×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Решаващ ден за съдбата на 47-ото Народно събрание и кабинета „Василев“, протестиращи блокират София


Решаващ ден за съдбата на 47-ото Народно събрание и кабинета „Василев“, протестиращи блокират София
Няколко демонстрации ще блокират София. Очаква се срещата на Асен Василев с президента
08 Юли 2022, Петък, 08:10 ч.
Автор: Флагман.Бг

Президентът се среща с кандидатът за премиер за връчения мандат

Днес е решаващ ден за съдбата на 47-ото Народно събрание. Изтича срокът за реализиране на първия мандат за съставяне на ново правителство в рамките на този парламент, съобщава Нова телевизия.

Според Конституцията Асен Василев има само 7 дни, за да върне състав на евентуален нов кабинет.  Все още обаче не е осигурено мнозинството за ново управление.

Ако „Продължаваме Промяната” не успеят да сформират правителство, парламентарната рулетка се завърта и президентът е задължен да връчи мандат на втората политическа сила ГЕРБ-СДС. Партията на Бойко Борисов обаче вече заяви, че няма да прави опити за управление. Ако се стигне до трети мандат, той се връчва на избрана от държавния глава парламентарна група. В случай че никой не успее да направи ново правителство, България отива на поредни извънредни парламентарни избори.

На фона на процедурата около първия мандат- няколко демонстрации ще блокират жълтите павета.

В социалните мрежи се организира събитие в подкрепа на управляващите. То е под надслов „Правителство или бързи избори - важно е промяната да продължи!” Демонстрацията е обявена за 17.00 часа пред Народното събрание.

Един час по-рано Национално движение „Хан Кубрат” организира протест пред сградата на Президентството. Те се обявяват срещу идеята за нов кабинет и настояват за нови избори.


В категории: Политика


Флагман.БГ На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт 13/05/2024, Понеделник 17:20 0
8
Коментара по темата
8.
Ник
08.07.2022 18:58:46
1
1
За първи път ни управляват интелигентни и смели хора.завършили са Харвард /е това било според руските хорица греха им.,/Да ама пенсиите скочиха почти 2пъти.До сега ни управляваха Московски възпитаници ,На висши партии и школи ,на пожарникарски институт ,Военно училище,Турско висше,Мадритски цар,е най зле бе през Московските възпитаници чакахме за кола и сирене ,2часа има ток 2,няма на путьовка в СССР 70дол заплата.Е след туи започна да се пооправя Сега са Харвардския момчета е по интелигентни са от Московските ама нищо не разбират от Научен Комунизъм и затова правят грешки като разбиват корупция ,шуробаджанащина ,гонят една сурия Руски инструктори по преврати и нашите им приятелчета смъкнаха правителството.Е това е Харвард учи да имаш вяра ама после ти излиза през носа това доверие към вербувани и добре платени Африканчета ,Копейчета и т.н.За туй учете в Москва научете се добре да крадете и елате да водите България към благоденствие.
7.
До3и5
08.07.2022 10:02:18
1
12
Ти си знаеш.Слагай цървулите и отивай в Грудово да пасеш прасета .Политиката не ти е силна страна
6.
Троле за Тони Иванов що мълчиш
08.07.2022 09:54:29
1
19
Трола на Променителите Педали, няма опорки за поредната издънка на пенделите, за това поства стандартните си опорки, за да заработи за кисело мляко и малко трева :))))
Лорер запознава Василев с Иванов и именно министърът на иновациите превръща Тони Иванов във водеща фигура на „Продължаваме промяната“ във Варна.
5.
ДО ПЛАТЕНИЯ ТРОЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08.07.2022 09:40:11
13
3
"""ОПОРКАТА"" ТИ Е МНОГО ПРОЗРАЧНА !!!!!!!!!ТЯ КАЗВА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ –ТЕ СА БОКЛУЦИ !!!!!!!!!!И ТЪЙ КАТО ГЕПИ НЕ МОГАТ ДА ПРИВЛЕКЪТ НОВИ ГЛАСОВЕ /втвърден електорат от села и паланки дету ходи толупа да ги лъже –що не е дошъл в Бургас//ТО ЧРЕЗ ТОВА ТВЪРДЕНИЕ ЦЕЛТА Е ДА НЕ НЕ БЪДАТ ПРИВЛЕЧЕНИ ГЛАСОВЕ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ ПРОГРЕСИВНИ ПАРТИИ !!!!!!!!!!!!!!!ЯСНО Е КОЙ ТИ ПЛАЩА ЗА ДА МАНИПУЛИРАШ ХОРАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
Герберасин
08.07.2022 09:35:31
1
7
Симона стълбата ще бъде ли на протеста
3.
ДО 2 ПЛАТЕНИЯ ТРОЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08.07.2022 09:27:18
14
4
ТАЗ ""ОПОРКА""СЕ ИЗТЪРКА БЕ ТРОЛЕ !!!!!!!!КВИТО И ""БОКЛУЦИ"ДА СА ПО СТАВАТ ОТ КРАДЛИВАТА ""ШАЙКА"" НА ГЕПИ !!!!!!!!!!!!!!ТО Е ЛЕСНО ДА ХВЪРЛЯШ ПОМИЯ ВСИЧКИ СА ""МАСКАРИ""ЩОТО ТАКАВА Е ""ОПОРКАТА"" НА ГЕПИ!!!!!!!!!! НО ЗАЩО НЕ КАЗВАШ КОИ ЩЕ СВЪРШАТ РАБОТАТА АААААААА ????????????????
2.
Пешо кура
08.07.2022 08:40:58
10
34
Тея дето подкрепят това ялово правителството нямат умора.Не знам слепи ли са ,глухи ли са,не виждат че за никакъв хуй не стават Платени боклуци .
1.
Джандарас
08.07.2022 08:31:58
0
14
Внимавайте ще има стълби
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Пострадалият дължал пари на извършителя Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за вписване в Търговския регистър днес  На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт Национален план за борба с болестта все още липсва Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Тестът за употреба на алкохол на водача бил отрицателен Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Водачът е летял с много висока скорост по правия булевард, а след удар в дърво автомобилът буквално е разполовен Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Основната идея на форума е кандидат-гимназистите да направят своя правилен кариерен избор Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Дават субсидии за предаване на скрап на дизелови коли Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Пред съда днес Красимира Трифонова твърдеше, че давала показания под диктовка, докато в другата стая дъщеря й се раздирала от ужасни викове и крясъци Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Не е за вярване какво може да си купите с нея
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори