×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът на Виктория е на свобода - не е искал, ама я убил и сега е време да си почине от кофти емоцията


Убиецът на Виктория е на свобода - не е искал, ама я убил и сега е време да си почине от кофти емоцията
Виктория издъхна едва на 19 години, а убиецът й излезе от ареста само след няколко дни
24 Октомври 2022, Понеделник, 10:13 ч.
Автор: Лияна ПАНДЕЛИЕВА*

За хората, които сме от страната на жертвите от десетилетия вече няма значение кой управлява, защото абсурдите в справедливостта ни карат да мразим всяко изражение на държавността

Една майка и една дъщеря са си казали чао на сутринта. Майката щяла да сготви мусака за вечеря, дъщерята обещала да купи хляб и кисело мляко. Още преди да дойде време за вечеря, майката научава, че вече няма дъщеря.

Виктория, на 19 години, е пометена на пешеходна пътека от водач на камион.

Картофите, каймата, яйцата остават в хладилника - вече няма никакво значение дали някой някога ще ги сготви.

Убиецът на 19-годишната Виктория е под домашен арест срещу 2 хиляди лева. Нали на всички ни е ясно, че най-сигурният начин да си на свобода е да извършиш убийство без да искаш. Хей така - не си искал, ама си убил и затова е редно да се прибереш и да си починеш от кофти емоцията.

Камион се вряза в спирка на градския транспорт, загина 19-годишно момиче

Водачът е професионалист, с множество актове на пътя. Освен това поне от 15 години бил с епилепсия, но шофирал, защото му било "добре". Но видиш ли, точно когато летял с камиона (което е правил и без епилептични пристъпи) и убил невинната Виктория и хоп - сетил се и за епилепсията.

Кадър от катастрофата, станала на 14 октомври

За хората, които сме от страната на жертвите от десетилетия вече няма значение кой управлява, защото абсурдите в справедливостта ни карат да мразим всяко изражение на държавността.

Преди няколко дни 2-годишно осиновено момиченце беше случайно убито от майка си при зверски побой. Дрогираният убиец на Милен Цветков ще се окаже, че е прекарал по-голямата част от присъдата си у дома - между телевизора, хладилника, вкусната храна и срещата с приятели, защото и той случайно е бил надрусан и съвсем случайно е извършил убийство.

Помните ли адвоката, който със замах оневини поредния убиец на пътя - водачът бил толкова пиян, че не помнел какво е извършил, следователно не е убил умишлено, а случайно.

Не жалките пазарлъци в парламентарната зала, не отчайващите по своята повтаряемост интервюта на несъстоятелни псевдо лидери, а пълното отсъствие на човешка справедливост кара хората да ненавиждат политиците, да не им вярват за нито една дума и да не желаят да гласуват за тях.

Да, тук няма смъртно наказание, но защо и до кога всеки извършител на престъпление ще се прибира у дома, защото е станал престъпник без да иска?

*Лияна Панделиева е известен български журналист и анализатор, коментарът е от фейсбук, заглавието е на Флагман.бг


В категории: Крими


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
16
Коментара по темата
16.
Z
25.10.2022 07:33:56
0
4
Като цяло бащата на убитото момиче е страхливец и путьо. И това ще е поредния случай, който ей така ще си мине без последствия. До сега бащата на убитото дете трябваше да е застрелял публично пред камера на влизане или излизане от съда тоя боклук, който ако не бъде убит, така или иначе ще бъде оневинен или въобще няма да лежи колкото справедливо му се полага. На живо пред камера с отворена глава и изтекъл мозък, за да може публично за назидание да се покаже, че може да има някаква справедливост.
15.
До 13
25.10.2022 03:57:52
0
1
Трол недоклатен, така е е пост комунистическите територии със силно кремълско-фашистко влияние…в западните демокрации отдавна не е така…
14.
до 12
24.10.2022 18:46:22
0
7
Какво изродено изчадие трябва да си бе боклук недоклатен!!!
13.
ХХ
24.10.2022 16:16:14
10
4
Така е в ЕС демокрациите!
12.
...
24.10.2022 15:21:35
25
2
О, това е снимка на 19 годишна! Какви майки! До сто години ще им готвят! Добре, че не е трябвало да обърне червата за дроб- сърма- щяхме да четем, че повръща малолетната.
11.
смях
24.10.2022 15:10:53
0
9
"Под домашен арест срещу 2000лв." Хаха, голям майтап. Или е под домашен арест или е освободен под гаранция от 2000лв. Така написано изглежда, че си е платил 2000лв., за да го пуснат под гаранция. Прочетете чл.56 и сл. от НПК, ограмотете се малко, пък тогава пишете госпожи и господа от третата власт.
10.
Именно!
24.10.2022 15:04:51
0
9
Добър адвокат ще изкара бащата,че бил в амок....
9.
Гошо
24.10.2022 14:23:22
0
21
Сега бащата на момичето да взима една брадва и да отива в тях и да му разцепи тъпата епилептична глава няма ко да чака да го съдят бащата след 2 години ще го пуснат
8.
7
24.10.2022 14:03:20
4
2
Ай обитак нали Гелев е най горе на веригата
7.
Б
24.10.2022 12:58:46
7
9
Ало,шестака,да не ги пуска Гешев бе лалугер.Пускат ги такива,като тебе Ама наредено му е на лалугерчето да плямпа Гешев та Гешев.Плебей.
6.
Гешев
24.10.2022 12:38:42
10
6
Гешев за никъв ху* не ставате,колко е елементарно просто не ги пускайте ама знаеш ли ко пожелавам ви вие да изпитате такава трагедия
5.
None
24.10.2022 12:27:03
0
19
Докато не убият на някой шибан депутат детето няма да де случи нищо
4.
Майка
24.10.2022 11:40:59
6
36
Като си с епилепсия,къде шофираш бе олигофрен дилен,че и в къщи искаш да си почиваш!!!!!
Няма такъв филм,ще отговаряш пред закона доле убиец,шматка такава!!!
Момичето си спазва законите в тая тъпа държава наречена България управлявана от тъпанари,които само гледат да се облагодетелствант от хорските съдби,гадове мръсни!!!
Като имаш епилепсия как шофираш и кой ти даде това ораво да убиваш невинни ДЕЦА!!!!
В затвора ти е мястото,или си слагай въжето,не може да отнемеш човешки живот без причина!!!!!
Това ли те посъветваха адвокатите да симизмислиш и диагноза!!!
Ей дрисльовци да знаете,че има един горе който вижда всичко и го връща със страшна сила там където най много боли!!!!!
Запомнете думите ми,подли ненаядни изроди!!!
Искаме присъда и възмездие!!!!!
Стига с тия измислени истории,престанете,до гуша ни дойде!!!!!
3.
Какви,
24.10.2022 11:16:59
6
14
по дяволите, са тези изплезени езици на снимката на момичето?! Дори без да се вглеждам, още от самото начало, нещо ми се струваше не наред с тази снимка. Може би са били там и преди, но не съм обърнала внимание.

А пък Лиянчето, първата сатанинска "миловидна" рекламна муцуна на плутокрацията и демоцида, хайде да не ми се прави на принадлежаща към жертвите, ако обича!
2.
..
24.10.2022 10:34:30
1
33
Бъдете повече хора и бъдете еквивалентни в отношенията и няма да се случват такива гадости
1.
:(
24.10.2022 10:33:28
1
62
Много тъжно ... Огромни съболезнования на почернените семейства, резултат на анархичната ни държава
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори