×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кремъл обяви: Украйна трябва да признае за руски четирите анексирани области, за да има мир


Кремъл обяви: Украйна трябва да признае за руски четирите анексирани области, за да има мир
Москва била готова за преговори, но не виждала желание от страна на Киев
28 Декември 2022, Сряда, 19:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Песков отхвърли плана от 10 точки на украинския президент Володимир Зеленски

Всеки мирен план за Украйна трябва да признава руската анексия на четири нейни области, заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс.

Песков отхвърли мирния план от 10 точки на украинския президент Володимир Зеленски. Всички предложения за слагане на край на конфликта трябва да отчитат "днешните реалности", предупреди говорителят на Кремъл, според когото Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област в Украйна вече са част от Руската федерация, предава БТА.

Русия анексира тези четири украински региона след референдуми през септември, отхвърлени от Киев и Запада като фалшиви. Освен това Москва на практика не контролира изцяло нито една от тези области, отбелязва Ройтерс.

Зеленски представи мирния си план миналия месец. Украинският президент лобира за своята инициатива, която обсъди с редица чуждестранни лидери, сред които и президентът на САЩ Джо Байдън, и призовава за провеждането на световна среща на върха за мир на тази основа.

Планът предвижда изтеглянето на руските войски от международно призната територия на Украйна (т. е. от всички окупирани от 2014 г. територии). Москва на свой ред многократно увери, че е готова да преговаря с Киев, но казва, че не вижда желание от негова страна, отбелязва Ройтерс.

Във всекидневната си сводка за хода на войната Институтът за изследване на войната коментира днес, че Русия не се е отказала от максималистичните си цели в Украйна и не възнамерява да води сериозни преговори. Базираният във Вашингтон мозъчен тръст цитира изказване на руския министър на външните работи Сергей Лавров от вчера, че страната му ще продължи да се стреми към военно решение на конфликта, докато украинското правителство капитулира пред нейните условия.

Киев и Западът са "добре запознати с предложенията на Русия за демилитаризация и денацификация" на контролираната от Украйна територия, заяви вчера Лавров в интервю за ТАСС и предупреди, че руската армия "ще реши тези проблеми", ако тези искания не бъдат изпълнени, припомня Институтът за изследване на войната в сводката, публикувана на неговия сайт.

Американският изследователски център отбелязва, че руските искания за "демилитаризация" имат за цел да лишат Украйна от капацитет да се защитава при нови атаки, а под "денацификация" се има предвид смяна на властта в Киев.

Лавров също призова Украйна и Съединените щати да признаят анексирането от Русия на Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област.




54
Коментара
54
Коментара по темата
54.
Иванов
29.12.2022 12:28:23
2
2
Условия и контраусловия разговор между глухи
53.
мислещ
29.12.2022 12:07:41
3
7
Ще му се, на лудото джудже, да му подарят територия, но за него ще има само един парцел 80/160 на два метра дълбочина !
52.
Русия - банкрут, Путлер - капут
29.12.2022 11:38:32
4
9
Да убеждаваш руски трол, че Путин не е готин, е като да разправяш на проститутка, че клиента и е грозен. При пратената любов единствено парите имат значение.
51.
Путинидинахуй
29.12.2022 08:45:50
4
13
От трите най-дългото за диктаторския режим в Кремъл.
50.
Дурт команъз До 41
29.12.2022 07:10:22
2
5
Айде и мен да вземете да идем на сауната в Сант Педербург с Иво Димчев на секс етажа ще се почистя и оклизмя и тръгваме с Новъйм Годом таварищ ще правим шляки пляки
49.
Абра кадабра
29.12.2022 07:08:09
20
8
Светът е луд. Абе какви територии, какви 5 лева в тоя глобализъм? Давайте ги на Русия за буфер. Дайте на Щатите да окрадат другото, един хубав шут на зеления в задницата. Да сложат някакъв компромисен послушник и това е.
48.
До коледния подарък
29.12.2022 00:41:28
5
20
Отново, титана на мисълта, най-продавания руски автор в светът, написал девет томната история на Русия- Борис Акунин
https://youtube.com/shorts/IakypUmsmGY?feature=share
Поздрав за всички хора подържащи цивилизования свят, срещу деградиралата недоимперия, изостанала, опростачена и корумпирана, с народ, който отивайки на война, граби тоалетни гърнета, перални, дамско бельо и изнасилва деца, жени, баби и ги убива и заравя в масови гробове!
Поздрава не важи за русоробопитеци.
https://youtube.com/shorts/IakypUmsmGY?feature=share
Да чуем най-великия руски автор, избягал и се спасил в загниващия Лондон!
https://youtube.com/shorts/IakypUmsmGY?feature=share
47.
До 46 руски коледен
29.12.2022 00:16:31
4
12
От психото ли пишеш?
Пияна и долбаноя страна, нища и опростачена, остави Европа без култура? Хахаха!
О, свещенна простота!
https://youtu.be/QIgB2VtoQjc
А това е деградация и простотия
Девочка, тьl что-то покурила, либо бухала? Хахаха!
Страна у каторая всегда бьlли проблемьl с дороги и дураки и пьаньlй, тьl болтаешь что у етого государство, есть култура?
https://youtu.be/QIgB2VtoQjc
Вес мир смеется над вами! Русский народ, превратился в бьlдло!
https://youtu.be/QIgB2VtoQjc
46.
руски коледен поздрав
28.12.2022 23:54:13
18
4
Един руски коледен поздрав (за укропитеци не е валиден):
https://youtu.be/xtLoaMfinbU
Преди беше възможно да се види в София (НДК), Германия, Италия, Австрия, Париж, Лондон, Амстердам, ... но сега има "укро-санкции".
45.
До цитрон 56
28.12.2022 23:40:25
2
18
Основната ти теза е вярна, но има един грешен детайл. Битката за бахмут влезе в 6- тия месец. Вагнер и други подразделения атакуват, вече 6 месеца. Провери, безспорен факт, е. Само тука, 5-6 пъти Рожин и Подоляка "превзеха" Бахмут. На ужким, де.
А иначе за ударите по Енгельс авиобаза на стратегическите бомбардировачи в Саратовска област си прав, но има нещо, още по-фрапиращо и комично. Авиобазата се намира на 700 км. от Украйна и за да стигнат дроновете до там са преминали през 6 руски области, без руското ПВО да ги засече. Това е най-скандалното и една от областите е Москва. А при последния удар, изтече инфо в руските медии, че не са ударени само два самолета и 3 жертви.
Ударените самолети са 5 а жертвите около 15,защото е имало съвещание на военните летци. Същия ден е трябвало да излетят и да нанесът масиран удар по Украйна
26 декември е празник на руските войски за ПВО. И укрите ги удрят в първите часове на 26 през ноща в деня на празника. Между другото тези стратегически бомбардировачи са носителите на стратегическите ядрени ракети с въздушно базиране. Този аеродром би трябвало да е най-защитен. А иначе на записите от камерите до аеродрома се видя, че експлизията е огромна. Те в руските социални мрежи, самите руснаци пукнаха от подигрвки смешната теза, че това били отломки от дрона, който уж ПВОто сбило. Да, ама на записа се вижда че тази огромна експлозия, няма как да е от отломки. Пукнаха ги от подигравки.
44.
Цитрон56
28.12.2022 23:12:25
5
22
Мили Матрьошки, ... незнам коя станция слушате по радиоточката но фактите са:
Украйна прати 3 дрона на две поредни вълни за една седмица и изтряска СТРАТЕГИЧЕСКА авиобаза с безпилотни дронове произведени 70те години която се очаква да е защитена и непревземаема като крепост ,кога ще е следващия? с какво ще е воъръжен? дали няма да е в бункера на дребничкия гросмайтор от Кремъл?
"елитната Вагнер '' от един месец се опитва да превземе селото Бакхумт... 1 метър напред 2 назад... Кво прайм? Кой поставя условия???
43.
Р. Р.
28.12.2022 22:59:43
2
15
Къв е змийския остров?
Украински къв да е!
Иди нахуй блять ,специална военна операция насочена към поддържане на мира.
42.
Жаро Феликс Джержинский
28.12.2022 22:45:48
0
5
На стринка ми Минка втория й братчед по вуйчова линия е от бившите ДС-та по бай Уйово време и кат седнеше на масата и са напийше такива интригуващи истории ни разправяше,че чак цяло село го гледаше със зинала уста от почуда.
То това Вълко Червенков,то Хрушчов,то бай Тошо,Маркус Волф,Ерих Хонекер,Ким Ир Сен за нищо ги нямаше.......всички са му сервирали попарата с вино събахлян в леглото.Пък за кви международни секретни операции ни е разправял с негово участие съвместно с КГБ,ГРУ, ЩАЗИ.....направо ти настръхнат косите!!!!
Голям авторитет имаше тоз чиляк у наше село......всички му са кланяхме....всеки си вика тоз голяма работа,ДС-та,МС-та.
И то кво са оказа,тоз убавец работил като механик в автопарка на ДС,най-добрия гумаджия бил......ама няма значка..... важното е,че чиляка на веселеше по сватби и кръщенета и бая смях падаше с него!
41.
Абе мн тъпунгери тук
28.12.2022 22:24:32
6
10
Вие си знаете, ама като се усетите и ще е късно. Оправяйте се мигранти, ислямизация, скъпа енергия. Тепърва ще загивате. Аз след Нова Година заминавам за Москва с приятеля ми, там ще ни посрещнат Кулагин и Патриарх Кирил.Кристиян Костов и той ще е там, голяма дружка ми е. Много нежен и възпитан.
40.
Ген Колев
28.12.2022 22:24:09
7
22
Това е краят на Руската Империя. В цялата ни история никой не е извършвал по-големи подлости срещу България. И да не ми изскача някой кака са ни освобождавали. Това е следствие от поредната им войан с Османската Империя (след Кримските войни) за завладяване на Босфора.
39.
Боклуци
28.12.2022 22:12:53
6
21
Ми Киев да анексира москва и са квит!!!
Прости пияни блядове, мислят си че живеят в 17 век.
38.
Абе мн тъпунгери тук
28.12.2022 21:41:17
16
8
Особено тоз “anonymos” дет се именува. Аз само знам , че Европа (а ние бг - сме ако еврогей) яко се прецака- мигранти, ислямизация, корупция, джендъство, скъпа енергия, деиндустриализация. Така че , все тая какво се случва на фронта.
37.
До Djaro
28.12.2022 21:36:49
3
13
Верваме ти джаро. Верваме ти. Яйде лягай си вече, стига си пил.
36.
DJaro
28.12.2022 21:34:21
16
17
На жена ми баща и от старите генерали по бай Тошово време. Много силен човек, Доган и Бойко са му сервирали. Такива работи ми разказа за Путин и Русия, че ще ви падне шапката. Байдън още на младини е вербуван от Путин, Тръмп също. В САЩ става, това което Путин каже. Си Дзинпин като се срещал с Путин, целия треперел да не вземе нещо да сбърка и да ядоса Путин. Тези неща дето ви ги разправят са пълни глупости. Веднъж месечно всички шефове на служби в САЩ, Европа и Китай се срещат тайно с Путин и му докладват. Путин ги набарал че чумата по прасетата, корона вуируса и свинския грип ги пускали американците и китайците. Направо им казал, че набара ли ги още веднъж и край с тях. Путин е много честен и голям мъжкар, народен човек, винаги мисли за обикновенните хора.
35.
Въй
28.12.2022 21:32:47
8
21
Кремълските бъртвежи са само за местна употреба, освен блатните зомбита и нашите олигофрени няма кой друг да им обръща внимание.
34.
Е на тва
28.12.2022 21:07:55
4
14
ЦПЗ, не давайте на пациентите си достъп до компютри. Особено на DJARO, този е за усмирителна риза.
33.
Цитрон56
28.12.2022 21:01:10
5
14
Бай Димо, мислиш ли че Урайна до сега не са си направили това което му казваш Атом? преди 30 години са произвеждали между континентални балистични ракети и бомби, нямат никакъв проблен да сглобят една набързо ..... поредния дрон проспан от неадкватното руско ПВО може и да се взриви над Москава?
32.
DJARO до 30 Сибир се напълни ..
28.12.2022 20:59:01
13
30
Нещо си в грешка.Какви чипове могат да произвеждат Тайван и Китай,те нямат кво да ядът. Без Русия, Китай,САЩ и Тайван са кръгла "0". Ако Путин иска може да превземе Украйна за един ден.Имам познат който е много близък с него и ми каза,че тази информация от медиите е пълна измама. Киев е обкръжен,отделно друга армия е прегазила Полша и сега Германия и Франция събират много злато,да не ги напада Путин.Американците са избягали в Аляска и се крият.Тази информация дето ви е дават е пълна пропаганда.Знаеш ли че руснаците са превзели Истанбул и Ердоган е арестуван. До две седмици руснаците са в България. Ще видите! Въобще не вярвайте на пропаганди.
31.
До 25
28.12.2022 20:35:50
3
18
Не му обръщай внимание този е чудовищно прост! Бай Димо,Бай Пеньо,ХХ,чичкото с чекмеджето,евроджендър,Байдън дън,Ноунейм .. Не можеш да го сбъркаш,този е отличително прост.Ако отиде на една Олимпиада по простотия,без да се напъва е на финал.
30.
Сибир се напълни :-)))))
28.12.2022 20:28:44
7
24
Русия e изправена пред непреодолимо изпитание във войната срещу Украйна. Спряно е производството на прехвалените танкове „Армата“ и на повечето ракети. Причината: липса на чипове за военното производство. Путин свикал преди дни секретно съвещание в Кремъл за обсъждане на бедствената ситуация.

На него окончателно станало ясно, че чиновници дълго време са лъгали президента, че в Русия се произвеждат всякакви чипове и няма проблем с важните производства. От Министерството на цифровото развитие обаче признали, че всъщност чиповете са произведени в Тайван! Заблуждавали го през цялото време и той се гордял пред Пекин, че Русия е водещ производител на чипове.



Китайските служби обаче разкрили измамата и последвала остра реакция. Пекин спрял износа на чипове за руската военна индустрия и по този начин се присъедини към санкциите срещу Москва. Чиповете Loongson са китайски аналог на американските процесори Intel и AMD. Те са мощни и са особено ценни за военните заводи. За Русия, чиито военно-промишлен комплекс беше откъснат от западните технологии поради санкциите, Loongson можеше да бъде спасение, но Пекин попари жестоко тези надежди на Путин.
29.
Който не иска мира
28.12.2022 20:26:12
16
18
Получава секира.... Украйна ще бъде унищожена. Вечерта преди моята любима руска армия да се изтегли от Херсон,бях се писал Бай Димо и твърдях,че това е капан за украинците и ще бъдат унищожени. Даже се обзаложих,че ако не позная,залагам жена ми за една нощ с ромите в Столипиново да се позабавляват с нея.Не познах,но и не дадох жена си,извъртях се.Този път обаче съм сигурен,че Украйна ще бъде унищожена и вдигам залога. Жена ми с ромите за цяла седмица.
28.
Бандеровец до 22
28.12.2022 20:24:43
8
22
това важи напълно за Русия. Но няма нужда някой да ги унищожава тях. РФ ще се разпадне от отвътре както СССР се разпадна на времето. Вчера ключът към разпада на империята на злото беше Афганистан. Днес е Украйна.
27.
Бандеровец
28.12.2022 20:21:18
6
26
Това което имах в предвид беше че Русия ЛЪЖЕ че преговаря за мир, а реално поставя безумни ултиматуми на Украйна, които няма как да минат.
26.
Бандеровец до 24
28.12.2022 20:19:40
3
3
въобще много много грешно си ме разбрал, нищо прощавам ти, стават грешки. на една страна сме.
25.
do 2 димо
28.12.2022 20:18:06
4
29
ми нали като метне урана жужето и ние,включително и ти ще пострадаме ве.....педал недоклатен...не ти ли идва на акъла ,какви тежки последствия ще има...а........русофилска продажна сволоч....
24.
Бандеровец
28.12.2022 20:16:57
11
24
Шегувам се,не съм толкова прост!У кремлевский дедушка крьlшу давно уехала! У етой пожилой шизофреник что-то не так между уши!
Ей милиционер,нали още на 30 септември ги присъедини бе с промяна в конституцията.Нали бяха част от Русия завинаги бе? Хахаха.
Алоооу фраерь от 3 месеца ти заявяват,че няма за кво да преговарят с теб. Условия в преговори се поставят,когато има резултати на бойното. Само вие кремълската психушка и бг пациентите ви дебили не го разбрахте.
Пациентите ви в бг не ги гледай,те са прости ама си пръцкат в държава от ЕС и няма да дойдат да умират за теб.
Те не са шизофреници,само малко.Нали гледаш,на Зеленски,САЩ не му давали да преговаря.Русороб и логика,сиганин космонавт. Всякаш,ако ги бяхте прегазили и взели Украйна,щяхте да са ви нужни преговори. Вович ти нали в речта си при нахлуването,каза "ще сменим Киевския режим от наркомани и нацисти"?
Е как от два месеца насам станаха "г-н Зеленски и украинската страна"
Гопника е курназ,като набара изплашен слабак,ама получи ли шут в жопа,наркоманите и нацисти стават "украинската страна". Бий манго да те заобикаля. Аре виж там Ко стана с Бахмут че вече 300 дни го атакувате,а през това време спринтирахте от сума ти територия. Аре че на бг пациентите ви симптомите се изострят с всеки изминал ден.
23.
Нико
28.12.2022 20:05:57
35
23
Жалко че Украинците се управляват от продажни копелета.
22.
който не иска мира,
28.12.2022 19:58:27
42
23
получава секира... Украйна ще бъде унищожена.
21.
DJARO
28.12.2022 19:48:05
54
27
САЩ НЯМА да му позволят да преговаря....на Зеленски...ТЕ нямат интерес от това....Купили са ги в Киев за жълти стотинки сега им дават заеми.....КОИТО ТЕ НЯМА КАК ДА ВЪРНАТ...много стара тяхна схема....Дали те ще го приключат Зеленски....или Руснаците но на тях им трябва жив-дейсващ президент за да може да ПОДПИШЕ КАПИТУЛАЦИЯТА....иначе досега да го бяха убили.....по-всяко време го знаят къде се намира
20.
Бандеровец
28.12.2022 19:37:35
24
27
Поредното доказателсвто че Русия НЕ преговаря. Русия НАСТОЯВА за капитулация.
19.
*********
28.12.2022 19:35:58
10
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
Заинтересован
28.12.2022 19:34:45
5
17
Аз пък смятам да анексирам на комшията жена му, какви са опциите? Трябва ли да и вкарам една една ракета с голям калибър първо?
17.
1
28.12.2022 19:34:26
2
3
Елцин
16.
1
28.12.2022 19:33:44
3
4
Елин 1995 Татарстан се отделя
15.
*********
28.12.2022 19:31:41
10
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
1
28.12.2022 19:30:36
18
26
Ебахти наглите..завладели и айде вече наши..а утрешните реалности са, че ще се разпадането като ссср 91ва..флегми дайте статията как руските служби експерти съвет сигурност са докладвали на Путин а той даже не искал да ги чуе как Русия неизбежно ще се разпадне започвайки от татарстан където 60% са за отцепване включително и силовите служби военни те вече веднъж се отделиха при Елин и се върнаха като им даде статут равни с росия после Путин отмени указа
13.
Я
28.12.2022 19:29:55
31
44
Слава Украйна нито крачка назад.
12.
Хахахах
28.12.2022 19:27:18
24
11
Хайде по-смело амбриажи! Набирайте се на минуса, докато си ровите ауспусите! ХАХАХАХАХ
11.
28.12.2022 19:26:58
31
41
Искам джуджето да лази по земята за мир и да се моли!
10.
Хахахах
28.12.2022 19:22:36
38
23
Якоооо, гейпарадаската измет е във форума на Флагман ХАХАХАХХАХА Гнусни и жалки амбриажи ХАХАХХАХ
9.
Аз
28.12.2022 19:15:13
34
49
пък съм си харесал една от стаите на съседа. Ще бутна стената помежду ни и ще му фрасна един в мутрата да не мрънка много.
Няма по-нагли копелет@ от рашистите!
Слава на Украйна!
Да живее България!
8.
28.12.2022 19:14:21
29
37
На колене падай долу джудже, мръсна мастийо!
7.
28.12.2022 19:12:16
36
50
Aбе какъв мир??? Джуджето е притиснато в ъгъла! Няма пари да води война срещу държава снабдявана с оръжия от половината свят безвъзмездно! Рано или късно ще клекне, бой до дупка по плешивата глава и нека му гледаме сеира как се моли за мир!
6.
28.12.2022 19:09:55
22
34
И после в Хага, това са условията за мир!
5.
28.12.2022 19:08:55
42
48
Джуджето да се изтегли от Крим и всички украински територии, които анексира след 2014, да целуне на Зеленски ръката и да падне на колене! Може и к..а да му целуне!
4.
anonymous
28.12.2022 19:07:53
25
40
ракетките почнаха да посвършват май, а? като ви спрат и финансите ще гризнете дървото съвсем
3.
Предлагам
28.12.2022 19:06:01
14
84
Русия да признае територията на Волжка България основана от прабългарите на Котраг през 8-ми век и да напусне тези земи.
2.
Бай Димо
28.12.2022 19:06:00
82
21
Мятай ураня, Владимире! Трови всички врагове на Русия. Атом и полоний-210 - това е формулата на успеха. Ще признаят всичко, няма къде да ходят еврогейските кучета!
1.
аз
28.12.2022 19:03:37
87
38
ЕСТЕСТВЕНО....КЪДЕ ЩЕ ХОДЯТ ???
СЛАВА РОССИИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори