×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цигани и предатели в ДПС бутат кмета на Руен


Цигани и предатели в ДПС бутат кмета на Руен
Областният шеф на ДПС Февзи Хасан (вдясно) играе угрижен, но всъщност е спокоен, защото знае, че ромите най-лесно се манипулират в избори
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Юли 2011, Четвъртък, 15:10 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Исмаил Осман любимец на партийните лидери, бурно събрание номинира екскмета Мехмед Шабан и областния шеф Февзи Хасан

Бивши съюзници и шумна агитка роми се опитаха да разбутат стола на считания за непоклатим настоящ кмет на Руен Исмаил Осман по време на  първото общоселско събрание в общинския център, с което ДПС стартира номинациите си за кмет. То продължи едва половин час снощи – 20 юли, но пък беше твърде бурно. Стотици хора изпълниха Ритуалния дом в селото, а в залата, която не можа да побере всички желаещи да присъстват, не само климатът, но и страстите бяха нажежени до червено (вижте разпалените настроения в Руен във видеоматериала). Настоящият кмет Исмаил Осман, който беше на официалния президиум, редом до областния лидер на ДПС Февзи Хасан, не взе нито за миг думата, но пък старателно слушаше изказванията в залата и сам посочваше желаещите да направят номинация.

Осман беше предложен за нов пълен мандат от ръководството на партията в Руен

 и се оказа абсолютен фаворит на елита на ДПС там.  Почти всички публични лица на партията бяха категорични, че няма кой да разклати кметското му място и че той ще спечели, както вътрешнопартийната борба, така и изборите през есента. Хората в залата снощи обаче номинираха за кмет и бившия негов заместник Мехмед Шабан, с когото Исмаил Осман се раздели изненадващо преди няколко месеца и от свой съмишленик го превърна в свой опонент, както и областния лидер Февзи Хасан, чиято кандидатура изглежда по-скоро формална.

 За наближаващите през есента избори ДПС има решение кандидатите да се номинират не на партийни, а на общоселски събрания. Такива ще се проведат във всичките 39 населени места в общината, сочена за бастиона на Ахмед Доган в Бургаска област, тъй като в нея живеят около 27 хиляди избиратели, от които 80 % са турци, 10%- роми и 10% – българи. Битката в Руен е по традиция по-жестока вътре в ДПС преди излъчването на официалния кандидат на партията, отколкото на същинския вот, тъй като е ясно, че там този, който посочи партията на Ахмед Доган - ще е бъдещия кмет. Имената, излъчени на общоселските събрания ще бъдат записани в азбучен ред и пресяти на разширено заседание на общинския съвет на ДПС.

За разлика от частичния вот през 2009 година, когато и други основни партии  излъчиха свой кандидат – този път, само два месеца преди официалния старт на предизборната кампания и ГЕРБ, и БСП мълчат.

Очаква се левицата да подкрепи сегашния градоначалник и да играе само с листа за местния парламент, а за структурата на Бойко Борисов се коментира, че соченият за неин кандидат Бончо Бончев – шеф на общинската поземлена комисия, се колебае дали да се яви на избори.

В Руен активът на ДПС, който пръв влезе в залата снощи, изглеждаше убеден в абсолютната подкрепа за 31 – годишния Исмаил Осман (вижте какво каза той веднага след бурното събрание), учител по професия, който влезе в кметския кабинет след избора на предшественика му Дурхан Мустафа за депутат на парламентарните избори през 2009 година. Почти всички изключваха възможността някой друг да има шансове да го надвие вътре в партията, още повече, че само два часа преди общоселското събрание се бе състояло заседание на ръководството на ДПС в Руен, което единно застана зад гърба му.

В залата го нямаше бившият депутат Несрин Узун, нито пък се чу неговото име,

  макар че в Руен упорито се говори, че на тези избори той ще направи опит да се върне в местната политика и ще се бори той да е кандидатът на ДПС за кмет. Нямаше ги и опонентите на Осман от миналия вот - Мустафа Ходжа и Хюсеин Ахмед, вероятно защото родом те не са от Руен, а от Зайчар и Люляково и първоначално изглеждаше, че събранието ще мине формално и напълно спокойно. В залата обаче се чуха яростни забележки за това, че най-голямото село в общината има само един съветник и няма свой общински кмет като се има предвид и че Исмаил Осман не е от там, а от село Снежа. „Не трябва сегашния кмет да печели отново. Преди 4 години заедно влязохме в общинския съвет, после по време на частичните избори през 2009 година го направихме кмет момчето, не съм гласувал никога против неговите предложения. След 5 месеца му се обадих и отсреща на слушалката нямаше никой. Този човек като на колегата си не вдигне слушалката – на кого”, негодуваше общинският съветник от ДПС Хюсеин Мустафов. Привърженици на Осман пък коментираха, че недоволните на събранието били хора, които традиционно преди избори използват политическите пристрастия, за да извлекат дивиденти и лични облаги.

Представители на ромската махала в Руен шумно освиркваха строените на официалната трибуна лидери на ДПС. „Тези, които досега са били във властта повече не трябва да се кандидатират, защото нищо не са направили. Избират си там да влизат само най-богатите, всичките имат магазини и пари”, гневяха се ромите. Вън те заобиколиха лидера Февзи Хасан бурно да го увещават да имат свой общински съветник, макар че не са членове на ДПС. Хасан трудно си проправи път, за да замине към село Преображенци, където също се състоя общоселско събрание, на което номинациите са били две – неговата и на Исмаил Осман.




В категории: Руен


74
Коментара
74
Коментара по темата
74.
Мехмед
28.07.2011 00:22:45
1
11
Една шепа малоумници начело с Дурхан превърнаха ДПС Руен в бизнес -партия . Исмаил може да е добро момче но е в групата на Дурхан и е зависим от него. За съжаление хората които ще гласуват за кадидата на ДПС на разширеното заседание голяма част от тях пак са зависими по една или друга причина от тях и няма да могат да си изявят волята свободно , а под натиск . Но вече "maymun gozunu acti" БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ !!! Този път ще спрем ДУРХАНИЗАЦИЯТА
73.
obstina
26.07.2011 12:05:02
1
7
razbira se nyama korupsia vsi4kite partiyni lideri si virtyat biznes sega i kmeta obstinskiya ima zemedelski biznes ima desetki dekara lozya v selo razboyna ima v sneja kolko dekara orehi tova horata nego znayat ama vece e vreme da naucat tsyalata istina toy e postaveno litse ot DURHAN MUSTAFA
72.
От общината
26.07.2011 11:42:09
0
6
Прав е Бизнесмена, за населението и младежта са много загрижени единствено преди изборите - най-жалкото е, че хората са наивни и се поддават на рекета и няколкото банкноти, които им се подават седмица преди изборите, защото "избирателят е много ценен". Аз бих го приел за обида, крайно време е Общината да се управлява от кадърни и коректни хора, а не от изтривалките за крака на Дурхан Мустафа. Нека всички помислят за благополучието на 30 000 хора и да гласуват по съвест и за личност. ДПС отдавна не е нашата партия, каузата отдавана е направила път на личните интереси. Огледайте се кой е в Ръководството на Общината - тези хора ли са нашето бъдеще, те ли ще решават колко данъци да плащаме и как да се разпределят? Помнете едно - луд е не този, който яде баницата, а който му я дава. Всичко зависи от избирателя!
71.
БИЗНЕСМЕН
26.07.2011 09:35:12
0
7
В община Руен НЯМА КОРУПЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ , Един квадратен метър груб строеж се строи за 1000лв. Асвалта се полага 2 см. Пътя Просеник Добра поляна се направи по тесен за да е "УДОБНО " на жителите на тези населени места.Архитекта също не е КОРУМПИРАН.Чужди фирми идват да строят и да правят ремонти защото в община Руен "НЯМА СТРОИТЕЛИ И СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ" и т.н. Затова не редно да посягате на честта на управниците , че ще изплашите и инвеститорите които не смеят да се припарят до общината.Ние имаме най чистата община защото сметта се санира от ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ настоящи и бивши.Маладежта на община Руен не става за нищо затова правим внос на зам.кмет от Айтос.А щях да забравя нашата младеж все пак става за гласуване защото иначе как ще спечелим изборите.
70.
fes
25.07.2011 17:16:35
0
4
do obsstinski savetnik
za kakva 4est i kakvo dostoynstvo gorish ti si edin ot nay korumpiranite.ti prosto si edin debelak
69.
husein
25.07.2011 16:52:25
0
3
tipi hora komentirat ne nujni nesta tezi politisi da se mahat ot ringa zastoto im se smeyat syal svyat dayte sans na maldesta ..
68.
ЕЛЕКТОРАТ
25.07.2011 14:36:16
0
1
Аз не съм много грамотен и не се занимавам със политика но имам един въпрос към хората които коментират тук. ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ОСВЕН ИСМАИЛ ОСМАН ЛИ СА ПРЕДАТЕЛИТЕ И ЦИГАНИТЕ" или аз греша.В момента се номинират доколкото разбирам кандидати от ДПС за кметово.Съгласно конституцията на РБ всеки пълнолетен гражданин има право да избира и да бъде избиран.Аз ако се кандидатирам за кмет това означава ли ,че аламинут ставам циганин или предател ,само ,че нечога и да разбера кого на кого ще предам. ПАЗИ БОЖЕ МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО ОТ МРЪСНИТЕ ПОЛИТИЦИV АМИ...
67.
obsstinski savetnik
24.07.2011 00:14:03
1
1
do 66.hasan
asfaltirani sa Prosenik-Dobra polyana,
vresovo-zai4ar,4ere6a-skalak,daskotna-zaim4evo s;etni kilometrite patistata aitos -provadiya,yabal4evo-prosenik i vresovo-lulyakovo ne sa na obsthinata a sa na darjavata kmeta ne otgovarya za tiya pati6ta.
4uh 4e kmeta e spe4elil proekt asfaltirane na patya bilka-sokolets
66.
Хасан до obstinski savetnik
23.07.2011 22:22:06
0
0
По твоята логика и "аритметика" 32 села са асфалтирани и светят ,дали пък ти не си в "яслата" на общината ?!
65.
neutralen
23.07.2011 16:24:43
4
1
ismail osman pak ste e kmet ne si mislete drugo
64.
sa4o
23.07.2011 16:22:58
1
0
do fgds i fgcs
abe bratya za6to ma prastate za zelen haiver za6to va nyamase na kondor samo pi6ete po foruma ama ne vi stisna da doidete ili ne se poyavihte strah va e no 6te vi namerya
63.
obstinski savetnik
23.07.2011 16:17:38
2
0
до 59.хасан
80% от пътищата са асфалтирани тая година са гласували още 300хил.лв за асфалтиране ще ги асфалтират до изборите аз сам общински съветник и знам за решенията на кмета той е много честен и почтен човек.Колегата Хюсеин Еврото нито веднъж не е взел думата откакто е съветник са мо говори сред хората за нищо не става от него и неговия кандидат Февзи. Кмет ще бъде Исмаил Осман слагам си почтенността и достойнството нито Вежди нито Несрин или друг не са конкуренти на сегашния кмет той е много умен и прави много умни изказвания на сесиите и пред медиите довиждане.
62.
Ismail
23.07.2011 11:08:52
1
2
Vejdi Ormanov e naj dostoen za kmet ,tova koeto pravi za ob6tinata dosega nikoj ne go e pravil ,4ak hora ot Rusiq e dokaral za izkupuvaneto na zelen4uka a i na Durhan mnogo mu pomaga6e za izborite i posle kato vidq 4e e kradec se drapna ot nego. Razgovarql sam s nego ima mnogo dobri idei za razvitieto na ob6tinata puk i ne e izcapan . Toj e 4oveka naj -dostoen za kmet az 6te go podkrepq dokraj USPEH g-n Ormanov
61.
fgcs
23.07.2011 10:35:19
0
0
p.c. az sam brat na fgds
60.
fgcs
23.07.2011 10:20:57
0
0
Do сачо... Lesno 6te me poznae6 ,visok sam 1,93 sm. i teja 116 kg. imam tatus na drakon na lqvata raka az 6te sam po potnik rabotq kato ohrana i si sloji po 6iroki pantaloni 4e kato se nasere6 da ne si li4i mnogo
59.
Хасан
23.07.2011 10:09:35
0
2
Дами и господа, тука не говорим кой е добър кой не е а за факти от 20 г. няма никакво развитие в община Руен ;няма препитание ,пътищата са в окаяно състояние ,мен не ме интересува кой ще е кмета ,а да върши работа !
58.
сачо
23.07.2011 09:57:18
0
1
кажи ми как да те разпозная не ма разкарвай напразно до сл.бряг, но разбрах че имаш работа в сл.бряг и хюсеинчо еврото има работа там горе долу се сещам че е стархливеца хюсеин от добромир кучето на февзи и брачеда на несрин аз съм с бяла риза и тъмно сини дънки сам ще съм ако та няма там подобре се махай от този форум
57.
сачо
23.07.2011 09:49:01
0
0
сред час съм там но да не чакам напразно
56.
мими
23.07.2011 09:29:49
0
0
до 36 Али
че от Хюсеин всички ли искат пари преди 2 години когато доидоха от BTV същото каза и за Мустафа Ходжа май използва същите обвинения за всички ,но ако има много пари и раздава и ние да му поискаме.Но разбира се,че има от надписаните километри ако не са свършили при подкупване на хората срещу Исмаил и аз искам
55.
fgds
23.07.2011 08:40:35
0
0
sled 1 4as 6te sam v kondor sl.brqg zapovqdai da se zapoznaem ako ti stiska de 4akam s netirpenie
54.
fgds
23.07.2011 08:36:07
0
0
nee az sam durhan mustafa
53.
fgds
23.07.2011 08:32:40
0
1
сачо ти май си пуснал женаси при него за се четкаш на исмаил разбрахме те и теб за какъв миж си всъщонт айде марш при исмаил да се четкате че да не се разсърди
52.
сачо
23.07.2011 08:30:52
0
0
Ако си мъж пиши си истинското си име бе готверен пишеш приказките на хюсеин евро 89 ти неможе да имаш две висши пишеш толкова неграмотно и неможе да смяташ ти си Хюсеин Евро, Исмаил спечели предварителните избори преди 1,5години и спечели същинските избори с 8801гласа всички други шест кандидати събрани заедно не можаха да вземат толкова гласове, измежду седем кандидати печели още на първи тур това никъде не се е видяло
51.
fgds
23.07.2011 07:43:43
1
0
i kvo kato me namerite samo si molete az da ne re6a da va namerq a otnosno obrazovanieto az sam zavir6il dve vis6i obrazovaniq,to umniq 4ovek ne zapla6va a pravi a napravete pak 6te vidim dali vi stiska ili ne kakto kazah stoq sled vsqka moq duma taka4e ,samo da otmetna 4e edvam spe4eli na predi6nite izbori s 200 glasa ismail tozi pat i da ee kandidat kmet na DPS 6te zagubi,a ako nee kandidat kmet na DPS i se qvi nezavisim 6te vzeme 200 glasa nai mnogo
50.
*********
23.07.2011 00:51:37
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
49.
сачо
23.07.2011 00:39:38
0
0
с прости хора ако спориш падаш на тяхното ниво, но заради Исмаил Осман ще споря и с прости и с образовани не го злепоставяйте момчето кажете аргумантирани неща, а не лъжи и измишльотини.
Още веднъж повтарям на всички не си мислете че оставате анонимни като пишите глупости всеки ще стои зад писаното от него
48.
сачо
23.07.2011 00:33:45
2
2
На вниманието на fgds
До няколко дена ще те намеря кои си ако си мислиш че квото пишеш тука остава анонимно жестоко се лъжеш стига с твоите лъжи.Надупи се на сегашния кмет да разбереш дали има хуй или си пусни жената при него да и стане хубаво че от писане в сайта май не и обръщаш внимание.
Също така погледни видеоматериала в този сайт със сегашния кмет и ще разбереш че много добре говори и без да чете. Кмете ще те защитим до края ти ще си пак кмет честито.
47.
зайчар
23.07.2011 00:13:34
2
1
февзи от добромир забрави колко пари взимаше от хората като работеше в общината лично от мене поиска 4000 лв за да ми начертае план за един гараж, имаше и един скандал преди година с една ученичка от каравельово която отишла при него да се записва за обучение в Турция той за малко да я изнасилил питайте хората в Каравельово ако не ми вярвате
46.
зайчар
23.07.2011 00:07:16
1
1
В зайчар тази вечер номинираха Исмаил Осман,Несрин Узун,Мустафа Ходжа,Февзи Хасан-кмета на Хюсеинчо от добромир лъжльото и други коментари не искам най свестния,можещия, некорумпирания измежду тях кои е?
Макар да имам селски за кандидат кмет аз съм за Исмаил Осман всички други са далавераджии.
45.
за руен
22.07.2011 23:58:55
0
0
абе човече какъв несрин узун за какво достойнство говориш та отиде с едно палто в София и доиде с чували пари, джипове, апартаменти, стопански дворове и т.н.въобще не ми говори за несрин тои само около избори поздравява хората след което се самозабравя.
44.
Beh4et
22.07.2011 23:53:48
0
0
Tazi ve4er e imal o6te edna nominaciq na Vejdi Ormanov , ama toj may ne iskal
43.
hasan d.polyana
22.07.2011 23:51:07
0
0
komentiraite drugite kandidati da im vdigate reitinga i na tyah za6toto dostatichno vdiganhte reitinga na sega6niya kmet sthom vsi4ki govoryat za nego zna4i vsi4ki se strahuvat ot negovata kandidatura
Има една поговорка щом се говори значи се развива, кмете развиваш се не се притесняваи кучетата си лаят кервана си върви
42.
Хасан
22.07.2011 23:50:15
1
3
Политическата ситуация в община Руен не позволява на можещи и кадърни хора да заемат ръководни постове в общината , повечето са некадърни кадровици на ДПС. Докато не се разкара ръководството на ДПС в лицето на 20 годишните репресивни "лидери" ,като Сабри "бей"; Ереджеб "ага"; Назиф "дерибей" и др. няма да се оправи ! .......а за Исмаил Осман липсва му опит -жертва, наложен от Дурхан за да не му изкарат кирливите ризи.
41.
hasan d.polyana
22.07.2011 23:44:50
2
2
gospoda ako vie nemojete da vidite az vijdam kliknete na intervyuto na kmeta v tozi sait i 6te razberete dali moje ili nemoje dve prikazki ili tri ne zabravyaite toi e u4itel i mnogo dobre znae da govori i razkazva na balgarski padate pod vsyaka kritika gospoda prestanete da se zanimavate s kmeta kato nego nemojem da namerim drug kadaren moje6t i razbran
40.
shofyor
22.07.2011 23:25:30
0
0
poznavam mnogo dobre husein evroto toi e ku4e na fevzi kmeta ismail ne mu dade rabota za6toto krade po vremeto na durhanq sega nemoje za6toto pusnaha jaltite u4ili6tni avtobusi bravo na ismail drugite da gho duhat
39.
hasan
22.07.2011 23:21:46
0
0
da ne ma razberete pogre6no stava vapros za edna golyama i podla laja ot strana na husein evro89
38.
hasan
22.07.2011 23:20:23
0
0
otnosno tova dali e poiskal pari ot husein evro89 toi sa6tite laji gi kaza i po adres na mustafa hodja predi 2 godini toi e psihi4no bolen
37.
hasan
22.07.2011 23:17:57
1
0
tiya koito pi6at protiv kmeta poznavat li go dobre toi ne e sekretarka na nikoi a e maj na myasto otidete pri nego i si pogovorete da razberete dve prikazki ili tri
36.
Али
22.07.2011 20:33:18
0
0
Хюсеин е прав че го критикува Исмаил още като спечели му поискал пари от хюсеин и му предлагал че всичката работа ще мине през него ако делят на половина исмаил да го духа
35.
fgds
22.07.2011 20:07:01
0
1
4e koya si ti da se zanimavame s teb
34.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 18:28:10
3
2
Еее, принцеса, принцеса, принцеса...вие само с мен се занимавате . Аз да не съм кандидат -кмет?:)))))))))))))))))))))))
Прави сте , че няма смисъл да спорим. Истината е една - Исмаил Осман ще е кмет на Община Руен следващите четири години. Сега нали това ви харесва или не, е отделен въпрос. Аз тук повече няма да влизам, понеже ми е безинтересно. Ако вие сте опозиция на Исмаил, той е готов. Вулгарни, груби и елементарни? Събрали 50 циганина и тръгнали ДПС да свалят? Е да , ама не. Приятна вечер!
Г-н Осман, честит Ви втори кметски мандат!
33.
1112
22.07.2011 17:51:12
0
5
PRINCESO wseki znae koy e umniq 4ovek ili prostiq zatova hayde da ne sporim.prost znae6li na koi sa wika na tezi koito ne znaqt da swirzwat dwe dumi dori da sa pisani nqkade i iskat da uprawlqwat horata.....no kraen slu4ay mn qsno 4e ne uspqwat..
32.
*********
22.07.2011 17:44:15
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
555
22.07.2011 16:15:28
4
0
DURHAN AKO ISKA6E DA E KMET 6TE6E DA SI STOI HA HA HA
FGDS, TI HUI LI ISKA6 OS ISMAIL A...
30.
ruen
22.07.2011 15:53:42
2
4
kvo se lajete samo tapanari Ismail e tapo layno nemoje da se sravni s nikoy edvali s Fevzi Hasani. Fevzi Hasan e edinstvenia dostoen kandidat za kmet ako Ismail Osman specheli durhan shte opravlyava oshte 4 godini.
29.
Зайчар
22.07.2011 13:35:12
1
2
Като гледам какви агенти има в върхушката на ДПС ми е интересно какво мислите за тях или ви е страх да говорите за тях и затова чоплите Мустафа Ходжа.Той имаше донстойнството да обясни пред хората защо има досие. И не е навредил на никого от нашето село.Но да го оставим човека на мира защото той не е кандидат за сега. За това не е желателно да коментираме името му.Аз само отговорих на оня който съжалява ,че не го разбрал навремето.
28.
ali
22.07.2011 13:25:36
1
1
Голям аргумент има Хюсеин еврото против кмета не му е вдигнал телефона,защо не признава истинските си причини, аз да ви ги кажа против кмета е защото той не му позволи да продължава да ограбва общината с надписаните километри защото някой му каза СПРИ и не изпълни неговите желания затова е бесен няма кого да ограбва.
27.
Хасан
22.07.2011 13:23:42
2
2
Принцесо явно ти живееш в друга галактика и не си от община Руен.ДПС в община Руен се ползва само за правене на пари.Неможе да крадеш от избирателите 300 000 лв.и да им кажеш ,че им мислиш доброто или каузата на ДПС е такава. тези хора опетняват ДПС и когато и да напуснат партията все ще е късно.
26.
RUEN
22.07.2011 13:14:21
2
3
Несрин Узун беше единствения достоен депутат от 20г.насам всички други бяха парашутисти. Когато не успяваше да помогне поне не пречеше като сегашния.
25.
RUEN
22.07.2011 13:14:21
3
2
Несрин Узун беше единствения достоен депутат от 20г.насам всички други бяха парашутисти. Когато не успяваше да помогне поне не пречеше като сегашния.
24.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 12:41:11
2
2
Хубаво е , че все още има хора, които осъзнават идеята на ДПС. Защото много които тръгнаха оттам, забравиха! Несрин Узун забрави ли кой му направи кампанията за депутат? Забрави ли кой беше до него тогава ? ДПС не е трамплин, ДПС не е начин за вадене на пари, ДПС е кауза. Ако си бил част от него, не можеш да си тръгнеш ей така. След теб ще дойдат други.... Никога не забравяй откъде си тръгнал, защото може пак да се върнеш там.....
23.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 12:30:05
4
2
FGDS, умния човек си записва, простия се опитва да помни....
22.
fgds
22.07.2011 12:04:29
2
3
а до Исмаил лично мее срам да кажа че сам от общ руен човек който излиза с една огромна папка да поздрави хората на сабора няма място там сред грамотните хора първо да се научи да говори не само на български а и на турски.Затова исмаил за никакъв ХУЙ не става
21.
fgds
22.07.2011 12:01:01
3
3
май или вие живеете в друг свят или аз но като чета коментарите вие май сте.Еврото да не би Февзи да е направил договор с него защо не мислите малко с тези глави преди да пишете.Затова всеки втори който има работа в общината знае за какво става дума а като Февзи беше там в неговия отдел решенията идваха на момента а не след неопределен срок малко си помислете преди да пишете...
20.
mimi
22.07.2011 10:53:47
2
1
защо атакуват Исмаил Осман заради грешките на Дурхан Мустафа, защо той трябва да плати за грешките на предишния кмет??? Не искат Исмаил Осман да общува с Дурхан Мустафа ,но как да стане това тъй като е народен представител от ДПС ,а кмета също е от ДПС това е невъзможно всички го знаят,но се правят на ударени!
19.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 10:49:55
1
4
ЗАЙЧАР, ти за БАРЪШ ли говориш? Агента на държавна сигурност, който ви сменяше имената и ви следеше?
18.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 10:42:57
0
4
Хасан ли си, кой си обаче от мен да знаеш, че в тази държава всеки навършил 18 години, може да гласува за когото намери за добре и за когото иска.
17.
ЗАЙЧАР
22.07.2011 10:37:38
3
2
Ние жителите на с.Зайчар само можем да се гордеем с Мустафа Ходжа ,той е един от най успешните политици не само в с. Зайчар но и в община Руен но за съжаление е прекалено е честен.Нали знаете има една поговорка "КОГАТО СИ СРЕД ВЪЛЦИ ТРЯБВА ДА УМЕЕШ ДА ВИЕШ КАТО ТЯХ ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗЯДАТ" А той не умее да вие като вълк и го изядоха вълците на общината.Но като гледам видеоматериала ми изглеждат МНОГО БОЛНИ и то ХРОНИЧНО БОЛНИ.
16.
PLANINITSA
22.07.2011 10:22:16
2
3
Прав беше МУСТАФА ХОДЖА от с.Зайчар когато ни говореше ,че царя но община Руен о ГОЛ но не го послушахме човека.Сега ни е хак да ни управляват разни търтеи.
15.
Хасан
22.07.2011 10:13:30
2
3
Права е принцисата която казва ,че не трябва да се споменава името на Дурхан Мустафа.Откакто Руен съществува като община тъкъв мошеник като него никога не сме имали като кмет на община Руен. За съжаление той продължава да управлява общината чрез неговия кмет Исмаил Осман ние жителите на община Руен жестоко се лъжем ,че имаме кмет на общината защото настоящия кмет е кмет на Дурхан Мустафа. Присъствах на това събрание и успях да разбера ,че протежета на Дурхан мустафа вече са избрали кандидат кмета на ДПС а на нас жителите на община Руен остава само да гласуваме. А КОГА НИЕ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА РУЕН ЩЕ ИМАМЕ ПРАВО ДА СИ ИЗБИРАМЕ КМЕТА СИ УВАЖАЕМИ СЪСЕЛЯНИ.
14.
онзо
22.07.2011 09:00:17
1
5
Бившия заместник кмет Мехмед Шабан, въобще да не си прави устата за кмет. Рекетираше директорите на училища фирми на брат му да правят ремонтите на училищата, на публични места си позволяваше да си "поиска" от директорките на училища, напивасе по кръчмите и говори глупости. Голям кмет ще стане
13.
gegata
22.07.2011 07:51:56
4
0
ot vsi4kite tiq deto im vidqh mutsunkite sam0o ahmed ot rudina e majkar , samo deto vqrva mnogo na durhan kradetsa. ina4e toi e nay podhodq6t za kmet. ismail fevzi i mehmet?- hahaha . majki kurvi
12.
asker
22.07.2011 01:18:39
0
3
po glupav po nahalen i po strahliv ot husein evro ne sam vijdal zaedno byahme v kazarmata vseki den go bieh toi be6e mamino detense i prodaljava da e taka. Ismail sega6niya kmet 6te e pak kmet a evroto go ostavete na mene sled izborite
11.
husein evr89
22.07.2011 01:11:33
1
0
ne mi diga telefon kmeta pla4e mi se eeee 4e toi e dlajen da mi vdiga telefon az sam Husein Evro az sam nai velik vsi4ki tryabva da mi vdigat telefon az moje i da ne vdigam ha-ha-ha
10.
ali dobromir
22.07.2011 00:32:57
2
5
До fgds
ти в коя община живееш кой иска Февзи Хасан за кмет освен Хюсеин Евро 89,който иска да усвои още пари от общината, но сегашния кмет не му позволява. 80% от хората са доволни от сегашния кмет и пак ще го изберат за кмет
9.
hasan
22.07.2011 00:24:42
3
4
Браво кмете с тебе сме не признаваме други, Хюсеин Евро 89 да не говори, а да върне парите на хората.
Браво леле мале и на тебе
8.
lele male
22.07.2011 00:20:18
0
3
Господина с бялата риза с мустаци леко плешив който говори на събранието и е на снимката е общинския лидер на РЗС казва се Ружди затуй говори против ДПС, другия които се изказа от ромски произход е Ариф или Акиф шопар раздаваше пари в махалата за други партии, но не и за ДПС кандидата..
7.
lele male
22.07.2011 00:12:39
1
4
Кви са тия шушумиговци и далавераджии които говорят срещу сегашния кмет, след малко ще ги разкрия кои са:Хюсеин Исмаил Мустафа съсобственик на транспортна фирма Евро89 присвои близо 300000лв.от общинския бюджет с надписване на километри през 2006 и 2007г.сегашния кмет не му позволява затуй говори против него и кара други да говорят срещу него плащайки им..
6.
гост
21.07.2011 22:36:01
0
1
леле, това е друг свят, а къде са другите партии там не можах да разбера
5.
принцеса
21.07.2011 21:36:14
3
4
И името на Дурхан Мустафа да не си го слагат в устата хора, които не могат да му стъпят и на малкия пръст! Това , което е направил той за тази община, едва ли други ще успеят...
А този, дето се сърди, че кмета не му вдигал телефона, що не вземе да върне парите от дългитееееееееееееееееее училищни курсове?
4.
принцеса
21.07.2011 21:32:14
4
5
Тези публикации кой ги поръчва и плаща? Мехмед или Февзи? така ли на това събрание не намерихте хора, които да кажат нещо положително за Исмаил Осман? И да попитам - от другите населени места ще отразявате ли събранията?
3.
Hasan
21.07.2011 21:00:20
3
6
i dvamata ne zaslujavat tozi post, i Fevzi kadeto vidi urna (sandik) toy e kandidat
2.
Sabiha
21.07.2011 20:43:33
5
5
Ismail Osman e podloga i posusnika na Durhan Mustafa ,koito ograbiha ob6tinata ...... s takiva kato tqh ob6tina ruen 6te prodaljava da tane v mizeriq
1.
fgds
21.07.2011 18:20:24
5
7
че кои в руен иска исмаил за кмет направете си труда и обиколете малко из хората за да разберете кой е непоклатимия целият народ в общ.руен иска ФЕВЗИ ХАСАН да е кмет
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори