×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин: Ако западните страни искат да победят Русия, нека да пробват


08 Юли 2022, Петък, 11:41 ч.
Автор: Флагман

Ние все още не сме започнали сериозните действия в Украйна, твърди руският президент

Ако западните страни искат да победят Русия, нека да опитат да го направят. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на заседание с ръководителите на парламентарните групи в долната камара на руския парламент.

Днес ние чуваме, че те искат да ни победят на бойното поле. Какво да кажа на това? Нека опитат! - заяви Путин.

Всеки трябва да знае, че Русия все още не е започнала със сериозните действия в специалната операция в Украйна. В същото време ние не отказваме преговори за мир. Но онези, които ги отказват, трябва да знаят, че колкото по-дълго те ги отказват, толкова по-трудно ще им бъде да преговарят с нас, каза руският президент.


В категории: Войната в Украйна


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
До 11
10.07.2022 10:33:27
0
0
я виж какво става в Китай. Китай в запада ли е?
12.
ма как така?
09.07.2022 13:06:59
3
3
Ако Путлер е прав, че не е започнал сериозните действия в Украйна...то значи е жертвал 30 хиляди руски живота не действайки като хората. Ако Путлер е прав, че има специална операция а не война... то тогава защо упоменава, че не отказват преговори за МИР? Та дядото с деменция ли е според вас?
11.
Запада ще ви ваксинира
09.07.2022 09:46:38
4
5
Май забравихте как Запада ви тормози миналата година и ви затвори като затворниси, само и само да ви ваксинира ! Това ли е демокрацията ! Радев ви въведе зеленият сертификат чрез Кацаров и нямаше мърдане. Сега в Германия излязоха официалните статистики от здравните застрохвки, че 2,5 милиона германци са получили сериозни здравословни проблеми вследствие на ваксинацията ! Това ли е "добрият" Запад, избива ви до дупка !
10.
ми запада
09.07.2022 08:18:35
5
5
само да кихне и рашън кочината изчезва яко дим ве..... ботокс......
и като дрънкаш оръжие наляво-надясно(то друго и не можеш)...кво....????....
ша го накривиш на някой....????
хахахаха
9.
Само
09.07.2022 06:56:49
5
2
Простия наследствен команъз русофилистик от българия може да се възхищава на орката мачкаща и унижаваща го за дребни копейчици,лакейска психика
8.
Жуже клекна
09.07.2022 06:52:32
1
2
Вече разрешиха руски филми да се теглят преди торентите бяха спрени,явно е ходил да цалива ректуми ботокса и се е договорил сега за да излезе герой се пъне,а тик ток спецназа нещо се умълча и той
7.
Даааа
08.07.2022 17:38:53
7
8
Брачед преди да пращате ракети на западняците, да не забравите да си приберете децата от там. Западдът не е плашил че ше ви напада бе льольо, вие плашихте ама богатия на клошара само се присмива. Те всички западни държави черпиха с пълни шепи от залежите и пазара ви, щот вие за нищо не ставате. За кво да ви нападат. Да ви вземат черните пътища или външните тоалетни, или смешните пенсии и заплати. Те квото иска западът всичко си взима.
6.
Хахаха.
08.07.2022 15:38:36
8
11
Пак фигня, за рашзомбитата. Този цял свят го разбра, че е тартор на бълшасъл катун, и много от поданниците му също. Запада му спретна хубаво капанче за балами. Прибра му резерви от валута и злато и имането на цялата му шайка.Спряха му северен поток 2.Токаев,преди 2 дни пак му заби нож в гърба и започна да продава нефт на Европа, чрез нефтопровода построен с руски пари, а вчера, Кремльо заплаши Токаев с жалба в международния съд. Хахаха. Ердоган го цака в Карабах и Сирия, в Украйна сгъна половината му армия, Швеция и Финландия са вече в НАТО и се смеят на шизофренните му заплахи. Силната държава и армия, оредупреждава веднъж и действа, а този от месеци само плаши и нищо, пълен въздухар. Останаха да му вярват само полезни идиоти. С всичкия напън, след загубата под Киев, Харков, остров Змийни, за 5ти месец война на Луганско напреднаха и взеха 36 км. а на Херсонщина загубиха 30 км за 3 седмици и украинците, вече са на километър от Херсон. За пръв път обяви пауза за въстановяване и окомплектоване на частите от Луганщина, без да има активни действия по друго направление, понеже нямат загуби хахаха. Затова изтегли частите от Финландската граница да опехвърли на Украйна. 145 милиона държава, за една Украйна оголи Сирия, Карабах и границите на Росия, понеже нямат хич загуби. Щял да напада Запада. Божеееее!
5.
Хихи
08.07.2022 15:27:05
7
7
А бе запъртък я кажи как оди да правиш федерки на евреите в израел да се извиняваш заради думите на Лавров за Хитлер добре че не е почнал запада да праща оръжия и авиация както трябва че ще има нова октомврийска революция а ти ще си новия Николай 2 ри
4.
Що за човек
08.07.2022 14:35:19
28
10
Този човек, Путин, никога не е знаел нищо друго освен вреда и убийства. Путин просто не можа да понесе разпадането на Съветския съюз и от началото на президентството си прави всичко възможно, за да го възстанови. Такива като Путин често възприемат присъщите на демокрацията разделения и кавги като слабост и често са заблудени от западните оплаквания за предстоящ крах. Всъщност стана обратното –и НАТО, и ЕС се събудиха.
3.
оффф...
08.07.2022 13:15:34
30
19
Тоз до кога ще си мисли, че става въпрос за мерене на пишки?

Тоз до кога ще си мисли, че става въпрос за кой кого можел или не можел да нападне?

Просто спри да тероризираш хората, дърт клоун!
2.
Хм
08.07.2022 12:58:47
3
14
Ако западните страни искат да победят Русия, ТРЯБВА ПЪРВО ДА Я НАПАДНАТ, не мислите ли!? Някой мисли с г@за си!
1.
Дернев
08.07.2022 12:37:26
13
19
След изборите БГ срябза8аимаправителство, което да замрази нашето членство в НАТО и да се обяви за общоевропейска система за сигурност на Европа. Европа за европейците! Това трябва да наложим в Брюксел. Ако ще и без Германия. Но ще й затворим пазар, което явно е и основната цел на германците от ЕС и затова не искат СЕЩ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Георги Тончев-Джовани проби като еротичен танцьор и умря едва на 50 години Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за юли и август, 15 униформени ще осъществяват контрол с патрулка и пеша Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори