Рецепта за паста с горгонзола
Бързо и лесна идея за вечеря или обяд
Продукти:
400 г къса паста, може и трофие
400 г сирене горгонзола
200 мл течна сметана за готвене
100 г счукани орехи
мащерка на вкус
черен пипер на вкус
сол, на вкус, ако е необходимо
Приготвяне:
Сварете пастата според инструкциите на опаковката. В тиган на слаб огън сложете сметаната. Сиренето се нарязва на малки парчета и се добавя към нея. Овкусете със смлян черен пипер, малко листенца мащерка.
Разбъркайте, за да се разтопи сиренето. Готовата паста се слага в тигана и се добавят натрошените ядки. Всичко се разбърква много добре. След 1-2 минути най-много може да сервирате пастата.
Министър Георгиев за починалия в САЩ българин: Имам увереност в действията на американските власти
Шаби Алонсо защити Винисиус след освиркванията: Знаем, че можем по-добре
Подценяваният виновник за лошия сън: защо възглавницата е по-важна, отколкото мислим
Отиде си създателят на Ретро музей Варна - Цветан Атанасов
Почина легендата на "Локомотив" Горна Оряховица Иван Василев
Нови правила за вторите пенсии: повече избор, различни прагове и промени в изчисленията
Седмицата от 22 декември носи много енергия за Козирог и Водолей - емоции, фокус и ново начало
Защо швейцарците хвърлят сладолед на земята в новогодишната нощ
Числото 21 отваря Божествен портал: четири зодии ще усетят началото на щастлив нов цикъл
Неделни ритуали за рестарт на ума и тялото преди новата седмица
Коледни чудеса ще озарят съдбата на три зодии - промяната вече е започнала
Защо яденето на една и съща закуска всеки ден може да е по-добро, отколкото си мислите
