×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Добрите сили" или коалиция ДС


"Добрите сили" или коалиция ДС
Продължаваме промяната и Демократична България обявиха "обединението на доброто", поканиха и граждански организации като БОЕЦ на Георги Георгиев
10 Февруари 2023, Петък, 14:10 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Хора и формации, колаборирали се само за да управляват - комбинация между случайно попаднали в политиката лица, стари муцуни от преди 1989г, деца на кадри на БКП, политически номади... Това ще ни сервират самоопределилите се като „Добри сили”

"Днес ще видите първата стъпка на един процес, който се казва обединението на добрите сили" – с тези думи бившият премиер Кирил Петков представи обединението на "Продължаваме промяната" и "Демократична България" (ДБ).

Освен тези две формации се спрягат и имената на някои граждански организации. Всъщност още миналата година съпредседателят на ДБ Христо Иванов се обяви за широка предизборна коалиция, посочвайки, че „Трябва да привлечем всички останали фигури, които запазиха духа на протеста. Трябва да се отнесем сериозно към това предложение. Има граждански организации като БОЕЦ и „Правосъдие за всеки”.

Разбира се, кандидати за новото широко обединение (двусмислено или не, изразът е много на мястото си) има отдавна. Започвайки от споменатите БОЕЦ на известния като Гошо Тъпото, преминавайки през адвоката без спечелени дела Николай Хаджигенов и съратника му – бащата на фалшивите новини Арман Бабикян, стигайки чак до винаги готовата Мая Манолова.

Е, последната по принцип не е желан съюзник на ДБ, но е достатъчно да припомним, че именно редица от симпатизантите им публично декларираха преди няколко години, че са гласували за Манолова срещу Йорданка Фандъкова на изборите за кмет на София.

В края на 2021 година Кирил Петков събираше кандидати за „А отбора”, който се отличавал от другите с това, че хората в него имат образование и постигнати успехи. Тогава той причисляваше към този отбор БСП и ИТН, но после знаем какво се случи. Но нека си припомним кои са основните герои в „Добрите сили”.

Кирил Петков

Той беше лансиран от президента Румен Радев в политиката, а пък Петков ( и ПП) имаха съществен принос в преизбирането на президента. Бившият министър-председател буквално връхлетя от нищото на политическата сцена, нетипичен за географските ни ширини политик – с диплома от престижен университет, с успешен бизнес, винаги усмихнат и позитивен, с (уж) щастливо и голямо семейство. Именно поради тази причина веднага повлече вълна от почитатели, които дооформиха образа му, изграждайки му шумно и масирано присъствие в медиите, особено в социалните.

Обаче не след дълго последваха и първите сигнали, че нещо не е наред около този крайно лустросан образ. Най-фрапиращото, което постави началото на съмненията, касаеше погазването на Конституцията, свързано с лъжата относно канадското му гражданство. Последва лъжата, че лично е организирал и финансирал акцията по спасяването на алпиниста Боян Петров, която измама беше оборена не от кой да е, а от вдовицата на Петров – Радослава Ненова. След като пое кормилото на властта, започнаха и словесните му бисери. Нямаше и ден, в който суверенът да не научи някоя и нова дума от Петков – куролация, алангро, литмус.

Кирил Петков връхлетя в българската политика, твърдейки че е с диплома от престижен университет, с успешен бизнес, винаги усмихнат и позитивен, с (уж) щастливо и голямо семейство, но няколко месеца по-късно лъжите започнаха да се разплитат една по една

Когато се почувства по-уверен, започнаха и престелките му с представители на различни браншови организации. На тази на превозвачите, директно заяви, че той определя какво и как ще се говори в кабинета му и ако не им харесва, може да напуснат. Разбира се, Петков отрече това, но ден по-късно беше разпространени запис от въпросната среща, от който стана ясно, че поведението му е било дори по-крайно от споделеното от присъствали на срещата. На записа се чува как предупреждава присъстващите ,,че искането им за оставка на трима министри (Асен Василев, Гроздан Караджов и Николай Събев) ще доведе до падане на правителството, и „България ще плаче”, като на края на срещата тогавашният министър-председател казва:  „Ако искате, винаги можете да си тръгнете. Вратата е там… Повярвайте ми, ако не искате да ме слушате, вратата е там. Ето я, зад Вас! Аз ще решавам тука как ще говоря и какво ще говоря!”.

За драмите около личния му живот и подозрителното присъствие на началника на политическия му кабинет буквално навсякъде около него, няма да споменаваме, макар разходките на г-жа Лена Бориславова до Солун да са по-скоро неща, касаещи нашите данъци, но хайде да не издребняваме.

За гравитирането около ПП на доста компрометирани фигури (например Радостин Василев), също ще си замълчим, защото темата ще стане безкрайна, но няма как да пропуснем друго – любимите на Петков чекмеджета, всъщност се оказаха, че крият доста тайни. Но не тези на Бойко Борисов, а на Петков. Става въпрос за меморандума с Джемкорп , около който се разшумя, едва когато служебният министър на енергетиката Росен Христов категорично заяви, че меморандумът не е бил прекратен и едва той е предприел действия на 18.11.2022 г., като е изпратил едностранно предизвестие. Документ за 1 млрд. долара, чрез който шепа лица, неоторизирани от никого, са предоставили достъп до информация и до обекти, свързани с националната ни сигурност.

Между другото, бившият енергиен министър Александър Николов към момента е привлечен от прокуратурата като обвиняем в нанасяне на вреди на "Булгаргаз" за над 80 млн. лв...

Можем да продължим до безкрай, но вероятно няма да ни стигне и седмица, за да опишем всичките лъжи на Петков, неспазени обещания и ощетявания, които страната ни е претърпяла.

Христо Иванов

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов е известен най-вече с дългогодишната си и неравна борба срещу главния прокурор Иван Гешев. Именно по тази линия ДБ все пак успяха да се доберат до последните парламенти.

Христо Иванов по време на протестите през 2020 година, кадърът е от прословутата вечер, в която бе изречено името на Маджо в ефир

Родителите му са били на членове на Българската комунистическа партия, а майка му е популярна и покрай един митинг, на който държи пламенна реч в защита на Ахмед Доган.

За кариерата на Иванов не се говори много, а и как да е иначе, когато се касае за човек, работил като строителен работник, в един момент завършвил право, но никога не е практикувал, а правото му да работи професията дълго време е спряно заради неплатен членски внос. Същият от години говори за реформи в правосъдната система, без въобще да познава системата отвътре.

За кратко правосъден министър през 2014-2015г. той не успява да направи конституционната реформа, чиято основна цел е една, обичайна за ДБ - отстраняването на тогавашния обвинител №1 Сотир Цацаров. Поради близостта си с медийния издател Иво Прокопиев, към онзи момент Иванов е наричан и „министър на олигархичния кръг „Капитал“.

Атанас Атанасов

Днешният председател на ДСБ и съпредседател на ДБ през 1989 г. е районен прокурор на БКП-Разград. Това, макар и без уточнението БКП, може да се види и в някои от биографиите му. Днес, един от най-яростните антикомунисти, в онези години той обаче, чрез дейността си в Районна прокуратура-Разград , е изпълнявал държавните и правителствените задачи, отнасящи се до дейността на прокуратурата.  Както отлично знаем, именно през 1989 г., т.н. "Възродителен процес" е в пика си.

Атанас Атанасов днес е виден антикомунист, но в миналото прокурор в Народна Република България по Възродителния процес

Не е трудно да се досетим, че като прокурор, Атанасов е бил изпълнител на задачите, поставени му от държавата, касаещи именно Възродителния процес.

Разследване на Антон Тодоров отпреди две години хвърля повече светлина върху действията и „заслугите” към комунистическата власт на мон женерал.

В един от посочените документи ясно се чете, в обобщаващ доклад работата на Районната прокуратура в Разград за 1989 г., е написано следното: "Значителна част от отчетната година в Районната прокуратура работеха само младшите прокурори Личева и Атанасов, които положиха похвални усилия в работата".  Именно район Разград е от т.нар. „смесени”, пострадал най-много от изселването на мюсюлманите в Турция, а пък точно прокуратурата, като държавен обвинител, е в основата на подготовката и провеждането на „Възродителния процес”.

В момента ген. Атанасов е виден антикомунист...

Колкото - толкова

Ако тръгнем един по един да нищим някои от основните фигури в двете формации, неминуемо ще стигнем както до родители, работили активно за БКП (например като дясната ръка на Иванов Ивайло Мирчев, чийто баща е бил секретар в общинския съвет в Крушари, както и комунистическия следовател Бойко Рашков, към момента част от ПП), така и до лица, обиколили не една и две формации (справка – Настимир Ананиев) с единствената цел най-накрая да се наместят на някое топло и добре подплатено финансово държавно местенце.

Това ли са добрите сили? Дори да оставим настрана крайно инфантилното словосъчетание, типично по-скоро за детски приказки или нискобюджетни екшъни, как да пренебрегнем генезиса на ПП и ДБ? Формации, които не са нито риба, нито рак, нито щука, опитващи се да лавират между дясното и лявото, с цел събиране на повече гласове, коалиращи се с техни уж идейни врагове, спонсорирани също от деца на номенклатурни кадри (Иво Прокопиев).

Хора и формации, колаборирали се само за да управляват. Зловредна комбинация между случайно попаднали в политиката лица, стари муцуни от преди 1989г, деца на кадри на БКП, политически номади... Това ще ни сервират самоопределилите се като „Добри сили”. Може би е по-редно да ги наречем отрочетата на Държавна сигурност?


В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
29
Коментара по темата
29.
Успех!
11.02.2023 19:12:39
0
4
Хайде,социологията ви дава 5% преднина,отървете ни от политическата мафия в България.
12 години стигат,времето е наше !
28.
_nib_
11.02.2023 18:37:38
5
1
Коалиция ,,продажните сили"...
27.
hhmmm
10.02.2023 20:06:44
2
4
Ние идваме трябва да влязат, за да може копейките да излязат!! Давайте, българи!! Да изкараме вонящите копейки навън без заплати!
26.
Гост
10.02.2023 20:03:07
6
2
За нищо не ставате всички.Предатели и крадци Повече не гласувам.Баста.
25.
Агент Доносник Сава ДС ДПС Възраждане АТАКА
10.02.2023 17:43:14
4
1
Ва банк
24.
герб/путин/израждане трол
10.02.2023 16:20:17
5
26
ей ся ме кативираха да цъкам плюсове за герб и минуси за пп и прокопито. Нищо, че съм куха лейка и тъп полезен идиот. Дори не се класирах за четирихолядник...
23.
Още от същото...
10.02.2023 16:05:07
20
17
При арбитраж с Газпром щетите от управлението на ПП ще са над 1 млрд. лв.
22.
Въй...
10.02.2023 16:04:41
15
17
Ако се сбъднат мокрите сънища на нашенските дебили и Киро и Асен заминат за Канада, трябва да се случи едно задължително нещо. Преди да напуснат България тия от ПП трябва да напълнят всякакви бидони, баки и цистерни със свои акита (изпражнения), за да има какво да дъвчат след това герберастите на Боко Тиквата и техните клакьори.
21.
доста разхайтена и несигурна работа.
10.02.2023 15:59:29
4
18
ненадващо вчера дясната ръка на Христо Иванов Ивайло Мирчев заявява: “С “Продължаваме промяната” още водим разговори дали да се явим съвместно на вота”. Все още ли? Няма време! Трябва вече да започнат да събират подписка за подкрепа за явяване на изборите. На формулярите следва да е изписано точното наименование на коалицията и партиите, които я съставляват, както и имената на представляващия или представляващите коалицията, които да дават пълномощни на събиращите подписите.
Пък Кирил и Асен са в Америка...
20.
20% от местните структури напускат ПП!Защо ли?
10.02.2023 15:51:57
12
16
“Историята ни учи, че никой не се учи от историята”.Активистите по места никой не ги пита за нищо, спускат им указания от “Чаталджа” 3, които в провинцията следва безропотно да изпълняват.
На първо място е - каквото разпоредят Лена и Кирил, на второ място - каквото каже Асен Василев.
Всъщност “Продължаваме промяната” драпа да влезе в коалиция с “Демократична България”, но представя нещата точно наобратното. Фирми от IT сектора, които са спонсори на “Да, България” не са щастливи от брака по сметка, който застрашава техните любимци, защото смятат, че сами ще се справят по-добре.
Както се казва в една народна мъдрост: “Мястото ви е сторено, но времето ви е минало”. Обединеното трябваше да се извърши преди изборите на 2 октомври 2022 г., както предложи “Демократична България” тогава, но офертата беше високомерно отхвърлена от “Продължаваме промяната”, която си въобразяваше, че ще се върне на бял кон във властта. Това, разбира се, не стана, няма да стане и след 2 април тази година.
19.
Това е сериозна диагноза на "добрите"
10.02.2023 15:45:12
4
19
Абсолютната самоубеденост, че той е способен да управлява държавата и че нито един от фактическите му и доказани провали не е провал, според него, а е виртуозна победа, е някаква налудност. Но по-лошото от измисления свят на Киро са намеренията, схемите и идеите за големи сделки, на много едро, от вселенски характер, които бяха планирани за извличане на средства чрез промяна на енергийната архитектура.
18.
да
10.02.2023 15:41:53
7
17
истина боли но с лъжи и ПАРИ всичко се постига -цирка продължава ли с ,,добрите сили,, ша видим по колко ще платят .......
17.
Продължаваме Педерастията
10.02.2023 15:41:06
13
27
Статията е чиста реклама и евтин пиар за изборите. Тази коалиция е най голямото зло за България. По долни са дори от гербаджиите.
16.
до 15
10.02.2023 15:28:12
21
11
"МС отрече: Бащата на Кирил Петков не е бил командирован в Турция"

Важното е 12-годишно успешните да продължават с лъжите :))))) браво господа флегми! има ли споносориии?
15.
@@@
10.02.2023 15:24:43
11
30
ПП не са партия, а сбирка от приятелчета, татковци, синчета, кумове, кумици, зетьове любовници, и т.н. Тоест, те трябва да се коалират с друга партия, за да се явят на изборите. По-скоро това е коалиция на отчаянието.....две залязващи партии, се обединяват, за да не изпаднат от парламента.
14.
дадад
10.02.2023 15:17:49
30
19
ХАХхахха гербавите пак активираха ботовете, от 11 плюса съм с 30 минуса за 2 минути...Флегмиииииии орпавете си скапания сайт 1 трол ви прави за посмешищее
13.
Добрите Сили са Вселенско Зло
10.02.2023 15:15:47
8
41
Един от тези митове, може би най-устойчив в българската политика през годините, бе митът за "новите, млади, образовани, глобални хора", които биха оправили България. Биха донесли "нов морал" и "ново мислене", напълно различни от това "на Балканите". После такива хора взеха, че дойдоха на власт и забиха всички предишни в земята тъкмо по тези линии. По това не просто да демонстрират склонност и към корупция, и към дребни схеми, и към непотизъм, ами да го правят по-често и по-безочливо.
От жената на Дениел Лорер, най-ценният кадър в България, назначена на няколко поредни ключови държавни позици, до безброй приятели от гимназията и университета, секретарки, гаджета, годеници, набутани по всички възможни длъжности. За зам-председател на парламента бе сложено момче, чиято заслуга бе да слиза от автобуса на Кирил Петков преди него, за да се прави на посрещаща го публика. "Промяната" донесе една вълна от евтина шуробаджанащина, каквато не сме виждали от 20 години.
12.
Шарлатаните печелят. Винаги
10.02.2023 15:10:36
9
42
Народът сякаш не може да се насити на мошеници.
Честито, задава се бодра смяна: по време на последната матура в 27 училища/български всички ученици/българчета получили двойки на изпита по „Български език и литература“.
Асен Василев се кокори все по-свирепо.
Зъби се с очи. Ой, колко си страшничък.
В най-скоро време ще бъдем доизпепелени от черни омрази.
Никаквиците в хаврата, която минава за политика, ще разпалват по всякакъв начин един отровен реваншизъм, той винаги е бил удобен за тях – защото разсейва и заглавичква простолюдието.
Толкова ли се идиотизирахме, та сме склонни да прибираме всяка безпородна човешка твар – и дори да я накичим с важен държавен пост?
Някои се зъбят на Миналото, а все още имат по някое месце от него, заклещено между зъбите.
11.
гражданин
10.02.2023 15:07:11
41
21
Едни идиоти ще отидат за гъби вместо пред урната, други ще гласуват за Чекмеджан /щото при него се строяха магистрали/ , трети извънредно дебилни , ще дадат на Копейкин още някой мандат /за да си купи още една вила/ и накрая всички заедно ще духаме супата на пРеZидента зелен чорап с още едно служебно правителство !
10.
Паноптикум на ДС наследници
10.02.2023 15:05:55
8
44
Имагинерното Зло! Шествието, начело със Сиромахов, Комарницки,Тицин и други будни граждани стигнаха до Руското Посолство. Кръпката пееше „Срало куче на бел камък“. Появиха се представители на ЦРУ и Гинес! Два танка „Леопард“ форсираха.
Гном- каква е тая маска, рече Кокорчо и си бръкна в гъза? Аз съм без маска, така си изглеждам – оправда се Гнома.
Курнела се появи на кон, с два АК 47 М и противогаз. Поялника и Простото бяха се маскирали като балерини и танцуваха пред анадолската група, която играеше танц леткис, един зад друг. Бастуна сочеше – тамо са шпионите, да ги изгоним! Зеленият чорап се бе маскирал като капут, никой не го разпозна!
Мустафата се подрапа по срамните устни, бе се маскирана като утка!
Гинес почерпиха с тъмна бира и ни вписаха в книгата като най- големите дебили!
9.
ASd
10.02.2023 15:04:25
33
14
Хайде да всички партии такива статии а ?
8.
гочо от обеля
10.02.2023 14:56:21
50
21
платена статия от прото мурналистка
7.
Флагман, флагман...
10.02.2023 14:47:34
55
22
Голямо падение...Кога ще имате статия мутренското минало и настояще на Бойко Борисов?? Няма да го имате, защото папате и вие...низка медия, фалшиви журналисти! Ще страдате,защото Тиквата няма да се върне!!!
6.
До Викинцето написала тая тъпотия
10.02.2023 14:46:26
51
17
Ехххх Вики Викиииииии, защо не те изпразни тати на пластмасовото клекало в кенефа и да те беше забърсал после и 3 точки после да хвърли в кошчето. Щеше освен на себе си и на нас да ни донесе усмивка и щастие по лицата !!!
5.
добринко
10.02.2023 14:39:55
16
53
Тези 'добрите' толкова добрини ни направиха, че години ще се радваме на добрините им! От добрини обедняхме, побеляхме и въобще само добри неща ни се случват.........
4.
ОПГ ПП и ДБ са с тъмночервено минало
10.02.2023 14:37:05
16
67
Трябва да си дете на АБПФК за да си член на тази тоталитарна банда!
Бащите им навремето интернираха и забраняваха упражняването на професии на противниците на БКП, децата им искат пак да ни управляват!
Гнусни и гадни наследници на комунистическата номенклатура и ДС!
След общото клякане пред Радев…
След подкрепата за втори мандат на същия и съсипването на собствения си кандидат за президент…
Кръгът около NEXO, в български план, включващ простокировци, дебета, „реформатори“, прокопиевци и прочие, всъщност е ПЛАН за тотално овладяване на държавата чрез „тих преврат“.
„Шайката“ е подготвена отдавна и тъй като разполага с огромни пари, започва да овладява държавата отвътре – чрез влизане и във Властта.
3.
Децата и внуците на ДС
10.02.2023 14:30:38
14
68
Някакво абсурдно съдружие между олигарси и съмнителни пришълци иска да я присвои и взриви.Жалка държава – с премиер фалшивчик, Коалицията ПП и ДБ ще се нарича Българска зима!
След лятото на платените протести, идва зимата на нашето недоволство!
Тези 50 годишни младежи, начело с комунистическия динозавър Рашков, са еманация на крадливия преход!
Зад всеки от тях стои стар ДС или висш комунистически кадър!
Децата на номенклатурата на БКП, по примера на Прокопиев са с тъмно и престъпно родово минало, за това са като хищни хиени, късат от всичко и всички!
Промяната е връщане на най-тъмните комунистически времена!
Да не им стигнат накрадените пари за лекарства дори!
Анатемосани са и от Църквата дори!
Спецов също може да се включи ;)
2.
Авторката
10.02.2023 14:16:29
60
37
Да живеят герб-дпс!!! Всички сме на хранилката им!
1.
д
10.02.2023 14:11:37
68
30
викинцее само ти може да напишеш такава плювня..коалиция ДС без хора от ДС браво бе? А в ДПС/БСП/ГРОБ знаеш ли че е пълно?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори