×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Парад на абсурда! Съдят за сексизъм норвежка, обявила, че биологичен мъж не може да бъде лесбийка


Парад на абсурда! Съдят за сексизъм норвежка, обявила, че биологичен мъж не може да бъде лесбийка
Кристина Елингсен е заплашена с 3 години затвор заради фактологично издържаното си изказване, което обаче е в разрез с нови изкуствен морал на определени групи и НПО-та
09 Юни 2022, Четвъртък, 18:30 ч.
Автор: Пол Джоузеф УОТСЪН

Случаят е прецедент дори за Норвегия, която е една от страните пионери на LGBTI правата

Млада норвежка е заплашена с 3 години ефективна присъда заради това, че е казала, че биологичен мъж не може да бъде лесбийка. Да, абсурдът стигна до невиждани нива. Кристина Елингсен, която е част от феминистката организация „Международна женска декларация”, сега е обект на полицейско разследване заради това, че е изказала точно този неоспорим факт в Туитър.

„Защо FRI (местна феминистка организация, бел.а.) учи младите хора, че мъжете също могат да бъдат лесбийки? Не е ли това конверсивна терапия* ?”, пита тя в кратко съобщение в социалната мрежа. Елинсен също поставя под въпрос легитимността на съветникът на FRI Кристин Йентофт, който е роден мъж, но идентифицира себе си като лесбийка.

„Йентофт е мъж, който се представя за лесбийка – толкова е откачила организацията, която представлява той и която би следвало да защитава интересите млади лесбийки. Как това помага на тях, при положение, че по логиката му и мъже могат да бъдат такива?”, пита още Елингсен, която подчертава още, че да се допусне идеята, че биологичен мъж може да бъде майка... колкото и странно да звучи, е „дефинирана форма на дискриминация срещу жените”.

Оказва се още, че младата норвежка вече е попаднала и под ударите на „Амнести Интернешънъл – международна неправителствена организация за защита на човешките права. От там я обвиняват в „тормоз” заради това, че е обявила, че мъж е мъж. Да, наистина.

Законите за „престъпления на омразата” в Норвегия през последните години станаха още по-драконовски. В момента там да се критикува т.нар. „джендър идеология” се счита за престъпление, наказуемо с до 3 години затвор.

„За някои групи изказванто на факта, че жените и момичетата за от женски пол, и че мъжете не могат да бъдат жени, момичета, майки или лесбийки, се приема за омраза. Намираме се на кръстопът, защото настоящият случай е прецедент за Норвегия. Ще е интересно ако съдът приеме обвиненяита, но ще е още по-интересно, ако не ги приеме”, написа в своя защита след обвиненията феминистката Кристина Елингсен, която съвсем скоро може да се окаже за 3 години зад решетките заради изказването ѝ, „изпълнено с омраза”.

Прецедентът обаче бе създаден още през 2021 г., когато норвежец бе вкаран в затворе за 3 седмици и глобен солено за това, че умишлено е сгрешил пола на някакъв си трансджендър във Фейсбук.

И докато в по-голямата част от света хората, които не “спазват правилата” на LGBTI движението, са заплашени обикновено блокиране от социалните мрежи, то в Норвегия и като цяло в скандинавските страни изглежда вече това е наказуемо със затвор.

Наскоро бившият финландски депутат Пайви Расанен бе обвинена, че използвала „реч на омразата”, цитирайки текстове от Библията, в които хомосексуалността определяна като срамна и ненатурална. Тя впоследствие бе оневинена.

Миналата година полицаи от Мърсисайд бяха част от рекламна кампания с постер на знамето с дъгата, на което пишеше „Да се държиш обидно е престъпление”.

През 2019 г. Полицията във Великобритания разследваше случай на „престъпление на омразата”, при което трансджендър жена не е получила роля в порно филм, защото все още имала... пенис.

Видно от тези и много други примери либералният западен свят живее в паралелна на реалността вселена, където биологичните, физични и дори морални закони са заменени с разни идеологии, които въвеждат със сила изкуствено създадени фалшиви ценности, неприемливи за обикновения човек. Достатъчно показателно за това бе реакцията на 14-годишните деца на мача между Унгария и Англия преди дни, които освиркаха английските футболисти за това, че коленичат в подкрепа на екстремисткото движение Black Lives Matter.

*Конверсивна терапия - опит чрез психотерапия да се промени сексуалната ориентация на човек

*Превод Георги РУСЧЕВ


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
17
Коментара по темата
17.
Ангел Калчев
11.06.2022 09:41:32
0
1
Викинги. Пази боже. Имах друго мнение за тях. Ако техните предци ги видят сега ще се хванат за главата. Тях ги оправя мотиката и работата на къра по цял ден, без почивка и интернет, и 500 лв заплата. Други няма да свърши работа. Презадоволеният човек се превръща в лигльо, човек без работа. Те са живият пример.
16.
Хм
10.06.2022 22:13:20
0
1
Ако видят един мой колега и един-двама младежи, неизвестни, никакви лесбийки няма да останат!
15.
даа
10.06.2022 11:35:20
1
5
Е те на това са надяват тия изроди.
14.
Докторе
10.06.2022 10:49:13
1
5
Няма до помогне и това, което предлагаш! Тия са толкова зле, че само сиренясалия Питон на бай Митьо Лешпера ще ги опраЙ!
13.
доктор
10.06.2022 10:13:21
1
12
Виждате ли до къде довежда слободията на западния свят.
Лечението им е да хванат мотиката и лопатата и на къра.
12.
оффф...
10.06.2022 09:00:21
1
9
ПРАВИ СА да я СЪДЯТ!!!

Аз също съм мъж и също като лесбийките харесвам само жени!
Да дойде таз да ми каже, че не съм такъв какъвто съм!
Айде де!
От къдя на къдя?
11.
гост
10.06.2022 07:59:36
2
12
Свидетели сме на явната инволюция на западния свят. Лошото е, че тази агония може да продължи много дълго и да се опита да се маскира под някакви псевдоморални формули, които да подведат и по-трезвомислещите хора .
10.
Елате при нас
10.06.2022 07:49:23
2
11
Тия викинги да вземат да дойдат за няколко месеца при нас.
Да ги понапече малко слънцето.
Да ги научим на ракия и шопска салата , на сланина и вино и шкембе чорба с много чесън.
Да видят нашите засукани булки.
Е тогава ще ги видите дали ще си мислят за падраси , гаюви , жандъри и темподобни извратени същества.
9.
Дедовия
10.06.2022 07:19:55
1
16
Западният свят и цивилизация ще се самоунищожи! Ако събитията от последните две-три години не влеят малко разум в извратените неолиберални тикви.,светът или по специално Европа е "пътник". Жалко за децата и внуците ни!
8.
Митю с Питоня от Арбанаси
10.06.2022 06:54:44
4
2
Клиторът на рогозин е по голям от питоня ми колкото ракета Сармат е голям и пътува с 1 кола за него и 1 камион за клиторя
7.
Как да няма
10.06.2022 04:52:51
6
4
Аз като видях сакото на Рогозин и го разбрах че е лесбийка,корава с хоботест клитор и се води мъж
6.
Ганю Балкански
10.06.2022 00:16:16
2
14
Не искам в ГЕЙОВРОПАТА , искам си шкембе чорбата и таратора.
И ако продължават да ми объркват понятията , ще ги съдя.
5.
робот
10.06.2022 00:12:02
0
20
Аз пък съм трактор и ако някой ми каже неща по-различно , ще го съдя.
4.
въъъъй
10.06.2022 00:08:32
2
16
Няма ли един нормален който да напише нещо нормално тука ?
Или нормална .
Или нормално.
Или както там искат да им викат ония извратените от запада.
Бахти изродите.
3.
Бай....
09.06.2022 20:23:01
1
2
Трябва да е езичник!
2.
...
09.06.2022 18:55:59
3
18
Не може то така да се нарушават правата на Бафомет, муцка!

Вече са на етап "ядене и на своите"! Ако не беше гротескно, щеше да е забавно. А ако дамата беше проявила грам интерес към корените и истинските цели на феминизма, нямало е да налива вода във воденицата им досега и да допринася за достигането на сегашната абсурдна кулминация в израждането на човечеството и моделирането му по техен образ и подобие.
1.
go go go
09.06.2022 18:37:19
5
15
айде чакаме оная пача със числата рогата еврейте синьото/жълтото дето дрънка навсякъде "тайните" си знания да ни обясни как стоят нещата. Айде куха лейко давай :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори