×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пчеларят от Странджа: „Притиснат съм от ДАНС“. Но мълчи за празни кошери и незаконен ресторант


Пчеларят от Странджа: „Притиснат съм от ДАНС“. Но мълчи за празни кошери и незаконен ресторант
Последната проверка тук е извършена на 10-11 януари, според собственика на пчеларската ферма в Индже войвода
18 Януари 2023, Сряда, 11:06 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА снимки и видео: Катя Касабова

От снощи Ралица и Димитър – прочутите екопчелари предизвикват вълна от обществено недоволство, твърдят, че им затриват бизнеса

 

Репортер на Флагман.бг се свърза тази сутрин със собственика на пчеларската ферма "Странджа" Димитър Станчев по телефона, след като друг наш екип обиколи село Индже войвода, в община Созопол, в опит да открием и разговаряме със семейството на г-н Станчев, както и да разберем какво реално се случва с бизнеса им.

Преди разговора ни със Станчев, нашият екип установи, че основната сграда, в която има и производствен процес по добив на хранителни продукти и напитки от мед, е заключена.

Заключен се оказа и ресторантът, който допреди няколко месеца беше вървежно заведение в района – с места за 50-ина души вътре и неограничен брой клиенти отвън.

Припомняме, че в продължение на три години и магазинчето за еко продукти пред самата сграда в центъра на Индже войвода също бе изключително посещавано.

Флагман.бг разполага с неофициална информация, че съвсем наскоро в ресторанта са влезли проверяващи от БАБХ (Българската агенция по безопасност на храните) и са установили, че заведението продължава да работи със старо временно разрешително.

Много е вероятно „изригването“ снощи от страна на Ралица Кунева и Димитър Станчев, които са семейство и създатели на екофермата, да е свързано именно с тази внезапна проверка.

Репортерът ни обаче видя, че ресторантът не е запечатан, а просто е заключен.

Вижте нашия видеоматериал:

 

Секретарят на кметството Райна Константинова каза, че ресторантът не работел от много време. Тя не знаеше къде се намират Ралица и Димитър в момента. Жената си припомни, че през есента е имало голяма проверка срещу тях, но какво се е случило по-нататък тя каза, че няма представа. От отговорите на въпросите ни се усещаше неудобство от така създалата се ситуация. През октомври семейството и техните поддръжници намекваха, че местни хора от конкуренцията по производство на мед пращали доноси срещу тях. 

Нашият репортер видя още, че в селото, където живеят 100-ина души, но 1/3 от къщите са луксозни и видимо – собственост на тузари, домът на Ралица и Димитър, в който те отглеждат 4 деца, е повече от скромен.

Жена, която се грижи за децата, заяви, че Ралица и Димитър отсъстват и не знае къде се намират.

Къщата на Ралица и Димитър в село Индже войвода, откъдето са започнали с малко магазинче за мед в двора. Тук отглеждат четирите си деца

Току-що наш репортер от редакцията успя да се свърже с Димитър Станчев, от когото разбрахме, че е на важна среща в ж.к. “Лазур“ в Бургас.

Искахме да го попитаме докъде е стигнала проверката, която започна на 21 октомври м.г. и за която имаме информация, че е била организирана от ДАНС. Ревизирано е било цялото стопанство на семейството, започнало еко бизнеса си в Странджа с европомощ, при което развиха освен производство на храни и напитки от мед още и вино, зеленчуци, месо и подправки. Като част от портфолиото на фермата е и отглеждането на различни животни. 

Семейството на Димитър Станчев затваря пчеларската ферма в Странджа, изнася се от България

В тази проверка бяха включени представители на БАБХ, Икономическа полиция към ОД на МВР в Бургас, ДФ Земеделие и НАП-Бургас. Проверяващите бяха ескортирани от жандармерия. Тази сутрин Флагман.бг официално се обърна към пресцентровете на тези институции да кажат какъв е бил предметът и какви са резултатите от проверката през октомври м.г.

Димитър Станчев заяви, че това, което иска да ни каже, се нуждае от часове обяснения по телефона. „Всичко срещу мен е провокирано от ДАНС и аз съм информирал президента и вътрешния министър“, каза Станчев.

По информация от наши източници през октомври м.г. сигналът е бил за източване на средства от ДФ „Земеделие“ и развиване на търговска дейност без разрешителни.

Били са преброени кошерите, пръснати из различни места в Странджа, при което е установено, че голяма част са празни, а за тях е получавана финансова подкрепа от еврофондовете.

„Видяхме несъответствия на декларираното с реалното положение на кошерите, видяхме и че не може да има толкова голямо производство и реализация на продукти от мед при толкова малко пчели“, каза нашият източник.

От снощи семейството предизвиква вълна от обществено недоволство в социалните мрежи, предупреждава, че напуска България, тъй като е невъзможно да се живее и работи под натиск.

Ралица и Димитър са двукратни носители в конкурса „Млад фермер на България“, както и на европейския приз в категория "Устойчивост и устойчиво развитие на регионите". Печелили са многократно награди в тази област и последно, в края на декември м.г., видно от профила на Ралица са били поканени за няколко дни в Европейския парламент в белгийската столица като преуспели българи за пример.

Ралица и Димитър пред Европейския палрамент през декември 2022 г.

Пчеларската ферма "Странджа" по официални документи е създадена в далечната 2009 г. Понастоящем по документи би трябвало да стопанисва 2200 кошера в 30 пчелина из Странджа. 


В категории: Животът


53
Коментара по темата
53.
А. Атанасов
30.01.2023 13:08:41
0
1
Това ми прилича на номерата на "Пепи еврото". Надявам се, че повечето хора знаят кой е и как действа той и другите с него. Жалко за предприемчивите хора в Бг. За тяхно щастие такива хора ще се оправят във всяка една "бяла държава"
52.
Ламборгини и Бугати
21.01.2023 17:42:59
0
4
Най-много българи ,63 суперлуксозни коли, са си купили през 2022 година но колко от тях са платили данъци никой не проверява. А много от тях дали и един пирон са произвели ?
51.
Пиночет
21.01.2023 11:02:46
0
3
Интерестно,4е всеки пише по някоя простотия и то безпо4вена. Тези Евросредства как се дават???? Не се ли правят проверкиот институциите , на базата на ките се отпускат средаствата?? Ако има измами, ТО те запо4ват от МЗ !!!
50.
Максим
21.01.2023 08:09:58
0
1
Абе, кой плаща за такъв хейт, бе даенеоатамама, дайте и на мен малко бе, не мой само ени и същи да сипват помия тука, дайте и на нас някой лев, ква е тая раута ся?! Ени и същи с по 25 заглавия, ше се оплача на защита на потребителите ей! Флегман, ще ви дам на данс манс нап бап и сичките там, и ний сме хора, и ний можем да взимаме 50ка и да драскаме против Бенчо, против герберастите и палатите им за госке. Мдаа... Ооооо, то пък не тез се лижеха гизуете.. Обърках са дейва,ся няа ми дадете на мен 50 кинта..
49.
запознат
20.01.2023 19:06:15
0
10
Добре де, сети ли се някой да им преброи кошерите. Аз не виждам 2200 кошера. Нещо май намирисва тука!
48.
Бай Пеш
20.01.2023 18:37:49
4
11
Изкарват се жертва на държавен тормоз,но дали са толкова честни и работливи,колкото се описват в платените от тях статии и публикации?Страшни схемаджии са тези!
47.
Стойчо
20.01.2023 18:34:17
4
10
Празни кошери,за които са вземани огромни субсидии евро пари,несъществуващ засят памук и други съществуващи само на хартия проекти за източване на средства....това е...И когато държавата си влезе в ролята ореваха орталъка че са тормозени и репресирани
46.
Крал и Марко
19.01.2023 19:38:56
3
27
Пич, земай си дебелия г@з и се изнасяй че ако се разприказват хората от селото място няма да си намериш.," Памук"? - видял съм го. Празни кошери също. Пали ресторанта но гледай да не пострадат комшиите че едва ти изтрайваха чалгата до сутринта, "вървежен" павилион - жив човек не съм видял там . Къща за гости на остър завой , с европейски пари, миризливи патки и кокошки е центъра на селото, един изваден картоф няма, извън селото си надупчил като след война. Още искаш ли? Айде пътувай,!!!
45.
Меден Рудник
19.01.2023 15:13:46
2
17
Магазин за строителство и ремонт. Отпред спира як Мерцедес. От него слиза представителен мъж, влиза в магазина и пита продавача:
- Имате ли от кръстчетата, които се използват при поставяне на плочки?
- Да, господине.
- Дайте ми 40-50 000 парчета!
- Толкова много?!
- Ами... пчелите на шефа умряха и нареди да ги погребем по християнски.
44.
Куко
19.01.2023 09:30:39
3
7
А вас с какво ви притиснаха,за да напишете тези глупости???
43.
айляк
19.01.2023 09:25:05
2
3
Купувам пчелни семейства.
42.
Иван
19.01.2023 06:15:21
3
21
Че да е само той с мед да го намажеш,в нашия блок има един нагляр който като му дадоха субсидии купи си джип и на жена си кола.Що ли щото никой не ги проверява,трябва незабавно да направите проверка в С.Ливада на пчеларя Стоян.
41.
Радост Даскалова
18.01.2023 20:55:53
4
29
Веднъж със стомна за вода,втори път,на третия ядец-счупена.Алчността им изяде главите.Язък за децата.
40.
един
18.01.2023 18:28:21
0
33
Някой, използвайки държавата, дали ДПС или някой друг не знам, прави невъзможно местните да живеят и да имат поминък. Дори и циганите взеха да се махат.
За сметка на това всеки месец нова празна къща се купува и заселва от турски граждани, които не работят в България и почват ремонти. Дори пироните и дограмата си карат от Турция, където е много по-евтино.
За последните 2-3 години от всички страни комшиите станаха турци.
Ама в природата е така, празно няма - едни като не искат, други ще се намерят.
39.
Опа
18.01.2023 18:09:12
6
28
Много, нагло и алчно човече!
38.
Звезда
18.01.2023 16:21:25
6
22
Намек към пчеларите,че не може да си продават меда сами,а само на прекупвачите.Те ще диктуват условията,докато се свърши с пчеларството.Нали знаете кой и на каква цена купува меда тази година.
37.
БГ резил
18.01.2023 16:04:17
4
45
В България от честен труд не се забогатява, това е пределно ясно за всички. Навсякъде се усвояват пари от еврофондове, къде правомерно, къде не толкова, но когато се работи и то здраво, е видно и дразни! А за къщите за гости по европроекти из Родопите ДАНС мълчат, Там сумите са много по-колосални, нали? Но и хората не са случайни. Тук хванали едно момче, с явно малък гръб и вирят глави. Браво, ей ще върнат младите на село или по- точно никога.
36.
Въздържах се от коментар,
18.01.2023 16:01:56
22
46
защото не съм запозната със случая, но от видяното и чутото не оставам с впечатление, че това е непочтен човек... Вложил е толкова желание и труд, постигнал е толкова много с ентусиазъм, нещо което почти никой не прави, камо ли в Странджата. Живее в най-обикновена къща, излъчването му е приятно, говори скромно и по човешки. Цялото семейство се е облякло в народни носии. Не виждам и никаква умишлена причина за лицемерие в това. Според мен, той е един от малкото останали сърцати и трудолюбиви хора, обичащи родината си, и наивно се е надявал, че с труд и тук може да се постигне нещо, докато накрая и той се е отчаял и отказал.

Възможно е и да греша, но мисля, че по-скоро го е задушила бюрокрацията и нечия завист и злонамереност, освен ако това просто не е частен случай на генералната политика на съсипването на всичко в България.
35.
Някой си
18.01.2023 14:51:06
8
53
След като убиха овцете, кравите, козите дойде ред и на пчелите!
През комунизма в Средец е имало транспарант на центъра на който е пишело: Странджа пълна с животни!
Сега могат да поставят: Странджа пълна с мигранти! Ужас! Ние сами ще се затрием....
34.
Някой си
18.01.2023 14:39:47
4
13
Просто нямам думи!
33.
Някой си
18.01.2023 14:36:06
10
40
Закриват всичко българско.
Затова пълни коли се връщат от Турция, защото ние нямаме и не ни позволяват да имаме. Имахме най-хубавото сирене и кисело мляко..
Нищо не оставиха! Имах удоволствието да видя тези хора и да опитам вкуса на техния мед.
Жалко!
32.
Някой си
18.01.2023 14:29:53
9
35
Няма такъв народ, който по такъв целенасочен начин се самозатрива... от алчност, от завист, от простотия... но най-голяма вина за всичко това имат онези с белите якички - много умни, нагли и алчни...
31.
Иван
18.01.2023 14:20:41
6
34
Истината е че яко се крадът пари в пчеларството и животновъдството
30.
Въпрос до Флагман
18.01.2023 13:27:30
4
32
Сега, ясно е, че са откраднали/прибрали няколко стотин хиляди лева.
Въпросът е, ако са работили крадейки, дали да ги заклеймим като патологични крадци и измамници, или крадейки работейки са именно такива? Мммм?
Вие как ще се произнесете от вашата редакция?
29.
Възмутен каунЬ
18.01.2023 13:16:42
2
28
Аз пък на книга съм дрЪт фермер на годината не само за Странджа , ами за Тракия, Поибрене и цела югоизточна Ивропа...
И тез дребни шушумиги ндаписвали, лъгали, крали,два пъти им викахме "Въйййй, батка, ти си млад фермер на годината, щом сам смогваш три милиона кошера, два милиона декара и 6 милиона балъци да напишеш на книга, че гледаш, що да не ти дадем едни 3 милиона, че си много готин..."
28.
...
18.01.2023 13:08:52
3
12
За огромно съжаление само административните държавни ведомства не са притиснати от натиска на прости и диагностицирани хора, понеже натискът е и от тяхни представители. Все пак назначенията там са само на послушни, удобни и изпълнителни.
Първо не могат да си пуснат и проследят в хронология справките и програмните периоди за финансирания, но сумите и бройките им вадят очите. Второ подават данните на други, които разходват неприоритетно за финансираните, подлежащи и обявени за финансиране и неполучените субсидии.
Трето със служебните им достъпи се водят борби за допълнителни възнаграждения от текущо обслужване на подобни финансирани стопанства и това са резултатите от отказите и съпротивите на стопаните.
Като се знаят те как крадат и всяко неразбрано обстоятелство по декларираните и инвентаризираните им е проблем.
Още няма излезли в медиите данни за разминаване на декларирани имущества- движими и недвижими и доходи на служебно наети служители. Все пак са тия подаващите данни за подобни сензации и от всеки няколкогодишен програмен период си сменят както наетите по трудово правоотношение- сътрудници, така и наблюдаваните финансирани със ликвидни средства обекти и стопанства докато ги фалират и започне нов програмен период с други "ахмаци".
27.
До 12
18.01.2023 13:08:29
29
42
За Бойко не знам ама Кирчо и Кокорчо ги чакат в бургаския затвор.Ще падне мандръсане.
26.
наблюдателен
18.01.2023 13:08:13
3
43
4000 дка зеленчукови градини, 1000 дка памучни полета, пасища, ливади и 2200 кошера.....субсидии, 2.5 млн. лв. заем от банка за фабриката, два проекта по европейски про­грами за около 500 хил. лв., близо 1.3 млн. лв. приходи за 2020 г., като ръстът само при „Странджа Еко Пак“ ЕООД, от­читаща дейността на фабриката, е малко над 300% . Стартираха и нов проект – мини туристически комплекс в селото с басейн. Нормално да има проверки от страна на проверяващите органи, помним как някои злоупотребиха с къщите за гости връщаха евросредства. Ако имат нарушения и предписания е предвидено обжалване на актовете, или ако има превишаване на права и съмнения за натиск и репресии на проверяващи просто до го разгласят публично...... Колкото до Фермерският ресторант в селото последните две години поради липса на посещаемост затваряше , отваряше само на самообслужване, работеше само за организирани мероприятия, после само лятото..... Затварянето му отново сега не е нещо неочаквано при тази криза.
25.
Али
18.01.2023 13:01:26
3
27
Каца с мед....и малко катран?
Ресторант затворен../от месеци/ ,но кухнята не е затворена?
24.
Минчо
18.01.2023 12:58:34
7
42
Флагман, направете справка за получените субсидии от двамата за година, за какво са получавани, за какви култури, за какви животни, за войната в Украйна и ще видите че с тези средства те могат да купят цялото село и вашата редакция!
Какво от това че е затворил кръчмата си или пък производството, там на колко работници е давал работа и осигурявани ли са?
Колко много други фирми затварят но на този голямо внимание му се отделя!
23.
Физик
18.01.2023 12:51:49
1
30
№16 го е казал в края на коментара си - Господ ще изкара на съд всяко дело на човеците... А журналистите просто си изкарват прехраната. Да не забравят, че същото се отнася и за тях
22.
Георги Ангелов
18.01.2023 12:45:33
5
56
Какво се прави на честен? България е малка, а,, Инджето " е още по - малко. Тези номера не минават и всичко се знае, особено от органите на реда. ЖАЛКО, че опорочава пчеларите, те са толкова скромни и трудолюбиви хора. Да му се отнеме всичко което е придобил по престъпен начин този мръсник.
21.
Django
18.01.2023 12:45:30
1
25
Само прочета ли"тузари" и ми е ясно...писано е от Свиленградския. Бързо забрави лошото и изтърканата ризка
20.
*********
18.01.2023 12:24:05
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
Сарая
18.01.2023 12:21:22
0
30
То вие му изписахте веждите на тоя ...ВИЕ !
18.
Asas
18.01.2023 12:09:32
23
44
Когато изчезна пчелите ще изчезнат и хората. Тъпа държава броели им кошерите. Ами зимата много рояци измират , след това през пролетта се купуват нови рояци и се запълват празните кошери. Какъв данс каква жандармерия това са пчелари ставате за смях
17.
Боци
18.01.2023 12:03:46
7
69
Поредният схемаджия опитващ се да се представи в общественото пространство като жертва. Няма край тарикатската наглост.
16.
аз
18.01.2023 11:54:34
3
47
Типичната за нашите географски ширини динтири-минтирищина, в която първо се дава глас и вой до небето за нечия жертва, а след това се надават десеторни плач и вой да се омаскари още повече жертвата. Всичко това се случва с любезното съдействие на някой т.н БГ журналист, който за 50 лв. може и спомени от свише да възвърне, може и тотално да ги забрави, като дементен старец портмонето си. Хора, българи. Тласкани сме в забвение и умопомрачение. Не вярвайте и грам на това, което ви казват т.н журналисти. Те са едни радиопредаватели, проводници само на пошлост, страх, шок, извънредни ужаси и объркване. Точно от този плац тръгна шума в защита на едни хора ( наистина не зная истината), точно от тук започва и тяхното маскарене. Мислете хора, мислете с главите си и се освободете час по-скоро от подобни информации, които ако не знаете, целят не само вашата дезинформация, но и превръщането ви в дебили, иито мозъчно функции живеят за подобни мними новинки и в мисъл какво да ядем, за да го изсерем. Същите тези журналисти обаче си мислят, че чрез погазвайки на ценз истина и достойнство чрез помярщина си струва, стига да им се подхвърлят "аргументи", с разплащателна, властова и/или един Господ знае каква стойност. Нека обаче не забравят, че за всяко дело тук, всички ще отговаряме там, където съдии, връзки, познати и власт въобще не помагат. Бъдете живи, здрави и умни !
15.
*********
18.01.2023 11:47:13
1
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
БАЙХ
18.01.2023 11:44:29
6
76
Защо ДАНС не проверяват Пеевски и Майка му? А Слави? И куп други "симпатяги" Какво стана с къщата за гости на онзи дето уж го махнаха от Герб? Хубаво си живеят с европейските средства. Ама като са от нашите , са добри. Ей това е равен аршин!
13.
Същия
18.01.2023 11:43:59
3
81
Само да си припомним че той беше наслагал из поляните празни кошери а след проверката ги върна обратно в двора на училището ! Какви са тея проверяващи които не го виждат това нещо ! За такива награди които те взеха като си заплатиха по разни поземлени комисии и сега се перчат с тях всеки го прави но със честен труд никой новоизлюпен мошеник не е могъл а той като поговорката за гладната въшка направи .щял да бяга навън , да бяга ние в България си имаме доста такива мошенници
12.
герб
18.01.2023 11:42:19
113
80
А бойко кога ще го подкарат данс. И не трийте, по темата е .
11.
Българина
18.01.2023 11:38:23
11
28
Не са удобни на някого, види се.
НО не е зле да си извадят и кетапите по етапния ред.
10.
Хейт
18.01.2023 11:38:20
7
68
Вярвам , че в самото начало са започнали с сърце и душа да правят всичко , обаче след като веднъж са опитали от европейската каца с медец , усладили им са се субсидииките и от схема в схема.... А това че имат 5 деца да не го навират на всички , защото и циганите имат по толкова , а след това разследване и те като тях ще се окажат крадци от нашите данъци и пари
9.
Пак ли?
18.01.2023 11:26:52
11
64
Вчера ги хвалихте и съжалявахте, днеска сте готови да ги плюете и сравните със земята!
Що е то? Не циганска а българска работа!
Да живее обективната журналистика на медии като Флагман.
8.
123
18.01.2023 11:25:06
2
66
Цитирам :
видно от профила на Ралица са били няколко дни в Европейския парламент в белгийската столица като преуспели българи за пример!!!!!!!
Демек усвояваще неправомерно средства от Евро фондове - по народному КРАДЦИ.
Демек Неплащащи ДАНЪЦИ ОСИГУРОВКИ - КРАДЦИ.
ТВА СА ПРЕУСПЕЛИ БЪЛГАРИ ЗА ПРИМЕР ПОКАЗАНИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА.

Значи ако не крадеш, не нарушаваш норми и закони не мой преуспееш и да те дадът за пример!
7.
Опаааа
18.01.2023 11:21:11
5
75
Кога яде кифтета не ревеше Мите а стига ривеш.То да не са циганите от Крушевец да ги лъжеш?
6.
Х
18.01.2023 11:20:15
1
89
Проверете кой е бащата на Ралица ! Всеки знае в селото как тия хора от нищото взеха да точат субсидии! Друго си е да си човек на ДПС !
5.
Васил
18.01.2023 11:19:50
4
48
Осана, разпнете го, осана, разпнете го, същата работа като с колабиралата 13 годишна, първо пускахте статия след статия, после се изказвахте възмутено за "медийния натиск", от който и вие бяхте част, че и тука така. Правете разлика между обективно отразяване на събития и безразборно публикуване на непроверена информация, все пак се опитвате да минавате за сериозна медия.
4.
Ханко Брат
18.01.2023 11:18:56
15
66
Това си е провален бизнес от завист.... ДАНС нещо да направи по въпроса с къщите за гости на другарите от ГЕРБ И ДПС?
3.
Има една поговорка,
18.01.2023 11:18:02
2
60
"Като ти е нас*ан задника, мълчи си"
2.
ГДБОББ
18.01.2023 11:11:47
5
51
Тузарите в Индже-то притежават ли тузарски автомобили? Джип Камикадзе, Гранд Чероки, БМВ?
1.
д
18.01.2023 11:07:35
8
88
Който крал да му мисли, а не да рони сълзи
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори