×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Впрегнаха трактор да дърпа трамвай


14 Октомври 2022, Петък, 10:59 ч.
Автор: Флагман

Няколко дни имаше сериозни проблеми с електрозахранването в украинската столица 

Украинската столица Киев миналата седмица имаше сериозни проблеми с електрозахранването заради руските удари, но както се оказа нито за минута градският транспорт не е бил спрян. Видео в една от социалните мрежи показа, че трамвая е обслужвал редовно линиите си, дърпан от трактор.

Да, хора няма, возилото е чисто празно, но се движи, а трактористът спира на всяка спирка.

Вижте повече тук:

 


В категории: Войната в Украйна


13
Коментара по темата
13.
До 7
15.10.2022 09:02:06
1
2
Нормално мислищите хора от 142 държави са против окупацията на Путлер.
12.
До не, българина!
14.10.2022 14:53:14
1
9
Тьl не болгарин. Если тьl написал, что Украина и Македонии имеют одна и тоже истории, тьl не болгарин, тьl уже бьlдло, кусок дьермо! Конченьl педик!
11.
До 7
14.10.2022 14:19:58
0
9
Куда пропал,дурак?
Тьl пишеш искать переводчика?
Хахаха. Какой тьl тупорилой педик!
10.
българин
14.10.2022 14:15:36
9
2
Знам сносно руски както и украински -руски диалект както и македонски-български диалект . Впрочем и двете т.н.дължави са възникнали по един и същ сценарий .
9.
Хахаа 7ми
14.10.2022 14:01:40
2
10
Русофил който не знае руски Нон сенс
Само и единствено в България хахсха
И ние се чудим, защо са прости хаха
Ама всичката информация извън руската, за тях е невярна, а руски език не владеят хахаха
АнаЛрусофил! За него руските били изключени хахаха
Ами те и да ти я включат отзад, как ще рабереш, какво говорят?
Хахаха
8.
Ком 3 "до 2"
14.10.2022 13:48:01
1
8
Искам да добява нещо към предния ми коментар 3. Ог малък, като всички деца си имах мечта, като порастна да съм най-простия, дори когато твърдя, че "имам глава да мисля и очи да виждам" , което в моя случай, означава, точно обратното, че нямам глава да мисля и очи да виждам, след, като се касае за нещо, което е видно за цял свят. Аз съм типипния аналРусофил, тотален дебил и като всеки шизофреник съм с биполярно рсзтройство!
Абе 7 тъп,на цифровата си има руска тв бе, няколко има бе тъп и в Ю туб са всичките емисии и предавания от руските тв. Хахсха
Ааааааа ясно хахаха анаЛрусофилеере хаха руски не знаеш нали хайахаха.
Какой сумашедшьl подонок! Хахаха
А, как идет дела с твоя мама, она еще шлюха?
Конечно, если тьl подонок, ето значит что твоя мать, шлюха!
7.
до 6 и 5
14.10.2022 13:40:01
10
5
Кои хора бе промит еврогейска и американска подлого ? По коя руска телевизия черпите информация-нали демократично евроатлантическите ти господари ги забраниха!
СЛАВА НА РУСИЯ И ДАНО ПУТИН ИЗДЪРЖИ НА ТОВА ИЗПИТАНИЕ !!!
ВСИЧКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩИ ХОРА СА ЗАД НЕГО !!!
6.
До4
14.10.2022 13:21:50
4
10
Абе шармута, хората ти поксзват видео и сателитни снимки бе русофилодебил, разнебитен изотзад. Маааа ви проста да еееее!
5.
До 3 и 4
14.10.2022 13:19:13
1
10
Айде сега с Ю туба, ако знаете руски, друзя русоробьl и конченьlй идиотьl,едсли не понимаете рускиий язьlк, вземете преводач и хубсво гкедайте предаването по руската телевизия от вчера, ЮТубето помни. Има видео, сателитни снимки, а гледам, че днес инфото от русия, е и по бг медиите. Бьlстро русоробьl, какие вьl шзофреники и дурачоки!
4.
До2
14.10.2022 12:43:46
6
3
Това, че по моста е възстановено движението почти веднага го обявиха и много западни медии!
За двете паднали платна никой не е обявявал , че вече са извадени и монтирани отново!
Конструкцията на моста позволява движението "да се обръща обратно " по автомобилните платна !Товарните минават но "разредено" , защото още обследват конструкцията доколко е повредена !
В този смисъл моста си работи, само че минаването е забавено, къде е тук драмата и какъв ти е гъдела на теб ?!
3.
До 2
14.10.2022 12:29:09
7
3
От цялата повърня, която си написал, единствено става ясно, че това във Украйна въобще не е война !
Щом в Киев тока си тече спокойно, в центъра му една ракета не е попадала от началото на войната ...
Има два варианта- или руснаците въобще не са стреляли по центъра на Киев , или украинците са прихванали всички (?!?) ракети , насочени натам !
Кое от двете ти се вижда по-вероятно?
Ако можеш да оставиш настрани детския си ентусиазъм и чуждопоклонничество, можеш ли да отговориш?
Колкото до Кримския мост , злобата, която се лее от устичката ти е още по-непонятна!
Виж , ако беше ударен с ракета или със снаряд, щяхме да го припишем на героичните украински банди, но то го гръмнаха с камион, та и цивилни жертви уцелиха ...Подло, по терористически метод !А сега и да цвилим от възторг, че около моста се образували опашки , е кретенско !
А руснаците отговориха точно в този смисъл-какво се случва , когато се удрят граждански обекти от инфраструктурата !
А и от 100 ракети на руснаците загинаха 11 човека ,като обстреля беше предварително обявен, а от камиона -бомба на укрите - 3-ма , които пък въобще не са очаквали атаката !
Ето това е чистата проба тероризъм , но ти няма как да го схванеш!
Не се опитвай да ме изкараш рубладжия, русороб или там както са ви инструктирали!
Мога да гледам с очите си и да мисля със собствената си глава !
2.
Рубладжийски тегоби!
14.10.2022 11:29:29
7
14
Киев останал без ток(не за първи път) , защото държавата е 7 месеца въе война, и след като бяха изстреляни 100 ракети (и около 100 ирански дрона) по Киев и цяла Украйна, поради, което 30% от ел мрежата на Украйна, бе повредена. Така, понеже сте писали за проблема с тока в минало свършено време, това е правилното. Само че от сряда, всичката ел мрежа на 100% функционира. Покрай временния прооблем, обаче се оказа, че Украйна дири и през войната не е спирала да изнася ток, дори и за Полша, Унгария, Чехия, Сливакия и Гемания. Това стана ясно от изявленията на представители на въоросните държави, покупатели. Така, че да гледа русорибския бугаристан и медиите му и да се учи.
Между другото от вчера се коментира в руското инфо пространстео има и видеозаписи, възстановяванетл на Керченския мост, който уж бе възстанивен, още същия ден хаха.
Айде в Ю ТУБ, да видят всички, каква опашка от тирове има от аеропорта на Керч до самия постъп към моста, защото моста е непроходим за тварни камиони. А от пубкикуваните сателитни снимки, са вижда, че и железпътния маршрут не функционура, а до моста в морето има огромен кран с който да изкарат от водата двете паднали пътни платна, които към вчерашния ден си бяха във водата. Интересно защо бг медиите пропускат, след като повториха налуднипавата инфирмация, че всичко било възстанивено още същият ден. Хахаха! То и малко дете да питаш, щеше да се присмее, при положение че от кадрите се виждаше, всичко много ясно.
1.
Подобни новини
14.10.2022 11:14:00
3
4
будят не само недоумение , но и предизвикват смях ...
Какво , по тази линия само един трамвай ли е имало та да го дърпа един трактор ?
И ако е един трамвая, това означава ли , че "градския транспорт не е спирал" ?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори