Пълнени тиквички с пеперони и пармезан
Вкусно и здравословно
Продукти:
2 средно големи тиквички
½ глава лук, ситно нарязан
12 резена колбас пеперони
½ чаша настърган пармезан
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190 градуса. Нарежете тиквичките на половини по дължина. Издълбайте сърцевината им и ги сложете в тава за печене. Нарежете сърцевината на ситно. Загрейте малко мазнина в тиган на средна температура. В него запържете сърцевината на тиквичките заедно с лука и пеперонито. 
Напълнете тиквичките с получения пълнеж. Поръсете обилно с пармезан и печете за 15-20 минути или до златисто.
													
													
													
													
													
															
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Тя беше жената на живота ми, каза Ал Пачино за Даян Кийтън
													
													
																													
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Фолклорният клуб на Камено с участие в международен фестивал
													
													
																													
															
																											
																								
												
															
															
															
															
														
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
							
							
							
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										