×
София Парламентарни избори 2023 Местни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Искат постоянен арест за дрогирания шофьор, убил жена в аварийната лента
  • САЩ предлагат 5 милиона долара за информация, свързана с ужасяващо убийство
  • Украински дрон удари руска електрическа станция
  • Лудогорец записва най-лошия старт в историята си след равенството с Локо ПД
  • Остров Пукет инвестира 4 млрд. USD в инфраструктура
  • Дрогираният шофьор, убил жена на АМ „Тракия“, дал положителна проба и за алкохол
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как Соломон Паси разпадаше Русия още през 2000 г. и подготвяше края на Китай


Как Соломон Паси разпадаше Русия още през 2000 г. и подготвяше края на Китай
Паси съчетаваше правоверен атлантизъм с любов към картонените комунистически автомобили. В трабанта си редовно натъпкваше всякакви евроатлантически фигури, като лорд Джордж Робъртсън, тогавашен генерален секретар на НАТО
05 Февруари 2023, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Преди 23 години първият атлантик на България издаде брошурата „Краят на предпоследната империя“, спонсорирана от позабравения вече Христо Порточанов

Руската агресия срещу Украйна продължава вече почти една година. Тя не постигна първоначалната си цел да окупира страната, да наложи там марионетно правителство и вероятно след това да я присъедини като провинция към новата империя. Лозунгът „Ще вземем Киев за три дни“, с който кремълската пропаганда обяви нахлуването, днес се е превърнал във виц. Промяна има и в отношението на „колективния Запад“ към този конфликт.

В началото САЩ и техните съюзници се въздържаха да оказват сериозна помощ на Украйна. В първите дни на агресията те се задоволяваха само с хуманитарни доставки, военни дрехи и каски – изглежда, също вярваха, че всичко ще се случи за прословутите три дни.

Впечатлението от разпадналата се за часове афганистанска армия, в която същият Запад наливаше милиони, бе прекалено ярко. Затова и наместо тежко въоръжение за самоотбрана, именити западни лидери, начело с Макрон и Байдън, предлагаха нищо повече от самолет, с който украинският президент Зеленски да избяга при тях и да получи убежище. Едно от запомнящите се изявления на Зеленски, казано по този повод в първите дни на войната бе „Не ми трябва такси, дайте оръжия“.

Година по-късно всичко е точно наобратно.

Наместо „Киев за три дни“, в началото на 2023 година Кремъл разположи противовъздушни оръжия върху важните обекти в Москва. Това е ясен знак, че след като руснаците избиха много народ и сринаха до основи немалка част от Източна Украйна, в чиято защита уж бе започната войната, сега самите те се опасяват от украински ответни удари по руската столица. Западът вече по-охотно помага с въоръжения, но все така бави важните доставки на нападателната техника, с която украинците могат да организират контранастъпление, да прогонят врага и да освободят окупираните части от страната си.

Често - по повод задържането на нападателната техника, от устата или перото на известни анализатори и бивши политици от западния свят може да се чуе или прочете обяснението, че Западът не иска да прави украинската армия прекалено силна, защото се страхува от разпадането на Русия. За всеки политолог е ясно, че самата Русия в днешния си вид наистина би се разпаднала като картонена кула, ако загуби тази война. Всички вътрешни противоречия, които съществуват във всяка империя, в момента Кремъл е изтласкал навън – към войната в Украйна. Ако този конфликт приключи с победа за нападнатата страна, проблемите ще се проявят с огромна сила и ще пропукат огромната федерация – естествен процес, характерен за всяка империя, разгромена във важна битка.
Но все пак твърденията, че Западът се страхува от разпадането на Русия, нямат здрава основа. Точно обратното е – Западът отдавна мечтае за края на тази държава в сегашния ѝ вид. Ако днес не предприема по-ярки стъпки в това направление, е защото начело на Русия стои непредвидима фигура с разклатено здраве, която, усетила края на самодържавието, което е построила, би могла да подкара към оня свят цялата планета с ядрените оръжия, които притежава.

А Западът не просто си мечтае за зачертаването на Русия от картата на света. Той дори бе приготвил и сценарий как това следва да се случи.

В България този сценарий бе представен от най-предания активист на евроатлантизма Соломон Паси.

Соломон Паси дарява трабанта си на Военния музей през 2015 г.

През септември 2000 г. малка бургаска печатница издаде брошурката „Краят на предпоследната империя: Разпадането на Русия”. Нейни автори бяха самият доктор Соломон Паси, председател на Атлантическия клуб – основаната през 1991 година първа организация у нас, създадена да разпръсква евроатлантизма над страната ни, д-р Любомир Иванов – заместник на Паси и член или председател на цяла камара евроатлантически организации и структури, и Марин Михайлов, представен в брошурката като „независим външнополитически анализатор“. 

Книжлето бе със съвсем скромен тираж, като за много доверени лица. Спонсор на изданието бе вече позабравеният някогашен президент на ФК „Нефтохимик“ Христо Порточанов. В онези години „ЛУКойл“ тъкмо се бе сдобила с „Нефтохим“, а руснаците създаваха сума ти главоболия на футболния клуб към рафинерията и се чудеха как да се отърват от него. Това превърна изведнъж спортният деятел Порточанов във виден деец срещу руския империализъм, което по естествен начин го сроди с Паси и компания.

Като се има предвид, че Паси бе ярък глашатай на всичко западно и изразяваше на глас дори неща, които дипломацията понякога принуждава политиците да премълчават, лесно може да се предположи, че брошурата не е била негова самоинициатива. От текста се подразбираше, че Паси е просто проводник, който изразява гласно сценарий, написан някъде другаде.

Христо Порточанов

Това бе време, когато Америка току-що бе приключила с успех войната си срещу Югославия. От Сърбия бе отцепена и анексирана провинция Косово, която и до днес е протекторат. На Запад се редяха сценарии как Сърбия трябва да бъде наказана и по-строго, като ѝ се отнемат и останалите провинции – населената с мюсюлмани бошняци Санджак, и Войводина, където мнозинството от населението е съставено от унгарци. Логично бе – на принципа, че апетитът идва с яденето, да се пишат сценарии за разпадането и на други образувания, които Западът не харесва.

В брошурката си Паси бе описал Русия като „заплаха за целия свят“, поради което на нейно място да се образуват поне 4-5 нови държави. Паси и компания дори ги назовават поименно: Далекоизточна република, Република Сибир, Южноруска държава с територии около Каспийския басейн, малките държави Калининград и Карелия, и една европейска република, която ще запази името Русия, но абсолютно задължително ще е член на НАТО. Нещо повече – Паси и ко даже бяха определили и бъдещите им парични единици, сред конто рублата липсва. Сибир ще мине на долари, Далекоизточната република - на йени, а в остатъчната Московия ще се разплащат с евро.

Като страничен ефект от разпадането на Русия, пишат Паси и колектив, на тази територия ще възникнат и няколко етнорелигиозни държави като Чечня, Дагестан, Ингушетия и още редица съседни републики. „Факт е, че географски, исторически, икономически и политически новите държави са формирани и до окончателното им структуриране има само една крачка, пише в текста. - Този процес ще е от полза и печалба за всеки. Така всички важни държави в света вече ще са под шапката на НАТО. Това ще е „триумф на либералните ценности“, „безспорна крачка към утвърждаване на съвременната система на международна сигурност", „едно от най- значителните събития на века, сравнимо с Октомврийската революция", което „ще ознаменува окончателния край на империализма".

Макар „Краят на предпоследната империя“ да бе издадена през юли 2000 г. - малко след като Путин пое властта, чисто технологично е ясно, че е била писана преди това. Което означава, че западният свят - чрез своя вестоносец Паси, е подготвял сценария за края на Русия още по времето на Борис Елцин, който бе относителен либерал и техен близък съюзник.

В изданието си Паси и неговият колектив описват сценарий как Русия ще се разреже на парчета с помощта на Запада. Историята обаче обича да си прави шеги със своите пророци. Днес събитията са стигнали до момент, в който самият Путин със своите действия води страната си към разпадане – сценарий, за какъвто и най-преданите атлантици не са си мечтали.

В книжлето има и още един любопитен момент, който е в името му – там се говори за „предпоследната империя“. Защото има и последна. Но за Паси и компания това не са САЩ, а Китай. В последната страница на творбата им те обещават да разпаднат и Китай, но в друг научен труд. Уви, „ЛУКойл“ скоро след това успя да види сметката на футболния клуб „Нефтохимик“, Порточанов бе принуден да сдаде поста и вече нямаше кой да финансира подобни важни за международното положение прозрения на Паси и приятелите му. 

„Разпадането на последната империя“ така и никога не се появи на бял свят.
 


В категории: Политика


35
Коментара по темата
35.
Археолог
06.02.2023 20:08:31
0
3
Докога ще ни занимавате с опити за ексхумация и активен задгробен живот на тази еврогейска мумия пасито?
34.
Сол Мон Чо
06.02.2023 17:51:55
0
2
Към 31.Ти луд ли си бе, да искаш да мандръсаш тая дърта Банша (вещица) ?
33.
33
06.02.2023 14:35:53
0
2
Пиночет Чърчил Мицов Ла Веранда Зорница вихър хаха
32.
Чърчил
06.02.2023 11:35:43
4
3
Русия още не е показала с какви оръжия, технологии, електроника, автомобили, камиони, изкуствен интелект и вдичко друго ХАЙ, разполага. Поне на мен и мама от консервната фабрика, Русия не е показала. Ама гледам много българи пътуват и живеят по светът и те също не са разбрали. Те много руснаци има живущи в България, ама те все с западни коли, техника, телефони, лаптопи и всичко друго. Обаче имам едно инфо, само аз и мама го имаме, че тука на Земята, тази Русия е за прикритие, обаче на Марс има друга Русия, там всичко е руско, даже долара и еврото. Хахахаха.
Ни мога повичииии ши ми съ пръсне тиквата от тази тайна и ви я споделям да ми олекне! Хахаха.
31.
Mu
06.02.2023 10:47:39
3
6
Соломончо, да те попитам да ли знае, кога един българи е най щастлив????
- когато кара по инерция
- когато пие на аванта
- и когато чука чужда жена
Та и сз искам да се почуствам поне малко щастли, като го начука на женка ти...
30.
Чърчил
06.02.2023 10:03:18
5
11
Русия още не е показала с какви оръжия разполага. Дразните и ръчкате руската мечка най накрая ще я събудите и тогава жална ни майка на всички. Русия може да води война до безкрай. Прост+прот = Запада и САЩ.
29.
Пиночет
06.02.2023 09:33:20
1
13
Простотиите и идиотщините на един чифут
28.
Дени
06.02.2023 09:29:48
1
13
ПАСИ Е ЕДИН СМЕШНИК ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВА ЗА ВСИЧКО И ЗА ТОВА ЧЕ Е ЛИЗ.Ч
ЗА ЖАЛОСТ МЪЖЕТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО МАЛКО ДАНО ИМА МЪЖКИ МОМИЧЕТА
ТАЗИ ХУБАВА ДЪРЖАВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МИШКИ
27.
До 23 ако е евреин
06.02.2023 08:15:58
1
4
По баща не го признават за чист ще му дадат рабпта пари но винаги с пренебрежение докато ония с плитките те най много да го наьначат за шабес гой да им работеи в съботс,когато е забранено да се докосва работа
26.
До 24
06.02.2023 06:08:28
0
13
Странна логика.Ченгетата от БСП да не объркат сметките на другите ченгета и комунисти от СДС…Просто царят беше поредния “спасител”,който трябваше да заблуди хората.И сега ги спускат(пр.Слави,Просто Коро и.т.н),ама нивото вече е много ниско.
25.
Соломон Пуси - Пусикет.
06.02.2023 01:01:20
27
30
Спомням си как ревеше като драно магаре, когато ни приемаха в натото, докато целокупният български народ го псуваше един през друг.
24.
ХХ
06.02.2023 00:49:10
6
20
Извинявам се, допуснах грешка в пост номер 4. Царя го докараха от Мадрид офицерите от Държавна сигурност, сред които бях и аз. Целта беше да не се допусне втори път на власТ правителство на СДС, защото щяха да се объркат сметките на Доган, другите ченгета и БСП.
23.
Съм чел нейде из интернет
05.02.2023 23:58:19
3
23
Щом майка му не е еврейка, не го броят за истински евреин. Според евреите само майка еврейка можела да възпита истински евреин
22.
Хахахаха Това е майтап, нали?
05.02.2023 23:53:37
34
24
В брошурката си Паси бе описал Русия като „заплаха за целия свят“, поради което на нейно място да се образуват поне 4-5 нови държави. Паси и компания дори ги назовават поименно: Далекоизточна република, Република Сибир, Южноруска държава с територии около Каспийския басейн, малките държави Калининград и Карелия, и една европейска република, която ще запази името Русия, но абсолютно задължително ще е член на НАТО. Нещо повече – Паси и ко даже бяха определили и бъдещите им парични единици, сред конто рублата липсва. Сибир ще мине на долари, Далекоизточната република - на йени, а в остатъчната Московия ще се разплащат с евро
------
Хахахахахахаха
Монката Паси познава по-малко и от маговете от оная телевизия дето е пълна с тях хахахахаха
21.
Хохохо
05.02.2023 23:51:07
5
27
издаде брошурата „Краят на предпоследната империя“, спонсорирана от позабравения вече Христо Порточанов
------
Ти да видиш! Порточана ли е спонсорирал брошура за края на Русия? Домакинът на стадион Нефтохимих? Който стана милионер благодарение на спортната база поддържана с парите на руснаците?
20.
*********
05.02.2023 23:28:38
3
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Ко, не!
05.02.2023 22:40:36
6
18
Запада да бави доставките на оръжие?
То още малко ще излезе че Запада затяга войната. Ами ти никой не разбра, само дето от месеци цял свят го коментира и не без основание.
Сащ напълниха Европа с оръжие от както е започнала войната. Полша, Румъния, Литва, Латвия, Естония, Германия, Швеция, обаче ПВО системите, танковете и самолетите 9 месеца не ги даваха на Украйна, а сега като сега като се решиха за танкове и ПВО Пейтриът, тепърва ще обучават украинците още 2 месеца хахаха.
В Полша прехвърлиха 700 Еймръмс, обаче онези 30 за украинците тепърва ще тръгват от САЩ. Далекобойните снаряди-летящи бомби наб150 км, които уж сега дават на укрите, за Химърс. Евтини и САЩ имат десетки хиляди от тях, обаче тези за украинците сега трябвало да се поръчат за производство на оръжейните концерни и до 8 месеца щели да са в Украйна хахаха. Абе много съвпадения и все в полза на това Украйна и рашките да са на кантар и да няма нито печеливш нито губещ, само загуби и затягане на войната. От един месец приканват укрите да оставели Бахмут и чрез западните си медии тръбят че Бахмут обкръжен. Хахаха
Днеска обаче Пригожин(врагът на Украйна) изнервен на руските журналисти им каза да спрът да дават желаното за действително и че в краен квартал на Бахмут има боеве за всеки дом и стълбище и няма превзети нито южни, нито западни, нито централни части на Бахмут и укрите не отстъпват, нито пък са обкртжени. Хахаха
Не са лоши и лицемерни и коварни Запада, просто сега им се падна, нещо което не са и мечтали, Русия да затъне в кървав конфликт.
18.
Христо
05.02.2023 22:29:28
13
24
Голяма част от коментарите обяснява недвусмислено в какво общество живеем, защо сме най-бедните в ЕС, защо никога не сме си извоювали сами свободата! И сега когато я имаме изплува цялата глупава, продажна и проста маса. И не трябва да се питаме защо младите и умни хора напускат България!! Не е само за подоброто финансово възнаграждение...
17.
17
05.02.2023 22:17:54
16
7
ВЯРНО Е НАПИСАЛ!ЗАБАВЯ ИДВА РАЗПАДА!!В ТАТАРСТАН 60% НАСЕЛЕНИЕ И СИЛОВИКИ СА ЗА ОТДЕЛЯНЕ ВСЪЩНОСТ 91 СЕ ОТДЕЛИХА ЕЛЦИН ЕДВАМ ГИ ВЪРНА КАТО ГИ НАПРАВИ РАВНИ С РУСНАЦИТЕ ПУТКИН МУ ДОКЛАДВАХА ПРЕДИ 2СЕДМИЦИ
16.
Sss
05.02.2023 22:09:38
6
40
Паси трябва да бъде тричен заедно с цялата пасмина продажби журналисти евроГейци
15.
Ахасвер
05.02.2023 22:03:11
5
36
Този откровен глупак Паси ако си мисли, че е измислил нещо ново жестоко се лъже. Още в 1890 г. в Англия в списание Truth се появява карта на Европа, на която Русия е обозначена като Пустиня. Това е мокрия сън на Запада от векове насам. Както виждаме не само, че не се е разпаднала ами Русия става по-голяма. Все пак е разбираем страха на западняците, ами това гнусно еврейче къде се вре между шамарите все едно някой го е еня за неговото мнение?
14.
Scrooge McDuck
05.02.2023 21:49:52
6
42
Този боклук дори не е евреин. А е просто продажно копеле!
13.
Пеевски
05.02.2023 21:48:20
3
29
Какво прави позабравено и овехтяло ДС ченге в този тюрлю-гювеч и словесна диария, поднесено като авторска статия?
12.
До 8
05.02.2023 21:47:09
3
18
Прекалено е хубаво за да е истина
11.
Пууууу
05.02.2023 21:47:00
5
27
Предател !
10.
Имам човек
05.02.2023 21:46:24
4
23
Тотални глупости на божикравов. Косово никога не е било "анексирано". Гражданите там нямат американски паспорти, нито основната им валута е долар, слава Богу!
9.
Синчето на Соломон Паси
05.02.2023 21:41:48
26
11
Ако има само двама кандидати. 10 от 10 пъти ще гласувам за черен хомосексуалист с фотоволтаик на главата и перка в з*дника пред някого с руски „християнски ценности“.
8.
Предложение
05.02.2023 21:40:31
7
55
Да изпратим помощ на Украйна! Един БТР, в него Пасито, резидентът Плювналиев, Кирчо и кокорчо, Боко, Мравояд Иванов, Иво Минджев, Асан Ганьов и изобщо цялата русофобска еврогейска паплач- задължително в един БТР. Та още първия руски снаряд да ни отърве от тия изгорели релета.
7.
Соломон Паси
05.02.2023 21:33:39
10
23
Да скопим лъвчето от гелба в знак на евроатлантическата солидарност на България с Украйна.
6.
Соломон Паси
05.02.2023 21:32:13
5
21
Майната му на Православието.
5.
Salamon pase Weed
05.02.2023 21:32:09
3
16
Zabrai da napi6e6 kolko pari e gepal za cqloto tva vreme
4.
ХХ
05.02.2023 21:30:52
10
14
Соломон Паси спаси БСП 2001ва година от разпад, докарвайки дядо Симо от Мадрид.
3.
XX
05.02.2023 21:28:46
7
22
Соломон Паси помогна на Луканов, срещу българския нарон 1990 година, да спаси БКП и ДС от разпад и лустрация.
2.
мислещ
05.02.2023 21:24:45
7
53
Абе щом най-кресливите русофоби в България са Бойко Борисов, Соломон Паси, Росен Плевнелиев и Христо Иванов, смятай каква сган слугува на САЩ у нас!
Идиот до идиота, мила моя майно льо!
1.
Смях
05.02.2023 21:09:00
9
54
Потомствена комунистическа утайка е Соломаймун Паси.От правоверен комуняга първи натовец.Такива са ви “десните” и “антикомунстите” на вас умнокрасивите.Ама не е важно кой какъв е бил какво е правил,а какво ви говорят 2 месеца преди изборите по бтв и нова…
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уволнен е директорът на училището, писало оценки на починала ученичка Уволнен е директорът на училището, писало оценки на починала ученичка Решението е на РУО, но то бе взето едва след провокирана от просветния министър повторна проверка Не може да е неволна грешка цял списък с фирми, получаващи милиони, обяви Делян Добрев Не може да е неволна грешка цял списък с фирми, получаващи милиони, обяви Делян Добрев Това са никому неизвестни фирми, който ще построят фотоволтаици и батерии, гневи се депутатът от ГЕРБ Кой е Кирил Елевтеров и защо човек с неговия опит влиза в битката за кмет на Царево Кой е Кирил Елевтеров и защо човек с неговия опит влиза в битката за кмет на Царево Той е наследник на знатен род, обиколил е целия свят и е отвличан от нигерийски пирати Путин възложи на бивш командир на "Вагнер" да сформира доброволчески отряди Путин възложи на бивш командир на "Вагнер" да сформира доброволчески отряди Трошев е приближен на основателя на "Вагнер" Евгений Пригожин, който загина в самолетна катастрофа, два месеца след неуспешния бунт на наемниците Акробатите от КСА ,,Нефтохимик 2011" се класираха за Европейско първенство Акробатите от КСА ,,Нефтохимик 2011" се класираха за Европейско първенство Девет от видовете които се подготвят в клуба са в Националният отбор. България се гордее с директивата, премахваща административни тежести за ВЕИ, обяви Жечо Станков България се гордее с директивата, премахваща административни тежести за ВЕИ, обяви Жечо Станков Той и Рибарски изразиха разочарование от свой колега от Комисията по енергетика Мъжът на Емилия се оказа двойник на Младен Кръстаич Мъжът на Емилия се оказа двойник на Младен Кръстаич Разликата е, че единият е млад татко, а другият - млад дядо Защо Андреа изпусна сватбата на Русата Златка Защо Андреа изпусна сватбата на Русата Златка „Когато Господ ти вземе някой, винаги ти дава нещо друго" , проплака Андреа Защо имаше сълзи в "Игри на волята" Защо имаше сълзи в "Игри на волята" Разговора на Елвиса с Моника се завъртя около това защо племето им е на Дивата река Пеевски, Борисов и Василев се разбраха -въглищните централи ще работят до 2038 г Пеевски, Борисов и Василев се разбраха -въглищните централи ще работят до 2038 г Финасовият министър обещал - всеки работник, който иска да напусне, да получи веднага 36 заплати
Футболист виси на мост, заплашва да се самоубие Футболист виси на мост, заплашва да се самоубие 22-годишният френски полузащитник пристигна в клуба от Локомотив Москва през 2022 година срещу сумата от 12 милиона евро Новият лидер на гръцката "Сириза" влиза в казармата Новият лидер на гръцката "Сириза" влиза в казармата „Ще бъде чест да отбия военната си служба,“ каза той в интервю за телевизия „Стар“ Жители на Волос намериха убежище в акостирал кораб Жители на Волос намериха убежище в акостирал кораб Хиляди останаха без ток и питейна вода за втора поредна вечер Путин се срещна с Кадиров в Кремъл Путин се срещна с Кадиров в Кремъл Путин предаде най-добрите си пожелания на войниците от Северния военен окръг от републиката, които героично се бият на фронтовата линия Този боксьор е на 92 години, но вижте какви юмруци раздаде на двама хулигани (ВИДЕО) Този боксьор е на 92 години, но вижте какви юмруци раздаде на двама хулигани (ВИДЕО) Във видеото се вижда как младежите се заяждат с дядото, неподозирайки за спортното му минало Хаос в Ирландия заради "Агнес", пътища са блокирани Хаос в Ирландия заради "Агнес", пътища са блокирани Бурята е първата от есенния сезон и връхлита Великобритания веднага след ураганите "Лий" и "Найджъл" Американци тръбят за пробив в руската отбранителна линия край Вербавое, ранените в агония Американци тръбят за пробив в руската отбранителна линия край Вербавое, ранените в агония Военен анализатор твърди, че тактиката на украинската армия е самоубийствена Обраха къщата на Серхио Рамос, децата му били вътре! Обраха къщата на Серхио Рамос, децата му били вътре! Крадците действали без насилие, не наранили никого и взели луксозни часовници, бижута, маркови дрехи и пари в брой, без да уточняват сумата на нито един от тях Продадоха шапката на Майкъл Джексън от танца с "лунната походка" за 77 640 евро Продадоха шапката на Майкъл Джексън от танца с "лунната походка" за 77 640 евро Подплатената с коприна вълнена федора, оценена на стойност между 60 000 и 100 000 евро, беше гвоздеят в програмата на търга Кола блъсна и уби българин в Одрин Кола блъсна и уби българин в Одрин Пешеходецът е искал да пресече, когато е бил връхлетян от лекия автомобил
Емил СОКОЛОВ, политолог: Емил СОКОЛОВ, политолог: Хекимян ще трябва да отговори какво са му предложили и колко са му платили Виц на деня Виц на деня - Днес поставих ултиматум на началника си - или ми вдига заплатата, или напускам.
- Е, и какво?
- Ами, поспорихме и стигнахме до компромис... Той няма да ми вдигне заплатата, а аз няма да напускам.
Виц на деня Виц на деня Закон на алибито:
Ако кажеш на шефа си, че си закъснял, защото си спукал гума, на следващата сутрин ще спукаш гума.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-сигурният начин да заставите жена си да ви слуша внимателно е да говорите на сън.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори
Flagman.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и да анализира трафика към сайта.Научете повече