×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на Божинов: Няма да ходя на сватбата му с Николета!


Майката на Божинов: Няма да ходя на сватбата му с Николета!
Из столичния хайлайф се шушука, че Николета ще бъде облечена за около 100 хиляди евро на сватбата си
30 Август 2011, Вторник, 12:09 ч.

Пепа Ангелова твърдо против Николета Лозанова, сближила се много с Алисия

Любовната сага между Валери Божинов и Николета Лозанова придобива нови размери. В играта на преден план излизат роднини, приятели и бивши гаджета. Новината, че Валери Божинов ще става баща за втори път, разбуни духовете и предизвика поредната порция семейна война. А разкритието, че нападателят на португалския Спортинг (Лисабон) ще вдига тежка сватба, още повече наля масло в огъня.

Твърдо против новата булка - Николета Лозанова, е майката на футболиста Пепа Ангелова. Тя не може да търпи бъдещата си втора снаха, не иска да чува за сватби, още внучета и т.н. Божинов веднъж вече ощастливи родителите си с внуче. Бившият талант, който в момента мъчи да възроди кариерата си, има дете от певицата Алисия. Двамата имаха пламенна любов, бяха заедно няколко години и чаровната изпълнителка роди Валери – младши. Детето ще стане на 4 годинки на 12 септември,                                     

но вече от около една година родителите му са разделени. Миналото лято Божинов заряза Алисия и се хвърли в обятията на Николета Лозанова. Певицата също не остана длъжна и отиде при вратаря Николай Михайлов. Впрочем, двамата са имали взимане-даване още преди официалната раздяла на Алисия с Валери, което нападателят е изтъкнал като повод да изостави дългогодишната си изгора. Днес обаче в сърцето на футболиста е само и единствено Лозанова. Нещо повече – влюбените стягат сватба. Събитието ще се състои през септември или началото на октомври. Трябва само нападателят на “Спортинг” да се освободи от ангажименти в Португалия, за да може да мине под венчилото. Половинката му вече си е в България и от известно време избира сватбена рокля. Из столичния хайлайф се шушука, че Николета ще бъде облечена за около 100 хиляди евро.

Моделката дори вече е получила каталог на известния дизайнер “Александър Маккуин”, за да избере булчинското си облекло. Дрехите на един от гигантите в модата са сред най-скъпите в света. Бъдещата г-жа Божинова премисляла вариант да копира роклята на Кейт Мидълтън от кралската сватба в Лондон, която струваше 250 хиляди паунда.

Младата двойка е щастлива, готви се за най-красивият момент в живота, но всичко е само привидно и за пред хората. Голямата драма е с майката на Валери – Пепа. Търновката се заинатила и не иска да приеме бъдещата си снаха. Стигнала и по-далеч, пред близки споделила, че няма никакво намерение да ходи на сватбата на сина си. Била категорична и не приемала никакви съвети и опити да бъде разубедена.

Тържеството почти сигурно ще бъде край морето, но още отсега Пепа Ангелова твърдяла, че си има снаха и внук – Алисия и Валери-младши, а синът й да прави, каквото иска.

Още в началото на връзката между Валери и Николета майката се възпротивила, не харесала плеймейтката и въобще не желаела да я вижда. За последната една година, в която са заедно, Валери водил Лозанова при родителите си само веднъж. Било през пролетта, когато отношенията между син и родители били що-годе нормални. Искал да я запознае и представи като своя бъдеща законна съпруга. Още тогава обаче проличало студеното отношение на Пепа към Николета. Божиновата майка постоянно мърморела, че тази жена не е за сина й и че той не е трябвало да зарязва Алисия и сина си.

След това настъпили коренни промени и футболистът започнал да страни от родната си майка и втория си баща – Сашо Ангелов, който в момента е треньор на “Ботев” (Враца).

Преди, когато се прибирал в България, Валери не пропускал да се отбие до Пепа и Сашо. От известно време обаче той почти не ги търсел, а се сдушил с биологичния си баща – Емил Божинов. Той е родом от Лясковец и се развежда с Пепа Ангелова, когато Валери е на 3 годинки. Майката разправя, че не е издържала на пиянските скандали на Емил, който не преставал да я нарича “боклук”.

Майката на Валери подозира именно Емил в обрата на отношенията. Според нея бившият й мъж се е събрал със сина си, с когото не поддържали връзка от години, за да получава пари и да бъде издържан от футболиста. Божинов–старши беше първи официален гост на рождения ден на Николета Лозанова. Негови приятели разправят, че не спира да се подмазва, наричайки плеймейтката “снахичката ми”. А само преди година Валери разтърси публичното пространство като каза, че Емил Божинов за него е господин Никой. 

“Моят баща е Сашо Ангелов!”, категоричен беше нападателят на “Спортинг”, визирайки пастрока си, който го е отгледал от малък и е помогнал за футболната му кариера. Благодарение на Сашо той проби във футбола като малък из терените на Малта. Оттам, пак чрез неговите контакти, Валери заигра в Италия, където се утвърди с екипа на “Лече” и привлече вниманието на местните треньори и специалисти.

Сега обаче нападателят обърнал палачинката, сближил се с Емил Божинов и дори му подарил джип "Ленд Роувър", дал му и ключове от жилището в София.

В последните няколко седмици майката на Валери предприела любопитни действия. Тя още повече се сближила с бившата си снаха Алисия и внучето си. Певицата участваше на турне заедно с още изпълнители и в един от дните гостуваше на Велико Търново. Двете със свекърва си демонстрирали прекрасни отношения. Изпълнителката посрещнала Пепа Ангелова преди концерта, настанила я в зоната за гости и през цялото време била аплодирана от майката на Божинов. Веднага след участието двете се отправили към местен ресторант, за да вечерят и да се отдадат на сладки приказки.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК
Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори