×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дара напълни пазвата


15 Септември 2022, Четвъртък, 19:22 ч.
Автор: Флагман.БГ

Младата певица явно е подновила силиконовите си импланти с още по-големи

Дара отслабна, но гърдите й са все така внушителни. Младата певица явно е подновила силиконовите си импланти с още по-големи, забеляза Lupa.bg. В момента гръдната обиколка на изпълнителката е доста внушителна и спокойно може да конкурира Преслава от най-цицорестия й период.

Повече от година звездата се бореше с трупнатите над 10 излишни килограма, с които се сдоби по време на първия локдаун, но преди няколко месеца Дара се взе в ръце и се втали. В момента младото момиче изглежда много добре, а гърдите й се набиват на очи на фона на слабото й тяло. Изпълнителката на „К‘во не чу“ подсили бюста си още преди няколко години, но първоначално сложи по-малки импланти, които изглежда е подменила с по-големи, които не остават незабелязани. 

 

В категории: Лайфстайл


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Папи
16.09.2022 08:59:51
1
4
Най-лошото е че и мъже си слагат ботокс в устните. Дара е много влажна и гореща.
8.
ДО ДОЛНИТЕ
16.09.2022 06:58:53
5
1
То па вий сте стока......?..
Ми то е ясно,с вашите коментари падате на нейното ниво,че и по-зле сте...копаете дъното......маймуняци....
7.
Наблюдател
16.09.2022 01:48:18
1
6
Едва ли съм фактор да определям момичето, но определено не ми харесва като човек и изпълнител. Често надрусана, дори в ефир и то без да се свени. Арогантна, твърде нахакана и едновременно незряла. Най ми е интересна, когато се опита да споделя несъществуващата си мъдрост и говори неща, които повече от явно се разминават с нея и усетно не са ѝ присъщи. Напомня ми на едно рапърче Вирго ли как беше. На моменти прави страхотна музика, но твърде много се престарава с извисеността си, с това, че се интересува от знание и чете, докато всъщност по цели дни не прави нищо съществено, освен когато се занимава с музика. Известно време го следях в инстаграм и фейсбук. Постоянно говори за психично здраве, за здрав дух и прочие, а и той си пуфка тревичка. Вероятно опъва и ленти, но грижливо го крие. Тези деца трябва да престанат да се правят на нещо, което не са и да са автентични, защото адски им личи, че това не е тяхното амплоа и се разминава със същността им. Понякога се чудя кого залъгват и толкова надълбоко ли са хлътнали в създаването на музикална кариера, че започват с времето сами да се вкарват в създадените от тях балони и да се заблуждават в собствените си скалъпени имиджи и да си движат цирка за пред аудиторията си.
6.
do 2
16.09.2022 01:24:26
1
6
Би ли му пръснал кафевия канал ако после ще топнеш пишока в дълбоката Дара ?
5.
OG KUSH
15.09.2022 22:06:44
6
13
Мазна и късокрака наденица… а тоя панджендър е впечатляващ на снимката. Поклението тотал щета.
4.
Ханко Брат
15.09.2022 21:05:06
2
1
до 3-Монтажна пяна!)
3.
вгз
15.09.2022 20:58:26
5
8
"жена, с гърди големи" - Това е пластмаса бе, брат'чед.
2.
asfasf
15.09.2022 20:49:17
2
16
При снимана жена, с гърди големи, колкото главата ми, ти питаш за мъжа... Съсипахте я тая държава
1.
да попитам
15.09.2022 20:36:23
2
10
А кой е този геYчо на снимката, дето иска да я лиJе?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко   Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв.
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори