×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преврат в Германия? Да, бе, да


Преврат в Германия? Да, бе, да
Мъжете в германската политика покриват напълно Давоския норматив. На снимката са шефовете и депутати от Партия Зелените: Даниел Везенер, Антье Капек, Силке Гебел, Стефани Ремлингер, Себастиан Валтер и Щефан Цилер
07 Декември 2022, Сряда, 21:30 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Докато либерал-глобализмът държи здраво властта, опозиционен метеж не може да се случи

Колкото и днешните съобщения от Берлин, че е осуетен опит за държавен преврат, да развълнуваха радикалната левица по света, и българското ѝ проявление ДБ, може да се предположи, че те имат твърде малко общо с истинската картина. Не е нужно човек да живее в Германия и да разполага с вътрешна информация от разследването, за да е наясно, че твърденията за подготвян метеж са силно преувеличени. Не защото в Германия вече не са останали нормални хора, на които им е дошло до гуша от англосаксонските либерал-глобалистки наглост, нахалство и лицемерие, и от цялата съпровождаща орнаментика – джендър натиск над подрастващите, хиляди елгебетета, черен расизъм, маскиран като борба с расизма, медицинска диктатура, пропагандирана като единствен път към спасение, масова миграция с цел закриване на националните държави, обяснявано като прогрес и светло бъдеще, „устойчив“ климатичен дневен ред, водещ до икономически колапс и т. н.

А по прозаичната причина, че глобализмът е днешното проявление на някогашния комунизъм. При комунизма, както в България най-добре знаем, преврати са невъзможни по подразбиране, освен ако не са вътрешнопартийни между самата клика...

В Германия беше пресечен опит за държавен преврат

Принц, съдия и командос са заподозрени за опит за държавен преврат в Германия

Зам.-шеф на парламента заговори за „български заек“ в шпионския скандал в Германия

Основните носители на либерал-глобализма днес са наследниците на някогашните европейски комунистически и социалистически партии. Германия не прави изключение в това отношение. Правителството ѝ е изградено от най-ярките либерал-глобалистки кръгове, работещи в тясно сътрудничество с (реално под контрола на) всеизвестните 80-90-годишни престарели милиардери в Давос: Социалдемократическата партия, либералната партия Свободни демократи и ултралявата Партия Зелените 90. Техният маниер на управление не е по-различен от този на комунистите някога, макар леко да са поукрасили с лъскавина червената идеология и да са оставили за цвят т. нар. несистемна опозиция Алтернатива за Германия, която обаче е под 24-часовото наблюдение на специалните служби.

Вярно е, че днешните либерал-глобалисти, особено в Германия, чисто физически създават впечатление, че лесно могат да бъдат съборени от власт. Давоският дневен ред неизменно изисква от мъжете в политиката да имат тесни раменца и широк ханш. Германските управляващи мъже покриват и даже преизпълняват норматива.

Но както и комунистите навремето, днешните германски либерал-глобалисти, независимо как точно са кръстили няколкото партии, които са създали за демократичен фарс, са обхванали в задушаваща хватка цялата власт и нямат намерение да я делят с никого. Под техен контрол са всички основни медии, където мнение, различно от правата линия на Давос, е невъзможно да се появи. И сега, както комунистите някога, те диктуват чрез наличните властови ресурси всички аспекти в живота на хората – от раждането им, когато вече в детската градина подканват децата да си изберат пол, та до възрастните, които трябва да възприемат утопията за т. нар. „устойчив“ живот, оформен като климатичен дневен ред, като единствено възможният път. Насред такъв тотален контрол, който – трябва да им се признае това – отдалеч не е толкова видим, както бе при комунизма, преврат просто няма как да се случи.

Олаф Шолц държи здраво не само властта

Освен това германската управляваща върхушка има навик да размахва плашилото на преврата винаги, когато се появи някакъв проблем. През февруари 2020-та година, точно в навечерието на голямото затваряне покрай коронавируса, Берлин с апломб оповести, че са арестувани дванадесет заподозрени десни екстремисти, подготвяли „гражданска война“ и завземане на властта в Германия. През май 2021, когато се гласеше основата за медицинската диктатура с ваксиниране безкрай, пък бе съобщено, че в секретните служби е разбита „тайна крайнодясна организация“, смятала да отстрани правителството. Малко преди да започне пълзящата инфлация, предизвикана от войната, която големият приятел на немските либерал-глобалисти Путин започна насред Европа – през май тази година, - също имаше новини за поредната разкрита „крайнодясна“ клетка. И тя, естествено, се готвела за преврат. И с невъоръжено око се вижда, че в едната Германия е пълно с мераклии пишман превратаджии. Малката подробност е, че медиите бързо забравят за тези истории и спират да ги следят, та дописките от съда, където „превратаджиите“ или биват оправдавани, или се разминават с условни присъди, са все дребни, ситни, скрити нейде навътре в сайтовете и страниците на вестниците. Няма причини и този път да не стане така.

Разликата сега е, че понеже финансовата ситуация в Германия е доста крехка и инфлацията във всеки момент може да се разбушува отново, този път сред „превратаджиите“ за цвят е намъкната и рускиня. Изводът е ясен – търпете всичко, което либерал-глобализмът ще ви сервира, защото иначе идват хората на Путин и ще стане още по-лошо.

 

През декември 2021 г. Берлин пак размаха плашилото на военния преврат. Из медиите се появи това видео на оберфелдфебел Андреас-Антон Оберауер, който заплашва немското правителство. По-късно се разбра, че всичко е поредната бутафория

 

Че сред немците, които служат в силовите ведомства, съществува немалка част, която, меко казано, е твърде далеч от идеите на глобализма, има достатъчно данни, включително и от съдебните дела срещу досегашните „превратаджии“. Но те не са стигали до нищо повече от разговори, устни закани и чатове, в които са споделяли един на друг размислите и страстите си. Истинският превратаджия не се готви да взима властта чрез закани в епистоларна форма най-често в социалните мрежи, което бе основното доказателство в предишните гръмки обвинения, и което най-вероятно ще се окаже най-силният коз на обвинението и сега. Истински ефективният превратаджия не се тупа в гърдите. Той е дискретен, подмолен, лукав, обикновено част от управляващия елит, не се издава до последната секунда. Затова и успява незабелязано да извърши удара. В българската история имаме такъв пример в лицето на Кимон Георгиев. Той е служил на много господари и няколко строя, но превратите му са били винаги на 100% успешни. До последния, когато довежда на власт комунистите. А след тях, както вече е ясно, преврати повече не се случват.

Така че Демократична България, която бе силно развълнувана след новините от Берлин, може да поуспокои топката. Зайче от там няма да изскочи.


В категории: Политика


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
18
Коментара по темата
18.
Либерализъм е мининум държава
08.12.2022 09:57:03
0
6
Либерализъм е обратното на това, което в статията се нарича либерализъм. Означава минимална намеса на държавата в бизнеса и личния живот. Сиреч не задават проценти за работни места, дали да се правят кабинки за трети пол и т.н.
Това е Меркело-Хиларизъм - сиреч идеите на две изкукали бабички, че жените са онеправдани и трябвало да им се осигурят повече ръководни постове само защото са жени, а мъжете, които искали да са шефове трябвало да си сменят пола.
17.
чета автор божката и подминавам с 200
08.12.2022 07:59:15
5
5
Пак ли ти ве?
16.
ER_Dr
08.12.2022 07:55:37
1
3
Абе много букви, ама не е кой знае колко интересно. Нито за 5 G мрежата намерих, нито за кемтрейлса, нито за истинските граници на Велика България. Добро е, ама някак половинчато. И за юдеохазарите не е развита темата, създава се чувство, че авторът се страхува от тях.
15.
Задкулисието от промяната
08.12.2022 07:25:49
4
5
Зелената мафия с водачи хюмнето Сандов меката китка и дедо Петко Гущера възприемат
утопията за т. нар. "устойчив" живот оформен като климатичен дневен ред, като единствено възможен път. Закриване на националните държави обяснявано като прогрес и светло бъдеще "устойчив" климатичен дневен ред, водещ до икономически колапс и т. н.
Подкрепа за Истанбулската конвенция от Сергей и група червени джендъри , то третото дето ще го въвеждат , да си вземат един вибратор и да си го турят отзад.
14.
Ot vaksinata
08.12.2022 01:09:00
2
3
Poludiaha nacialo !!
13.
Кви са тез бухали на снимката??
08.12.2022 00:05:19
3
9
Ебаси гъзариятя в тоз Бундестаг?!!!..............
Снимли са момите в дамската тоалетна на парламента гушнали булченски букет..... белким ги забележи рицарят на белия кон!!!
Евала!!!!
12.
*********
07.12.2022 23:22:37
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Бай Ердоган
07.12.2022 23:06:10
6
6
10-ти,естествено че им е приятел.Как ти звучи Владимир Владимирович Шалом-ов,ако беше взел фамилията на майка си?Дъртият рептил и виден глобалист Хенри Кисинджър му е ментор.Ай сега виж какви ги говореше рептилът на последната среща в Давос и кой защитаваше.Юдеохазарите открай време обичат да принасят в дар на своите кръвожадни демони източноправославни особено славяни, понеже са достатъчно прости,че даже и не се усещат,кой ги върти на шиша.
10.
12
07.12.2022 22:45:54
5
7
В едно автора Божков греши,че Путин е приятел с либерал глобалистите. Но тази му страна е ясна от други негови статии ,той е русофоб.
9.
Си е...ш м....а ве
07.12.2022 22:43:43
7
43
Николай младенов, евреин и бивш външен министър на борисов прокара за първи път тези идеи в България. Шеф на отворено общество на сорос за цяла България от 96 та. Фъндъкова от герб разреши за първи път гей парадите в софия. Петър стоянов президент от сдс които сега управляват с герб, връчи на........ сорос орден стара планина на 01.06.1997 ма!!! Най-големият позор!
8.
Бай Ердоган
07.12.2022 22:42:16
3
10
Шолц да дойде на уроци.Да си носи и вазелин за благодарност.
7.
До трола на ПП №6
07.12.2022 22:33:09
5
26
Кире ти ли си бе миндил?
Цялата им групичка на ПП са с тесни раменца и широки под кръста :)))))
Кокорко Премиер---това е мечтата на всички джендъри като теб, защото които си приличат, се привличат!
Малцинство сте педалите в България, независимо колко минуса ще нащракаш, веднъж педал, цял живот педал си оставаш :)))))
Дори татко петко и прокопи няма да те направят нормален, оставаш си джендърски трол!
6.
До 1 и 2
07.12.2022 22:23:11
23
57
Само дето от козяк свалиха още лятото доверието о пп като силно непокорни и го върнаха към кучият син ама нашият кучи син бб. И то чрез совалки на бившият началник отворено общество за габрово томислав дончев и още по видният соросоид и джендър даниел митов. Бъди обективен, миндил, кво правят прокопи и на киро татко му :-))))))))))))))
5.
Някой
07.12.2022 21:55:59
9
55
Един ден на нормалните хора ще им писне, и на всички зелени англосангсонски лейбаристи и джендерасти ще им се види тесен света!
4.
Жоро
07.12.2022 21:51:41
4
10
Прав си Божидаре ! Кому е изгодно това ?6f93c
3.
путлер
07.12.2022 21:49:24
64
14
си играе с огъня и сега ще си го получи.
Повече оръжия за Украйна!
По-далекобойни!
Скоро ще четете за погрома над рашката армия.
Не му трябваше да се закача с батковците. ;)
2.
И При ПП и ДБ е така
07.12.2022 21:48:39
71
60
Давоският дневен ред неизменно изисква от мъжете в политиката да имат тесни раменца и широк ханш. ПиПетките и ДБ "мъже" покриват и даже преизпълняват норматива.
1.
ОПГ НПО ПП ДБ
07.12.2022 21:45:31
76
60
"умнокрасивитета" с меки китки и "мъжки" маникюри и жълтопаветния офисен планктон на капиталци промиват ежедневно съзнанието на младите!
Дори изявен педал за Премиер бяха подготвили.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори