×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте приказния дом на банкера Левон Хампарцумян


25 Ноември 2022, Петък, 10:39 ч.
Автор: Флагман

Финансистът отвори къщата си за Черешката на тортата 

На финала на седмицата Левон Хампарцумян се изяви като домакин в Черешката на тортата. Арменецът, който е банкер и финансист спокойно може да мине за шеф готвач, но под прикритие. Менюто му бе много изискано, но и разточително и прекалено вкусно. А приготвянето му не затрудни банкера, а даже му достави удоволствие.

Естествено, домакинът посрещна гостите в собствената си къща. Която представлява огромна и красива постройка, обзаведена с много стил и вкус в светли тонове. Но това, което привлича погледа е красивата й градина, поддържана от Хампарцумян като от корица на списание. Самият Левон се похвали, че в нея отглежда повече от 400 различни растения , сред които има много красиви рози, които точно в този момент цъфтяха, но и пресни подправки за изисканата вечеря.

Левон поднесе на звездната си компания предястие от аншоа, доматена салата, подправена с домашно песто и скариди. Предложи им сорбе от лайм и джинджър за прочистване на небцето преди основното, което бе агнешки ребърца, печени на грил с 2 гарнитури, а десертът бе плодове в комбинация с шафран.

Естествено банкерът спечели плакета за 3-ти път в предаването, а и самия шеф Манчев гледа с интерес как Левон готви и нямаше нито една забележка. Но зрители коментират: „Не всеки може да се похвали с такъв палат и с такива финансови възможности, покажете с какво разполага българския народ”, а друг му отговаря: „Това е кулинарно предаване, за българското ежедневие гледайте новини.”

 




В категории: Животът


Автор
11
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
11
Коментара по темата
11.
Ивайло Душков
26.11.2022 10:19:52
6
2
Браво на Левон! Успешен мъж. България има нужда от умни и кадърни хора а не от злостни завистници. Такива бол, от другите като него няма много.
10.
Ама
26.11.2022 06:52:52
2
2
Моята къща във Ветрен е по-голяма к по-луксозна. Жена ми е бивша актриса, децата ми имат семеен хотел от мен в Сарафово. Подарих им го като станаха на 18 да си го въртят. Левон Хампарцумян да се фука, но това нищо не е! Аз също съм банкер.
9.
някой
26.11.2022 05:17:14
2
4
И какво? Дом като хотел, в който няма уют. И ще си замине от тоя свят само с един костюм. В живота може и по скромно. Не проумявам бг богаташите, които битуват в златната си клетка, а когато излязат навън цопват в мръсното блато.
8.
Бечо
26.11.2022 03:18:07
2
3
Така ще бъде,докато на Запад плащаха и плащат за акъл, в моята България продължават старата традиция да плащат за хамалогия.
7.
Пешо
25.11.2022 14:21:45
3
15
Абе СЕМ къде спи - това предаване трябва да го забранят. Хората нямат пари , едва свързват двата края - има немалка част които нагъват само хляб и евтини колбаси, а по ТВ в тази т.нар. "Черешка..." дават неща за ядене, които простолюдието дори не подозира че съществуват. Това е страшно дразнещо , върховен цинизъм и подигравка с бедните. То е ясно че никой не го еня за бедните , но това е изключително нагло да се излъчват подобни предавания при положение че голяма част от населението особено и най - вече в провинцията мизерува
6.
Ако искаше и цял град можеше да си направи сигурно
25.11.2022 12:42:37
3
8
Прочетете му биографията от 89-та досега и ще се учудите защо пишете такава тъпа статия за Хъмпърцърцумян. Инженер химик, на който и двамата му родители са химици, а дядо му е имал парфюмерийна фабрика...

и после:

Левон Хампарцумян е от пионерите в консултантско-одиторския бранш в България. През 1992 г. с Мартин Заимов създават „Българска одиторска компания“ – консултантска фирма, асоциирана в интернационалната мрежа на Coopers&Lybrand. След две години продават компанията си на Coopers&Lybrand. В средата на 1990-те години оглавява департамент „Бизнес развитие“ на компанията Pricewaterhouse-Coopers, а после се премества в българския офис на Ernst&Young. Прекарва 5 години в Канада, работейки като консултант по проекти с Русия.

През 1997 г. е избран за почетен консул на Канада в София, като заема позицията и по-късно, с изключение на периодите, през които е на длъжности в държавната администрация. В кабинета на Иван Костов е заместник-министър на икономиката, а от 2000 г. – и изпълнителен директор на Агенцията за приватизация.

През 2001 г. става главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“. Той е и заместник–председател на Управителния съвет на БОРИКА и председател на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България.

Заплатата му в Уникредит беше 200 хил. на месец, а годишният бонус стигаше 2 млн.лв и то когато парите струваха 10 пъти повече от сега. А злите езици какви ги говорят за него....
5.
Ако искаше и цял град можеше да си направи сигурно
25.11.2022 12:38:43
2
8
Прочетете му биографията от 89-та досега и ще се учудите защо пишете такава тъпа статия за Хъмпърцърцумян. Инженер химик, на който и двамата му родители са химици, а дядо му е имал парфюмерийна фабрика...

и после:


Добре дошли в Уикипедия! Можете не само да четете тази статия, но също така и да я редактирате и подобрите.
Левон Хампарцумян

Статия
Беседа
Преглед
Редактиране
Редактиране на кода
История
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Левон Хампарцумян
български банкер

Роден
26 декември 1953 г. (68 г.)
София, България
Левон Хампарцумян е български банкер.

От 2001 г. до май 2019 г. е главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“,[1] председател на Асоциацията на банките в България (АББ) и член на УС на БОРИКА.

Биография
Роден е на 26 декември 1953 г.[2] в гр. София. Дипломира се като инженер-химик в Химико-технологическия институт в София.[2] И двамата му родители са химици, а дядо му е имал парфюмерийна фабрика.[3] През социалистическите години работи в „Кремиковци“ АД и в Централния институт по изчислителна техника. Има 6 патента в сферата на производствените технологии. Той, заедно с негови колеги, адаптира западните технологии към нуждите на тогавашното производство в страната. Докато е в института прави много технически преводи от английски на български и обратно.[4]

Левон Хампарцумян е от пионерите в консултантско-одиторския бранш в България. През 1992 г. с Мартин Заимов създават „Българска одиторска компания“[5] – консултантска фирма, асоциирана в интернационалната мрежа на Coopers&Lybrand. След две години продават компанията си на Coopers&Lybrand. В средата на 1990-те години оглавява департамент „Бизнес развитие“ на компанията Pricewaterhouse-Coopers, а после се премества в българския офис на Ernst&Young. Прекарва 5 години в Канада, работейки като консултант по проекти с Русия.

През 1997 г. е избран за почетен консул на Канада в София, като заема позицията и по-късно, с изключение на периодите, през които е на длъжности в държавната администрация. В кабинета на Иван Костов е заместник-министър на икономиката[2], а от 2000 г. – и изпълнителен директор на Агенцията за приватизация.

През 2001 г. става главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“. Той е и заместник–председател на Управителния съвет на БОРИКА и председател на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България.

Заплатата му в Уникредит беше 200 хил. на месец, а годишният бонус стигаше 2 млн.лв и то когато парите струваха 10 пъти повече от сега. А злите езици какви ги говорят за него....
4.
do nap
25.11.2022 12:05:05
1
13
napravete mu reviziya na tozi gnom.
3.
Чичо Манчо
25.11.2022 11:10:05
8
8
I kako vidqhme evtini stol4eta ot vtorata upotreva ,pokrivka za 1.50 ot nqkoi baba podarena i kradeni cvetq na masata tolkoz a i edno radio negov nabor ima tam da slu6a Erevan sigurno
2.
Взел дал
25.11.2022 11:09:52
20
7
Голям е.
1.
burgazlia
25.11.2022 10:55:08
8
40
Kaкво ни го навирате в очите тоя? Колко от нас имат неговия стандарт и банкови сметки. Инженер-химик, бил правилния човек по ония мътни Костови времена и сега вече голям финансист
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори