×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Юлия може да си отдъхне, осъдиха Стойчо Камбаната на 8 месеца затвор


Юлия може да си отдъхне, осъдиха Стойчо Камбаната на 8 месеца затвор
Стойчо Радев се изплъзва в понеделник на прокуратурата и няколко дни бе в неизвестност, но днес пратиха 10-ина полицаи, за да го задържат в коридорите на РС Несебър
Тема в развитие
виж още
скрий
13 Януари 2023, Петък, 19:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Арестуваха го още днес пред камерата на Флагман.бг и изглежда ще прекара следващите месеци в килия

Една от емблематичните фигури в несебърския ъндърграунд Стойчо Радев, по прякор Камбаната, се връща в затвора.

Днес той бе признат за виновен заради многократно нарушаването на заповедта за защита и терора, който е извършвал над бившата си жена Юлия С. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Районният съд в Несебър му даде 8-месечна ефективна присъда, която ще изтърпи при първоначален строг режим в бургаския затвор.

Според магистратите налице са достатъчно доказателства, че поне три пъти в рамките на няколко месеца е нарушавал ограничителната заповед и е подлагал на тормоз бившата си и 10-годишното й дете. Флагман.бг вече разказа версията на Юлия, която първоначално е видяла в негово лице любящ баща и закрилник, но впоследствие твърди, че той се е превърнал в чудовище, което е отровило живота й. (ВИЖТЕ ТУК)

43-годишният мъж е многократно осъждан, лежал е няколко пъти в затвора. В миналото гравитираше около т.нар. Банда на Оризарския, която се занимаваше с отвличания, изнудвания и нанасяне на побой. Смяташе се, че вече се е "пенсионирал". 

Според твърденията му си изкарвал прехраната с честен труд, карал багер, с който изкарвал много добри пари.

Ако се вярва на бившата му той все още не е прекъснал контактите с престъпния свят. Това е една от причините тя да го напусне, а след това Камбаната да я подложи на нечовешки тормоз.

Тази вечер рускинята Юлия С.. ще може за пръв път от месеци да си отдъхне, защото изглежда Стойчо скоро няма да я притеснява.

ВИЖТЕ КАК ОТВЕДОХА ЪНДЪРГРАУНД ВЕТЕРАНА С БЕЛЕЗНИЦИ ОТ СЪДА:

Припомняме, че днес Камбаната изненадващо бе арестуван пред камерата на Флагман.бг, докато се опитвахме да разговаряме с него в коридорите на Районния съд на Несебър. Оказа се, че от няколко дни прокуратурата го издирва заради екшъна в ж.к.“Лазур“ от неделя, когато той спретна поредния екшън пред квартирата на доскорошната си жена.

Само във Флагман.бг: Вижте зрелищния изненадващ арест на Стойчо Камбаната в Несебър

Тогава той се предаде в Пето РУ Бургас. Малко преди прокуратурата да поиска удължаване на ареста му за 72 часа, Камбаната е освободен от районното и след това е станал неоткриваем за органите на реда. До днес, когато той се яви в Районния съд на Несебър като обвиняем.

Камбаната веднъж е бягал от полицейски патрул - преди около година, когато е скочил в движение и хукнал навън. Твърди, че го направил, защото се смятал за невинен. Заради това днес на задната седалка до него имаше полицай, а вратите на цивилния автомобил бяха заключени 

Стойчо Радев днес бе спокоен. Около 13:30 часа, когато започна заседанието по делото му той дори не подозираше какво го очаква, явно смятайки, че за пореден път ще „мине между капките“.

В паузата между пледоариите и четенето на присъдата Камбаната се опита да излезе от съдебната палата за цигара, но в коридорите го чакаха 10-ина полицаи, които незабавно закопчаха.

Прокуратурата ще иска постоянен арест и по всичко изглежда, че следващите няколко месеца Камбаната ще остане зад решетките.

Очаквайте след малко изповедта на Стойчо Радев и неговата версия за скандала с Юлия!


В категории: Темида


14
Коментара по темата
14.
Ne znam
16.02.2024 15:22:32
0
0
Аре да покажете и Юлето да видите що за стока е
13.
Наблюдател
14.01.2023 08:58:51
0
5
След 8 месеца пак ще бие камбаната ми се струва.
12.
Млякото
14.01.2023 08:46:45
0
4
Камбаните звънят, а теб те Нямааа.
11.
Хотел 5 *
13.01.2023 23:04:51
0
2
След 2-3 месеца ще го пуснат! А и той сиг ще е в затворническото общежитие.
10.
Еп Ченко като има милиция има и сила
13.01.2023 22:53:12
22
3
Хе циркаджия направо ги прави луди! Щом му изпращат 7-8 полицая смятай къв цирк става покрай него. Ама и те стари кучето знаят му всички морафети
9.
до 8
13.01.2023 22:09:26
4
2
Това се казва гавра! На една и съща страница! А и иначе голямо спокойствие... 8 месеца минават за нула време... Дано има акъл да се махне по-далеч.
8.
до ПКЯ
13.01.2023 21:19:31
0
2
Е, как! Избрали я за личност на годината. Не се майтапя, флагман имат статия по темата. Разбира се коментарите са заключени, защото се знае какви ще са. Някой ако е чакал да я уволнят е сбъркал жестоко.
7.
Много глупав тоя
13.01.2023 21:10:42
3
4
Изкарвал много добри пари... сега ако работеха адекватно институциите, щяха да разберат колко му е честен труда. Най-вероятно осигурен на 4часов работен ден на минималната заплата. т.е. укрива данъци. Ако му беше всичко ОК ,едва ли нямаше да представи трудовия договор и фиша за заплатата за да са достоверни твърденията му ;)
6.
До 4
13.01.2023 20:07:43
3
9
Килцата и вредният начин на живот се отразяват така...
5.
*********
13.01.2023 20:04:12
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
градски
13.01.2023 19:58:41
4
17
Този толуп изглежда, като 55-60 годишен.
3.
А така!
13.01.2023 19:29:32
2
27
Той веднъж бягал при конвоиране, обаче полицаите се чудеха дали да му закопчеят белезниците отзад?
Пародия на полиция, малки сиви мишки!
2.
ПКЯ
13.01.2023 19:17:12
1
20
За Мара нещо? Директорката?
1.
Хан Курбан
13.01.2023 19:12:24
3
10
Това такси го знам - 7866!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори