×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал в двореца: Хари обвини брат си Уилям в побой


05 Януари 2023, Четвъртък, 12:20 ч.
Автор: Флагман.бг

След разгорещен спор престолонаследникът хванал малкия си брат за яката, разкъсал я и после го проснал на земята

Принц Хари обвини брат си Уилям в акт на насилие през 2019 г., съобщиха АФП и ДПА, позовавайки се на откъс от книгата на принц Хари, публикуван във в. "Гардиън". По-малкият син на Чарлз III е в хладни отношения със семейството си. Сега, според откъс от автобиографичната му книга, той обвинява Уилям, че го е блъснал, вследствие на което Хари паднал на земята.

Принц Хари и съпругата му Меган преустановиха задълженията си към кралското семейство през 2020 г. и заживяха в САЩ. Двойката критикува многократно британското кралско семейство, в свои интервюта, както и в биографичната документална поредица по "Нетфликс".

В книгата си "Spare" ("Резервен"), която трябва да излезе на 10 януари, Хари разказва, че е бил атакуван физически от по-големия си брат Уилям по време на скандал между тях в Лондон през 2019 г.

Принц Хари обвинява брат си и за това, че е наричал съпругата му Меган "труден характер" и "невъзпитана". Според книгата големият брат се държал като престолонаследник и не можел да разбере, че по-малкият брат не се чувства добре в ролята си на "резерва".

Заглавието на книгата "Spare" ("Резервен") идва от реплика, изречена от баща им пред покойната майка на принцовете - принцеса Даяна. При раждането на Хари Чарлз казал, че работата му е свършена, защото вече имат и престолонаследник, и резерва.

След разгорещен спор Уилям хванал брат си за яката, разкъсал я и после проснал Хари на земята.

"Паднах върху купата на кучето, която се счупи и парчетата се врязаха в гърба ми", разказва още Хари в книгата си. Той останал на земята и помолил брат си да си тръгне. Уилям не се извинил веднага. Падането оставило драскотини и синини по гърба на Хари.

В интервю, публикувано в понеделник, принц Хари заяви, че би искал да възстанови отношенията с баща си и брат си, с които изглеждаше много близък преди време. Връзките между тях обаче изглеждат далеч от затопляне. В документалната поредица, разпространена от "Нетфликс" през декември, Хари и Меган обвиняват кралското семейство в лъжи.

Според Хари брат му Уилям му крещял по време на семейно събиране през 2020 г. в присъствие на покойната кралица Елизабет Втора. Херцозите на Съсекс обвиняват принца и принцесата на Уелс, че са в основата на негативния им медиен образ, защото искат да са единствените "звезди" в кралското семейство.

През март 2021 г. Меган и Хари обвиниха кралското семейство в расизъм и липса на чувствителност. Последното разкритие за бурните отношения на братята идва в момент, когато баща им крал Чарлз се подготвя за коронацията си през май.


В категории: Животът


6
Коментара
Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
6
Коментара по темата
6.
Малей
05.01.2023 13:37:16
4
5
Туй Харито се превърнало в същинска Диана Димитрова.Добре,че едно време го пратиха войник,че ако беше сега по цял ден щеше да държи пу/и/шките на останалите.
5.
11
05.01.2023 13:06:43
3
3
Ако прочетете "Истинската Даяна""",доста доста изненадани ще останете,че е била травмирана заради развода на родителите си,с незавършено средно,гаджета..,но поне изглеждала невинна на 20г.като кралска булка/бъдеща/.Пренебрегването после я накара да "отмъщава"с други мъже.Даяна обаче имаше харизма и се отъждествяваше със страдащите,низвергнатите !Те го чувстваха и я издигнаха неимоверно!
4.
1
05.01.2023 12:46:10
7
7
Хари Хариии,то и аз искам да живея на залесена ,чиста и мирна планета,ама..Вековните традиции за първородния наследник обидни ли са !?Пък и още повече-при липса на качества! Много прав е бил Уилям и много мек,трябваше по-як "кьотек"! Но още когато разведената артистка взе да напира,че "часовникът ѝ тиктака"и закова "желязото",докато е горещо! Ако Чарлз се беше оженил за Камила още в 70-те год.на 20-ти век,нямаше да има драми,но уви!.
3.
Каквото и да казват
05.01.2023 12:43:25
5
12
Хари видимо не е син на Чарс, а е "едно към едно" офицера-ездач Хюит...
Така и не направиха ДНК тест, защото щеше да бъде унизително за кралското семейство а завоалирано разместиха датите, кога Диана се била запознала с него, кога бил заченат Хари и т.н.
Като че ли са им светили!
2.
Е
05.01.2023 12:37:51
6
9
той сега, Харито ще каже още много неща, зависи какво ще му издиктува Мегънката !
Тези двамката докато не си докарат рейтинга до "0-отрицателен" няма да мирясат!
1.
Brothers in arms
05.01.2023 12:35:45
8
14
Малко го е бил , трябваше още да му набие канчето но този неориентиран рижав инфантил. Но змията в семейството е тази пишман актриса Мегън.Вярвам, че крал Чарли и Камилата му ще им разкажат играта на това новосъздадено холивудско семейство.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори