Рецепта за паста с горгонзола
Бързо и лесна идея за вечеря или обяд
Продукти:
400 г къса паста, може и трофие
400 г сирене горгонзола
200 мл течна сметана за готвене
100 г счукани орехи
мащерка на вкус
черен пипер на вкус
сол, на вкус, ако е необходимо
Приготвяне:
Сварете пастата според инструкциите на опаковката. В тиган на слаб огън сложете сметаната. Сиренето се нарязва на малки парчета и се добавя към нея. Овкусете със смлян черен пипер, малко листенца мащерка.
Разбъркайте, за да се разтопи сиренето. Готовата паста се слага в тигана и се добавят натрошените ядки. Всичко се разбърква много добре. След 1-2 минути най-много може да сервирате пастата.
Игнажден е, внимавайте кой ще влезе в дома ви
Украински войници превърнаха BMW 7-Series в мобилна ракетна установка
Лионел Меси получи часовник за 1,1 милиона долара
Грешката, която качва разхода на гориво през зимата с до 2 литра на 100 км
Четвърти цвят на светофара: бъдещето на трафика с автономни коли
ЕК отстъпва от забраната на ДВГ, но с нови условия, които може да убият автомобилната индустрия
Празниците насаме: как да превърнем самотата в грижа за себе си
2026: Годината, в която Близнаци, Везни и Водолей спират да отлагат съдбата си
Предсрочните избори (не)избежни – 22 март или 5 април са най-вероятните дати
2025: Рекордна година за златото - поскъпване, търсене и интерес от българските инвеститори
Мария Цънцарова не е освободена от работа
РИОСВ потвърди: Производството на „Кроношпан“ е в екологичните норми
