×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин: Западът е готов да пожертва останалия свят


12 Май 2022, Четвъртък, 20:20 ч.

И за ЕС може да възникнат трудно обратими последици, каза президентът на Русия

Вината за глобалните последици от санкциите срещу Русия, включително за възможния глад в редица страни, лежи на съвестта на западните държави. Заради своето господство те са готови да жертват останалия свят.

Това заяви днес руският президент Владимир Путин по време на съвещание по икономическите въпроси.

Той подчерта, че редица държави вече се сблъскват с риска от глад, а при продължителни санкции срещу Русия и за ЕС може да възникнат трудно обратими последици.

„Вината за това е изцяло на елита на западните държави”, констатира Путин. И увери, че Русия се справя уверено с външните предизвикателства, предава vesti.bg.

Западните санкции срещу Русия нанасят удар по икономиките на тези държави, които ги въвеждат, а освен това причиняват и глобална криза.

„Тези санкции до голяма степен провокират глобалната криза. Техните автори, водени от късогледи политически амбиции и русофобия, до голяма степен засягат собствените им национални интереси, нанасят удар по собствените им икономики, по благополучието на техните граждани”, каза Путин.

„Очевидно е, че по силата на обективните икономически закони продължаването на манията за санкции, ако мога така да се изразя, неизбежно ще доведе до най-тежките и трудно обратими последици за Европейския съюз, за неговите граждани и за най-бедните държави”, обяви руският президент.


В категории: Политика


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Ким Чен Ун
13.05.2022 08:13:19
0
4
Машалла, байно, ти и мен ще надминеш! Но трябва до 15 минути след подобно изказване да направиш тест на нова балистична ракета, така тезата ти става още по-убедителна!
12.
Га га га га
13.05.2022 01:50:28
6
9
Не спря да гние този Запад. СССР се разпадна, а той продължава да гние.
НАТО и то гние и ще се разпадне, но първо да влязат Швеция и Финландия, че да е по-голям разпада.
11.
Русофил
12.05.2022 23:59:16
4
10
Аз мразя гадния гнил запад! Децата ми обаче отидоха там да живеят и са финансово стабилни и семейста направиха. Аз понеже съм си идеалист си стоя тука и не мърдам! Сега каква стана тя? Май ще трябва на чужди хора да плащам, да ми затворят очите, като му дойде времето, и да ме погребат.
10.
Дернев
12.05.2022 23:51:24
3
7
"...лежи на съвестта на западните държави" Не на всички. Само на Франция и основно на Германия. Те трябваше атдавна да са положили началото на единната ни армия и СЕЩ чрез обедитението на армиите си във федеративен съюз. От двигател на Европа те се превърнъха в нейните гробокопачи. Лидерите и на двете страни не са за времето в което живеем. Източна Ев опа да надигне глас за обединение в Европа гарантирано с общаевропейска система за сигурност в която нямамядто за НЯТО. НАТО ВЪН ОТ ЕВРОПА!
9.
Га га га га
12.05.2022 22:48:38
21
12
Путин се загрижил, че санкциите вредят на колективните западняци. Тежко му е да гледа как страдат европейците и американците.
Сърцето му плаче въпреки възхода и благополучието на Русия.
8.
DJARO
12.05.2022 22:20:55
11
39
Наистина е много прав.......ще го разберем след няколко месеца......много ЛОША ЗИМА ИДВА....следващата.......
7.
Избирател007
12.05.2022 22:09:39
34
14
Този няма ли да изчезне вече, че на целия нормален свят му писна от глупостите му. Дано да изчезне та да се успокои светът. За бетонни русофилски глави не се отнася - там всичко е изгубено, дано се изнесат в любимата им Русия та и България да живне.
6.
Тая
12.05.2022 21:18:23
37
18
реторика може да мина само на най-простите, и най-умопомрачените русофили.

Все хора които на автопилот ненавиждат лошият запад.
5.
кьорфишек
12.05.2022 21:11:12
37
20
Дааа, а все още има хора, които не вярват, че "Комунизмът превръща човека в шибан идиот".
4.
Въй
12.05.2022 21:02:05
38
26
Ех, Путя, искаше да си голям световен играч, а докъде стигна след 20 години пълна власт- всички ти се подиграват.
От подполковник в КГБ толкова.
3.
Ами прав е
12.05.2022 20:54:37
29
47
Аз не съм съгласен да плащам цената на малоумните санкции наложени от хора, които вземат 20-30 пъти по-големи заплати от моята.Среден пръст за ЕС...дано се разпадне!
2.
Totin3
12.05.2022 20:54:24
30
34
Слава Росий .Смерт Байдана!
1.
_nib_
12.05.2022 20:29:39
36
40
Готов е ама продажните ибрикчии на Наглосаксонците не ги интересува...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани  Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори