×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредна сесия на Общинския съвет в Бургас, отпускат 30 хил.лева за пострадалите в Турция


Извънредна сесия на Общинския съвет в Бургас, отпускат 30 хил.лева за пострадалите в Турция
Делегация на общински съветници вчера посети Генералното консулство на Република Турция в Бургас, където се срещнаха с консула Сенем Гюзел
Тема в развитие
Спасиха папагал, затиснат над 50 часа под руините в Турция Дълбоки ями след земетресение на пътя между Турция и Сирия, има заседнала кола Лекари и сестри от столичните болници тръгват за Турция Над 15 000 са загиналите след трусовете в Турция и Сирия Сателитни снимки показаха мащаба на разрушението в Турция Депутатът от партията на Ердоган – Якуп Таш, е сред жертвите на разрушителното земетресение От първо лице! Как да спасим Турция от ада - говори героят от Бургас Галин Ефендиев Жена роди под срутена сграда в Сирия, вижте как изваждат бебето й Максим Генчев залепи дъното с безмозъчно сравнение за обесването на Васил Левски и трагедията в Турция Има ли ги три от тези признаци - задължително бягайте! Ад в Турция, изплашени хора се топлят с огън край сринатите сгради Издирват българин в Искендерун след труса Паника в Истанбул, очакват много мощно земетресение 20 български доброволци тръгват към Турция Над 4300 загинали в Турция и Сирия при трусовете Мъж с българско гражданство е в неизвестност след труса в Турция През 1999 г. в Измит за 37 сек. загинаха 17 хил. души. По-голямо ли е днешното бедствие?  Цял отбор е под срутен хотел в Малатия, спортът в Турция застина заради земетресението Чуйте зловещия грохот дълбоко в земята в Кахраманмараш  Кадрите от Турция, които разплакаха целия свят (СНИМКИ/ВИДЕО) Търсят под руините вратаря на футболния клуб Малатияспор след опустошителния трус в Турция Нов мощен трус разтърси Турция, жертвите вече са над 900 Предупредиха за много сериозен проблем в Турция, шансът за оцеляване на хората под отломките намалява Земетресението в Турция разруши историческа крепост, защитена от ЮНЕСКО Изпращаме два Спартана в помощ на пострадалите в най-силното от 100 г. насам земетресение в Турция Търсят под руините депутат от партията на Ердоган Земетресението в Турция усетено и в България Масова разруха и стотици жертви и изчезнали след земетресението в Турция (СНИМКИ)
виж още
скрий
11 Февруари 2023, Събота, 14:00 ч.
Автор: Флагман

Не можем да бъдем безучастни към трагедията, сполетялата населението на съседната ни държава, мотивират се вносителите

Бургаските общински съветници ще проведат в понеделник извънредно заседание, за да обсъдят предложението за отпускане на финансова помощ за пострадалите от земетресението в Турция. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Съветници от най-голямата група в местния парламент – ПП ГЕРБ внесоха докладна да се отпуснат 30 хил.лева от общинския бюджет, за да се подпомогнат семействата, останали без дом.

„Не можем да бъдем безучастни към трагедията, сполетялата населението на съседната ни държава. Отпускането на финансова помощ ще помогне да се осигури живота и здравето на пострадалите“, мотивират се вносителите на предложението.

Междувременно вчера, в края на работния ден, делегация от общински съветници посетиха Генералното консулство на Република Турция в Бургас, където се срещнаха с консула Сенем Гюзел.

Припомняме, че вчера два камиона с дарения от Бургас тръгнаха към южната ни съседка. Хиляди бургазлии проявиха съпричастност и се включиха в акцията. (ВИЖТЕ ТУК)

Извънредна сесия през следващата седмица ще проведат и общинските съветници от Поморие, които по предложение на кмета Иван Алексиев ще отпуснат 10 хил.лева за пострадалите в Турция. 


В категории: Политика


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 0
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
10
Коментара по темата
10.
Каква държава
14.02.2023 16:00:30
0
1
Каква държава е Турция,като разчитат на ЧУЖДА помощ !! Турските власти не били подготвени за спасяване на хора ! Що за държава !! Ердоган и неговите хора не мислят за турците да живеят добре ! Затова има много турци в Германия да живеят и работят !! После такива лидери и власти като турските се сърдят и обвиняват ЗАПАДА,че се меси !! Какви права имат обикновените хора в държавата си ???? Това се гледа !!
9.
наблюдателен
12.02.2023 12:27:03
0
2
Съпричастност към бедстващите, трябва да има и всеки да помага според възможностите си. Но да се харчат пари на данакоплатците за подобни инициативи, без да има обществено допитване и съгласие е повече от популистко и евтин ПР за сметка на пострадалите и съчувствието на гражданите. Ако съветниците от ПП ГЕРБ са решили да подпомогнат финасово да го направят от своите заплати и лични средства. Всеки може да изпрати и смс до БЧК. Тези 30 000лв. от бюджета могат да се използват за належащи нужди или социални дейности в общината.
8.
Иван
11.02.2023 20:56:22
0
3
Аз не съм съгласен в Селата, Каравелово и Богдан никоя чужда държава не помогна що за народ сме.Беден народ да помага на Богати държави като Турция..... Май искате сопата да играе та после цял живот,да ходите по некадърни доктори и рехабилитарори.
7.
А
11.02.2023 18:38:19
1
6
Над Сирия никой ли не се смилява. Пратете пари за полет до Сирия, че по банков път всички преводи към Сирия са спрени, заради "добрите" държави упражняващи санкции. Хората в Сирия бедстват. Там няма надежда, няма спасители, нама храна, няма подслон. Нищо няма. Западът съсипа Сирия. Уредена държава я съсипаха с война. Отвратително лицемерие. Жалки зализани мендерасти. В сирийското посолство се събират помощи. Някой трябва да плати самолет до Сирия. Летището в Алепу работи!!!!! Всичките ни институции са долнопробни лицемери!
6.
А
11.02.2023 18:04:06
1
9
За Сирия половин грош или един пробит долар поне що не се сетихте да отпуснете, а? Как не ви е срам!
5.
Реклама
11.02.2023 16:29:07
0
14
Не помня общината е толкова загрижена, когато бедстват българи. Дано хората в Турция се оправят и превъзмогнат този ужас. Това, което правим ние обаче е лицемерие. Ако има камери и журналисти - помагаме. Ако няма - значи не е важно.
4.
Иво Баев
11.02.2023 16:02:00
2
5
Аз гласувах против, Турция е треторазрядна държава и не ми пука за тази измет!!!!
3.
До 2
11.02.2023 15:57:02
1
11
Да,където един възпълен общсъветник от "Гергъовден"(патерица на Герб)обиди героите,които на терен спасяваха имущество и покъщина ,в селата Каравелово и Богдан. Доста срамна история.
2.
Надалеч
11.02.2023 15:33:16
8
3
Що за грозна лъжа и инсинуация ! За наводнението в Карловско Общински съвет Бургас също отпусна парични braсредства .
1.
Наблизо
11.02.2023 14:54:14
5
21
Добре, няма проблем, да дадем на пострадалите хора от Турция И Либия. Ама на нашите сънародници като стана наводнението, нямаше почти всяка община да дава от бюджета си. Турция не прати и един човек да помогне(така мисля).
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори