×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руснаците напредват към Северск, а US аналитици умуват дали защитниците на Бахмут ще се спасят


Руснаците напредват към Северск, а US аналитици умуват дали защитниците на Бахмут ще се спасят
Арестович призна, че руснаците напредват и има опасност да прережат пътищата към Бахмут. Защитниците на града може и да не успеят да се измъкнат живи
01 Февруари 2023, Сряда, 07:21 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки и видео: Борис Рожин

От Американския институт за изследване на войната обявиха, че украинското командване ще изтегли бойците, за да им спаси живота

Превземането на Бахмут от руските сили не е неизбежно, но защитниците на града може да се оттеглят, за да избегнат ненужно големите загуби. Това обявиха от Американския институт за изследване на войната (ISW), цитирани от УНiАН. 

В статия със заглавие „Ще успеят ли нашествениците да превземат Бахмут“ украинската информационна агенция публикува преди минути прогнозата на US аналитиците, според които е малко вероятно руските войски да успеят да обкръжат напълно украински войници в града. 

Институтът се позовава на мнението на командира на една от украинските части, разположени в Бахмут. Той твърди, че военното командване ще извърши контролирано излизане от Бахмут, за да спаси живота на войниците, ако заплахата от обкръжаване на града стане реална. 

От ISW цитират говорителя на Източната група на Въоръжени сили на Украйна Сергей Череватий, според когото украинските сили все още са в състояние ефективно да снабдяват с боеприпаси частите си в Бахмут. Той също така увери, че командването има няколко сценария за действие с оглед на развитието на събитията около града. 

Руснаците продължават яростно да атакуват позициите на украинските сили в района, за да обкръжат гарнизона. Според украинското командване засега нашествениците не са успели да прекъснат снабдителните пътища към града, пише УНiАН.

 

Самият Бахмут е подложен на системни артилерийски удари. Само за последното денонощие са загинали двама - възрастен мъж и 12-годишно момче. Още четирима души са ранени, съобщава украинската информационна агенция. 

Вчера стана известно, че и футболистът Руслан Курдас, който е играл за Динамо Хмелницки, Металург Запорожие, ФК Таврия-Симферопол, ПФК Суми и Днепър Победа, е загинал в битката за Бахмут.

Междувременно бившият съветник на Володимир Зеленски Олексий Арестович призна, че  руските войски напредват след превземането на Клещеевка и има опасност да прережат пътищата.

„На север не могат да ги заобиколят – има по-високи височини, но на юг е по-лесно“, коментира той.

Освен това руснаците започнаха да се придвижват на север от Соледар с крайната цел да обкръжат Северск, добави Арестович.

 

„След превземането на Благодатное бойците от ЧВК „Вагнер“ започнаха настъпление и на север, и на юг. Започнаха ожесточени сражения в района на Васюковка. Руската частна армия се опитва да превземе и Никифоровка. Ще им останат 6-7 км, за да прережат един път и да вземат под огневи контрол следващият и да затруднят снабдяването на украинските защитници на Севрск с боеприпаси“, коментира пък военният анализатор Юрий Подоляка, който е роден в украинският град Суми. 

„Едновременно с това продължават атаките на север от Северски Донец. Руснаците се опитват да преминат брега и да обкръжат плътно украинската войска, да излязат на по-изгодни позиции за нанасяне на артилерийски удари по комуникацията на противника си“, добавя той.

„Продължават и ожесточените сражения от двете страни на Парасковиевка. Защитниците на селището се опитват отчаяно да удържат тези позиции, разбирайки важността, защото ако ги загубят, се отваря път за обкръжение на Бахмут и от север. Прехвърлят се резерви, за да се удържат“, изтъкна Подоляка. 

Според него руските войници са вече в покрайнините на Ивановское. 

„На юг от Бахмут продължават атаките в посока към Часов Яр и към Ивановское. Разширява се плацдарма и плътния контрол над пътя от Константиновка до Артьомовск“, каза още той.

 


В категории: Войната в Украйна


54
Коментара по темата
54.
Българин
04.02.2023 14:17:17
0
3
Живи нацисти от Бахмут няма да излезнат. Зеленски евреиското копеле е долна измет и ще бъде последния президент на Украйна. Много просто няма да има Украина а велика русия. Баидан американската маимуна сащ са долна измет
53.
яко
02.02.2023 08:05:50
1
4
ти хлопа дъската цезаре......
взимай мерки...лекувай се овреме.....
52.
До ХХ
02.02.2023 06:36:39
0
7
Стискай стискай, ма да не стане тъй че и ти да си мобилизиран? Щото ''Ма аз не съм евроатлантик, нямате съгласието ми.'' няма да мине да знаеш хахахах
51.
XX
02.02.2023 01:43:47
4
9
Мобилизацията на 50000 евроатлантика у нас е все по-близка.
Стискам палци да е още Февруари, та до Април електоратът на ЕС и НАТО у нас да се е намалил с тази бройка. За да бъде България свободна и независима още през месец Май!
50.
ЦЕЗАР
02.02.2023 01:40:00
5
5
Снощи лягам да спа и сънувам че съм пред голям дворец. Император Путин излиза от двореца. Беше със златна корона на главата. Пред него на земята един глобус на света, т.н, целия свят е в краката му. Светът беше освободен от него само с един размах. Навсякъде имаше червени петолъчки, вееше се руския флаг. Украинци и руснаци бяха щастливи, прегръщаха се. Голям ден на освобождението. Велик император, най-могъщия за всички времена!
49.
ЦЕЗАР
02.02.2023 01:33:59
4
7
Братя българи не се карайте, уважавайте се. Моля всички с евроатлантически разбирания да се преклонят пред силата и могъществото на император Путин! Нашия троен освободител, велик християнски вожд, справедлив владетел, всесилен, неоспорим и могъщ император на Света.
Аве Цезаре! Ooo велики императоре!
48.
До 41
01.02.2023 22:02:39
2
11
Двата коментара не са писани от един и същи човек. Аз съм от коментар 40 и нямам ли право да се съглася с чуждо мнение? Освен това мисля, че си много наивен и незапознат с текущите събития в света. Аз не виждам някой да е обърнал гръб на Русия, 3/4 от света не е спрял да търгува с Русия. Тези които твърдят, че не търгуват с Русия всъщност пак търгуват, но по други канали. Специалната военна операция си върви, както и алъж верижа. Само дето Украйна от независима държава стана "ничия територия", както каза Орбан. Това е резултата от цялата патардия.
47.
Българин
01.02.2023 19:08:51
5
17
Зеленски ще бъде последния президент. Защо ли много просто няма да има украйна ще има велика Русия. Американските маимуни се посраха защото са измет долна
46.
Кери
01.02.2023 19:07:03
4
14
Няма да има повече Украйна затова зеленски ще е последния президент. Американските маимуни са пълна измет
45.
Българин
01.02.2023 18:53:39
4
15
Нито един нацист няма да излезне жив от бахмуд мрът като мохи долната мърша украйнска западната измет ще мре в украйна
44.
Последно
01.02.2023 16:53:52
1
1
Мъртва ръка ли е или мъртва мозъчна дейност?
43.
Ни вярвам
01.02.2023 16:48:41
3
6
Този от тази Веранда не е сродна душа с Патриарх Кирил,Володин и Кулагин,ама хич!
42.
42
01.02.2023 16:41:42
0
5
3 6 9 12 21 30 xx scrooge mcduck ноунейм Мицов Ла Веранда ресторант Зорница
41.
до 39 и 40
01.02.2023 16:17:15
13
11
И от самолет си личи, че двата коментара са написани от един и същи човек!
Опорките ви край нямат.
Само вие ли не разбрахте, че целия свят обърна гръб на Путлерова Русия?
Само вие ли не разбрахте, че след този конфликт ще трябва да мине поне един век ако не и повече, за де се възтановят нормалните остношени и най-вече икономически такива м/у света и Русия. Може ли да сте толкова заблудени и слепи и да вярвате на партенките спуснати от Кремъл.? На времето хората са посъщия начин са вярвали в Хитлер, с пропаганда и лъжи са били облъчвани точно като вас в момента. Е, резултат от Хитлеровта диктатура го знаете. Другото за вас предстои!
40.
Мъртва ръка
01.02.2023 15:27:33
23
17
Напълно подкрепям мнението от коментар 39. Това което се случва в момента в Украйна не е нищо друго освен най-закономерното и естествено развитие на една гражданска война. Разбира се, евроатлантиците и техните платени медии у нас направиха така, че ние да нямаме никаква идея, че там се разгаря гражданска война. С какви ли не глупости ни занимаваха, но от Донецк и Луганск 8 години нямаше нито една отразена новина. Толкова за нашите така наречени журналисти.
39.
Тази война
01.02.2023 14:56:09
24
17
Скоро няма да спре . Русия ще вземе каквото анексира и ще спре дотам. Но Украйна със западно оръжие ще продължи да напада под предлог ,че иска да освободи своите територии. Още при първия конфликт работих с доста украинци точно от тези места. Когато ги питах ,защо точно с Русия, отговора на всеки един от тях беше един и същ - Не сме ние . Аз все не разбирах какво се случва. Постоянно ги питах защо чак до война . И пак всеки ми казваше едно и също . Хората от тези райони искат да са си с Русия не искат Евро съюз, изтъкваха най-различни причини ,ако искайте вярвайте даже размера на пенсиите. Обясняваха ми ,че разделението между изтока и запада в Украйна е много голямо и тези от запад са изключително дръзки и ги нападат. Е излезе че в Украйна има гражданска война, най-лошото обаче е ,успяха да вкарат Русия и Европа в тази война.
38.
Периметът
01.02.2023 14:38:29
8
13
Шегувам се ей, не съм такъв изветрял русфилистик. То няма империя да е губила толкова много на бойното поле.
А пък сега в Украйна, да не говорим, тотална обосрация. Такива жертви и загуби и то за няма и година, има само моята ментеимперия рекордьорка.
37.
Периметър
01.02.2023 14:21:25
13
15
Русия не може да бъде победена на бойното поле чрез конвенционална война. Русия може да бъде победена само отвътре - чрез революция и сваляне на правителство. Зеленият клоун на токчета се е объркал, че с танкове и ракети ще победи Русия.
36.
До 33 всички са със свалени гащи
01.02.2023 13:42:23
5
22
Ооо, бъди сигурен че ако роцки ботуш стъпи в България, (което е малко вероятно), такива копеленца като "ХХ", "Бай Димо - манафа", "Аз". "Дернеф" и още няколко мекеренца, ще са свалили килотите, а до тях ще има голяяям буркан с вазелин и само ще чакат с нетърпение алкашите да им доразцепят цвайтерите. Тези сичките са се родили благодарение на лъжицата и малко фърлен материял на пода. Нормално е да са простовати. Нали си чувал историята, която е разказвал едни патоанатом?

Правили са дисекция на умрял путинофил. Отвори ли му главата за да я изследват, но с изненада открили, че вътре няма мозък, а само два пръста ГЬОН и една-две мухи ЛАЙНАРКИ, които щастливо отлетяли навън!
35.
ХХ Бай Димо
01.02.2023 13:08:58
6
27
Извинявайте, тъп съм като задника на слона! Само аз не разбрах, че в ЕС мобилизация, няма,защото няма война и обстрели на територията на ЕС. Такива има в мойта пРосия и въпреки че с мама чакахме кадирките да додът тука, и стана ясно и на най-простите че са затънали в Донбас до руската граница, ний с мама не заминаваме за пРосия. Аз сега ще задавам просташки въпроси, но не защото съм тъп, нееее!
34.
ХХ
01.02.2023 13:01:15
32
12
Дано със "защитниците" на Бахмут стане като в Соледар.
Това увеличава шанса за бърза мобилизация на форумните ни атлантици, а с това приближава деня в който България ще почне да се оправя.
33.
30 Zомби простака
01.02.2023 12:43:47
16
26
В Украйна има достатъчно доблестни мъже способни да защитят родината си от руския фашизоиден агресор.А ние българите ще чакаме с пръст на спусъка да ни се разкриете и ви мятаме тук у нас, гнусни руски подлоги.
Няма да вземете бъдещето на децата ни и да го замените с евразийската диващина .
32.
Когато
01.02.2023 12:41:25
6
10
Когато си прост е необратим процес и е завинаги! Когато дрънкаш от сутрин цял живот русробски тъпотии без да правиш фитнес за мозъка, да четеш и се информираш, е потомствена простотия Да се изтеглиш от населено място с територия колкото Провадия, което противника е атакувал половин година и логично при такава продължителна атак операция е дал десетки хиляди жертви, не е като да се изтеглиш от така наречения десен бряг, след една седмица укро атака. Какво е бягството от десния бряг ли?
Ами то не включваше само десния бряг, а беше част от Херсонщина с дължина 200 км и дълбочина 150км включчваща дестки населени места в Херсонска област и 40 000 руска групировка от която оцеля половината и бе прехвърлена на Донбас.
Когато когато, едно същество не е интелектуално богато!
31.
Европа се съвзема,
01.02.2023 12:22:10
5
7
Инфлацията в еврозоната намалява за трети пореден месец - намалението отново е повече от очакваното. Интересно е и друго: Инфлацията в Хърватия също намаля през първия месец на членството в еврозоната от 12.7% през декември до 12.5% през януари (на годишна основа).

Източник: Евростат
https://ec.europa.eu/eurostat/documents/2995521/15893627/2-01022023-AP-EN.pdf/eda196ce-0a4c-618e-4155-ef2f464fcc4e?version=1.0&t=1675237232577
30.
UKLайна
01.02.2023 11:53:45
45
12
Zащо всички неолибералчета, не заминат за Уклайна да борят злият рашистки режим? - В армията не взимат пyтьовци. Марш към Kiyv докато все още така се изписва. Клоуни.
29.
Важно
01.02.2023 11:39:27
6
20
Ген. Александър Руцкой нарече директно Путин идиот по време на видео интервю в подкаста на @RomanTsimbaliuk. Руцкой е вицепрезидент на Русия по времето на Борис Елцин. Той е военен пилот, свалян 2 пъти в Афганистан. Веднъж от преносим зенитно-ракетен комплекс “Стингър” и веднъж от Ф-16. Тежко раняван - Герой на СССР:
,,За да се проведе подобна ,,военна операция", трябва да имаш въоръжени сили, способни да я осъществят. Русия няма въоръжени сили, способни да провеждат оперативни и стратегически настъпателни операции. Ако знаеш това, по добре не се опитвай да го правиш, особено извън своята територия. Това което се случва в Украйна е потвърждение на този факт. Въоръжените сили на Русия от 22 години се управляват от хора, които не са служили в армията. От 25 години въоръжените ни сили се командват от абсолютно некомпетентни хора. Какво ще се случи с въоръжените ни сили? Назовете ми един от командирите, който има класическо военно образование - нула, нито един човек. Освен това, министърът на отбраната не е служил в армията, военно образование няма. Военно образование няма и нито един от петимата му заместници. В армията те никога не са служили.
Що се отнася до ,,военната операция” ще ви кажа - това е
трагедия за нашата страна,
трагедия, защото безсмислено загиват хора. Какво правят в Украйна? Какво защитават там, как защитават родината ни? Когато хората загиват безсмислено - това е трагедия. Има роти батальони, полкове от които са останали 20-30 човека и то ранени. Млади хора, които остават инвалиди ,,първа група” за цял живот. Кой е дал право на Путин да отнеме бащите от децата? Кой е дал право да се отнемат децата от майките и бащите? Никой не е давал това право!”

Превод: Диман Георгиев

28.
Когато
01.02.2023 11:37:53
43
14
руснаците отстъпиха от източния бряг на Днепър , възторженото цвилене беше , че те страхливо бягат за да си спасят живота...
Сега, когато украинците трябва да се "изтеглят" е за да си спасят живота, не е бягство, а отстъпление ...
Подобни простотии не обиждат ли интелигентността ви - поне на тези от вас, които я имат !?
За тези , които имат само един "КОР" и нищо в главата си, не говоря- те са безнадеждни простаци !
И винаги са такива, независимо на чия страна са....!
27.
Az
01.02.2023 10:27:49
8
21
Какво стана с журналистката Олга Зенкова и оператора Артьом Петифанов от руската НТВ,които бяха понабити,а журналистката подложена на групова забава от кадировци?
Нали руските медии разпространиха,че след побоя и груповата оргия,журналистите са подали жалба в ген прокуратура на Русия?
С майка(тя е ултра русфилка) сме възмутени.Как може истински руспоклонници на великия недоимператор да се оплакват от кадирките с козичките?
Ний с мама най-отговорно заявяваме,че никога няма да пуснем жалба срещу кадирките с козичките!
26.
До плиткоумното манафче
01.02.2023 10:21:55
14
57
Кво ше натикаш дет го нямаш ве СКОПЕЦ?
Бързо бегай при баща си, нещастния алкаж на кърмачка за мъжко мляко, че нещо си се превъзбудил ми се струва!
И да не забравиш да му кажеш да ти олаби малко гарнитурата на халката, хахахахахахах

Мощен и мазен КОР за теб и два за лилиПУТКин убиеца на жени, деца и старци!

рОспия КОНЕЦ!
пУтлер МЪРТВЕЦ!
25.
22
01.02.2023 10:20:18
0
5
Букваря и в първи клас, аналитикът R!!
24.
До Az- дупката на кенефа
01.02.2023 10:18:34
14
51
Продажен руски трол, всяка слава на руzzкия имперски кенеф e в неминуема вреда на родината ми България, доказано многократно исторически.Така че мри заедно с продажната си славна майка, нещастен безмозъчен руски ибрик!
23.
Истината
01.02.2023 10:15:39
52
15
По информация на Жълтата медия 'Факти",
Русия вече загуби войната и свалянето на Путин е въпрос на време!
Това е поредната Фейк новина на манипулаторите от Факти, извинете-Нефакти!
22.
R
01.02.2023 10:13:20
5
15
Руснаците обкражиха Бахмут .
21.
Az
01.02.2023 10:11:03
48
15
ДА ТИ ГО НАТИКАМ ДО ТОПКИТЕ В ПРОДАЖНАТА ТИ,МИНЕТЧИЙСКА УСТИЧКА.....И В КУРВЕНСКИЯ ЗАДНИК НА МАЙКА ТИ
БОКЛУК БРЗМОЗЪЧЕН
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
СЛСВА РОССИИ
20.
Me
01.02.2023 10:10:30
5
19
Ама-как-така? Нали след поредното контранастъпление Украйна беше пред Кремъл да вади джуджето от бункера?
19.
Браво на коментар №15
01.02.2023 10:09:21
22
62
Сложи му го топъл и пулсиращ на росороба, хахахахах
Сигурен съм, че телето все още чете коментара ти и гледа като наср*но говедо в железница и се чуди как да ти отговори, хахаххах
Ах колко жалко е да си ПРОСТ роСИФИЛИСтик!

Слава на България!
Слава на ЕС!
Слава на НАТО!
Слава на братска Украйна!

рОспия КОНЕЦ!
пУтлер МЪРТВЕЦ!
18.
Бой по
01.02.2023 10:07:59
13
21
РуZките фашаги бой.......
17.
9 и 12
01.02.2023 09:56:02
13
25
Един и същ руски пеерас-мистик и конспиратор теоретик-фантаст.Няма как просийската педерация с 2% от световния БВП да поститне нещо съществено в Украйна, рашистки фантаст!
16.
До 3 ЧВК-дебилът рашист
01.02.2023 09:40:36
19
35
И посре следват румънците и ние българите и ти с изути гащи и намазан обилно с вазелин, нали руска подлого?А е стъпил путлеристки крак на натовска територия, а Путлер е минал зад Урал на китайска територия!
15.
12 до 2
01.02.2023 09:40:13
19
50
Нали ме разбра? Защо решава Русия ли?
Защото Русия реши да не превзима бързо Украйна,а да го прави незнайно до кога,като загуби 120 000 убити и логично умножено ×3 ранени,и реши да мобилизира още 350 000,които да умират по 1000 на ден.Русия реши да загуби и хиляди бронирани машини, стотици самолети и хеликоптери.Русия реши украински ракети и дронове да удрят по Руска територия,кораби и авиобази и Кримския мост.Русия реши украинците от месеци да удрят Курска и Белгородска области,които граничат с Украйна.Русия реши да загуби пазари за енергоносители и Сев. Поток 2. Русия реши да мобилизира стотици хиляди гладни,дрипави и зле оборудвани да може да са пушечно месо.Русия реши САЩ да им замрази стотици милиарди резерви и пари и имоти на руския Елит. Нали виждаш как живна руската икономика която винаги е произвеждала всичко? Ей тва реши Русия! Ко ли каиш,а?
Дали съм луд или проЗ от поне 2 поколения?
14.
До 11 Аз
01.02.2023 09:35:03
28
34
Слава на майка ти дашната утроба, нагло рашистко копеле!Слава на Украйна .Да живее България в НАТО и ЕС!
13.
DB7
01.02.2023 09:26:07
16
17
Още малко и ще превземат Карнобат..С Киев кво стана за 3дни..А "проруския уж Харкiв..А от Херсон бегаха бате
12.
do 2
01.02.2023 09:15:12
66
27
Кога ще дойде краят на войната ще решат Русия и САЩ. Нашите еврогей подлоги обаче ще нанесат най-големите поражения върху държавите в Юръпа и поданиците с тази политика и липса на всякаква идея как американци и руснаци им бъркат в изходното отверстие. Я вижте, как живна икономиките на двете страни и как останалите страни от ЕС, включая мощната Германия, днес се задъхват. Оръжия, въоражаване, поробители, поробени...ала бала приказки. В тази афера са и няколкото укрита начело с артиста. дали след месец или година, две, три, тази офанзива ще свърши, а след нея светът въобще няма да е същия. САЩ и Русия ще бъдат по-силни, Юръпа пред разпад и икономически колапс, от Украйна ще остане само територия, разпределена по равно от руси и американци. Ай на бас.
11.
Аз
01.02.2023 09:10:13
61
28
МАЧКАЙ ВОВА
СЛАВА РОССИИ
10.
До 3.
01.02.2023 09:09:23
12
27
В Украйна властта организира засади по улиците, по междуградски пътища, за да лови момчетата за фронта. В Телеграм има групи, където се обменят точките на засада.
9.
do 6
01.02.2023 09:06:08
82
34
А побира ли ти се в акъла, защо Русия изпраща наемници, а не войската си ??? Ами защото в спаринг действия не е необходима много енергия. Я някой от другите порцелани нации са се намесили, я ония са запретнали ръкави. Защо си мислиш, че никой не посяга в този конфликт. Докато кажат "А" и ще съжаляват. Освен това, тази операция вече намирисва на един солиден икономически аргумент, от който печелят Русия и САЩ. Украйна я пиши бЕгала. Какво си мислиш, че ще се случи с тази територия след като на Русия и САЩ им омръзне ??? Ами ще си я разпертачосат и ще си я поделят, така както преди 80 години си преразпредилиха Европа-та. Пък нека ония безмозъчните гейове от ЕС да налагат санкции и респективно терор на поданиците си. И ако си мислиш, че преувеличавам, я погледни бургаския залив и ми кажи виждал ли си скоро топлкова много танкери на рейд, чакащи реда си да товарят и да изнасят горива. Нима не прозирате заиграването между двете велики сили и шепа укри за сметка на целий свят ?
8.
до 6
01.02.2023 09:04:45
33
25
B Украйна също има наемници / цена 1000 долара на ден - хървати, поляци,грузинци и т.н.
7.
Сводка
01.02.2023 08:58:50
32
25
Идат,бегайне му е майката братя укри!
6.
Лоцман
01.02.2023 08:41:46
22
53
Подобно падение е знаменателно: да имаш претенции да си велика сила, а да разчиташ на наемници, събрани от затворите срещу пари. Забележете, че въпросните углавни престъпници не веят национални знамена, а черни флагове с черепи.
Макиавели във "Владетелят" съвсем ясно е посочил: Който крепи държавата върху наемните войски, никога няма да бъде сигурен, понеже те са несплотени, амбициозни, недисциплинирани и вероломни. Те проявяват безстрашие сред приятелите си, а се боят от неприятелите си и нямат страх от Бога, нито честно отношение към хората. Отначало те проявиха известни заслуги и на мнозина се сториха смели, но щом нахлуха чуждите войници, стана ясно колко струват.
5.
Наркомана
01.02.2023 08:40:44
57
17
Кат съ надрусам и превзимъм украинците заедно с Рожин и братята русороби.
Ма тоз Донбас много време стана го взимам и 1 година
https://youtu.be/eXNi4UGrkjM
Мойте пияни братя така ако бягат с моторррр с кош Шъ привземът Донбас още 5години,ама вече пияни във WC империята с поемите пиииирази.
https://youtu.be/eXNi4UGrkjM
Върнете съ бе братушкиииии що бягате бе. Вземете багер потърсете тези ваши другари дето потънаха в земята заедно със сградата. Да додъ ли да ви помагам? Хаха.
4.
ЧВК
01.02.2023 08:23:24
14
27
Разбиват те,това да не е мама и баба,да ги разбиват затворници,мечтиии. Тука само се гаврят с нас и тоз Подоляк и той ни спря да превзема и обкръжава Бахмут.Колко месеца ни лъже тоз шизофреник.
https://www.flagman.bg/article/277439
Пуууу а дали бяхме а дали останахме.
Амаааа Ко родило и възпитало,че Ко пораснало с манерка биеща на кухо!
https://www.flagman.bg/article/277439
3.
ЧВК
01.02.2023 08:05:52
99
50
Каторжници разбиват редовна войска, обучена и въоръжена от Запада. На която и оказват всяческа помощ, включително и разузнаване от космоса в реално време ?!?

Арестович след напускането на поста си, започна да пише различни неща от тези, който до вчера твърдеше.

А в Полша започнаха да ловят избягали украйнци и да ги събират за фронта. Ако поляк е дал послон на украйнец и не уведоми властите ще бъде глобен !
Явно ще се мре до последният украйнец.
Следват поляците.
2.
Бури мечката
01.02.2023 08:05:35
2
15
Па попитам за един приятел питам. Кога ще е края на войната и кой ще е победителя
1.
Наркомана
01.02.2023 08:00:37
78
41
Пак ще избълнува някоя контраатака ,и ще се окажат пред Кремъл,а тия украински войници няма да ги изтеглят ,ще ги дадат курбан на руснаците!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори