×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

МБАЛ-Бургас лекувала професионално прокурор Сълза Христова


МБАЛ-Бургас лекувала професионално прокурор Сълза Христова
Д-р Георги Матев, изпълнителният директор на МБАЛ-Бургас, защитава колегите си и смята, че заслужават поклон
22 Юли 2011, Петък, 10:02 ч.
Автор: Бесове.бг, Снимка архив Бесове.бг

Пациентката, според ръководството, се възстановявала и изобщо не е била на косъм от смъртта след пробиване на дебелото й черво при рутинното изследване

Два дни, след като излъчихме видеоматериал от Първа хирургия в МБАЛ-Бургас и разказахме за трагичния случай с пациентката Сълза Христова, оперирана спешно след пробив на деболото й черво вследствие рутинно изследване, пристигна и становище от ръководството на МБАЛ-Бургас. Публикуваме го без съкращения и редакторска намеса, спазвайки Етичния кодекс на журналистите в България. Само добавяме, че екипът ни си свърши работата добросъвестно, изслушвайки близките на прокурор Христова, колегите й, самата нея. Направихме опит да разговаряме и с д-р Георги Мигаров, който ни посрещна усмихнат пред кабинета си, защото отлично се познава с журналистите на Бесове.бг. Когато д-р Мигаров разбра по какъв повод го търсим, в интерес на истината, той каза, че е много зает и че трябва да чакаме. Сега д-р Мигаров се е възползвал от възможността да се присъедини към общата позиция на ръководството на МБАЛ-Бургас, неговите колеги от отделението също:

    „Съветът на директорите, ръководството и целият персонал на Бургаската болница настоява да се възползваме от правото си на отговор на статията: “Прокурор на косъм от смъртта след рутинно изследване в МБАЛ-Бургас”, излязла във вторник, на 19 юли в сайта ви, който безспорно се ползва с авторитет сред бургаската общественост. Уважаваме труда на работещите в него журналисти честно и обективно да информират обществеността, но смятаме, че това трябва да се прави отговорно и с уважение както към читателите, така и към законите. Достойният журналист е длъжен да поднася факти, на базата на които читателите да направят своите изводи, както и да дава думата на всички засегнати в един конфликт.

Настояваме бургаската общественост да разбере и гледната точка на работещите в болницата специалисти и да получи точна и ясна информация за случая, а не клевети.

Категорично

не сме съгласни с констатациите за “лекарска немарливост”,

твърденията и внушенията в горецитираната статия. Не сме съгласни и с окачествяване на пациентката ни за “жертва”. Пациентката не само, че не е и не е била “на косъм от смъртта”, а се възстановява съвсем нормално и има всички индикации за изписване от болницата.

Направената от вътрешната комисия на МБАЛ-Бургас проверка относно твърденията на пациентката С.Х., както и твърденията в статията ви, установи следното:

Пациентката постъпва в болницата на 6 юли т.г. с оплаквания за болки в лумбалната област и по хода на десния уретер, без температура и без кървене. Направени са й всички видове изследвания – ехография на черен дроб, панкреас, бъбреци, пикочен мехур, рентгенография на корема. Изследванията не са показали никакви отклонения в работата на тези органи. Консултацията с хирург е изяснила, че няма данни и за проблеми в коремната област.

Пациентката е настанена във Вътрешно отделение, където е лекувана с обезболяващи препарати. Направена е втора рентгенография на пикочо-отделителната система, която не дава данни за проблеми в тези органи.

На 11 юли след консултация с хирург и по нейно желание е преместена в Първо хирургично отделение и й е направена фиброколпоскопия с пълна анестезия, за да се изключат туморни образувания в дебелото черво. Макар анестезията при това изследване да е била по желание на пациентката, тя не е заплатила за нея.

По време на колпоскопията е установено, че на дебелото черво на пациентката има т.нар. дивертикул.

Това е патологично изменение на дебелото черво,

представляващ разширение на чревната стена отвътре навън. Преди колпоскопията пациентката не е съобщила за наличието на подобно патологично изменение. По време на изследването се стига до перфорация на дивертикула, която не е могла да бъде избегната при наличието на такава патология.

В годишния бюлетин на американските колопроктолози (специалисти по заболявания на дебелото черво) статистиката за риск от перфорация на дебелото черво при профилактични изследвания (каквито се правят задължително в САЩ всяка година в не болнични условия) е при 0,02%-0,05% от случаите годишно. При терапевтично изследване (в болнични условия, както в случая) е при 0,65%-1,2%. При съществуващ дивертикул рискът от перфорация нараства на 6,5%. Бургаската болница е много под допустимата от американската асоциация статистика, тъй като в периода 2009-2011 това е първият случай на перфорация на дебелото черво при подобно изследване.

Перфорацията веднага е отстранена чрез операция, направен е пластичен козметичен шев, който в никакъв случай не е “разрез до гърдите”. Не сме съгласни и с квалификациите на пациентката за “тежка телесна повреда”, макар че уважаваме гарантираното й от Конституцията право на мнение.

След операцията пациентката е обяснила на лекуващия я лекар, че при ириография (изследване на дебелото черво) преди две години й е било съобщено, че има дивертикул. Тя не е съобщила това преди да й бъде направена фиброколпоскопия, нито е донесла документи от предишни свои изследвания.

Държим да уведомим бургаската общественост, че в този случай лекуващите лекари са действали с огромно внимание и професионализъм, а на пациентката са направени редица скъпоструващи изследвания, за които не е имало показание в нейното състояние, но за които тя е настояла изрично. Всички те са заплатени от бюджета на болницата.

Уважаваме и правото на пациентката да има придружител,

което също е регламентирано с вътрешноболнични заповеди и правила, спазвани от всички останали придружители на пациенти. Придружителите получават право да бъдат през цялото време до болния си близък след заплащане на определена такса и издаване на документ, който им дава правото на 24-часово присъствие до близкия си. Този ред е въведен във всички болници в страната – частни и държавни. Този ред се спазва и се знае от всички придружители на болните си близки. Синът на С.Х. не е спазил този ред и лекуващият лекар абсолютно основателно му е направил забележка, че няма право да присъства в стаята по време на вечерната визитация.

Уважаваме авторитета на сайта ви и не смятаме, че той доброволно трябва да става част от подетата в последните месеци кампания по оплюване и охулване на лекарското съсловие. Не сме против критиката – тя е полезна, но градивната и добронамерена критика, а не квалификации и обиди, които сме принудени да търпим ежедневно, докато спасяваме хиляди бургазлии и гости на града, техните родители и деца.

Съгласни сме, че ситуацията в болницата не е идеална, сигурни сме, че в работата ни има пропуски, но не желаем да бъдем жертва на нападки и клевети. Всеки, който съвестно гледа задълженията си, не е застрахован от пропуски, включително и представители на прокуратурата, както и на съдебната власт.

За нас вече не е изненада, че независимо от големите лечебни, диагностични и съпътстващи лечебния процес проблеми на други здравни заведения в региона, за тях винаги се пише позитивно и добронамерено. Интересно докога нашата болница, която е единственото в региона здравно заведение с такъв обем дейност и висококвалифицирани специалисти, ще бъде подлагана на негативен натиск без обективна основа и докога обществото ще бъде умишлено насъсквано срещу нея. Негативизмът не е носил и няма да донесе полза нито на лекарите, нито на пациентите.

Вярно е, че сме изправени пред нелеки условия на работа, но с гордост отбелязваме, че при пререгистрацията на болницата от Районния център по здравеопазване стана ясно, че имаме отделения, които съответстват по предлагано качество на услугите на тези в университетските клиники.

Бургаската болница е единствената в региона, която може да окаже медицинска помощ по всички известни направления и специалности. В областта няма друга болница, която има Шокова зала и приемно-диагностичен център и персонал, който да реагира при инциденти и други критични ситуации.

Всичко това се дължи на усилията на нашите лекари, които ежедневно се борят за живота на своите пациенти. И които заслужават дълбок поклон и уважение, а не сплетни, слухове и обиди.


С уважение:

Д-р Георги Матев,

Изпълнителен директор на МБАЛ-Бургас АД

Съвет на директорите на „МБАЛ-Бургас” АД

Д-р Георги Мигаров, началник І хирургично отделение

Д-р Любомир Радев, хирург

Всички работещи в хирургично отделение



В категории: Здраве


24
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
24
Коментара по темата
24.
koci
28.08.2015 23:56:48
0
0
uspokoite topkata v balgaria lekarite sa na privarshvane utre se lekuvaite sami
23.
Коки
31.07.2011 23:56:58
4
1
Лекари ли? Та това са търгаши. Ако им платиш може и да те оправят, ако ли не , сам се спасявай. Колкото до хирурзите- леле, мале. Там има една красавица - единствената "жена хирург"' която мисли само как да се издига в политиката -БСП,а не да помага на хората. Това е най долното същество ,което може да се срещне. Пазете се от нея- др Каракашева.
22.
MBAL
31.07.2011 20:47:33
0
0
Ivo, няма да си напиша името, и то не заради друго, а защото не понасям хора като теб да ми нареждат какво да върша. Виждам, че взе да се притесняваш от изнасянето на истината за случая, и взе да молиш да няма повече дискусии. Е, може би трябваше да се сетиш да го направиш по-рано. Вече пуснахте духа от бутилката, май обаче не очаквахте точно такова развитие на нещата. И аз нямам какво повече да добавя, затова смятам да не пиша занапред. Надявам се майка ти да се оправи и да преодолее случилото се. Поздрави!
21.
ivo
31.07.2011 12:50:06
0
0
Благодаря ти MBAL за това, че много ме уважаваш. И аз те уважавам многократно и от сърце. Бях написал, че не желая повече коментари и това е последното нещо, което смятам да напиша. Само не разбрах от къде имаш информация, че пациентката е нямала болки повече от 3-4 дни. Може би си бил до болничното легло. Ако смяташ, че за Христова най-голямото удоволствие е било да пребивава в болница -то много грешиш. И въобще ако искаш повече дискусии поне си напиши името. Поздрави!
20.
ivo
31.07.2011 12:50:05
0
0
Благодаря ти MBAL за това, че много ме уважаваш. И аз те уважавам многократно и от сърце. Бях написал, че не желая повече коментари и това е последното нещо, което смятам да напиша. Само не разбрах от къде имаш информация, че пациентката е нямала болки повече от 3-4 дни. Може би си бил до болничното легло. Ако смяташ, че за Христова най-голямото удоволствие е било да пребивава в болница -то много грешиш. И въобще ако искаш повече дискусии поне си напиши името. Поздрави!
19.
MBAL
30.07.2011 20:12:57
0
0
facepalm, срам ли те е, че пишеш глупости? Не? А трябва! Да наречеш д-р Мигаров, д-р Радев и д-р Матев "касапи", трябва да си ограничен до краен предел. Хора, които са спасили и продължават да спасяват повече хора, отколкото ти виждаш с очите си за седмица. Жените на Бургас отдавна не раждат в Сливен, и има защо. Линейките няма и да почнат да пристигат по-бързо, докато за цялата община има 2-3 екипа през лятото. Скъпо струващите изследвания се заплащат, когато се извършват по желание, а не по показания, и така е навсякъде по света, но като не си си подавала носа на запад от Калотина, как да знаеш? Когато си лежал една седмица в болница, и нямаш болки от повече от 3 -4 дни, трудно ли е да кажеш какви болести имаш? Ако на теб ти е трудно, може би трябва да ходиш на ветеринар. Говоренето е за хора! А, не е зле да прочетеш и Хипократовата клетва, с глупостите си само я оскверняваш!
Ivo, ако това, което демонстрира Христова в предния репортаж и с поведението си спрямо персонала, разбираш под благодарност и уважение, значи и аз много те уважавам.
18.
ИВАН СНАБДИТЕЛА
24.07.2011 21:59:26
4
2
В ТАЗИ БОЛНИЦА РАБОТЯТ ПАТОЛОГИЧНИ КРАДЦИ НА ПАРИ И КОМИСИОННИ
17.
Хипократ бургаски
23.07.2011 17:47:01
0
2
Да българските глави понякога са корави и от обясняване на някой учил 7 години и работещ една от най-трудните и възвишени професии може и да му излезе пяна на устата, защото някои си мислят, че разбират от всичко и натискат за изследвания които не са им нужни.
16.
Приятелка на прокурор Христова
23.07.2011 01:26:09
1
0
Съчувствам на Иво, който е син на Сълза Христова и се възхищавам на стоицизма му да не обвинява никого за всичко, което се е случило с майка му. Желая им всичко да приключи добре. Дано лекарите се вземат в ръце и да си направят своите изводи защо стана така с прокурор Хрпистова
15.
MIRAMAX
22.07.2011 20:41:16
2
7
ТОЧНО БУРГАСКИТЕ ЛЕКАРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ КРИТИКУВАНИ,ТЪЙ КАТО ТЕ СА НЕКАДЪРНИ И АЛЧНИ.ВСЕКИ ПОПАДНАЛ В РЪЦЕТЕ ИМ Е ПОСТРАДАЛ ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА.ОТ ТЕЗИ ЛЕКАРИ ЛЪХА БЕЗДУШИЕ,АЛЧНОСТ И БЕЗОЧИЕ.ЖАЛКО Е,ЧЕ БУРГАЗЛИИ СА МНОГО ОЩЕТЕНИ В МЕДИЦИНСКОТО ОБЛУЖВАНЕ И ПОНЯКОГА НЯМАТ ИЗБОР ЗА ЛЕЧЕНИЕТО СИ.ЕТО ТОВА СА БУРГАСКИТЕ ЛЕКАРИ-ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ХУМАНИСТИ!
14.
ivo
22.07.2011 16:10:04
0
2
Така не исках да се включвам в дискусията. Нормално е правото на отговор от страна на МБАЛ и всичко звучи изпипано и точно. Само,че май беше редно това право на отговор да излезе след публикацията от вторник. Ако внимателно сте чели статията и сте гледали видеоматериала ще забележите, че Сълза се отнася с уважение и благодарност към хората, работещи в тази болница. Полагат се наистина съответни грижи и се отнасят с нея с внимание.Внимание с каквото би трябвало да се отнасят към всеки. Това дали е прокурор или шлосер няма никакво значение. Акцентът определено не е бил в това дали в болничните стаи има или няма климатик.Тя не е превилигирована - самата го казва и аз споделям това мнение. Не е настанена в частна болница именно защото вярва в компетеннтостта на лекарите в МБАЛ. Категорично не съм съгласен тя и нейните близки да бъдем обвинявани, че е ползвала някакви особени привилегии зарази поста, който заема. Това, че сама поиска да се направят съответни „скъпоструващи прегледи” си е нейно право и е нормално след като стои без диагноза не малко време. Ако фиброколоскопия с пълна амнезия е рискована манипулация би трябвало да подпише съответното съгласие, че съгласна това да бъде извършено. Отоносно това ,че манипулацията е скъпа - тя не беше уведомена , а и не мисля, че щеше да има проблем да бъде заплатена.
Нейната и моята молба е да се спрат повече коментари по темата. Каквото станало-станало. Другите публикации в интернет относно случай не излизат от близките. Всякакви дискусии само създават излишно напрежение и пречат на нейното възстановяване.
13.
опааааааааа
22.07.2011 15:54:13
3
3
най-некадърното ръководство на болницата откакто я има СЕ ОПРАВДАВА,АЛООООООООООООО НЕ СТАВА САМО С ПРИБИРАНЕТО НА КОМИСИОННИ ОТ ФИРМИ ,ТРЕБЕ И АКЪЛ ЗА РЪКОВОДЕНЕ ,тия са перманентно пияни на работа ,кво лечение ще прилага един пиян лекар и счетоводител на половин бутилка вино по време на работа ,
12.
ne me e sram
22.07.2011 13:12:44
1
4
facepalm, очевидно не си хич наясно какво се случва в здравеопазването в града, или пък не си от Бургас. Жената САМА е искала всички скъпоструващи изследвания. И са й ги направили, щото видите ли е прокурор.
Лежала е цяла седмица, преди да й направят въпросното друго изследване, през тази седмица е можела да прати сина си поне здравния й картон да донесе.
Жените от Бургас отдавна не раждат в Сливен. Влезте в женските форуми да почетете малко.
И... линейките не ги праща болницата. А телефон 112 и Спешният център, които са на директно подчинение на здравното министерство и нямат нищо общо с болницата, освен да докарат пациента там. Така че първо се информирайте, а после се срамувайте. Иначе за линейките сте прав, че се бавят. Но болницата няма нищо общо това.
11.
йхсдйхдфгхдф
22.07.2011 13:10:10
1
3
до facepalm
Не ги е срам, теб трябва да те е срам. защо ли?
1. стари заболявания за които се знае се съобщават задължително, както аз казвам, че съм алергичен към някои антибиотици, иначе ще умра.
2. на бургаските жени не им пука че те е срам
3. ама аз какво ли ти пиша бре :)
айде със здраве
10.
Бургаски Бяс
22.07.2011 12:56:08
0
0
Категорично отказвам да пиша коментари във вашия сайт, щом ми ги триете!Повече не ме бройте!
9.
facepalm
22.07.2011 11:30:42
3
8
Нахалството на клекарското съсловие в Бургаската болница няма граници!!!
"пациентката не е съобщила за наличието на подобно патологично изменение" - еб вие олигофрени ли сте бе?!? жената ви я карат едва дишаща от болка и искате да ви съобщава за нещо, дето и тя не знае какво е.
КАК МОЖЕ ДА ТВЪРДИТЕ, ЧЕ ТЯ СИ Е ВИНОВНА!!!
Обвинявате пишещите тук в тенденциозност, понеже ви е страх!
Страх ви е, че някой ще разкрие как разкарвате здрави пациенто по скъпоструващи изследвания за да си избитете някой друг лев.
Страх ви е, че някой се осмелява да разпита как си вършите занаята, за който сте дали клетва! А вие НЕ Я СПАЗВАТЕ!
Срам ме е, че всички бургаски жени раждат в Сливен.
Срам ме е, че когато БЛЪСНАХА ВАЛЯ НА 2 КМ от болницата пратихте ЛИНЕЙКА след ПОЛОВИН ЧАС.
Срам ме е, че в Шокова зала докторите крщят на пациентите и ги гонят.
А ВАС, Матев, Мигаров, Радев и всякакви други касапи в мизерно бели престилки... КАК НЕ ВИ Е СРАМ!!!!
8.
3
22.07.2011 10:50:11
2
3
Какво означава да обяснят ли . Нямам предвид да дават интервюта и пресконференции . А да се държат нормално и човешки . Дано никога не се срещнете със самозабравили се хора . Които само гледат от високо , все едно си им длъжен с нещо . Говоря за липсата на комуникация между лекар и пациент/роднини . Това е жалкото . А и според мен наистина предната статия беше дезинформираща . Нямаше обратното становище , обяснимо защо - лекарите не са желали .
7.
3
22.07.2011 10:50:11
1
0
Какво означава да обяснят ли . Нямам предвид да дават интервюта и пресконференции . А да се държат нормално и човешки . Дано никога не се срещнете със самозабравили се хора . Които само гледат от високо , все едно си им длъжен с нещо . Говоря за липсата на комуникация между лекар и пациент/роднини . Това е жалкото . А и според мен наистина предната статия беше дезинформираща . Нямаше обратното становище , обяснимо защо - лекарите не са желали .
6.
pacient
22.07.2011 10:40:59
2
2
До 2 и 3. Какво означава, че трябвало да обяснят лекарите? Ами обясняват, ето. Не мога да се съглася, че трябва един лекар да зареже всичко и да тръгне да дава интервюта по медиите на секундата. Ми аз ако ми лекува детето няма да се съглася да го зареже и да се обяснява пред камерите. Затова журналистите в другите страни не си излъчват - пишат материала, преди да вземат мнението на другата страна. Тука малко като пале пред майка си.
5.
nqkoi
22.07.2011 10:10:19
0
3
Ми не това не е литература, някой да харесва, а друг не, а медицина
4.
Наблюдател
22.07.2011 09:46:56
1
0
Реално, "добре" е много относително състояние... За мен тази жена може да е добре, за друг да е изключително зле... нали се сещаш :)
3.
анализатор
22.07.2011 09:39:06
1
3
Значи медалът имал и обратна страна. Малко е странно защото в предния материал се твърди, че жената умира, а се оказва, че е пред изписване. Тези неща се проверяват. Хубавото е, че жената е добре
2.
3
22.07.2011 09:27:17
3
0
Йееее и три дни яли пили и се веселили ! Лекарите ги бива в това...да мълчат пред пациентите и роднините им , и после да пишат отворени писма ! Всичко щеше да е наред , ако просто бяха си отворили устите на време и бяха обяснили за какво иде реч . И в статията въобще пък няма внушения и тенденциозност . А просто дезинформираност , поради това , че лекарите сега чак се сещат да пишат! Успех маняци !
1.
3
22.07.2011 09:27:16
3
1
Йееее и три дни яли пили и се веселили ! Лекарите ги бива в това...да мълчат пред пациентите и роднините им , и после да пишат отворени писма ! Всичко щеше да е наред , ако просто бяха си отворили устите на време и бяха обяснили за какво иде реч . И в статията въобще пък няма внушения и тенденциозност . А просто дезинформираност , поради това , че лекарите сега чак се сещат да пишат! Успех маняци !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори