×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Проговори Юлия – жената, тероризирана физически и психически 3 години от Камбаната


Ексклузивно! Проговори Юлия – жената, тероризирана физически и психически 3 години от Камбаната
„Смених 7 адреса в Равда и два в Бургас, но този човек все ни намираше, пребиваше ме пред малката ми дъщеря”, разказва тя пред нашия репортер Емел Махмуд
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Януари 2023, Сряда, 20:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Преследването от 2019 г. насам едва ли ще секне, ако органите на МВР, прокуратурата и съда не вземат незабавни ограничителни мерки

За системен физически и психически тормоз над нея и 13-годишното ѝ момиченце разказа жената на известния Стойчо Радев-Камбаната, задържан за кратко от органите на МВР онзи ден и отново пуснат на свобода. 41-годишната Юлия С. разкри същността на един мъж, представящ се в началото за любящ баща и закрилник, който бързо показва истинското си лице на злодей, който често е и под влияние на наркотици. Повече от 2 години и половина жената опитва да спаси себе си и детето си, сменя 9 адресни регистрации в различни градове, но безуспешно. Камбаната е подателят и на донос до директора на ОУ „Пейо Яворов” в Бургас Мара Георгиева, с който петокласничката от руски произход е отстранена заради изтекло разрешително за постоянно пребиваване.

Флагман в подробности описа този случай (ВИЖ ТУК и ТУК) съвсем наскоро, без да знаем, че става дума за разтърсващата семейна драма, която преживяват Юлия и момиченцето ѝ София, подложени на нечовешки терор и преследване от вече бившия съпруг и пастрок.

Юлия е заживяла постоянно в Слънчев бряг през 2018 г. Тя има собствен апартамент в курортния комплекс от 2011 г.

„След 2014 г. в Русия икономическата обстановка се влоши и затова постепенно се ориентирах да изнеса бизнеса и живота си в България. Тук се чувствам много по-добре. Окончателно се установих с 9-годишната си дъщеря. Запознах се през 2018 г. с този човек, чието име дори не искам да споменавам (Стойчо Радев-Камбаната, вече достатъчно популярен като член на бандата на Оризарския, близък до Димитър Желязков-Очите, бел.а.). В началото правеше впечатление, че е мъжкар и може да се грижи за мен и детето. Станахме семейство, но не сме подписвали брак. Заведе ме в негова къща в Оризаре, не в родната му, където неговата баба се грижеше за едно от двете му деца от първи брак. За другото дете грижи полагаше майката – в Бургас. Още в Оризаре ми направи впечатление, че този човек не се интересува от родните си деца и едва ли ще заобича моето. Поживяхме там само няколко месеца и аз му казах, че ще се прибера в моя апартамент в Слънчев бряг. Поведението му не ми харесваше, започна да става груб и нетърпим.

Забелязах, че се среща с хора от подземния свят и че в тази среда няма как да развия аз самата собствения си бизнес. Можех само да затъна. Той обаче започна да ме преследва и постоянно идваше в моя апартамент. В средата на 2019 г. взех окончателно решение да се скрия от него, за да се спася. Преместих се в Равда. Записах там детето си на училище. Откри ни много бързо и започна да ни заплашва, че нямаме шанс да оцелеем, ако не му се подчиняваме. Смятам, че той се ползва с особена закрила от МВР, прокуратурата и съда в Несебър, защото въпреки многократните ми жалби на тяхна територия, не се вземаха ефективни мерки срещу него. На 7 април 2020 г., на рождения ден на момиченцето ми, той ме преби жестоко. Успях да издействам ограничителна заповед за незабавна защита с трайност 18 месеца. През това време той я наруши поне 5 пъти. Заради него смених 7 апартамента в Равда, за да може детето поне да завърши учебната година в училището там, представете си какъв стрес беше постоянното местене, оглеждане по улиците да не изскочи и да стреля, да крещи... Той винаги ни намираше и заплашваше. Миналата година, преди 15 септември, успях да се преместя в Бургас – на адрес на ул. „Велико Търново” в жк "Лазур", и да запиша детето в ОУ „Пейо Яворов”.

Той и в Бургас, на този адрес ни издири. От 1 декември заживях на ул. „Копривщица” №27, все пак да сме наблизо до училището. Проследил е София от училището й до новия ни адрес и тормозът върху нас започна веднага. Побъркваше цялата жилищна кооперация – с писане на глупости по стените на сградата, хвърляне на бомбички, викове, псувни, стрелби. Винаги седях в градинката пред училището да чакам детето си и да го прибера. От много време по тъмно не излизаме. Накрая се стигна до кулминацията в неделя да се блокира целия жк „Лазур”, след като ни издебна на улицата.  Знаете, че в понеделник следобед той се предаде в Пето РУ-Бургас, откъдето бе обявен за издирване. При разпита му се е клел, че ме обича и че не може да живее без мен, че това, което прави, повече няма да се повтаря, но искам цялата общественост да знае, че това са лъжи. Той многократно е подписвал протоколи, че повече няма да посяга да ме бие, както и да плаши дъщеря ми. В продължение на месеци миграционните власти, Агенция „Закрила на детето”, МВР, прокуратура и съд знаят много добре в какво положение съм – аз се нуждая от реална закрила! За 3 години изучих цялото ваше трудово право, успявам да се справя в бизнеса си и искам спокойствие. Не крия, че се влюбих в този човек в началото, но той наистина е опасен. Никога не се е интересувал и от другите си две деца. Лошото е, че срещу него не се вземат реални ограничителни мерки и това особено се вижда от поведението на органите на МВР и съда в Несебър”, разказа Юлия С.

Утре в 13 ч. Камбаната, който е стар познайник на Флагман, МВР и съда, трябва да се яви в Районния съд на Бургас по дело, касаещо неспазването на последната издадена срещу него ограничителна заповед за защита на Юлия и детето ѝ. В петък той трябва да се яви в Районния съд на Несебър по друга ограничителна заповед със същия предмет, която очевидно изобщо не е спазвал. Флагман ще проследи повдението на правозащитните и правораздавателни органи на дъражвата ни.

Всички документи, които са нужни за постоянния престой на Юлия и детето ѝ в България, осигуряващи им международна закрила чрез т.нар. „Зелена карта”, вече са издадени, благодарение на опитен адвокат. Директорът на ОУ „Пейо Яворов” Мара Георгиева сега пише обяснения пред директора на РУО и министъра на образованието за това, че си позволи да се поддаде на доноса на Камбаната да изхвърлят момиченцето от класната стая.

От 9,30 часа вчера сутринта Камбаната е на свобода, дал е обяснения и е пуснат от ареста, а Лидия и София треперят как ще оцелеят по-нататък, ако този човек, често надрусан по думите й, продължи да се ползва с "чадър" от нашите власти.


В категории: Крими , Бургас


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
69
Коментара по темата
69.
Малка Камбана
10.03.2024 12:40:20
0
0
Направете и на мен интервю за да разберем що за стока е тая психопатка
68.
00
15.01.2023 12:03:08
0
3
Юлия много добре те познавам!
Ти си една меркантилна психоПатка. Докато имаше материал и пари беше много доволна, чак брак сключи със Стойчо. Правиш се на психолог и си мислиш че ще манипулираш всички, когато и както ти е удобно. Ако беше толкова умна на колкото се правиш щеше да си седиш при бившия ти мъж в Русия, онзи милионер, бащата на Соня. А с него защо се разведе.... Разкажи!
67.
00
15.01.2023 11:56:37
0
3
Ааааа!
Значи като някой напише истината за Юлия, триете коментара, защото това са недоказуеми твърдения.
Нека Юлия си направи тест за наркотици и да докаже, че не е долна наркоманка! Нека Юлия каже и колко тя "обичаше" детето на Стойчо. Нека Юлия да каже каква е причината да не напусне страната, при издадено предупреждение за това.
Нека Юлия да каже кой е Доктора ;)
66.
*********
15.01.2023 11:37:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
65.
*********
14.01.2023 18:06:37
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
64.
До 57
14.01.2023 17:48:40
0
2
Друго си е да си от знаещите, нали така :)
63.
до 56
14.01.2023 17:43:54
0
2
Както казваше един приятел - рускиня можеш да вземеш за жена, но ако вземеш украинка, вземаш любовница на всичките си приятели... той явно имаше подобен приятел...
62.
*********
14.01.2023 12:16:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
61.
Нищо ново под слънцето в Бургас
14.01.2023 11:13:21
0
4
ОУ „Васил Априлов“ било спечело проект от Фондация „Америка за България“. Ей това обяснява много неща. Сигурно изгоненото русначе от училище носи допълнителни точки. А видяхме, че директорката бе избрана за личност на годината в някаква измислена класация
60.
Ludia.
13.01.2023 20:44:47
2
4
yulia koia e za6to ne pi6at trite imena i tel za vrazka da i pomognim
59.
Ти да видиш!
13.01.2023 17:18:36
2
9
Абе, тази директорката на Васил Априлов, която изгони детето на рускинята, вместо да я уволнят я избрали за "Личност на годината 2022" Кой ги прави тия класации бре? Че и спряли коментарите под статията. Пуснете ги да видим дали някой ще я подкрепи изобщо!
58.
Бомбай
13.01.2023 12:29:40
2
2
Пръчове не сте попаднали на Истинска жена .....пияни друсани меркантилни луди секс нимфоманки....
Но не и Истинска жена......
И ето го резултата няма Дом Род Любов.....Морал не всичко е секс и като ви видя женските особено в оня сайтАло Ало... Изтрепвам
57.
Пълен цирк
12.01.2023 19:17:01
7
7
Всички около нея знаят , че детето и е само всяка нощ ( дори полицията )!
56.
мда
12.01.2023 14:08:46
5
13
Какво е очаквала тази Юлия?
Всички рускини трябва да са наясно,че НОРМАЛНИ български мъже не се свърдват дългосрочно с рускини.За еднократно,двукратно,трикратно - може,но за повече...значи не е наред и да очаква съответните последствия!
55.
Някой
12.01.2023 13:06:21
1
20
Мвр особено работи в интерес на Камбани и Семерджиевци
54.
До 53
12.01.2023 11:59:30
3
15
Жената явно не желае да има общо с г- Камбана.Насила хубост не става.Защо я следи и тероризира, и злепиставя пред хората?Ако не й е читава работата, да са я прибрали досега или отнели детето.
53.
айдИ
12.01.2023 11:19:44
5
11
Сега всички хора в институциите, които пишещите тук наричат "службици" и други подобни, да седнат и напишат как госпожата ги е направила "диви петли" и какъв ресурс се отцеля за цялата й постановка. По принцип не оправдавам насилието. Нищо не е така, както изглежда.... 1
52.
Хахах
12.01.2023 11:15:40
3
9
32, 38, 39, 43 - един човек с няколко мнения хах. Научи се да слагаш точка някъде и да почваш нови изречения, наркоман.
51.
до пенсионер
12.01.2023 11:01:27
1
12
Къде ги търсиш флагман да работят с данни и да разследват? Те ако работеха така нямаше да пускат такива статии за детето на рускинята, на което му беше забранено да влиза в училище от директорката. И то само по показания на въпросната камбана... Тази директорка сега да не се снишава, а да си подава оставката и дим да я няма... с 200
50.
Зорница Тъпата-психично болната
12.01.2023 10:54:03
3
3
Тъй де, моя тъпунгер Калин , когиз ще ма бий,Ще бий ама я взема голямата пръчка,мога и се боксирам ко знай той.
"Камбаната" тоз освен да бий може ма "такова"гледам добре ще ме помпи.Едро момче кой знае маркуча му как ще ма полива при ласки с уста.
Единствената опълченка от Шипка 4 - и полк съм я!
49.
пенсионер
12.01.2023 10:21:04
0
20
Като родител отгледал три деца вече и те са родители оито ме радват на пет прекрасни внука и внучки .Като чета тази публикация силно се възмущавам от бездушието на нашите власти правосъ дие Съд прокуратура МВР ДАЗД .Как може един човек да тормози тази беззащитна жена и убива бъдещето на детето Апелирам къ м редакцията на ФЛАГМАН да поемат при сърце закрилата на тез беззащитни чуждестранни граждани ползващи се от АЗД .Вярвам че ще има възмездие .
48.
of
12.01.2023 10:00:43
25
9
Не оправдавам побойника, още повече че има ограничителна заповед. Ама и тая госпожа не и е чиста работата. Все екшън край нея,бе! Проблеми с училището на дъщеря й, сега това. Работата мирише. Щях да я подкрепя на 100 % , ако не беше опита да очерни директорката на ОУ Яворов и необяснимото и желание детето точно там да учи и никъде другаде.
47.
до Комплекс Рич
12.01.2023 09:48:08
1
13
Ти да не мислиш, че някаква камбана може да варди някой от руснаци? Навремето един на една каблешковска бензиностанция мутрееше на едни с АТВ-та. Всички сме гледали клипoвете в тубата, когато след това пристигнага с BMW i8 в каква смешна ситуация го поставиха
46.
до 47
12.01.2023 09:42:25
3
8
Верно ли е Емелчето тази? Харна е! Ама каква е таз снимка, която си е качила у флагмана дето се вижда долЕ?
45.
Olele
12.01.2023 09:18:24
2
13
Ами така става с повечето, където си падате по алфа “мъжкари”
44.
Чистилището
12.01.2023 09:11:55
1
15
Тези които пишете, че е красива, предполагам съдите по снимката...да красива е, но това е Емелчето!
43.
Не съсед
12.01.2023 08:19:05
2
21
Съседката е от камбанения джинс- те толкова могат с правописа.Каквато и да е жената,никой няма право да я тормози.Ако е измамница,къде е пак полицията?А детето с какво е виновно- действията на директорката какво са- уж миграционните я уведомили,а тя действала по сигнал на някакъв откачен?!
42.
Ко? Не!
12.01.2023 08:06:02
1
18
Тая съседка за препинателни знаци, главна буква, ново изречение и т.н. не в чувала май. Да не е директорката на училището случайно? Хахахахаха
41.
Боче кухото
12.01.2023 08:03:04
0
13
Съседката вече се преименува на комплекс Рич 3 Равда :))))
Нещастна бройка като по учебник!
40.
*********
12.01.2023 07:58:00
10
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
Информация с дезинформация
12.01.2023 07:54:11
0
19
И ответната страна включи лайномета и иди разбери кой казва истината. Въпреки това, поведението на г-н Камбана е подсъдимо
38.
До съседката
12.01.2023 07:54:10
2
17
Ти с нея ли си обикаляла адресите, миндил?!? Съседка, съседка от входа, съседка от Равда…
Или си някоя мушмурок от камбанените? Псевдо мафиот-долен мишкар!
37.
*********
12.01.2023 06:58:28
11
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
Баба
12.01.2023 05:35:14
1
5
Красива е!
35.
Велизар
12.01.2023 02:40:40
1
21
Далакмана е същата мъжка курва посяга на жени и зозлови зад гърба на хората прави се на приятел и после ходи ги плюе хитрец се прай ама целия град знае кав долен мангал
34.
*********
12.01.2023 02:06:15
7
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
33.
*********
12.01.2023 01:29:12
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
Съсед на юлия
12.01.2023 00:39:22
31
12
Юлия защо лъжеш защо не кажеш че всяка вечер си пияна и оставаш дъщеря си сама по цели нощи и понякога и дни седи заключена постоянно те търсят някакви наркомани и квартал и дилари стига всички разбрахме целия вход разбра каква си сега ще направим събрание на целия вход и ще разкажем за твоето арогантно поведение стига всички разбраха как ва си всъщност
31.
*********
12.01.2023 00:37:30
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Мале
12.01.2023 00:36:39
0
20
Мафията в Бургас бие жени. Градев тъпунгера сега този селяк. Преди далакмана пък към една продавачка. Браво момчета всявате респект
29.
До кога
12.01.2023 00:21:53
2
34
Бургас ще си играе на мъфита, камбани, рижи, кюфтета, джендовци и тн. Шепа бездсрници вилнеят в града. В затвора и ток по тръбите и 2 куб отгоре
28.
До 22
12.01.2023 00:19:57
1
10
А бе май друг бой си гледал. Кажи ми тези биячи били ли са някой ама един на един че няма такъв случай в историята. Големи мъже защо не отидат в София и запука охраната или ще стане като фор 4. Избират си жертвите и си градят име на мутри а са едни мишки пълни с бързи кредити от Стойчо и чупки по кафетата
27.
Този
11.01.2023 23:28:41
0
22
Юлия, познаваме се !
Трябва да знаеш, че това няма да е все така !
Предстои ти по - добро ! Не се отчайвай !
26.
Бс
11.01.2023 23:20:19
3
33
Тоя,ако е в Германия,досега вече щеше да копае някъде из Берлинския затвор.А директорката- нямам думи?!Ще я прукрият,вместо да я уволнят.Вместо да интегрира детето,тя още повече стрес докарала на хората.
25.
Нася
11.01.2023 22:35:57
1
41
Същия побойник като моя бившия Димитър Градев , да бият жени са много силни а на мъжете мълчат като жени .
24.
Чушката
11.01.2023 22:03:25
38
4
На таз и бъркахме в сливата в една дискотека в слънчев бряг.
23.
Торбалан Чолакова чешма
11.01.2023 21:47:19
23
55
как ще отида в моя сот,три шматки съм сложил за моите дялове,софиянци имат малко селяците,жорката,изнежения и ванката съм ги вързал.
22.
до 16
11.01.2023 21:46:41
13
10
В Бикини бяха 7 човека, срещу 4 охранители един управител и цяла дискотека пълна с техни хора мъже от Созопол. Това че целия Созопол се е насрал и са оставили да бият Бардука и охраната е съвсем отделен въпрос. А и само Джендов и Янко раздаваха шамари, другите петима не са скачали на никой.
21.
Гъбата
11.01.2023 21:45:12
3
8
И мен Джанго ме тероризира една вечер , ама като спрях да му готвя и си оправи отношението , звъни и ми се моли да се върна у тях . Аз викам добре Джанги ама няма даваш патладжана наонзи транс Камелия от Елхово и той вика Обичам те Гъби !
20.
Ангел Калчев
11.01.2023 21:38:10
2
31
Всъщност проблемите биха се решили бързо. За бандитите смърт или 100 години работа в Сибир. Без излизане от там. Или биха могли просто да бъдат ликвидирани. Като генералисимус Сталин. Поучете се от него. Тогава бандити няма да има. Или ще има много малко.
19.
Ангел Калчев
11.01.2023 21:29:50
2
34
Много тъжно. Сталин вече ще да го е ликвидирал. ГУЛАГ, чукаш камъни и оставаш там завинаги. Един бандит по малко. Живот без стойност. Свят една идея по добър
18.
Човек
11.01.2023 21:23:54
2
72
Гнусна и тъжна мила родна картинка!
А хрантутим маса служби и службички призвани да защитят жени и деца от насилие!
И що за отврат е директорката на това училище!?
До къде се докарахме!?
17.
Ай бе
11.01.2023 21:15:32
22
21
Как сменяш адрес в едно и също населено место, има и други градове в България.. хубава работа ама руска
16.
Д. Желязков очите
11.01.2023 21:13:16
4
33
Нормално! Всички около мен бият жени. Някой път по 20 човека бият двама както в Бекини Созопол и видиш ли сега са биячи и много страшни, а в морската градина обраха храстите
15.
Орак
11.01.2023 21:12:57
2
37
Единствено посланика на РФ може да разреши случая. И скоро "Камбаната" ще разбере за кого бие камбаната!
14.
Москва
11.01.2023 21:05:33
11
12
не вярва на лъжи...
13.
До Ami
11.01.2023 21:03:44
4
19
Имаше 6 палеца нагоре и като цъкнах и аз, моментално паднаха на 1, ти да видиш...
12.
До 9
11.01.2023 20:56:56
46
5
Стига милиционерски интриги! Да не цъфнеш и ти в СОТа,след като ти набият шута от милицията и да целуваш .... на този,който сега плюеш,анонимно!
Ако не си получил от него,някоя обещана "премия",не е тука мястото.
Взел си,получил си,някоя авантичка ама човека,не ти е длъжен "доживот".
Ако е хванал на хранилка началника ти,за какво да "черпи",тебе?
11.
Ami
11.01.2023 20:54:01
54
15
То тя си е виновна Що реве сега.Га яде кюфтета не рева
10.
Бургас
11.01.2023 20:50:07
1
57
Защо са на свобода тия криминално проявени престъпници?????
Защо не са в затвора тия бивчи на жени в Бургас!!!!Не им държи на дрисливите задници да се бият с мъже и си показват силата само на жени,но всичко си има край!!!!
Гледай филма Опасно искушение и се учи от Шакиха!!!!!
И на него ще му дойде редът!!!!!!!!!
Гадове,изчадия на ада!!!!!
9.
Торбалан Чолакова чешма
11.01.2023 20:38:57
9
63
Ела при мен ,само че съм инвалид с 198% ТЕЛК и пенсия 200лв,живея с майка ми и вуйчо ми,аз съм на втория етаж,с гривна съм ,не ме пускат един дюнер да си взема
8.
6matarok
11.01.2023 20:33:36
14
11
vsi4ki jeni bez zna4enie ot nacionalnost tarsqt istinskiq Muj s glavno M, emi na ti go sega
7.
...
11.01.2023 20:31:55
3
7
Малкотърновския, Оризарския- срещат се в Подземната Комисия- пазят крепоста Кара Кая.
Добре, че на прабаба ми едната от сестрите й беше камбанарийка и биеше и камбаната, и прясното мляко докато се отдели масло.
6.
Склянката
11.01.2023 20:31:31
2
41
Красива е. Руснаците си има сериозни групировки и у нас, сега някой като прочети как са пребивали сънародничката му и може да бие склянката на умряло
5.
Old scholl
11.01.2023 20:27:40
18
14
Камбанка жена ти зуза яко се ебе поемаше ни по 4 ма голяма мръсница
4.
Тъй като
11.01.2023 20:24:57
1
53
в България правосъдие няма, и особено в Бургас и околията, според мен единственото спасение за жената е преместването далеч от Бургас. Най-добре би било да отиде в друга държава, но това е по-трудно. Все пак в България все още няма отвратителното разкриване на данни и адреси по име, така че друг, но определено по-далечен, град би свършил работа.

Не мога да я обвинявам много за първоначалната и грешка... Не винаги можеш да усетиш нещата отначало, особено като си и в чужда държава. Освен това, той има сравнително нормален вид. Ако собственият и живот и животът на детето и са по-важни от морето, би трябвало да се махне оттук...
3.
Мхм
11.01.2023 20:19:03
7
22
Ми то Равда, Ню Йорк, бре. 7 адреса да сменяш, бягайки ли, криейки ли се?
2.
Сикиша
11.01.2023 20:11:48
20
3
Ем тя тая е кюааааааееее
1.
Ай сиктир
11.01.2023 20:10:04
20
25
Народен театър "Иван Вазов" (с цялото ми уважение) ряпа да яде.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът
Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори