко акаунта, които се опитват да разпространят това име“, заявяват фактчекърите. Изводът им е, че такъв директор във „Файзър“ „вероятно няма“, поради което „публикациите на „Проджект Веритас“ не могат да се приемат като 100%-ова истина“.
 


В категории: Здраве


19
Коментара по темата
19.
Имаше и доста по-тревожни информации
05.02.2023 21:22:08
0
5
Имаше и доста по-тревожни информации (отпреди доста време):
1) "Ръководител на изследванията на Pfizer: Covid ваксината е женска стерилизация" (2 декември 2020)
https://archive.is/2gDJk
Ваксината съдържа шип протеи, наречен синцитин-1, жизненоважен за образуването на човешка плацента при жените.
Ако ваксината работи така, че да образуваме имунен отговор СРЕЩУ шип протеина, ние също така тренираме женското тяло да атакува синцитин-1 (плацентата), което може да доведе до безплодие при жени с неопределена продължителност.
След малко търсене се оказва, че Syncytin-1 също присъства в сперматозоидите, така че не само жените ще бъдат стерилизирани, но и мъжете.
2) При 82% от бременните жени "ваксинацията" с mRNA "ваксини" предизвиква аборт почти веднага.
Шокиращо проучване, публикувано в New England Journal of Medicine, разкрива, че когато бременните жени получават covid ваксинации през първия или втория триместър, 82% от тях получават спонтанен аборт почти веднага след ваксинацията.
https://www.naturalnews.com/2021-07-01-depopulation-alert-shocking-new-study-reveals-covid-vaccine-terminates-4-out-of-5-pregnancies-via-spontaneous-abortions.html
3) Освен смъртни случаи на плода, кърмените бебета също умират или се разболяват след covid инжекции на майките:
https://healthimpactnews.com/2021/besides-fetal-deaths-breastfeeding-babies-are-dying-and-becoming-sick-following-mothers-covid-shots/
4) Нещо повече, това е стара информация, но се оказва, че ваксинираните жени в САЩ при запознанства с мъже имат голям проблем (изберете долу вляво бълг. език):
"Ваксинираните жени вече лъжат за статуса си на ваксина, тъй като повече мъже ги виждат като риск от безплодие"
https://www.eutimes.net/2022/01/vaccinated-women-are-now-lying-about-their-vax-status-as-more-men-see-them-as-infertility-risk/
С широко разпространеното признание, че така наречените ваксини срещу COVID-19 правят жените или безплодни, или ги променят, за да раждат бебета с тежки вродени дефекти, жените в Америка сега ЛЪЖАТ за статута си на ваксина, за да се опитат да намерят съпрузи!
Няколко момчета, с които разговаряхме в района на Ню Йорк през новогодишния празничен уикенд, ни казаха, че това е почти така:
„В клубовете твърдят, че НЕ са измамени. Те казват неща като „О, COVID е глупост“ или „Не искам да пробвам този нов експериментален кадър“, казва един мъж. „Въпреки това, след като излязох с няколко пъти, жените накрая признават, че са взели вакса. . . и гледайте как повечето потенциални съпрузи ги оставят почти на място", продължи той. Той продължи да каже, че поне две отделни жени го попитаха защо би прекъснал отношенията с тях заради нещо като убождането, а той им каза: "Не Не искам дефектни деца и няма да се доближа до момиче, което ме излъга в лицето от самото начало."
18.
"Отровната игла", Елинор Макбийн
05.02.2023 20:52:57
0
4
✔️ Имаше едно интересно изказване на американския лекар от Индиана, У. Б. Кларк (W B Clarke), който казва през 1894 г.:
"Ракът беше практически неизвестен, докато не започна задължителната ваксинация срещу едра шарка. Трябваше да се справя с поне двеста случая на рак. Никога не съм виждал случай на рак при някой, който не е бил ваксиниран".
Кларк, заявява че се е сблъскал с рак само при хора, които са били ваксинирани.
Това може да се прочете от една изрезка от вестник "Индианаполис нюз" от 7 февруари 1894 г., със съобщение за лекция на Кларк, озаглавена "Ваксинацията няма гаранция срещу едра шарка".
✔️Това се увеличава с годините на ваксинации. Проучване от 1955 г. на Фондацията за борба с рака твърди, че един на всеки четирима е болен от рак. Това може да прочетете в книга от 1957 г., наречена "Отровната игла" от Елинор Макбийн. Книгата съдържа 431 страници с богата историческа информация за историята на ваксинацията и доказателства за щетите, които причинява.
"ОТРОВНАТА ИГЛА. Потулени факти за ваксинацията от Елинор Макбийн 1957 г."
https://archive.org/details/the_poisoned_needle_mcbean/page/n7/mode/2up
Книгата се чете лесно във формат EPUB, на български, през автоматичния превод на браузера.
Погледнете предговора на книгата, особено актуален днес:
"Ваксинацията, вместо да бъде обещаната благословия за света, се оказа проклятие с такова масово опустошение, че причини повече смърт и болести, отколкото войни, мор и чума, взети заедно. Няма бич (може би с изключение на атомната радиация), който да е по-разрушителен за здравето на нашата нация от този паметник на човешката измама - този убиец на невинните - този осакатител на тялото и мозъка."
"Отровната игла", Елинор Макбийн
17.
"Отровната игла", Елинор Макбийн
05.02.2023 20:51:31
0
3
16.
До 15
05.02.2023 20:29:22
1
2
Пак ще повторя. Защо Файзер не заяви, че нямат такова лице в управлението? Това би изяснило нещата много бързо.
15.
В гъZрожденец
05.02.2023 20:05:16
3
3
Някакъв мангал с вид на неуспял квартален гангстер е мултимилионер, топ мениджър във Файзар. И вместо да дава интервю в частния си самолет на път за Фиджи, е заседнал във вмирисан квартален бар, съблазнен от проскубана лелка в напреднала възраст. Няма начин да не е вярно! Аз и за дядо Мраз вярвам, че носи на г-н путлер елексира на младия тъпан.
14.
ХХ
05.02.2023 17:15:13
6
2
Ако е така ще е супер! По-малко бели - по-бърз ход на еволюцията (без лоши гени).
13.
hmmm
05.02.2023 16:34:36
10
9
Пфайзер искат време до 2075г. да разкрият всички данни за ваксината, проучванията и какво наистина съдържа. Тва трябва да ви говори нещо. Може би понеже до 2075г няма да има останали живи хора които да са били "ваксинирани" с тва нещо, и няма да има кой да им направи проблем. Който му е интересно може и да види случая на Maddie de Garay и ако иска да продължава да вярва сляпо на всичко.
12.
странични ефекти от "чипирането"
05.02.2023 16:08:37
30
8
Как така тези "ваксини" чипират "ваксинираните" и всеки може с телефон да им види Bluеtooth адреса на чипираните?
https://www.bitchute.com/video/XF2IT5FLQepv/
Дори в парка да отиде човек, като се разминава с други хора и сканира с телефон за Bluetooth адреси, вижда, че когато се приближат към вас, повечето са чипирани - сюреалистично изглежда. Нанорутерите се дискутират още от миналата година. Първите резултати бяха публикувани от тима на Рикардо Делгадо Мартин - основател на La Quinta Columna (Петата колона): https://www.laquintacolumna.net
Той е специалист по статистика и биостатистика от Университета в Севиля.
Техни статии на английски има на техния сайт https://www.orwell.city погледнете списъка на всички техни публикации:
https://www-orwell-city.translate.goog/p/archivo.html?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Погледнете някои интересни публикации:
"Ако вирусът не е изолиран, от какво лабораториите правят ваксини?"
https://www-orwell-city.translate.goog/2022/02/sequence.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
"Спешно съобщение: COVID-19 се причинява от графенов оксид, въведен в тялото по няколко начина"
https://www-orwell-city.translate.goog/2021/06/covid-19-is-caused-by-graphene-oxide.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
"Извънредни новини: La Quinta Columna споделя официалния междинен доклад за анализа на флакона за ваксинация на Pfizer"
https://www-orwell-city.translate.goog/2021/06/official-preliminary-report.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
"Графенов оксид и микротехнология, потвърдени във ваксинационни флакони на Cansino, Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca и Sputnik"
https://www-orwell-city.translate.goog/2022/01/argentina.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
"Нано-мрежа в рамките на тялото"
https://www.orwell.city/2021/12/nano-network.html
"Графенов оксид, самосглобявания и MAC адреси"
https://www-orwell-city.translate.goog/2022/01/la-bitacora.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
"Система за създаване на MAC адрес в процес на дешифриране"
https://www-orwell-city.translate.goog/2022/01/MAC.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
"MAC-cinated: Д-р Луис Де Бенито за Bluetooth феномена"
https://www.orwell.city/2021/11/MAC.html
11.
ТБС
05.02.2023 15:45:06
14
15
За субектите в експеримента нека от статията не е вярно. За ваше огромна съжаление е и има доказателства и факти за това. Way back machine с удоволствие ще ви върне на страницата на Пфайцер да си сверите инфото, ако ли не има и скрийншот. Второ на страницата на ЕМА още от първият месец има данни не само за менструалните странични събития, но и за много други. Хубаво е да изчакаме и за дългосрочните странични събития, там ще е шока. Вече доказано, не само при тези, но и при Джонсън и Модерна психотичните странични събития са на ниво. Няма лошо да вярвате в днешната медицина, но не очаквайте всички останали да си затворят очите и да не четат медицинските доклади по темата. Е факт, аз лично познавам две с менструален проблем, една с деменция, друг с агресивна остеопороза, двама с агресивен рак, без причина. За уврежданията на сърдечният мускул си има предупреждение, а за никоя странична реакция не сте имунизирани, дайте си време. Има варианти да се прочистите от спайк протеина, но изисква четене, а не овцедушно зяпане в телевизора.
10.
може и да е от графена
05.02.2023 15:37:50
8
8
Всички вече знаят за съдържанието на графен във всички "ваксини", но неговото въздействие не е проучено напълно. Но дали това е опасно? Малка илюстрация - мъж включва електрическа крушка с мокра графенова женска дамска превръзка:
https://www.bitchute.com/video/hd0Hf3R0LXBy/
Коментарът беше: Хора… може би използвайте тези тампони, за да намалите сметката си за електричество… (шега)… но НИКОГА не използвайте това някъде близо до тялото… това вероятно е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО… знаем, че тези тампони ЩЕ се намокрят… какъв всъщност е ефектът върху тялото е, не е напълно известно… но е известно, че графенът е опасен за тялото, как тези неща са одобрени е извън всякаква логика и разум.
Коментарът е валиден и за "ваксините"....
9.
До 7
05.02.2023 15:18:25
7
7
"Достатъчно е да се провери, че подобно лице, никога не е фигурирало в управлението на Pfizer."
А защо Файзер не заяви, че нямат такова лице в управлението? Това би изяснило нещата много бързо.
8.
Така е
05.02.2023 15:17:39
18
12
Имах проблеми с цикъла,след като се ваксинирах.Нито съм за менопауза,нито съм бременна.Вкъщи ми се смееха,че няма как ваксината да ми е повлияла така,но наистина влияе.Не отидох на лекар,защото вече нямам доверие на никой.Купих си един сироп от морин жи и всичко се оправи
7.
Да
05.02.2023 14:41:15
23
23
Колкото повече анти-ваксъри, толкова по-малко антиваксъри.

П.С. срамно е да се наричаш журналист и да публикуваш подобни лайна, достатъчно е да се провери, че подобно лице, никога не е фигурирало в управлението на Pfizer. Деба откачалките, деба
6.
не е редно
05.02.2023 14:12:55
11
22
да се публикуват подобни непроверени и недоказани твърдения,които могат да депресират много хора.Ако има поне зрънце истина във всичко това,доста хора ще трябва да прекарат остатъка от живота си в затвора заради насилственото ваксиниране.
5.
4321
05.02.2023 13:22:22
2
17
Zabranete im vnosa togava
4.
XX
05.02.2023 13:01:37
3
10
Затова спря да ми идва.
3.
Това вече е сериозно
05.02.2023 12:55:12
6
16
Божка, да не би да има проблем с цикъла?
2.
Пак партенк new
05.02.2023 12:54:12
8
9
поникват*
1.
Пак партенки!
05.02.2023 12:53:02
11
26
Проблема на ваксинираните е, че на жените им проникват "топки", а на мъжете им идав менструалния цикъл :D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Пратениците на организацията ще присъстват на презентация с участието на деца от спортните клубове в града Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Първата имунизация ще е 6 седмици след раждането Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори