Какво се случва, когато поставите хляба под течаща вода? Резултатът ще ви изненада!
Пуснете чешмата на силна струя и поставете хляба под нея
Всеки от нас обича да си похапва мек и пухкав хляб с хрупкава коричка отвън. За съжаление такъв е само в деня, в който го купим от магазина. Няколко дни по-късно сме готови да го изхвърлим в кофата с отпадъци. Съветваме ви обаче да не правите това, тъй като съществува един трик, благодарение на който успявате да върнете хляба обратно към живота. Как се процедира?
Пуснете чешмата на силна струя и поставете хляба под нея. Оставете го да се накисне добре. След това, когато е попил достатъчно вода, го сложете в тава във фурната. Печете го за около 10 минути на 150 градуса. Може и малко повече, сами трябва да прецените.
Хлябът се получава мек и пухкав от водата, която се е превърнала в пара. Няма да можете да го различите от прясно изпечен. Този трик наистина работи. Следващия път, в който възнамерявате да изхвърлите сухия хляб в кофата с отпадъци, замислете се много добре дали да го направите или предпочитате да пробвате този изпитан метод.
Източник: Actualno.com
Румънският съд праща Уиз Калифа в затвора заради джойнт на сцената
215 разрушени гроба в София: Вандал с криминално досие е задържан
Могат ли протестите да свалят и главния прокурор
Кола се удари в огражденията на бул. "Цар Борис III" в София
Турист е починал на Витоша, друг е пострадал при подхлъзване
Празнува емблема в хип-хопа и не само
Стоичков и Златната топка: Българският триумф, който покори света на футбола
8-часова блокада на ГКПП „Илинден-Ексохи“ заради протести
ЦСКА ще плати 800 000 евро за крилото Лео Перейра
Трагедия в Благоевград: 24-годишно момиче издъхна по време на младежки купон
Бившият шеф на НСО ген. Миланов: Сигурност не се гради с емоции и популизъм
Актьорите във Великобритания се надигат срещу ИИ по модела на Холивуд
