×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 причини да прекратите връзката, дори да обичате партньора си


01 Октомври 2022, Събота, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

За добро е

Връзките и любовта невинаги са безоблачни. Дори да обичате партньора си е възможно да дойде момент, в който да се наложи да го напуснете. Прекратяването на връзка не е лесен момент от живота на една двойка, но в някои случаи нещата трябва да бъдат доведени докрай. Съществуват непреодолими проблеми и различия, заради които не си заслужава да продължавате да се блъскате в стена.

Колкото и силно да е чувството на любов, понякога се налага да приключите връзката. Поддържането на изкуствена поносимост, мир и лъжливо щастие между партньорите е изтощаващо и не води до спасяване на отношенията в дългосрочен план.

Съществуват някои основателни причини да преустановите връзката си, дори да обичате партньора си. Ето някои от тях, които ще ви дадат повод за размисъл, ако във връзката ви има тежки непреодолими проблеми.

Партньорът ви не ви е верен

За някои изневярата е препятствие, което се оказва непреодолимо и това е напълно разбираемо. Ако успеете да намерите път един към друг отново след такова сътресение, това може да заздрави връзката ви още повече. Но ако мисълта за неверността на партньора ви отвращава и се насилвате да живеете с това, имате пълното основание да сложите край на връзката ви. Ако се чувствате сякаш се насилвате да продължите, усилията в такъв случай са безсмислени.

Финансови проблеми

Проблемите, свързани с парите, могат да се проявят в много аспекти. Единият партньор може да изкарва повече от другия и това да е проблем. Възможно е да харчите по различен начин, да имате разнопосочни разбирания за спестяването. Или сте хванали партньора си в укриване на доходи от вас по някаква причина. Всички тези и още различия в схващанията за управлението на парите в двойката или семейството са причина да извадите картите на масата и да поговорите сериозно по този въпрос. Ако не намерите консенсус прекратяването на отношенията е една от възможните опции.

Не вярвате на партньора си

Доверието е един от фундаментите на всяка връзка. То се изразява в много отношения. Не касае само доверие в любовта към вас. Ако не можете да се доверите изцяло на половинката си, това е червен флаг, на който да обърнете внимание. Загубата на доверие може да се окаже сериозен непреодолим проблем с течение на времето и развитието на връзката.

Различни цели и виждания за бъдещето

Една от най-солидните причини за раздяла въпреки любовта помежду ви, са целите и представите за бъдещето. Ако вашите се различават коренно от тези на партньора ви, това може да бъде причина да прекратите връзката си и няма да сгрешите. Много хора правят грешката да останат в подобни връзки без перспектива, очаквайки партньорът им да се съгласи с техните виждания и да ги възприеме. Тази стратегия не работи и в повечето случаи ви кара да живеете в нещастие, вместо да се освободите и да потърсите истинската любов, която заслужавате с човек, имащ същите очаквания и цели за бъдещето, като вас.

Комуникацията между вас просто не се получава

Дори да обичате силно партньора си, това няма да помогне да започнете да общувате по-добре. Добрата комуникация е също толкова важна, колкото и доверието. Без нея връзката става все по-трудна с времето. Ако не можете да общувате нормално, да споделяте открито, да давате и приемате критика градивно, да се учите от грешките си и да ги признавате един пред друг, всичко ще става по-трудно, а проблемите ще се задълбочават, щом не биват изговаряни.

източник: az-jenata.bg


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Много лъжетв май
01.10.2022 22:19:23
1
3
Уж източник: az-jenata.bg
Пък Автор: Флагман.бг
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
85% са в собствен дом, ама едва го отопляват 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват Страната ни и на челна позиция по липса на вътрешна баня и тоалетна За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери Девет пожарникари се борят с огнената стихия Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Той е преместен от Клиниката по травматология в интензивното отделение Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Ремонтът им е по-скъп от оборота, каза един от собствениците Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Недопустимо е магистър да взима колкото хигиенист, каза председателят на Съвета на ректорите Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Нелепо е да товарят с това задължение битовите потребители, коментира проф. Владимир Колев  Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си локация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? На територията на нашата област е обявен жълт код за валежи, каза губернаторът на Благоевград За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК
Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори