×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Синът на Найден Милков избяга от българското правосъдие, дирят го с европейска заповед за арест


Синът на Найден Милков избяга от българското правосъдие, дирят го с европейска заповед за арест
Милков-младши причакал 18-годишния тийнейджър, заплашил го, че ще го убие и му взел парите и Самсунга
Тема в развитие
Бързи и яростни в ж. к. "Меден рудник": Рецидивистът Димитър Милков се разби с мотор след луда гонка с ченгетата Съдът: Димитър Милков е с нисък праг на задръжки, остава в ареста Жк. "Меден рудник" може да си отдъхне! Димитър Милков отива в пандиза за побоя над свой съсед Само във Флагман.бг Досието на Димитър Милков и защо все още е на свобода Екшън в жк „Меден рудник“! Съсед откри огън по Димитър Милков Дилърът Даниел Георгиев купонясва с Димитър Милков, докато полицаи се чудят как да го опандизят Димитър Милков влиза за 9 месеца в затвора за умишлен палеж в ж.к.“Меден рудник“ Бившата изгора на Димитър Милков - Славена Чанева спипана с 48 таблетки амфети Димитър Милков прескочи трапа, целият е обезобразен и сега се учи да ходи Димитър Милков е в медикаментозна кома, с над 80% изгаряния Ужасяващо! Синът на Найден Милков обезобразен – с тежки изгаряния и опасност за живота Ж.к."Меден рудник" може да си отдъхне! Издънката Димитър Милков остава задържан, но под домашен арест Съдът се смили над рецидивиста Димитър Милков, пусна го на свобода Извънредно! Закопчаха издирвания син на Найден Милков, тикнаха го в ареста Пълен резил! Издирват сина на Найден Милков за откраднатия телефон на хлапе от жк. "Меден рудник" Само във Флагман.бг! Качулки натръшкаха сина на Найден Милков, надрусан с пико яхнал мотор без книжка Само във Флагман.бг! Арестуваха гаджето на Димитър Милков, Славена се укривала от правосъдието при бивш затворник Огнена вендета в "Меден рудник"! Синът на Найден Милков запалил Аудито на бургазлия след скандал Най-после: Синът на Найден Милков влиза в затвора за разпространение на наркотици Няма прошка за сина на Найден Милков! И Апелативният съд го остави в ареста Скандал! Съдия Събчо Събев скри сина на Найден Милков от журналистите, защото го снимали Синът на Найден Милков остава зад решетките, грозят го от 5 до 15 години затвор Първо във Флагман.бг! Арестуваха сина на Найден Милков с мобилна нарколаборатория (СНИМКИ) Само във Флагман! Бургазлийка с разтърсваща изповед: Синът на Найден Милков ме смля от бой, страхувам се за живота си Синът на Найден Милков с постоянен арест, но за кражба на гориво Съдебните медици заключиха: Синът на Найден Милков не е изнасилил момичето в “Меден рудник” Синът на Найден Милков: Никого не съм изнасилвал, правих секс доброволно! Извънредно! Арестуваха сина на Найден Милков за изнасилване Бесен бургазлия потроши Ауди, собственикът не искал да ремонтира колата му Задържаха сина на Найден Милков за притежание на наркотици
виж още
скрий
03 Юни 2022, Петък, 14:33 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Архив на Флагман.бг

По последни данни е в Германия

 

Издирват с Европейска заповед за арест Димитър Милков, синът на един от създателите на "Първа частна милиция" Найден Милков.

32-годишният криминално проявен и многократно осъждан бургазлия отново не се яви в съдебна зала по случая с откраднатия телефона на 18-годишно момче от бургаския жк. "Меден рудник".

Както Флагман.бг писа драмата се разиграла на 23.06.2020 г., малко след 20:30 часа, когато в района на блок 29 на най-големия жилищен комплекс, Милков-младши причакал тийнейджъра и му откраднал телефона - марка "Самсунг". Полицаите много бързо стигнали до следите на Димитър, но тъй като не е  бил открит на адреса си, е обявен за издирване. 

Милков-младши е обвинен, че в условията на опасен рецидив, е заплашил момчето, като му е казал, че ще го убие, ако не му даде сумата от 80 лв. В обвинителния акт пише, че Димитър е причинил средна телесна повреда на тийнейджъра, тъй като е употребил сила, за да получи телефона и средствата му. .

Срещу сина на Найден Милков има и трето обвинение. В дома си в блок 29 в жк. "Меден рудник" държал прекурсор за производство на наркотични вещества с цел разпространение, а именно: 1,380 л /1 319,170 грама/ толуен (толуол, метилбензол, фенилметан, С6Н5СН3), на стойност 9,50 лв. /девет лева и петдесет стотинки/.

Милков-младши е добре познат на полицията в града, а криминалното му досие е няколко тома с най-различни провинения. Макар че е лежал зад решетките, престоят му в пандиза не е успял да го превъзпита. 

По последни данни, Димитър Милков се намира в Германия, но не е ясно какво точно прави там. Очаква се Европейската заповед за арест да бъде изпълнена, тъй като предвид тежестта на обвиненията и предвидените наказания, е задължително той да присъства в съдебна зала по време на досъдебното производство. 

Окръжният съд в Бургас е насрочил следващо заседание 21 юли 2022 г.

Припомняме, че той е син на Найден Милков от първия му брак, от години създава проблеми на популярния си баща, свързани с употребата на наркотици, незаконно притежание на оръжие и палеж, побоища. Преди години Найден дори изгони Димитър от дома си, след като на кръстовище в „Меден Рудник" младежът преби посред бял ден полицейски служител.

Димитър прекара доста време в наркокомуна в Испания, финансиран от баща си, но и там не успяха да му помогнат да се откаже от наркотиците. Още преди да навърши пълнолетие Митко започнал да излиза с неподходяща компания и без да усети, се пристрастил към най-лошия опиат - хероина. В началото никой от семейството му не подозирал за проблема на задоволеното с всички екстри дете.




Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 2
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
25
Коментара по темата
25.
Драго Шопа
11.06.2022 15:58:17
0
1
разпраха ми гъза мангалите тука идвай малку ти Мите ,да се зашия по здравна каса и пак ше се върна, мен ми е убу нищо че червата ми висят, дано забременея от Сенко най накрая :)
24.
Симеон травестит дето простотурва
04.06.2022 23:57:50
1
0
Ааа простотурвами в Бирлин бъ дуволни шъ устанити ут нас
23.
Имаше
04.06.2022 23:53:52
0
0
Една гимнастичка край него много яка футка беше. Кво стана с нея май славена се казваше
22.
baisan
04.06.2022 22:58:31
0
2
Тарикати напишете си истинските имена под коментарите.Утрепки комплексирани.
21.
Бучката кога
04.06.2022 12:30:31
1
1
Бучката от М Р зона Г пръска пико и трева с един дарак 30-годишна тройка с джамболска регистрация. Виси по казината и пред заложните къщи в комплекса. Сестра му и братовчедка му бачкаха по пристанището после ги прати на панелите в Амстердам. Каквото му пратят всичко издухва по казината. Тая утайка не го закачат, явно е ухо на някой от 4-то
20.
Отишъл е в Холандия
04.06.2022 09:57:38
1
2
Там е сключил брак с интимния си приятел и е заминал за Бразилия
19.
Самсуняк
04.06.2022 07:10:18
1
4
и му взел парите и Самсунга
----
Дс не му е откраднал пералнята?
18.
*********
03.06.2022 23:21:53
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
Ангел Йочев
03.06.2022 22:15:27
0
20
До eкипа на Флагман:
Защо вместо Слънчев Бряг, казвате Слънчака,вместо млад мъж-батка, вместо спортен автомобил-бегачка, жилищен блок-панелка?Друго което се питам е защо не давате на портиера или хигиенистката да ви пишат статиите,след като ви липсват най-елементарни познания по български език, които се учат в трети и четвърти клас.Що за хора работите в това електронно недоразумение и имитация на медия и нямате ли един грамотен в екипа.Толкова
ли нямате един редактор,било то и електронен?Писателя на тези изпълнени с грешки статии вероятно освен, че не може да пише,не може и да чете ,за да види каква гаща плява е сътворил.Никога до сега не бях виждал толкова некадърна и неграмотна медия.Аз бих се старал много повече,понеже бих се срамувал, че близките и приятелите ми,като прочетат една статия и ще видят,че няма и едно изречение ,без да има грешка в него.Много жалко и нелепо е медия,да не може да върже две смислени изречения и да допуска грешки на всяко от тях.
16.
Бургазлия
03.06.2022 21:19:33
3
9
Парцал ! Може вече да не е между живите. Баща му в момента е жалък пияница. Той е от хората, които не могат да управляват парите си.
15.
IV РПУ
03.06.2022 20:03:29
0
11
Ще се повторя за който не е прочел...
До кога КАТ ще търпят сервизи за мотори поставени директно върху пътното платно? До кога???
Някой не си върши работата!!!
Какви протести Какви 5 ле'а!

Още на последния светофар в М.Рудник посока Черни връх непосредствено след него има не правилно паркирали автомобили и шоурум за мотори!Има поставен знак B28!! Забранено паркирането!!!! Не да ми продаваш/ремонтираш мАтори..
Господата стачкуващи всеки ден минават от там и се правят на непознаващи закона!!!
14.
Sss
03.06.2022 18:56:56
1
27
Типична бургаска утрепка нищо повече... Ходещ аборт
13.
Бургазлия
03.06.2022 17:11:41
1
35
И две години не могат да го осъдят ли бе. Баси съдебната система.
12.
Запознат
03.06.2022 16:49:54
2
34
Парцали!
Какъв баща?
Какъвто е бащата,такъв е и синът ,на кой да прилича на гората ли????
Жалко за ридната му майка,всичко друго е фалш!!!!
11.
Бургас
03.06.2022 16:40:54
1
31
Прошляк
10.
приятел
03.06.2022 16:23:30
2
36
Няма какво да се чудите,той е син на Найден Милков!Баща му да му бере гайлето,той е виновен синът му,да е на това дередже!!!!!
9.
Бургас
03.06.2022 16:20:54
1
30
Баща му какъв е?
Бог нежпрошава нищо нацтози свят!
Всеки който се е правил на велик,ще си плати скъпо!!!!!
Това е истината!
Винаги децата плашат за грешките/големи/ на родителите си,я побоища,я убийства,я изневери!!!!
Всичко се плсша и то много скъпо,ако някой си мисли ,че е прецакал някой много се лъже!
И баща мунецсъщия,едно време ходеше с Тони Дачева,а в същото време и кзневеряваше с най различни,хоратацвсичко помнят!!!!!
8.
Гамерата
03.06.2022 16:09:10
4
30
Всички боклуци от България, избягаха в Германия,,лесно е да се слееш със сто милиона души,ама и там е чеп ,най големите утайки на Европа и света приютиха тъпите шваби,рано или късно ще го намерят тоя Verbrecher
7.
Минчо
03.06.2022 15:59:31
9
17
Най големия жилищен комплекс??? В Бургас ли? Защото в БГ има доста по големи квартали от най големия жилищен комплекс!!
6.
Името на "автора" моля
03.06.2022 15:58:24
5
24
Еееее...Флагман.Ето тук в този вид новини ви е нас вас силата.И тук сте интересни.Не да ми се забърквате с политика и подобни.
Например :заглавието (синът на Найден Милков)...със самото начало (Милков младши)...следва , издирван с европейска заповед (синът на Найден Милков)...и после продължава няколко пъти ( Милков младши или синът на Найден)....
Докато изневиделица четем :"ПРИПОМНЯМЕ че е синът на Найден Милков.!!!!!!.......
Ха ха ха......"заплашил го с ъс смърт и му взел...."Самсунга"....?!?!?!!!!......какъв Самсунг??????.....телевизор ли ...кафемашина ли....
Нямате равни ....честно.....и обяснението на това какво са взели от обиска ....все едно ми го чете някакъв полицай а не "журналист"..
ОБИЧАМ ВИ ФЛАГМАН
5.
Ванина
03.06.2022 15:52:59
0
22
Тоз тарикат като мене ще излезе
4.
Lele
03.06.2022 15:31:27
3
51
Когато сина е по-голям отпадък от бащата
3.
Жалко
03.06.2022 15:03:04
22
8
Винаги ми е било жал за това дете на родителите си.
2.
123
03.06.2022 14:52:23
0
56
Грабеж в условията на опасен рецидив и е без мярка "задържане под стража"? Прокуратурата винаги иска мярка в такива случаи. Интересно кой съдия се е направил на интересен? После полицията и прокуратурата били лошите, а съда безпристрастен
.......,
1.
боклук и половина
03.06.2022 14:36:14
0
66
Наркоман беше наркоман си остана!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори