×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потресаваща история за италианското момче, което стана ромско момиче в Плевенско


Потресаваща история за италианското момче, което стана ромско момиче в Плевенско
Микеле вече е Мишел Коради и живее на социални помощи от Италия
27 Ноември 2022, Неделя, 17:18 ч.
Автор: Флагман

Влюбва се в племенника си, който влиза в затвора, а после Микеле, днешната Мишел търгува с тялото си

Потресаващата история на Микеле Коради, българин, който е осиновен като бебе от италианско семейство, бе разказана току-що от бТВ. Преди 5 години телевизията съдейства на тогавашния младеж Микеле да открие биологичната си майка от България. Той имаше прекрасен живот - семейство, което много го обича, образование и добри възможности за реализация.

Но заряза всичко това и се върна в Плевенско, за да търси родителите си. После историята му претърпя драматичен обрат, а накрая Микеле се превърна в...жена. Историята е много странна, сякаш е от филм на Костурица.

Ето и репортажа на бТВ:

Преди 5 години в Пауда, Италия, срещнахме за първи път Микеле Коради. Помоли ни да открием биологичната му майка. „Когато открих документите за моето осиновяване, се запитах какъв човек, какъв чужденец е моята майка“, споделя Микеле Коради.

Осиновен от дом в България, когато е на 2 г., Микеле израства в Италия. Има грижовни родители, красив дом в предградията, собствен кон, подкрепяща среда, хубаво училище. Когато става тийнейджър губи себе си, започват проблемите.

На Микеле е назначен психолог, подкрепящ учител, дори духовен наставник в католическата църква, но нищо не помага. Той се чувства изгубен. Всички се питат: Какво не е наред.

Открива и среща биологичната си майка в плевенското село Бъркач за първи път преди 5 години, когато е на 20. Зарязва уредения си живот в Италия и заживя в циганското махала.

Микеле в къщата на биологичната си майка преди 5 години, снимка: БТВ

5 години по-късно той отново е в Падуа, за да ни разкаже колко дълъг път е извървял в търсене на себе си.
- Ти си станал момиче?
- От една година, горе-долу, започвам терапия, за да може да умират мъжки хормони и да станат женски.
- Ти вече си момиче…
- Мишел.

Микеле е възпитан от прекрасно семейство, но...

- Мишел?
-  Да. Италианското момче иска да е циганска жена. Консервативното католическо семейство в Италия не приема това. Никога не успява да накара Микеле да се почувства приет. Майка ми и баща ми тук, в Италия, не приемат, че ги пия тези лекарства, че искам да бъда жена. А майка ми в България каза: Не ме интересува дали си жена или момче. Не ми е казала лоши думи никога, все реве за мен.
-  А какви са ти чувствата към майка ти тук?
-  Майка ми Адриана тук ме е порстнала, ама още ми е трудно. Не може да си казвам нещо открито пред нея.
-  Не си свободна да бъдеш себе си пред нея?
-  Точно така. А с майка ми в България е друго.
-  Там си свободна да бъдеш себе си?
-  Да. Защото излизам и в центъра в Бъркач с рокля. С моите дрехи.
-  В Бъркач как те гледат?
-  Как да гледат… първоначално малко се смеят хората, защото бях с брада, с мускули и без женски дрехи, а сега да се изменям толко бързо е малко трудно.
- Циганите са по-толерантни към тази сексуалност, така ли?
- Да. След като я открива, той прощава всичко на жената, която го е родила и изоставила.

Решава да стане такъв, какъвто твърди, че винаги се е чувствал - жена. Но преди това в Бъркач открива своята сродна душа. Своя племенник Васко.

За него разказва следното: "Да, той ми е станал приятел много близко. Не искам да знае всички мои чувства. Аз ще си го обичам, защото той, помагал ми с езика, запозна ме с негови приятели. Уважаваме се. Каквото яде той, ям и аз. Каквото пие той, пия и аз, каквото пуша аз и той пуши. Каквото имам аз, ще го давам на него. Но Васко влиза в затвора. Сега той е в затвора, да ви кажа. Заедно бяхме, ние отидохме да се разкарваме, да си купуваме нещо. И където има пазар в Плевен, на спирката го хванаха с 1 грам трева. Само че той не е за първи път влиза в затвора и затова бързо-бързо, хайде на почивка."

Микеле в гетото преди няколко години

 
- А той за какво е влизал в затвора?
- За дърва и за кражба, за желязо, за такива работи. Като нямаш работа в България, като нямаш пари, откъде да вземаме ние.

Финансовите и лични проблеми карат Микеле да потърси късмета си из Европа. Така попада в Испания.

- Като отидох в Испания да бера грозде, не ми платиха нищо.
- В Испания си ходил да береш грозде?
- Да. Във Валядолид. Там беше с един познат, обаче ми направи измама.
- Каква измама?
- Че не ми е платила каквото съм работила.

Тогава Микеле поема на север - към Германия. Разказва, че първоначално има идеята да сервира в ресторант, но нещата поемат в друга посока.

„Ако искаш да бъдеш с тялото ми, трябва да плащаш. Това са хубави пари“, обяснява Микеле.

Казва, че причината да търси хубавите пари е операцията, която иска да си направи, за да стане жена. Италианската държава плаща по здравна пътека само за хормоналната терапия да стане жена, а операция за смяна на пола струва 20 000 евро.

Микеле като Мишел

Но с тези 20 хиляди само ще се отстранят излишните органи на жената в мъжко тяло. За да се направят женски е още по-скъпо.

- Всичко да стане готово, 100 хиляди лева.
-  Да станеш жена е 100 хиляди лева?
- Да. Исках да работя такава работа, за да могат да стават по-бързи пари.
- Колко пари изкарваш там на вечер? На месец?
- Зависи колко клиенти, колко хора ще идват, зависи си от теб. Горе-долу по 1000-1500 евро на вечер.
- 1500 евро на вечер?
- Да, да, да.
- Лева или евро?
- Евро. Това са 3000 лева на ден.

„За мен, не съм такъв човек, дето да прави такива глупости с хора, които не познава. Ама по-добре да си работя, като семейството ми в България, истинското ми семейство. Защото от моето семейство няма такива хора, дето работят такава работа“, споделя Микеле.

Така Микеле се връща в Италия, да си намери обикновена работа и да стане жена. Връща се при своите осиновители, в дома, в който е израснал като момче, но нищо вече не е същото.

Микеле с италианското си семейство

„Баща ми си мислил, че като се съм се запознал с майка ми, ще кажа чао и няма да се върна. Но това е много по-силно от мен. Кръвта си е кръв. Мен не ме интересува, че майка ми ме е изоставила, защото тя беше болна, не можеше да ме гледа. Като съм си научил бързо-бързо български и цигански. И всички ме питат как си научил така бързо цигански и български, викат кръвта си е кръв. Отвътре ми е“, разказа Микеле.

И осиновителите се отчуждили от него след срещата с биологичното семейство, и той се отчуждил от тях. 

  - Не те искам вече тук, не си синът ми. Някой път започват да ми казват, някой път, като се нервират много, че ще ме изгонят и викат: Нали сега знаеш майка си и баща си, отивай, намери си работа там, нали вече ги знаеш кои са, нали имаш къща.
-  Ти купи къща там?
-  Да. Аз съм ги събрала и съм купила къщата.

Купил къщата в Бъркач с пари от италиански социални помощи. Спомня си времето, когато е бил италианско момче, когато се е тровил с лекарства и е имал депресия. Но казва, че е вече е щастлив, като циганско момиче.

„Сега не мисля да се обеся, не пия лекарства, сега мисля да идва добро, оптимист съм“, категоричен е Микеле.

Разказва ни, че открил свободата в Бъркач. 

- В селата са по-либерта. Там, в България, е друго, защото там можем да усилим музиката на максимално, да играем, да викаме, и в селото никой нищо не казва.
- А тук, в този квартал, ако усилиш?
- Оооо, веднага идва проверката. А аз, като станем с кафенце, си пускам музиката.
- Каква музика си пускаш?
- Ами кючеци, много чувам София Маринова, защото тя има песните любовни и й благодаря, защото и заради нея съм започнал да говоря български език, защото, като чуя музиката по телефона, съм го разбрал бързо-бързо.
- А ти ставаш сутрин и си пускаш един кючек, и хората какво казват?
- Тук си мия лицето, пия си кафе, пуша си цигара, играя малко, гледам си огледалото и си играя.
- А там бабите не ги ли тормозите с тези кючеци по цяла нощ?
- Не, не е проблем.
- Харесва ти този живот, българският?
- Да.

Само бащата на Микеле се съгласява на кратък коментар. Питаме го как оценява резултата от срещата на Микеле с биологичното си семейство преди 5 години.

„Беше неизбежно, на фона на тази отдаденост на Микеле да открие миналото си, това да се случи. Но не бих казал, че резултатът е положителен. Защото Микеле не успява да управлява добре тези нови отношения със семейството си“, смята Сандро Коради.

Сандро Коради не вярва, че момчето, което е осиновил, ще реши проблемите си, като стане момиче.

„Мисля, че той търси някаква комфортна зона, да намери решение на своите трудности без да осъзнава, че пътят, който той иска да поеме, ще усили неговите проблеми, вместо да ги реши. Мисля, че това е срамно, защото Микеле има много добри качества, които могат да му помогнат да живее добре, но той винаги търси нещо извън себе си. Нещо, което не съществува. Аз не окуражавам Микеле да върви по този път, но се налага да го приема, защото Микеле е на 24 години и той решава“, допълни Сандро Коради.

Италианското момче, живяло в тялото на циганско момиче, вярва, че вече е на финалната права по пътя към себе си. Той вече мечтае за бъдещето, когато ще е истинска жена.

- Искам да се оженя.
- Да се омъжиш?
- Да, да взимам едно дете от дом, както майка ми и баща ми ме взеха мене, и да му помагам, ако той или тя иска да знае откъде идва. Да си намери неговото семейство. Пак аз съм добре с нея и тя да е добре с мен. Пак да си продължа да си работя. Зависи, може по-нататък, може да не работя като сервитьор. Да си имам моето семейство, да си имам моята фамилия, да не съм… да нямам разлика. Да ме гледат като една жена, а не като един транс. Аз се чувствам много, много по-добре сега. Добре съм.

Така италианското момче стана циганско момиче, но се върна в Италия, но тя вече е емигрант в страната, в която израства.

 


В категории: Животът


31
Коментара по темата
31.
Тотю
28.11.2022 14:28:27
0
3
Чирков остави на наследниците си само дългове. Всичко проигра на комар. А този циганин гнусен не ми го рекламирайте.
30.
Мдаа
28.11.2022 11:56:08
1
1
Лекият живот съвсем не е лесен, но когато мързелът си казва думата... И Чирков е циганин, но е пожелал да се развива като личност и е постигнал много. А тези просто търдят лесни пари по какъвто и да е начин.
29.
Пиночет
28.11.2022 11:38:50
1
6
Хубава работа , ама Баш Циганска !
28.
papa francisk
28.11.2022 11:31:33
0
2
pitaite vav vatikana za6to haresvat malkite mom4enca
27.
Ужас...
28.11.2022 09:33:37
0
9
Горките осиновители... В много случаи средата и възпитанието вземат превес над гените и произхода, но не винаги.
26.
Някой
28.11.2022 08:08:52
0
21
Циганина си е циганин. Вари го печи го той не иска да е нормален. Иска в мизерията, иска да проституира и да е травестит. Циганска работа.
25.
Симеон травестит дето простотурва
28.11.2022 07:08:21
0
8
Анааа и туй простотур са въобразил на жена
24.
Орак
28.11.2022 06:28:36
0
6
Там по плевенско е такава традицията
23.
Корадо Катани от италианската махала
28.11.2022 00:44:52
0
14
„Ако искаш да бъдеш с тялото ми, трябва да плащаш. Това са хубави пари“, обяснява Микеле.
---
На махалата дали е направил прИмоция?
22.
Вари го, печи го...
28.11.2022 00:42:06
1
29
Обезмислил е живота на осиновителите си. Сигурно проклинат деня в който са го осиновили.
21.
Брус Ли от Меден Рудник
27.11.2022 23:08:57
2
12
Със Салито чеверме и атрджан на устата му ша правим51
20.
Факт!!!
27.11.2022 21:08:22
3
46
Мангала си е мангал, не може да го интегрирате!
19.
Андон
27.11.2022 20:48:40
2
13
Статията ви е пълна с грешки. Срамота! Вие не сте си я чели сами очаквате някой друг да я чете!
18.
...
27.11.2022 20:34:53
1
9
Дете ли, жена ли мечтае да си вземе от дом или просто да си краде и живее безгрижно и да си говори простотиите?
Що не си мечтае за няколко декара зеленчукова градина, която да обработва? Вероятно италианското семейство загубило си и времето са полагали и земеделски грижи по очовечоването му/й.
Много от виновните им славянски "бежанци" срещу които не спират да плюят и търсещи убежище в републиката си мечтаят за стопанска градина и от едно дворно място произвеждат най- различни зеленчуци и растения за домакинствата си. А тия, които са в жилищни кооперации в градинките пред кооперациите са си пренесли мини ботанически градини.
Няма да стане! Убитите им и ограбените им са много повече от мечтите им!
17.
6matarok
27.11.2022 20:25:32
7
8
zad tazi rozova istoriq nai veroqtno ima pragmati4na i grozna istina za namereniqta na osinovitelite, za6toto pove4eto zapadnqci koito idvat v izto4na evropa za da osinovqt dete go pravqt za6toto kontrola sled osinovqvaneto e po4ti 0 , tam pri tqh sa6to ima izostaveni deca no kontrola sled osinovqvaneto e mnogo po strikten koeto ne e taka v izto4na evropa, ne e 4udno 4e mom4eto se e obarkal , tova zna4i 4e semeistvoto v koeto e rasal ne e bilo 4aaak tolkova normalno kolkoto izglejda na snimkata, a i az dobre analiziram horata i v o4ite na tezi italianci se 4e ne6to ne tolkova normalno , nai veroqtno priemnite mu roditeli si pla6tat za da si mal4i kakvo se e slu4valo zad vratata na doma im
zapadnqcite kato cqlo sa si urodliva i izvratena pasmina, pomnq onzi avstriec koito be6e darjal da6terq si do 27 godi6na zaklu4ena v maze za da q iznasilva i i be6e napravil daje dete , ujasss urodi
16.
Хм
27.11.2022 20:21:26
1
31
Хубава работа,ама циганска. Хората му дали втори шанс,отгледали го с любов,дали му всичко за да стане човек,но то не може избяга от калта и кючека. Спрете да го показвате,че предизвиква само присмех и отврат.
15.
Бат Танас
27.11.2022 19:59:04
3
32
Стига сте ни занимавали с тия уроди бееееееееее
14.
...
27.11.2022 19:47:23
2
12
Ето от такива простотии ги няма милиарди национални средства и стотици хиляди читави хора. И животните с инстинктите си са на по- високо интелектуално ниво. Утре може да е и Катани Плачидо. От менторите им имаше и мъже, които споделяха в радиочестоти, че са изнасилени от бащите им.
13.
XX
27.11.2022 19:32:38
14
20
Евроатлантически ценности - бъдещето на ЕС!
ПП. Какво ревете, нали искате "като в ЕС"?!
12.
129
27.11.2022 19:15:29
1
50
Вари го печи го, циганина си е циганин.
11.
Samo parvoto izre4enie i stava qsno
27.11.2022 19:14:07
1
26
вече е Мишел Коради и живее на социални помощи от Италия

E tva sa ciganite kat razsipqt balgaria 6e po4nat italia posle germania holandia
10.
Ртт
27.11.2022 19:12:37
3
25
Уникална новина БРАВО!!
9.
Xaxaxaxa
27.11.2022 19:10:18
3
31
Хахахахахаха мангалски простотии хахахахаха
8.
До 6
27.11.2022 18:47:01
3
34
То и ти си ром, а това не е ромка а ром. Има пенис бе, пенис. Как ще е ромка като е мазен циганин пе...рас.
7.
Народеее?
27.11.2022 18:18:47
2
54
ЦИГАНСКА РАБОТА! ХАЙДЕ СПРЕТЕ ДА ПЪЛНИТЕ НА ХОРАТА ГЛАВИТЕ С ТИЯ ГНУСНИ ПРЕДАВАНИЯ ЗА ТИЯ ИЗГУБЕНИ ХОРА БЕЗ ДУШИ! НЯМАТЕ МОРАЛ И ЦЕННОСТИ И ДЕЦА ГЛЕДАТ !
6.
Emi romka e
27.11.2022 18:03:36
8
14
Спал съм с ромка "не е лека жена", определено секса е добър, но нали знаете, че сме резервирани към тех :)))
5.
до 1
27.11.2022 18:03:12
0
49
Еееех,колко трогателно!Ами съберете ги с онова с тротинетката,нека да са щастливи,НО не пишете всеки ден за тях!
Или сменете името на сайта си,какъв флагман сте?
4.
Vasil
27.11.2022 17:49:58
2
71
Горките хора които са го осиновили. Тая грешка на кръвосмешение.
3.
Точния
27.11.2022 17:39:02
1
31
Педали
2.
Един път сиган, цял живот сиган
27.11.2022 17:37:41
2
63
Някой като ви прочете заглавието ще си помисли, че е станало чудо. А то първо си е било циганско момче след това станало циганско момиче. Нищо кой знае какво не е станало. Имал е шанс да живее що годе добър живот, но от кармата си не можеш да избягаш
1.
Айше
27.11.2022 17:25:38
1
58
Хубава работа ,ама ромска.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори