×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Катастрофата със загинало дете: Лекарка, отзовала се на сигнала - с положителен тест за алкохол


Катастрофата със загинало дете: Лекарка, отзовала се на сигнала - с положителен тест за алкохол
Пробата с дрегер на д-р Димова отчела 1.44 промила алкохол в кръвта
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Януари 2023, Сряда, 11:09 ч.
Автор: Флагман.бг

На мястото на инцидента пристигнали две линейки

Лекарката, която пристигнала с първата линейка на сношната катастрофа на Криводолско шосе край Враца, е била пияна, съобщава BulNews. 

Припомняме, че трагичният инцидент стана към 19 часа снощи. При него загина 3-годишно дете, а майка му пострада и е в тежко състояние във врачанската болница. 

Дете загина в адско меле край Враца, бесни роднини нападнаха полицаи и спешни медици

Веднага след катастрофата с „Пежо“, което се преобърна по таван в крайпътно дере, на мястото пристигнаха две пожарни, два полицейски екипа и линейка. Детето, което не било в столче и изхвърчало от колата, бе транспортирано от спешните медици към болницата.

Негови близки тръгнаха след линейката и окупираха входа на Спешния център във Враца. След като медици съобщиха черната вест, че детето е починало на неговите близки, те се разбунтуваха. Опечаленото семейство започна да сипе обвинения, че линейката се забавила, а лекарката в нея била пияна.

Оказва се, че това наистина е било така. Пробата с дрегер отчела 1.44 промила алкохол в издишания от д-р Димова въздух. На служителката е издаден талон и ѝ е взета кръвна проба. Предстои да започне проверка по трагичния случай, която да докаже дали състоянието й е допринесло за фаталния изход.


В категории: Животът


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
14
Коментара по темата
14.
Хмм
11.01.2023 19:06:00
1
0
Абсурдистан
13.
Пак друг им виновен
11.01.2023 15:07:27
1
22
Значи те карали като бесни, отъркаляли се като прасета и накрая лекарката била виновна че им загинало детето. Е айде да не вменяваме собствената ди вина другимо!
12.
а лекарства???
11.01.2023 14:16:42
0
20
и естествено, веднага се позовават на това, че са роми. Аман вече. Стига вече тези оправдания, време е да спазват законите. Никой не им е длъжен. А, да проверят кой, как е изкарал диплома и шофьорска книжка. Нито се образоват, нито спазват законите на държавата, но ревът като я оплескат, че видиш ли щот са роми и не им оказват помощ. И те са като нас, ще чакат, ще си оплакват при нещастие семейно, не медийно.
11.
Xxx
11.01.2023 14:06:05
0
13
Преди…незнам,може би 20 години, си счупих ръката,ортопеда който ми я намести,беше мат пиян,празнуваха нещо.Ей Бога ми,до ден днешен нямам никакви оплаквания,други счупвания които имам,при лошо време адски болки.Този пияния имаше златни ръце,не,че го оправдава това де.После разбрах,че е заминал в Германия.Може това да са празнували :)
10.
Възмутен
11.01.2023 13:00:36
14
18
Затова хората намразиха българските лекари и медици.
Затова ги бият, това заслужават.
Пияни, алчни за пари, надменни, незнаещи и груби, ...това за мен са повечето медици.
Колко хора умряха пред входа на болниците ?
Моите родители също умряха от алчността на лекари .
Затова ги мразят хората.
9.
...
11.01.2023 12:57:03
2
7
Да не ви се налага и болнично лечение! С дни може да си чакате, докато приоритетно обслужват подобни идиоти, окупирали и входовете.

Преди години явно бяха оставили едно четиригодишно дете с вродено заболяване на някаква баба, която го отглеждала в някакви колиби в пушещи от всякъде печки за отопление- най- вероятно мангали. Направило кръвоизлив, с който не можела да се справи и късно вечерта го докара в Детско отделение, явно тайно от роднините им. Беше му придружител по-малко от 24часа в болницата, оплака го, отписа го, макар че беше живо, и си тръгна от болницата като го остави на лекарите да се оправят!
Проблема, че хвърчат от столчетата не е в алкохола! Повече глупости творят заклетите неконсумиращи алкохол поради противопоказанията за употребата му с лекарствата!

Наш'та Гина е леличка
в детската градина.
Децата е обичат
и в градината
при нея тичат.
За Гина -
тригодишни отлежали.
Ще ги ползва и за сиропи,
да ва пука... и от обороти!
8.
Баба
11.01.2023 12:29:20
4
33
Ако лекарката не беше пила сигурно щеше да върне детето опт онзи свят.
И майката, и бащата са за в затвора. И вместо да търсят вина в медицинско лице, притекло се на помощ, полицаите да проведат разследване как се е сдобил убиецът с шофьорска книжка.
7.
Живков
11.01.2023 12:12:03
13
9
По мое време, тая щеше да е в Белене
6.
...
11.01.2023 11:51:38
2
15
Вероятността да се е обърнало от дивана е по-голяма.
Дали ще се бият или ще са пострадали при катастрофа- за тях е по-важно да са в екшъните!
Добре, че в спиртовете за дезинфекции няма алкохоли!
"Преоблякъл се Илия- погледнал се пак в тия."
От цигански еуфории- полицейски хроники и журналистически каламбури!
Изкараха се и датчици на тютюневи димове, пари и алкохоли! Освидетелствани идиоти!
5.
Бай Димо
11.01.2023 11:47:05
9
38
Шорят тия лели, спиртосани на работа ходят. Няма доктори, няма сестри в тая държава. 30 години демокрация, ебаха мамата на здравеопазване и образование. Пияна заляна, ходи на работа, не й дреме, че ще я уволнят, при тоя недостик на кадри си знае чинката, че няма кой да я уволни. Трагедия!
4.
Rando
11.01.2023 11:40:45
1
50
Че тая не е стока не е,но замислете се ако беше умряло БГ дете а не дете на орките,дали щеше да има такава суматоха и дали щяха на тая да и направят проба за алкохол

Отделно,орка до колкото разбрах е бил пиян и не особено умен

В тази историика както в почти всяка друга в БГ има доста виновни,доста б*клук и никой не е както трябва

Първо е виновен б*клука дал книжка на оркът

После е виновен орка,че е карал като малоумник и е нямало столче в колата

На края вече е виновна тая пача,че е пияна на работа

Мила родна картина

Иначе ако питаш тоя дето е дал книжка,тая и орка,всички ще ти кажат,че БГ е най-велика държава и народа тука е най-умен,но целия свят се уговорил срещу него за това било толко зле
3.
До 1
11.01.2023 11:35:49
22
17
Не, държавата е виновна, че са я освободили от турско.....Като са спестили родителите от столче, това означава ли, че лекарката трябва да е наквасена като нерез на Нова Година?
2.
Гражданин
11.01.2023 11:25:20
32
24
Затова ви бият.Как може пияна да ходи да спасява хора.Да и вземат лиценза и в затвора да изтрезнява.
1.
XX
11.01.2023 11:24:12
7
69
Мда, лекарката виновна, че родителите са де6или и са си спестили от столче и колан.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли
Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори