×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жертвата на насилие Диана Димитрова „захапа“ и колегата си Карамазов


12 Декември 2022, Понеделник, 17:12 ч.
Автор: Флагман.Бг

Съжалявам, че се оттегля от актьорската професия, но няма да е голяма загуба, написа тя

Актрисата Диана Димитрова, която неотдавна взриви социалните мрежи с признанието си, че е станала жертва на насилие по време на снимките на сериала „Откраднат живот“, нападна словесно колегата си Владо Карамазов.
В интервю за българско радио той си позволи да изкаже свое мнение за скандала.  "Аз мисля, че като започнат всички тези разкрития, хората ще научат много неща, които това момиче в момента ги спестява. Не мога да разбера защо. Не мога да разбера защо тя отива натам… Защото в цялата тази история тя също има вина, и то не малка… Нещата изобщо не са такива, каквито тази актриса ги назовава",  каза той.

Дамянова реагира светкавично.

„Слушах интервюто на Владимир Александров. Не го познавам в личен план. Имаме разменени по три реплики извън сцените, които сме заснели. 2017 г той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона... или ми е светил, без аз да знам.
Чудя се, дали ще му е толкова весело, когато истината лъсне. Когато цялата истина лъсне в детайли.
От интервюто останах с впечатлението, че ТОЗИ актьор започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име. А на въпроса на журналиста : "След 5 години? '', оставям сами да прецените какво означава възклицанието ''А'' и каква претенция за ерудираност носи. (по моя край овчарите по подобен начин подвикваха овцете)
П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската професия, но мисля, че не е голяма загуба“, завършва тя.

Карамазов не е първият, който критикува актрисата. Според журналиста Явор Дачков, разкритията на Диана  Димитрова са политическа акция, която трябва да подготви обществото за повторния опит да се наложи у нас Истанбулската конвенция, отхвърлена преди както от Конституционния съд, така и от Светия синод.

След като припомня новата резолюция на ЕП, която с императивен тон подкани всички европейски страни да приемат конвенцията, Дачков написа: „…слабата актриса трябва да е доволна, че се е разминала леко (ако ще си говорим с недомлъвки). Новината за мен тук е, че Истанбулската конвенция се завръща с нова сила, по-агресивно и по-лукаво отпреди, защото ще ни приложат всички отвратителни образци на пошлата американска медийна вулгарност, паразитираща върху късосъединителните емоции на публиката, вманиачено занимавана от същите медии само с долницата на човека и разпалваща най-отвратителните инстинкти без грам критичност към поднесените сюжети и никакъв интерес към истината…“

Диана Димитрова му отговори с ирония: „Какъв Велик колос на мисълта сме имали в България, какъв конспиратор. Казвам имали, защото аз, не знаех за вашата личност. Малко факти. ''Слабата'' актриса беше единствената българка избрана за главна женска роля, след каст в няколко нормални страни за телевизията History Channel през 2015 г… Я, кажете на хората, че съм рептил и направо да звънкам на Мъск, да си чукнем среща на Белоградчишките скали, че не издържам повече да го чакам! И един съвет, погрижете се за тялото си. Млад мъж сте, а тепърва идват празници…“, завършва тя.

Движението Ме too, което възникна в САЩ, взе много жертви сред мъжете. И всеки можеше да стане негова потенциална мишена.

През 2018 г, когато президентът Доналд Тръмп предложи Брет Кавано за върховен съдия, магистратът веднага бе обвинен в сексуални посегателства. За една от неговите жертви се обяви Джули Суитник, която каза, че на купон във Вашингтон през далечната 1983 година, т.е. преди 35 години, била изнасилена, а Кавано присъствал на същия купон. В крайна сметка Кавано бе избран и сега Върховният съд на САЩ е пречка пред много либерални проекти.

Ме too докара много тъжни дни и за носителя на две награди „Оскар“ Кевин Спейси, който бе истинска емблема на „Нетфликс“. Но животът му се обърна с главата надолу, след като бе обвинен от няколко млади мъже в сексуален тормоз. Той беше изритан отвсякъде, а кариерата му – разбита. В края на октомври тази година съдът в Ню Йорк го оправда. Съдебните заседатели решили, че през 1986 г. действията на Спейси срещу Рап /един от обвинителите на актьора/, който по това време е на 14 години, не са били сексуални по природа.


В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
999
12.12.2022 20:11:28
0
5
До 10
Абе най добре елате и двамата да седнете на моя стол, но аз няма да ставам !
10.
Do 7
12.12.2022 19:16:10
2
2
Да време е! Ще седнеш ти на моя стол
9.
До 6
12.12.2022 19:14:53
2
9
Аз не заплашвам непълнолетни момиченца пред бащите им, няма закакво да ми ги праща, а на теб ако ти ги прати какво ще направиш?!, ще им лапаш ли?
8.
Странджански Животновъд
12.12.2022 19:06:36
1
2
Де гуй е заапалъ сигур за гъдиличникъ
7.
съдията Дрек
12.12.2022 18:43:07
1
4
До.Пфф
Трябва в най-скоро време да освободиш стола,който никога не ти се е полагал,и това ще стане,неморален тип.
6.
do 4.
12.12.2022 18:31:20
8
7
Ако познава по-опасни от тях и ти ги изпрати на гости,ще напълниш ли гащите?
5.
1
12.12.2022 18:29:54
3
21
А БЕ ква "жертва е тая курва.. налетяла на 15год дъщеря на Вергов и го предизвикала казвайки му "Като ме отхвърляш ще спя с дъщеря ти..Всеки нормален Мъж би и зашлевил поне шамар..оня е превъртял
4.
Пфф
12.12.2022 18:27:18
4
10
Бахахаха трябваше да я убие от бой и да накара някой от бандата на рочата да я наръга, бахти гнусния плешив миндил е таз
3.
3.
12.12.2022 18:27:17
3
17
боят е възпитателно средство срещу изтървани.
2.
Стига вече !
12.12.2022 18:22:36
2
22
Оставете тази лабилна жена на мира !
Стига сте я отразявали !
Не ни стигаше онова момче с тротинетката, което се облича с женски дрехи ами сега и тази.
Хайде стига сте ни вкарвали насила в измислена джендърска реалност.
1.
Ми
12.12.2022 18:21:20
3
9
Ужас!!!!
Че тя била и плешива......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори