×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Откриха избягалия от правосъдието син на Найден Милков - бил гледач на кучета в Италия


Откриха избягалия от правосъдието син на Найден Милков - бил гледач на кучета в Италия
Димитър Милков бе конвоиран до залата от съдебните охранители, след престоя в чужбина той изглежда видимо променен
Тема в развитие
Бързи и яростни в ж. к. "Меден рудник": Рецидивистът Димитър Милков се разби с мотор след луда гонка с ченгетата Съдът: Димитър Милков е с нисък праг на задръжки, остава в ареста Жк. "Меден рудник" може да си отдъхне! Димитър Милков отива в пандиза за побоя над свой съсед Само във Флагман.бг Досието на Димитър Милков и защо все още е на свобода Екшън в жк „Меден рудник“! Съсед откри огън по Димитър Милков Дилърът Даниел Георгиев купонясва с Димитър Милков, докато полицаи се чудят как да го опандизят Димитър Милков влиза за 9 месеца в затвора за умишлен палеж в ж.к.“Меден рудник“ Бившата изгора на Димитър Милков - Славена Чанева спипана с 48 таблетки амфети Димитър Милков прескочи трапа, целият е обезобразен и сега се учи да ходи Димитър Милков е в медикаментозна кома, с над 80% изгаряния Ужасяващо! Синът на Найден Милков обезобразен – с тежки изгаряния и опасност за живота Ж.к."Меден рудник" може да си отдъхне! Издънката Димитър Милков остава задържан, но под домашен арест Съдът се смили над рецидивиста Димитър Милков, пусна го на свобода Извънредно! Закопчаха издирвания син на Найден Милков, тикнаха го в ареста Пълен резил! Издирват сина на Найден Милков за откраднатия телефон на хлапе от жк. "Меден рудник" Само във Флагман.бг! Качулки натръшкаха сина на Найден Милков, надрусан с пико яхнал мотор без книжка Само във Флагман.бг! Арестуваха гаджето на Димитър Милков, Славена се укривала от правосъдието при бивш затворник Огнена вендета в "Меден рудник"! Синът на Найден Милков запалил Аудито на бургазлия след скандал Най-после: Синът на Найден Милков влиза в затвора за разпространение на наркотици Няма прошка за сина на Найден Милков! И Апелативният съд го остави в ареста Скандал! Съдия Събчо Събев скри сина на Найден Милков от журналистите, защото го снимали Синът на Найден Милков остава зад решетките, грозят го от 5 до 15 години затвор Първо във Флагман.бг! Арестуваха сина на Найден Милков с мобилна нарколаборатория (СНИМКИ) Само във Флагман! Бургазлийка с разтърсваща изповед: Синът на Найден Милков ме смля от бой, страхувам се за живота си Синът на Найден Милков с постоянен арест, но за кражба на гориво Съдебните медици заключиха: Синът на Найден Милков не е изнасилил момичето в “Меден рудник” Синът на Найден Милков: Никого не съм изнасилвал, правих секс доброволно! Извънредно! Арестуваха сина на Найден Милков за изнасилване Бесен бургазлия потроши Ауди, собственикът не искал да ремонтира колата му Задържаха сина на Найден Милков за притежание на наркотици
виж още
скрий
21 Юли 2022, Четвъртък, 10:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: авторът

Милков-младши избягал и от италианските власти, задържали го да шофира надрусан в Германия 

 

Синът на фолклегендата и основател на Първа частна милия Найден Милков - Димитър Милков току-що бе конвоиран до Съдебната палата на Бургас, където след минути ще започне разпоредителното по едно от делата му в Окръжния съд на Бургас.

Криминално проявеният бургазлия Димитър Милков (на 34 години) бе в неизвестност от няколко месеца, след като изчезна от страната след промяната на мярката му за неотклонение. 

Милков твърди, че бил гледач на кучета в Италия. Италианските власти са го задържали, но преди екстрадицията му е наложен домашен арест, след което той избягал и отново бил обявен за издирване. 

Малко по-късно е задържан в Германия - шофирал автомобил след употреба на наркотици. При втория арест, вече е пратен зад решетките и предаден на българското правосъдие, което също му е наложило постоянна мярка "задържане под стража".

Днес той ще отговоря за грабежа на 18-годишно момче от ж.к."Меден рудник".

Очаквайте подробности!

 

 


В категории: Темида


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
16
Коментара по темата
16.
Марин
22.07.2022 15:00:46
0
13
Вие някаква позитивна статия няма ли да напишете? То е ясно, че с човеци като този, провала е гарантиран. Вие мислите ли, че такъв човек може да мисли? Колко жалко, че такива клоуни бяха икони за цяло едно поколение! Твърде жалко.
15.
Мечката
22.07.2022 09:29:11
3
27
Ако не беше Георги,никой нямаше да е чувал за този,този който с още един си разделиха всички активи на Георги,след като го убиха,този който не му стигнаха милионите на Георги и посегнаха на втората жена на Георги ,вземайки и златните накити и колата подарени и от Георги,този който нито веднъж не помогна и не се поинтересува от съдбата на синът на Георги,този който като отне парите на Георги се наака и започна да се прави от мутра на певец,ама нито за едното нито за другото става, единствено за предател става,да предаде най близкия си човек след като го убиха,без който щеше да е едно нищо каквото всъщност е,един неблагодарник и предател
14.
Грешка
22.07.2022 00:58:02
1
22
Само да кажа, найден нее фолко легенда и НИКАК не е основател на първа частна милиция... а основателят беш георги мечката шефът на първа частна... пидал съм имената им със малки букви защото така заслужават такива хора като тях ;)
13.
Бай хой
21.07.2022 20:46:05
1
34
В тая дупка/клозет/държава дето живеем на глава на население имаме най-големите буклуци,наркомани, помияри и т.н., включително и политиците в това число......ебах ти племето мръсно!!!!!!!!!
12.
Питам
21.07.2022 20:00:38
2
23
ТОЗ НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ВЕЧЕ ДА Е В ЗАТВОРА? ИЛИ ТАТЕ ГО ОПРАВЯ?
11.
777
21.07.2022 15:09:42
2
48
Найден бил фолк легенда. Боже, боже, изпя две, три песни, и то кака му Тони Дачева го уреди, и станал фолк легенда.
10.
Gg
21.07.2022 14:49:28
1
29
Той и баща му не е по-читав. Маджунира се здравата
9.
Хм
21.07.2022 13:33:40
1
51
Трябвало е немците да го осъдят по тамошните закони.Ония не си поплюват като нашите съдилища- със 100 провинения да дерибейства от страна в страна.
8.
родител .
21.07.2022 13:05:12
4
43
Ми крушата не пада по далеч от дървото Какъ вто е бащата такъв е и сина Нима бургазлии сме забравили че след промените бе основателя на мутренското движение и Първа частна милиция Чрез която узаконяваха рекета .
7.
Бойлера
21.07.2022 11:42:33
4
22
До Спойлера.
Мчи тея наркотици са ти сварили водата бе лек! Разбирай - изпържили мозъка!
6.
BS
21.07.2022 11:17:46
0
35
Пълен Боклук
5.
СИК
21.07.2022 11:16:35
4
45
Тая шматка Найден певицата какво куцо семе посял
4.
Амет Чобанина
21.07.2022 11:00:30
1
38
Да се обеси.
3.
Доктора (до Спойлера)
21.07.2022 10:45:56
0
68
Трябва да си пълен дебил да вземаш наркотици. Единствено изпаднал боклук ще си вкарва в организма тая повърня.
2.
Атлантис
21.07.2022 10:43:48
2
74
Ебаси падението от това да "застраховаш" цялата Бургаска област детето ти да стигне до там да го съдят за дребни направо кокошкарски кражби. Найденеееее
1.
Спойлера
21.07.2022 10:22:13
7
64
митко да идва в панделата да ни готви пико, че и пазачите почнаха да взимат повече от нас да ги еваа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори