×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ново земетресение разтърси Турция


Ново земетресение разтърси Турция
От неделя вечерта съседите преживяха няколко големи земетръса, които унищожиха стотици сгради и взеха много жертви
08 Февруари 2023, Сряда, 13:45 ч.
Автор: Флагман, снимка: архив

Епицентърът му е на 58 км от Адъяман и на 22 км от Гьолбашъ

Към 13 часа и 11 мин. българско време нов силен трус от 5 по Рихтер  разтърси Югоизточна Турция, съобщи Европейският средиземноморски сеизмологичен център (EMSC). 

Епицентърът му е на 58 км от Адъяман и на 22 км от Гьолбашъ. Към този момент не се съобщава за нови разрушения, причинени от поредното земетресение. 

По-рано тази сутрин още едно земетресение с магнитуд 5,3 е било регистрирано в окръг Кахраманмараш, Южна Турция, съобщи  сеизмологичната обсерватория Кандилли в Истанбул.

Според публикуваната от обсерваторията информация трусът е станал в 10.48 ч. (9.48 ч. българско време), а епицентърът му е бил в района на град Гьоксун, окръг Кахраманмараш. Земетресението е било на дълбочина 5 км под земната повърхност.

 


В категории: Животът


16
Коментара по темата
16.
До 15
08.02.2023 23:07:05
0
1
своя народ другия народ. Постоянно делене. Вместо да злорадстваш си набии в тъпата тиква че ти си просто един жалък хуманоид. Шепа вируси пръснали се из планетата мислещи се за върха на еволюцията и всичко. Даже религията им учи че видиш ли те били царете на зверовете и природата. Е природата много лесно може да ви покаже къде ви е мястото. Да гръмне Йелоустоун супер вулкана в Неапол и като се покрие половината планета с пепел и слънцето не се покаже няколко години ще се разбере колко са велики човеците. Ако и междувременно се разлюлее малко и вземе да ви изтръска съвсем ще ви стане ясно къде сте в стълбицата на приспособените видове. 8-9 по рихтер ама зверовете над които уж властвате и си живеят сред природата или природосъобразно са си живи и здрави. А великия и умен човек заобиколен от егото и наглостта си гине. Кога ли на планетата ще и писне от вашето безсмислено присъствие по нея?
15.
От 9 до 12
08.02.2023 21:33:13
1
1
Бил съм в Турция. Мразят ни. Помагал съм. Всякак. На своя народ обаче. И пак бих го направил. Грижа те е за турците. Тогава защо не си там да помагаш? Май знам отговора. Лицемерие!
14.
Do 13
08.02.2023 19:00:45
4
1
Еми със сигурност съм помагал повече от тебе ,а и не съм лицемер да карам другите да помагат,а да си седя в нас и да си бъркам в носа като теб
13.
До 12
08.02.2023 18:54:01
1
2
само това ли успя да измислиш? Като не можеш нищо смислено да кажеш почваш да обвиняваш - жалка история. Я кажи ти като не си лицемер що не прибра българския гражданин с прякора Рамбо ми го остави да умре пред болеро-то? Като не си лицемер ходи ли в селата да помагаш при наводненията? Като не си лицемер на колко възрастни хора помогна? На колко български деца дари нали не си лицемер? Безвъзмездна помощ на кой оказа? Отговори си на себе си на мен няма смисъл. Ай със здраве
12.
До 11
08.02.2023 18:46:27
6
1
А ти защо вместо да си губиш времето тука с коментари не отиваш да помагаш с каквото можеш????Омръзна ми да чета коментари на благородни хора само в интернет.Сега си на топличко ,предполагам с нищо не си помогнал,ама молиш другите да помагат.На такива хора им си казва Лицемери
11.
До 9
08.02.2023 18:37:57
2
5
а ти откъде знаеш кой и какво е пратил? И какво сравняваш няколко селца със градове сравнени със земята? В тия наводнения можели да споменеш колко точно хора загинаха?

А ти в Турция ходил ли си? Защо ли там я няма тая омраза? То тук освен да се мразим и завиждаме друго можем ли? Ако няма кой чужд да мразим мразим съседа. Левски vs ЦСКА. София vs Провинцията. Центъра vs Меден рудник и т.н и т.н. омраза да има. Я кажи голям разбирачо Левски кой го предаде пак ли турците? Ботев кой го застреля? А кой ли е издавал на омразните теб турци воеводите и хайдутите за пари? Турците ли са ви синовни че сте бедни и необразовани?
А за народния съд нещо да кажеш? А избитите в Белене пак ли турците? А като сме плащали след "освобождението" данък на Русия що не плюеш и нея? А колко национални богатства и антики киснат в Кремъл наясно ли си? Към Русия омразата как е? Що не не мразиш и тях при положение че тук се държат сякаш всички са им длъжни. Не зачитат ни ред ни нищо за разлика от турците.

И като толкова я знаеш историята и кармата една от най-развитите страни в света защо нищо и няма и карма няма въпреки че основателя на столицата и е известен с прозвището "българоубиец"? Айде потърси кой е той и коя е държавата, че да има кай друг да мразиш ;)
10.
До 9
08.02.2023 18:36:52
5
0
Браво за написаното,съчуствам им на невинните жертви,но аз лично няма да помогна с нищо,дано да има по-малко жертви.
9.
До 6
08.02.2023 17:15:03
6
4
Защо "на вас и България"? Ти какъв или каква си? Гледам пишеш на български език. Познаваш българската история. Предполагам си българин или българка. Като заговорихме за история, 500 години османско робство забрави ли ги? Въпрос. Ако днес убия твой близък, а утре ти поискам помощ, би ли помогнал/а? Предците на дрешните турци 500 години са НИ избивали като народ. Били СМЕ техни роби. Предлагаш да го забравим. Забравя ли се такова нещо, обаче?

Вероятно гледаш новини. Миналата година в Бъгария имаше природни бедствия. Пострадали райони. Хора останали без нищо. Спомняш ли си някой от Турция да е дошъл на помощ? А да е изпратил нещо за пострадалите? Каквото и да е, комплект батерии, примерно. Аз не си спомням такова нещо. А ти? Няма нужда от отговор.
8.
Българин
08.02.2023 17:03:21
3
5
Как може да се радвате на това бе болни и нещастни мозъци.. Аллах бавя но не забравя... Днес е при тях утре е при нас.... И пак се радвайте... Пожелавам го и на вас. Болни нещастни мозъци....
7.
Чопи
08.02.2023 16:04:54
4
5
Може би причината за част от земетресенията е бомбартировките от войната в Украйна.На близка до земната кора дълбочина се създават сеизмични вибрации.
6.
Maga
08.02.2023 16:04:44
7
8
До големите разбирачи дето имало да се връща - айде вие си мислете колко има да се връща на вас и България за -
Избитите богомили
Насилственото покръстване
Избитите боляри отказали покръстване

Ай със здраве
5.
У
08.02.2023 14:32:49
28
10
Кофти е малки деца,жени,семейства в тоя ад ама и преди 150 години са колили и бесели жени и деца та сега им се връща за жалост
4.
До2
08.02.2023 14:21:28
36
8
Вярно е,вярно е.Още колко имат да плащат кучетата на алаха.
3.
Кочо
08.02.2023 14:02:54
21
6
Дали на бил гейтс не му се върти в главата пак някой ваксина да измисли, този път срещу земетресения?
2.
Qw
08.02.2023 13:58:40
18
23
Дали има нещо вярно че поколения напред плащат за грешките от миналото
1.
Vov
08.02.2023 13:54:17
3
60
Лошооо….Дано Бог се смили над горките хора.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори