×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Томислав Дончев: Има партии, които осмислят съществуването си само с това, че са против нас


Томислав Дончев: Има партии, които осмислят съществуването си само с това, че са против нас
Ние показваме, че сме способни да правим компромиси, които дори носят щети, каза зам.-председателят на ГЕРБ
12 Ноември 2022, Събота, 11:00 ч.
Автор: Флагман

Трябва да мислим нестандартно. Правим всичко възможно, за да има работещо правителство, каза Томислав Дончев

"Имаме няколко гласувания с над 120 гласа, което показва, че в това Народно събрание има някакви нива на единомислие. Големият проблем е политическият егоизъм и инерцията от изборите", коментира пред БТВ заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

"Има партии, които осмислят съществуването си, само с това, че са против нас и са негативно настроени. Ние показваме, че сме способни да правим компромиси, които дори носят щети. Правим всичко възможно, за да има работещо правителство, което да носи отговорност за всичко, което се случва в момента, да се бори с кризата и да управлява България в трудната ситуация. Необходим ни е действащ парламент", посочи още той.

Според него разговорите вървят трудно и от един месец са проведени два такива официално пред камери.

"Нашата задача е да тестваме настроенията и очакванията. Трябва да мислим нестандартно. Правим всичко възможно, за да има работещо правителство, което да носи отговорност за всичко, което се случва в момента, да се бори с кризата и да управлява България в трудната ситуация. Необходим ни е действащ парламент. България трябва да има правителство и всеки трябва да потъпче партийното си его. Склонни сме да правим жертви", коментира Дончев.


В категории: Политика


10
Коментара по темата
10.
OT 1 DO 8
13.11.2022 14:18:04
1
1
ЧЕТЕТЕ КАК РАЗСЪЖДАВАТ КРЕТЕНИТЕ !
9.
ROCK AND ROLL
13.11.2022 14:14:49
1
1
НЕ ИСКАЙ ПРЕГОВОРИ С ПУТИНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ ! ТЕА СА В ТРАУР !
8.
МАНАФЯН
12.11.2022 21:41:46
1
1
СВИКВАЙТЕ ГЕйРБАВИ ДРоГАРе ТУЛУПИ ☭, ..... КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕТЕ МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
7.
Кой каза ,че
12.11.2022 19:58:46
2
1
Герб е еталон на корупцията !
6.
Мюнхен
12.11.2022 15:42:53
4
5
Дончев,мисля те за начетен и образован човек,как може да си слуга на един прост,нагъл крадлив и жалък лъжец?
С какво ви държи всички,цялата държава? Нямаш ли достойнство? След 12-13г еднолично ваше управление сме на дъното по всички показатели в Европа?Можехте да вдигнете държавата поне на нивото на Унгария.......
За сметка на това само приближените са облагодетелствани,и чекмеджетата са пълни
5.
Бай....
12.11.2022 12:51:36
2
16
Дончев-спаружена мухоморка !
4.
Бойко ви пречи, но е егоист и не се маха
12.11.2022 12:36:40
4
13
Никой не е против вас. Всички са против Борисов и борисовщината. Ако изгоните Борисов и протежетата от партията ви имаше някакво бъдеще.
3.
Герберасин
12.11.2022 12:29:15
3
16
Герб се държи от администрацията включително мвр мо.
2.
Да
12.11.2022 12:19:52
2
6
Има партия създадена от "бизнеса", за да им легализира бизнеса и да им докара достъп до големите бизнеси на държавно равнище. Пълна е с разни "бизнесмени", ръководени от кукловоди, как да прекарат бюджета на държавата, за да отмъкнат повечето, прикрири под маската на загрижени бащици за народа на България. Нагледахме се на подобни политически театри.
Време е да си ходите!
1.
Do
12.11.2022 11:37:49
2
17
Нормално, както вашата партия тръгнахте и се самозабравихте, така, че превърнахте реалността днес до там че най доброто за БГ е да не съществува партията ви, така и малко останалите се борят да спрат грабежа и разрухата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как НАТО ще възпира Русия? Йенс Столтенберг заговори в София за мир и за повече пари за отбрана Как НАТО ще възпира Русия? Йенс Столтенберг заговори в София за мир и за повече пари за отбрана  Живеем в по-опасен свят, призна генералният секретар Защо транспортът ни е като в Африка? От Бургас до София ще се пътува за 3 часа с влак, а до Плевен – над седем? Защо транспортът ни е като в Африка? От Бургас до София ще се пътува за 3 часа с влак, а до Плевен – над седем? Министър Гвоздейков се опита да обясни защо от Русе до Пловдив се пътува над седем часа с автобус през София, а разстоянието е 280 км Мантинела разряза кола, шофьор оцеля по чудо Мантинела разряза кола, шофьор оцеля по чудо  Тежката катастрофа е станала на булевард "Ботевградско шосе" в София Учениците от четвърти клас на изпит по български език и литература Около 55 000 деца се очаква да се явят на националното външно оценяване Вижте как ще се повишават пенсиите през следващите три години Вижте как ще се повишават пенсиите през следващите три години МФ публикува Конвергентната програма за следващите три години – от 2024 до 2027 г Няма и помен от "Ергенът" 2, Валерия празнува РД-то си куче Няма и помен от "Ергенът" 2, Валерия празнува РД-то си куче Миналата година покрай рождения ден на хубавицата отново имаше скандал с Евгени, не само защото много фенове отбелязаха, че тя се държи ужасно с него, но и защото ясно се виждаше, че не е сред желаните гости на партито Не искаме аналогови матури, ще ги дигитализираме, обяви образователният министър Не искаме аналогови матури, ще ги дигитализираме, обяви образователният министър В над 750 училища в цялата страна се провеждат матури, работи се при дефицит на време, за 15-20 минути трябва да се разпечатат материалите за от 200 до 300 зрелостника в едно училище Сърцето на тази риалити звезда е разбито, но тя намери начин да го излекува Сърцето на тази риалити звезда е разбито, но тя намери начин да го излекува Сицилия лекува души с цветовете си, онези розови оттенъци, светлосенките, усмивките на хората, написа в социалните мрежи Елена от Ергенът Граничните полицаи стават и катаджии Граничните полицаи стават и катаджии Те ще могат да спират автомобили и да глобяват нарушители в периметъра на пропускателните пунктове и граничните зони Той е най-известното мъжко жиголо, а в списъка му има политици, бизнесмени... Той е най-известното мъжко жиголо, а в списъка му има политици, бизнесмени... Почти всички го поръчвали чрез популярна интернет платформа, където се представяли с истинските си имена
Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж Хиляди французи си устроиха пикник Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Възникнал е пожар в лагер за разселени. Бременна жена е сред загиналите Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Църко и Страхота от Солун, наричани Кирил и Методий, произхождат от стар древнобългарски род, който се е изселил от Стара Велика България Какво ще направи Чоткин след победата в "Хелс Китчън" Какво ще направи Чоткин след победата в "Хелс Китчън" Вдига сватба Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Исках да избухна от гняв, признава тя Почина гений, който радваше милиони Почина гений, който радваше милиони Композиторът на Дисни издъхна  Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Любопитна подробност е, че освен като учител, Йорданова, която запази фамилията на някогашния варненски кмет, понастоящем е водач и на партийна листа на Обединение за нова България за вота на 9 юни Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия За всички нас ще бъде удоволствие да установим мир, заявява украинският президент Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Имало сънотворни в чая 
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори