40-годишна жена забременя за 17-ти път
Жената призна, че иска да има 20 деца
40-годишната Пати Ернандес от американският щат Северна Каролина забременя за 17-ти път и разкри за мечтата да има 20 деца, съобщи The Sun.
Жена ражда деца от 14 години и твърди, че не се пази по принцип. „Ако Бог иска да забременея отново, нека бъде така“, казва многодетната майка. Семейството на Ернандес и нейния 39-годишен съпруг Карлос има 16 деца: шест момчета и десет момичета. Съпрузите избират за всяко дете име, започващо с буквата "К", в чест на бащата на семейството.
Сега Ернандес отново е бременна и скоро семейството ще бъде попълнено с още едно момче. Жената призна, че иска да има 20 деца. „Искаме още три момчета, за да е равен броят на дъщерите и синовете – 10 на 10”, казва майката.
Издръжката на 16 деца изисква много средства. Съпрузите харчат около 900 долара на седмица за храна - главно за училищни обеди. Ернандес обаче не се тревожи за парите. „Имаме собствена фирма за почистване и така се грижим за децата“, каза жената.
По-рано беше съобщено, че 33-годишната американка Бритни Чърч стана майка на 12 деца в продължение на 17 години и реши да спре. Една жена се стреми всяко дете да се чувства обичано. Източник: БГНЕС
Гъста мъгла, лед и ограничения за тирове по магистралите - внимателно на пътя!
18 декември: Имен ден празнуват Модест и Севастиян - време за духовна сила и равносметка
Мъгливо начало и слънчев край: стабилно време в четвъртък с до 13 градуса
Истината за връзката между Киара и Краси след финала на "Ергенът: Любов в рая"
Грипът удари Европа по-рано от обичайното с нов щам
Дженифър Анистън разкри тайната си срещу остаряването
Форбс отличи младия рефер и финансист Геро Писков в престижната класация "30 под 30"
Скандал в Барселона: Играч издал тайна информация на журналисти
Благомир Коцев обвини системата в репресии срещу опозицията след ареста си
5 често срещани родителски грешки по празниците и как да ги избегнем
Мали кипи: Мустафа Сангаре от Левски не е повикан за Купата на Африка
Може ли да печем замразени пържоли на скара: какво да знаем преди да опитаме
