×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проучване: Младите и образованите у нас подкрепят Украйна и НАТО, а по-възрастните и неуките – Русия


Проучване: Младите и образованите у нас подкрепят Украйна и НАТО, а по-възрастните и неуките – Русия
За неутралитет в конфликта между Русия и Украйна са 68.4% от българите, сочи изследването на ЕСТАТ, представено днес
Ключови думи: ЕСТАТ, война
10 Май 2022, Вторник, 16:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Малцина са склонни да защитят страната си във война, мнозинството декларира, че ще се скрие или избяга

32.4% от българите симпатизират на Украйна, а 23.6% - на Русия, в конфликта между двете държави. Това сочи национално представително проучване, презентирано в БТА-София днес. То е проведено в периода 16 – 28 април сред 1002 пълнолетни български граждани от агенция ЕСТАТ. 

40.7% от българите не симпатизират на нито една от двете страни, а 3.2% отговарят, че не могат да преценят и че не ги интересува.

Зад Русия застават в по-голяма степен мъжете, хората над 50, жителите на областните центрове, избирателите на БСП и ИТН. Подкрепа за Украйна декларират жените, хората до 30, столичаните, избирателите на ГЕРБ, ДБ и ПП.

Индиферентната гледна точка доминира и е почти поравно разпределена сред социалните прослойки и електоралните групи. Поне на декларативно ниво, избирателите на „Възраждане“ заемат в по-голямата си част неутрална, а не проруска позиция, сочат от ЕСТАТ.

Проучването включва и ред други въпроси.

61.1% са обявили, че не знаят, че Русия е сред държавите, които не са подкрепили Съединението на Княжество България и Източна Румелия през 1885 г.

38.9% са казали, че знаят това, но въпросът има престижен характер, така че може да се предполага, че реалният дял на информираните е значително по-нисък, сочат изследователите.

Освен това едва всеки пети бил запознат с факта, че Русия (СССР) е обявявала война на България.

76.8% са казали, че не са посещавали никога Русия (СССР).

Според 7.5% българската позиция в настоящия конфликт трябва да е подкрепа за Русия, а 21.1% - за Украйна. За неутралитет обаче са 68.4%.

Основните изводи от изследването са, че българинът не познава добре историята на двустранните отношения; по-запознати са възрастните, при това основно от старите учебници; непознаването на историята води до неопределеност на нагласите по отношение на войната и до невъзможност за заемане на ясна гражданска позиция; страхът от световна война и ядрен апокалипсис обхваща над три четвърти от българските граждани; малцина са склонни да защитят страната си във война, мнозинството декларира, че ще се скрие или избяга; украинските бежанци се подкрепят главно на думи; делът на хората, които са ги подпомогнали, е над четирикратно по-малък от този на симпатизиращите им; подкрепата за НАТО се радва на крехък превес; налице е двойствено отношение към Съюза – той да ни защити при агресия, а ние да не спазваме съюзническите си ангажименти и да се „снишаваме“.

Освен това всеобщият страх подхранва доминиращата позиция за „неутралитет“, зад която застават дори и твърдо симпатизиращите на Русия във войната; темата за Украйна силно поляризира обществото; зад Украйна и НАТО застават младите, образованите, хората в големите градове и тези с добри доходи, както и десните избиратели; зад Русия и против пакта са по-възрастните, необразованите, живеещите в селата и малките градове и електоратът на БСП и „Възраждане“ и донякъде на ИТН и ДПС; българинът е объркан в морето от информация за войната, която като цяло подлага на съмнение; водещ източник са българските медии; тезите на руската пропаганда се споделят от голям брой българи и обхващат цели социални и демографски групи и прослойки.

 

 


В категории: Политика


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
189
Коментара по темата
189.
А
13.05.2022 13:12:11
0
7
ако се въведе и еврото, ще останете без пари само тези, които ви мързи да отидете до чейндж бюрото
188.
До 187
13.05.2022 12:53:56
0
5
за всичко това можеш да виниш само родните ни корумпирани политици, защото тяхно дело беше това. видяха че така ще има повече пари под масата за тях и го направиха на своя глава без някой да ги е карал. За какво да се субсидира добра армия, като можем да внесем такава от НАТО? Защо да се субсидира производство, като може да се внесе от Европа? Само тях можеш да виниш за това, не НАТО, не Европа, никой друг освен родната ни българска корупция и шуробаджанащина.
187.
XXX
13.05.2022 12:34:40
5
5
Влязохме в НАТО останахме без армия.
Влязохме в Европа останахме без заводи.
Сега, като приеме Еврото ще останем без пари.
186.
Дио
13.05.2022 08:42:33
2
4
до 185: Пише за хора със високи доходи, те само млади ли са според теб? :)
185.
Не ми стана ясно от манупулационната статия
13.05.2022 05:54:10
6
6
Образованите по-възрастни кого подкрепят?
184.
До Бъз
12.05.2022 22:45:28
5
9
Аз подкрепям НАТО и съм за референдум в България, за да се види думата народна. Ама и за да я видите и вие! За да ви бъдат натрити носовете последно на вас, русофилските фашаги, и да замълчите вече по този въпрос вовеки!
183.
Бъз
12.05.2022 13:50:29
9
7
НАТО- мато, ама няма референдум по въпроса. Голям страх
182.
Абе те
11.05.2022 23:11:23
4
14
Младите и образ”у”ваните не е много ясно, как са се образ”у”вали ;)
181.
Антон Чехов
11.05.2022 19:00:21
1
1
"Заняли мы квартиру-сарайчик, напоминающий любую из Красковских дач. У окон, аршина на 2-3 от фундамента, начинается Байкал. Платим рубль в сутки. Горы, леса, зеркальность Байкала - все отравляется мыслью, что нам придется сидеть здесь до пятницы. Что мы будем здесь делать? Вдобавок еще не знаем, что нам есть. Население питается одной только черемшой. Нет ни мяса, ни рыбы; молока нам не дали, а только обещали. За маленький белый хлебец содрали 16 коп. Купил я гречневой крупы и кусочек копченой свинины, велел сварить размазню; невкусно, но делать нечего, надо есть. Весь вечер искали по деревне, не продаст ли кто курицу, и не нашли… Зато водка есть! "Русский" человек большая свинья. Если спросить, почему он не ест мяса и рыбы, то он оправдывается отсутствием привоза, путей сообщения и т. п., а водка между тем есть даже в самых глухих деревнях и в количестве, каком угодно. А между тем, казалось бы, достать мясо и рыбу гораздо легче, чем водку, которая и дороже и везти ее труднее… Нет, должно быть, пить водку гораздо интереснее, чем трудиться ловить рыбу в Байкале или разводить скот"...

"Пьянство, малограмотность, тупость и убожество "русского" мужика, отставшего от Европы лет на двести , и до сих пор еще не совсем уверенно застегивающий собственные штаны, в очередной раз показывает, что с ним дружить нельзя, так как он рассматривает дружбу как слабость"...

"Пишу Вам из теплого и зеленого далека, где я уже водворился купно со своей фамилией. Живу я в усадьбе близ Сум на высоком берегу реки Псла (приток Днепра)… Вокруг в белых хатах живут "хохлы". Народ все сытый, веселый, разговорчивый, остроумный, Нищих нет. Пьяных я еще не видел, а матерщина слышится очень редко, да и то в форме более или менее художественной. Помещики-хозяева, у которых я обитаю, люди хорошие и веселые"...
180.
Rando
11.05.2022 16:13:47
21
20
Така е младите могат за 5 секунди да проверят как в Русия едномесечна заплата е 100 леа,а в Щатите е 3000-4000-5000-6000 хиляди долара,за 5 секунди може да провериш коя от 2те държави е всъщност кенеф

Но колкото по-възрастен си в БГ,с малки изключения,си по-неадекватен и изкуфял
179.
аххаах
11.05.2022 16:08:54
3
5
Болшинството в коментарите резбират статията, че всички млади са образовани , а всички стари не.
В статията пише и за хората с висок доход какво подкрепят,
и те сигурно са само млади.
178.
Аха
11.05.2022 15:49:40
4
16
значи младите и образованите декларират подкрепа за Украйна, но ако стане напечено, казват че ше си бият камшика извън България ! Защото старите и необразованите няма да са в армията !
177.
млад и образован
11.05.2022 15:14:03
4
26
Ако проучите допълнително, ще откриете, че "младите и образованите" също така подкрепят истанбулската конвенция, зелените сделки и т.н. "Млад и образован" просто означава израсъл в новото време под въздействието на западното влияние.

Олицетворението на "младите и образованите" са Киро и Асенчо. Ако ви харесва накъде вървят нещата под тяхното управление, значи бъдещето много ще ви допадне.
176.
Бай Комундьо
11.05.2022 13:50:19
7
8
Ни съм съгласен със статията. Какво образование имаше само! Ей, на Жан Виденов примерно как знае, че Ванкувър и Владивосток са в Европа. И Цветето Караянчева е завършила по онуй време и затуй толкова много знае.
Аз Интернета не обичам да се занимавам, щото казаха, че било американска фирма. Туй го продиктувах на библиотекарката и тя го писа. Аз в библиотеката ходя често. Не е много богата, но има най-важното - събраните съчинения на Тодор Живков и всички броеве на "Работническо дело". Ама най-вече заради библиотекарката ходя. Много е скромна и не ще да напише хубавите думи, които исках да кажа за нея.
От време на време обаче я карам да ми чете коментарите на русофилите, че много ми харесват. Ма как говорят, ма как се изразяват, като да са изкарали висше в класа на Ицо Стоичков.
Имах още да казвам, ама не си взех хапчето за склероза и забравих какво беше.
175.
ХХ
11.05.2022 12:59:31
1
12
Не е вярно. Редакцията на флагман опровергава съдържанието на статията.
174.
Еко
11.05.2022 12:18:37
9
14
За съжаление младите, образовани хора в България са изключителна рядкост. Години слугинаж на този и на онзи доведоха да генерации примитиви, управлявани от социални мрежи и шоу програми в продажни медии. Русия е имперска държава управлявана от кретена Ленин до комплексаря Путин, през психопата Сталин, която има интерес да граби и воюва, и разчита на подлоги и национални предатели в страната ни за да разделя и владей.
173.
Интересни хора
11.05.2022 12:08:57
1
2
Слагат минуси на цитат от Чехов.
172.
Бай Вълчо
11.05.2022 10:59:21
0
16
Хората, които са най-облъчени от определен тип пропаганда, повтарят опорките на въпросната пропаганда - голямо откритие! Другото откритие - хората, които са най-облагодетелствани от съществуващия режим, подкрепят съществуващия режим най-много.
171.
До 165 - еманация
11.05.2022 10:44:54
11
13
Не идиоте, младите и образованите са 2 групи, както и възрастните и неуките. А не че всички млади са образовани и всички възрастни са неуки.

О свещенна простота!

Как няма да подкрепяте рашизма, ми то в главите ви има само 3 мозъчни клетки. Едната отдавна е умряла и се разлага, а другите две се бият по между си!
170.
До 167
11.05.2022 07:36:48
11
5
Ето едно писмо от Чехов:
Русский человек большая свинья. Если спросить, почему он не ест мяса и рыбы, то он оправдывается отсутствием привоза, путей сообщения и т. п., а водка между тем есть даже в самых глухих деревнях и в количестве, каком угодно. А между тем, казалось бы, достать мясо и рыбу гораздо легче, чем водку, которая и дороже и везти ее труднее… Нет, должно быть, пить водку гораздо интереснее, чем трудиться ловить рыбу в Байкале или разводить скот.
169.
Reality Check
11.05.2022 07:27:20
1
9
Politicians are stupid, and people allow them because PEOPLE are stupid.  I need not give you proofs, the whole history is a proof. Every day newspapers bring thousands of proofs. The state of the world, this hell that we are living in, is the proof.
168.
Нещата са много прости
11.05.2022 07:18:12
18
14
Ако човек е исторически грамотен, той няма как да е русофил.
167.
Антон Чехов
11.05.2022 07:11:37
2
17
Малеееее ...
все едно , че слушам нещастника Чехльо , и басните му за умните и красивите ...
166.
тез пък
11.05.2022 07:11:23
0
9
И от 1000 разбрахте толкова много неща? Май повечето са измислени факти.
165.
Иван
11.05.2022 06:39:30
3
23
И какво искате да кажете,с това че старите са тъпи а младите наркоманчета и курвите са образовани.Еми и вие сте дърти!! значи сте тъпи,аман от проучвания.
164.
Медии
11.05.2022 06:19:25
1
20
Жълти медии и фалшиви политици!
163.
Турчин
11.05.2022 06:02:42
12
2
Не на русчиите комунисти доносници ционисти от гяурското дс дпс
162.
Българина
11.05.2022 04:26:02
1
2
До 92. 'До 78 Българина'

Изместваш темата.
Писах в поста си по-долу кой първи ще офейка при повиквателна(за запас), не за това колко е подготвен. :)

Колкото до обратните - вече официално ги приемат в хАмериканската армия. В БГ не съм запознат.
161.
Deep Fake Reality
11.05.2022 03:13:04
2
17
THE EDUCATION THAT HAS EXISTED up to now has not been true. It has not served humanity; on the contrary, it has served the vested interests. It has served the past. The teacher has been an agent of the past. He functions as a mediator to give past beliefs, orientations, assumptions to the coming generation - to contaminate, to pollute the new consciousness that is arising on the horizon.
That's why the teacher has been respected by all the societies. It serves the establishment.
It reduces people to robots, it reduces people to efficient slaves. That's what education has been up to now. The state, the establishment and all the institutions of the society, all prevent growth - remember it. Why do they prevent growth? Because every growth brings challenge, and they are settled. And who wants to be unsettled? Those who are in power would not like anything new to happen, because that will change the power balance. Those who are in power would not like any new thing to be released, because the new thing will make new people powerful. Each new knowledge brings new power into the world. And the older generation would not like to lose its grip, its domination. The real purpose of education should be to subvert outmoded attitudes, beliefs and assumptions which no more serve growth and man, and are positively harmful and suicidal. The evolution of human consciousness is nothing but a long history of struggle against the veneration of crap. People go on worshipping, venerating crap. Ninety-nine percent of their beliefs are just lies. Ninety-nine percent of their beliefs are anti-human, anti-life.
Ninety-nine percent of their beliefs are so primitive, so barbarous, so utterly ignorant, that it is unbelievable how people go on believing in them.
The true education will help you to drop all nonsense - howsoever ancient, respectable, revered. It will teach you the real.
160.
SA
11.05.2022 01:23:02
20
6
Ясно е че старите плачат по СССР , бай Тошо и младините си, закърмени да борят гнилия капитализъм.
159.
Бургас
11.05.2022 01:10:29
17
7
Извод - образованите, с висок доход мислят рационално имат глобален поглед и осъждат агресията.
Необразованите , с нисък доход вярват в конспирации тъят злоба и подкрепят агресията.
158.
Предучилищно Образование
11.05.2022 00:35:28
0
18
https://www.dokumentalni.com/archives/7074
157.
Периферия на Периферията на Периферията на перифер
11.05.2022 00:30:17
4
26
САЩ разбраха, но сателитите и особено по-малките като България, нищо не разбраха. Те гледаха не реалностите, а в устата на американския си господар и жадно поглъщаха уверенията му за тяхното светло бъдеще. У тях (по-точно на техните държавници и политици, както и на либералната им интелигенция) не възникваше и сянка на съмнение в способността и готовността на САЩ да ги имат за свои верни съюзници и приятели и че никога дори няма да ги изоставят. Те и днес смятат така, ала мисленето и поведението на великите държави, особено на най-големите са подчинени на друга логика и правила. В тяхното нравствено съдържание е изключен моралът и състраданието и благодарността към сателита. Сателитът е длъжен да слуша и да служи, както и да си понася последствията за своята лоялност и послушание.
Сателитите (не само България, но и всички останали като нея и нейните управници) не искаха да проумеят, че в края на миналия век те бяха въвлечени в една проста, но жестока игра, в която трябваше да играят уж важна роля: а именно да променят съотношението на силите в света и бъдат подготвени за „огневи цели“, когато се изострят един ден отношенията с Русия и с набиращия мощ и могъщество Китай. Затова те трябваше да бъдат събрани в европейските политически, икономически и военно-политически структури, за да бъдат държани под наблюдение и ръководени пряко и отблизо. Те бяха, така да се каже, мобилизирани още преди да се е наложило в подкрепа на Запада. Армиите им бяха почти напълно ликвидирани, но могат бързо да бъдат пооправени от тук-от там, за да бъдат хвърлени във война с Русия и да понесат ударите на руското оръжие. Виждаме как това става в Украйна и как САШ воюват с Русия „до последния украинец“. На всичките сателити е определена такава роля! И всеки длъжен да чака като пред заколение да му дойде редът, за да бъде хвърлен в огъня. Пък нека си мислят, че означават нещо за своите господари и че сега именно са придобили историческо значение. То какво значение може да има за света една държава, която не е способна да вижда с очите си реалностите и да си внушава, че означава нещо, когато я готвят за война „до последния й жител“.

Това е глобализацията, която аз наричам „глобализация на сателитите“. Другата глобализация – тази на великите сили бе недостъпна за тях, макар че ги залъгваха, че е и тяхна. Но не е!
Русия обяви своето възкресение от мъртвите, но тя знаеше, че за да влезе напълно в старите си владения и да започне да изпълнява полагащата й се роля на велика държава, е необходимо да измине известно време. То бе необходимо, за да могат всички да свикнат с новата ситуация, да се приспособят към нея, като приемат очертаващото се ново статукво и да не го нарушават. Както е ставало винаги преди и така се е гарантирал мирният преход към всеки нов световен ред.
Този път обаче се оказа, че кризата на капитализма е толкова напреднала, че системата е станала негодна да реагира адекватно на измененията, защото мисленето й се е забавило, умът й е залинял, изгубил е остротата си и трудно преценява какво се случва. В редица случаи капитализмът приема желаното за реално и допуска сериозни грешки. Вярно е, че правилата на геополитиката позволяват, докато трае междинния период на адаптации, да се провокират конфликти, разрушения, демонстрации на сила, но в същото време да се е провежда сериозна работа по новото регулиране на света, както и да се подготви разчертаването на политическата му карта и дори да се формира нова политическа риторика. Европа се оказа напълно изтощена икономически, военно и интелектуално, за да е в състояние да мисли адекватно и да действа съобразно новите условия. Непремереното разширяване на Европейския съюз и НАТО и особено с преобразуването на ЕС в пара държава с общи и задължителни за всички правила и закони бе като камък на шията, теглещ Европа упорито към дъното. Новите членове бяха твърде далеч от икономическия стандарт на големите държави и натовариха Съюза с грижата да бъдат теглени и подпомагани. А той беше неспособен за това, защото бе доста отслабнал и комай беше започнал вече да се клати и преплита крака от старческа немощ и неизлечими болести. Това създаде допълнителни вътрешни напрежения и породи в всичките държави (старите и новите членки) негативно отношение към „обединена Европа“ и Европейския съюз. Подобно отношение настъпателно ерозира европейските структури и постепенно обезсмисли и ЕС, и НАТО – колкото и великите сили да се мъчат все още да съхранят тяхното значение и сила.

Тогава Западът осъзна, че думите на Путин не са празни, а предупреждение, и тогава отново Русия бе обявена за заплаха за бъдещето на системата и „демократичните ценности“ и реши, че ще върне отнетото от нейната зона на влияние, едва след като я обезсили и разстрои функционалното политическо й единство.
В колкото по-безобразно състояние върнат тази държава, толкова повече проблеми ще възникнат пред възвръщащата влиянието си велика сила. Тогава и продължаващото противодействие с нея ще бъде малко по-лесно. Подчертавам това, защото такава именно цел е въведена от Запада в неговия проект „Украйна“, породил военния сблъсък с Русия. Този сблъсък е между Русия и Запада, но той не е само за възстановяването на руската зона на влияние, а началото на новото преначертаване на световната политическа карта и за установяване на нов световен ред. И по същество за фиксиране края на значението на Европа като глобален икономически, политически и военно-политически фактор в геополитиката. С нейното обезличаване се поставят под съмнение и Европейския съюз, и НАТО в сегашния им вид. Вижда се дори, че и ООН вече не може да бъде онази световна организация, която бе създадена да регулира отношенията и конфликтите между държавите, защото е нова йерархията им.

Тогава каква ще е участта на сателитите след края на глобализацията и революционните промени в глобалния свят?
Биха могли да се направят аналогии с времето след Втората световна война, ала те няма да са съвсем точни. Защото сега не е възможно да се установява нова социално-икономическа система от рода на тази, която СССР наложи в редица европейски държави, а после и в Азия. Но завърналите се в традиционните си сфери държави (в това число и България!) най-напред ще трябва бързо да осмислят миналото си и да означат основните грешки в него, а после и да преустроят политическите си системи, като сменят управляващите ги политици. Ще бъдат необходими без съмнение нов тип политици и държавници и те ще трябва в много кратки срокове да бъдат създадени и възпитани. Разбира се, ще се наложи и да пренасочат външната си търговия към нови пазари на стоки, услуги и суровини. Те ще излязат от Европейския съюз и от НАТО или по-скоро ЕС и НАТО ще ги изхвърлят от себе си, защото няма да са им необходими. Това ще доведе от сериозни вътрешно политически и икономически трусове. Трудностите ще бъдат доста големи, понеже веднага ще трябва да започне възстановяване на разрушеното и привеждането на целия живот върху нови основи, принципи и стандарти. И в нови общности от държави.

Формулата, по която се устройваше света досега, вече е изчерпана и скоро ще видим как този наш свят ще се промени радикално и ще придобие съвсем различен вид. Трудно е да се каже какъв ще бъде той. Но е напълно сигурно, че епохата на глобализацията по американски, която трябваше да събере на едно място държавите сателитите на великите сили, вече приключи. А и глобализацията на великите сили ще изглежда по различен от досегашния начин.
///Ще живеем в друга епоха и в свят суров, подреден по новому.///
156.
Голямото Нулиране 2022
11.05.2022 00:16:30
2
26
Хегемонията е идеологията на глобалния либерализъм, която настоява, че неговите ценности и нагласи са универсални и определят основните норми и принципи на световния ред. Оттук и еднополюсността, Световното правителство, Голямото рестартиране, културата за отмяна, джендър-политиката и тоталния контрол над обществото.
В България има над 50 хиляди чужди агенти, финансирани от фондации като "Америка за България" и "Отворено общество". Опитват се да ни превърнат в биомаса. Необходима е духовно- интелектуална революция, която трябва да започне час по-скоро, за да запазим България. Управляемият хаос може да се превърне в неуправляем и става нещо много страшно. Ще оцелее ли България е въпрос с три удивителни. Наемниците са хора, лишени от морал, те са извън закона, те знаят, че са извън закона. Единствено материалното ги интересува, а не идеали.
155.
Westworld HBO
11.05.2022 00:15:26
0
17
https://youtu.be/hIXhnWUmMvw
154.
Uneducated Unlearned Unslaved
11.05.2022 00:12:34
0
16
The mundane does not allow consciousness to see the reality. The so called rational horizon is narrow. It is necessary to rise above the level of everyday life; to elevate the mind  - and the meaning of EVERYTHING will be revealed. Are we living in a madhouse? We are still living in a barbarous age, it seems.
Human consciousness needs to be transformed radically, totally.
153.
Крум
11.05.2022 00:12:15
2
13
Млади и образовани, в България, има много малко. Млади има, но още не са образовани. Тези, които са образовани напуснаха страната. Останаха тези с купените дипломи, които нямат кураж да отидат на запад, и тези, които нямат дипломи. Пак казвам: В България има млади и образовани, със заслужени дипломи, но са много малко.
152.
Хроника на една предизвестена смърт
11.05.2022 00:10:34
2
23
Изглежда, във всичко трябва да се стигне предела. И ако хората със своето отношение към историята искат да се доберат до империята на антихриста, не може да им сe попречи за това. Италианският писател Курцио Малапарте е казал: „Нищо не е изгубено, докато не е изгубено всичко“. Засега не е изгубено всичко – това е сигурно, затова бъдещето има свободен контур, различен от „края на историята“ в нейният либерален еднополюсен израз. Но ако ние не съберем кураж, след определено време вече ще бъде изгубено всичко. И вместо тънките и дълбоко човешки хоризонти на многополюсния свят, ще ни остане само безалтернативната геополитика на нощта и политологията на империята на антихриста. Философският въпрос за същността на здрача е дали това са сенки на вечерта или първите лъчи на утрото? Мисля, че става дума за вечер. Пред нас е нощта на цивилизацията. Който не усеща нейното приближаване, пребивава в догматичния сън на либерализма, омагьосан от неговите призраци. Наближава краят.
151.
Будилник
11.05.2022 00:09:35
2
22
Ще започнем с възрастните хора, защото когато човек е над 60, 65 години, живее по-дълго, отколкото произвежда и излиза скъпо на обществото. После слабите и после безполезните, които не допринасят с нищо за обществото, защото стават все по-глупави и ненужни.Накрая преди всичко ГЛУПАВИТЕ . Евтаназията се отнася към тези групи; Евтаназията трябва да бъде съществен инструмент за бъдещите ни общества във всички случаи. Разбира се няма да можем да можем да екзекутираме хора, или да организираме лагери. Ще се отървем от тях, като ги оставим да повярват, че е за тяхно добро. Твърде голямо и в някаква степен ненужно население е нещо икономически неизгодно.Социално е много по-добре човешката машина да спре рязко, отколкото ако това се прави постепенно. Няма да можем да направим тестове за интелигентност на милиони и милиарди хора, можете да си представите това! Ще намерим или предизвикаме нещо; пандемия, която е насочена към определени хора, истинска икономическа криза, или вирус, който ще засегне възрастните, няма значение, или слабите и страхуващите се, които ще поддадат. Тъпите ще повярват и ще поискат да ги лекуват. Ще сме се погрижили лечението да бъде планирано, лечение, което ще бъде решението. Така подбора идиотите ще си направят сами, сами ще отидат на заколение " Този фрагмент е събран в книгата му "Кратка история на бъдещето", издадена във Франция през 2006 година.
Жак Атали е съветник на Франсоа Митеран (бивш президент на Франция) и е написал това през 1981 г. Клаус Шваб и Жак Атали са пиленца от гнездото на Ротшилд. Атали отбелязва, че може би преходът ще има характер на шок. Изграждането на „положително общество“ с помощта на сила и принуда се разглежда от него и клиентите му като един от ключовите сценарии. Атали е автор на няколко десетки книги, които самият той нарича „проектиране на бъдещето“. Миналата година Клаус Шваб, председател на Световния икономически форум (СИФ), обяви Голямото нулиране и много от идеите на този план съвпадат с тези на Атали.
150.
Мишо
11.05.2022 00:03:32
3
16
Ха, ха. Това някаква платена смехория за да изтрием истината ли е?
Необразованите и младите, това как да го разбираме, че младите са глупави и необразовани?! Ами да, нали вие съсипахте образованието и младите са масово неграмотни, а тези които имат буден ум бягат зад граница.
Аз съм далеч от 50 години и смятам, че НАТО е главния виновник заедно с Украйна. Подкрепям Русия.
149.
Свободни съчинения
10.05.2022 23:54:32
2
6
Ала шипковия храст :)
148.
До 116
10.05.2022 23:07:30
0
3
Чак преклонение...........
147.
Setra
10.05.2022 22:29:54
1
16
Продължават "безпристрастните" и "неплатените" изследвания от "независими" изследователи и агенции. Смешно, та чак тъжно.
146.
Ти,145-ти
10.05.2022 22:20:43
10
3
С две изречения-точно и ясно!
Адмирации!!!
145.
Аз
10.05.2022 22:05:04
21
15
подкрепям Украйна в борбата им за свобода и сигурност, просто защото ненавиждам фашистки режими и диктаторства които потискат човешката свобода, с други думи ненавиждам Русия. Това е, и друго не ме интересува. Един ден като Путин го няма и руснаците са свободни и нацията им се е отърсила се от неговия режим, може и Русия да подкрепям в нещо, ще видим.
144.
до 142
10.05.2022 21:51:55
2
11
Е, всяко правило си има изключения, но като цяло тези групи действително се припокриват в цял свят. След намордниците и спринцовките се накичиха с укро знамена. Трябва да са в тон с пропагандата на деня, нищо че повечето до вчера не бяха чували дори за съществуването на Украйна.
143.
*********
10.05.2022 21:41:37
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
142.
Най ми допада мнението
10.05.2022 21:28:15
6
31
Неваксинираните са за Русия, ваксинираните за Украйна. Аз съм 3 пъти ваксиниран и въпреки това смятам , че САЩ са основните виновници за конфликта, а в цяла Европа - България ще е най-потърпевша. То се и вижда вече. Нито ме интересува Путин, нито Зеленски, нито Байдън , нито фон дер Лайен.
141.
Хм, абе вижте 131
10.05.2022 21:20:17
9
4
……
140.
...
10.05.2022 21:13:59
2
7
Дядо Джо ще 2и оправи всички ... Малки феминизирани гейчета .. виза за САЩ за вас пендели
139.
Hahah
10.05.2022 21:08:49
3
12
Младите дъгички... Давайте
138.
Типично...
10.05.2022 20:56:53
4
24
Поредната долнопробна и нечистоплътна манипулация в стил "кой не скача с нас е червен" - "мил" спомен от самата зора на "демокрацията"! По същия начин се подхождаше и при предишната скорошна истерия, която дори не е приключила. Само елементарни същества се поддават на игричката добро ченге/лошо ченге, разделяй и владей, но те са мнозинство навсякъде.

И аз не познавам човек, който някога е участвал в подобни "проучвания", а и никога не съм дори чувала за такъв. Това е съвсем естествено, защото те просто не съществуват. Кому са нужни?! Да не би целта да е да се покаже истината? Не! Пропагандата не се нуждае от действителни данни. Нейната цел е да прокарва идеите на Министерството на "Истината". Едно време се наричаше партийна линия. Сега е ситуацията е подобна, но неизмеримо по-чудовищна!

Що се отнася до мен, отвращавам се и от двамата кабалиста, които дружно разсипват света, но често повече ме отвращава глупостта на целокупното човечество!
137.
123
10.05.2022 20:56:42
22
12
Това го знае всеки средно интелигентен човек в България.Колкото по необразован и възрастен е човека у нас.Толкова по голям русофил е А на избори избира спасители за които е лесно да ги манипулира .Като Бареков Сидеров Копейкин Майчето Сега ще се втурне към новия спасител Янев .
136.
Живко спортни имоти
10.05.2022 20:43:19
0
1
Пера пари! Строя сгради!
135.
Истината
10.05.2022 20:40:45
3
12
Конфликтът Русия - Украйна съвсем не е черно-бял, и който се опитва да представя ситуацията като такава, просто не е честен, по една или друга причина.

Когото и да подкрепята тук, Русия или Украйна, имате причини по които да сте прави и по които да грешите.

Мисля че в този конфликт е уместен въпроса за ''по-малкото зло''.
134.
Иван Иванов
10.05.2022 20:33:23
6
26
За Украйна и укринците мнението ми е не много добро за последните, да те са нацисти, да те правят това което НИКОЯ демокрация НЯМА да си позволи и трябва да бъдат научени на ред и право, а украинците дето се дерат Слава на.... са мухльовци които подвиха страхливо опашки и хукнаха да се спасяват по света, като толко много си обичат "родината" защо не са в окопите а тук с меките китки ???
133.
ХааааХа
10.05.2022 20:27:42
3
18
Като знам и флагманските младежи колко са образовани, не се учудвам на положението ни в последните 30 години.
132.
!!!!!!!!!!!!
10.05.2022 20:24:36
4
23
Днешното образование е равносилно на малоумие ! Колкото по голям олигофрен си днес, човек без собствена мисъл, идиот, толкова повече се издигаш. Като показно са целия европейски парламент, целия български, киро харвардския образован идиот, иво инджев, борис джонсън, байдън, всички побърканяци без грам мисловна дейност.
131.
Хйххххххххх
10.05.2022 20:09:10
7
3
https://rumble.com/v135y4u-65782542.html
130.
Българин
10.05.2022 20:07:53
4
18
То на младите толкова им е образУванието....
129.
до 109
10.05.2022 19:56:58
7
2
хаиде по- лека с келешите, казах ти не ме обиждаш. Източници с .ру. уа и т.н не чета.
Второ какво Русия нарича нацисти знам много добре и представи си доста съвпада с твоето описание. Това което Лавров каза е, че и Хитлер е имал еврейска кръв, и че сре нацистите има и еврей/ не го цитирам/. Тези твърдения дали са верни л- не знам, но в американски филми с претенции за документалени твърдят, че сред пазачите в концлагери е имало и ервеи - дали истина/ колко са разказвачите толкова и истините/
Сега тъй като много се палиш да те върна към първия ми пост към теб. От къде реши че аз не смятам Путин за диктатор? Русия си е диктатура, била и ще бъде.Дали е пожизнен - ако умре на поста да, но засега не се знае.
128.
До 111
10.05.2022 19:52:39
2
3
Маладець, вярно както и да го погледнеш, ама акъл се иска, а зимата всеки ще протестира срещу всеки, щото гладен, на студено и тъмно не се издържа.
127.
до флагман
10.05.2022 19:50:29
4
22
Флагман стига сте пускали лъжливи информации.
126.
Кондйо
10.05.2022 19:47:00
2
10
Вий смотрите американский каналав зо етам вий такие зомбироние.вашая любимая слова иди на туй нада изучатся в первам классе в школов целом мире спосиба братя я иду на туй а вий где
125.
Винаги
10.05.2022 19:46:28
23
7
Съм смятал, че русолайнофилието е много голяма болест
124.
До 123
10.05.2022 19:45:38
13
10
Никой не иска война да, ама и никой не иска ''руския мир''. Е никой без едни 20-30% от населението-кирта на народа.
123.
Дрън дрън
10.05.2022 19:43:44
4
22
Тая статистика е нагласена.
Няма млади,няма стари. Никой не иска война. Всичко друго е глупост.
122.
От 117 до 114
10.05.2022 19:43:09
4
3
Вземи и изстрадалата ти женичка, понеже е трудно да се живее с такъв и само тя си знае какво и е, взимай я и идвай към бърлогата като я разбереш, аз ще те чакам и зор нямам. Та казвам ти да я вземеш, не за нещо вулгарно, а просто за да има някои който да те събере в една ампула след това и да си те прибере обратно в къщи.
121.
Www
10.05.2022 19:40:37
1
4
Пълен смях сте!
120.
bai kosta
10.05.2022 19:38:45
0
17
В България останаха ли млади и образовани хора?
119.
Сооооо
10.05.2022 19:38:30
16
9
Руските тролове и полезните идиоти взеха да изчезват. Явно копейките свършват. Това е добре
118.
Хахахахахаха
10.05.2022 19:37:53
32
12
Казаха ли ви го ве дъртаци.

България е Европейска.
България е Натовска.

Децата ви тайничко ви мразят :)
117.
До 114
10.05.2022 19:36:23
3
6
Говорим за нацизъм гунчо. Няма да повтарям пак, прочети ми пак предишния коментар щом не си схванал.

А ако си искаш шамарите, чувстай се поканен да ми откриеш бърлогата и идвай. Ще те пляскам така както и баща ти не те е пляскал като му е било времето. :)
116.
ТОВА ПСЕВДОИЗСЛЕДВАНЕ
10.05.2022 19:35:42
11
27
Е ГНУСНА проукраинска пропаганда и е жестока обида срещу изградената от столетия народопсихология, която е насочена към признателност и преклонение пред Русия.
Новите проамерикански мекерета и ХаджиСтефчовци са хора, които в голямата си част са на хранилка на НПОта, други са силно заблудени, а има и обикновени гъзоблизци. Без съмнение те са главно в София и в по големите градове, в които има голяма група от млади и не толкова млади псевдо образовани хора, които не се занимават с нищо смислено в живота, защото нямат никакви специални знания или професии. Това са група от безмозъчни градски лентяи с псевдо образование-избиратели на ДБ и ПП.
115.
До 111
10.05.2022 19:33:40
4
10
Абе Ирак не нападнаха ли инсталациите за добив на нефт на САЩ в Йемен, след като видяха парите които се вадят от там и се полакомиха?
114.
До 109
10.05.2022 19:32:15
5
1
Виж сега , разликата между национализъм и нацизъм е много тънка и зависи от гледната точка, така че не си напъвай мозъчето!
И внимавай със шамарите, някой може да се ядоса, да ти открие бърлогата и тогава ще се види кой на кого ще удра шамари!
113.
До 97
10.05.2022 19:31:51
3
3
Не, щото имат нещо наречено ''конгрес''. Там гласуват и мнозинството може да надделее срещу негово решение. Май бързо забравихте как гласуваха на скоро за или против свалянето на Тръмп от президенстския пост.
112.
Иларион Спиртомиров
10.05.2022 19:29:12
6
14
До Буква Z
Не казвай че имаш висше образование че даже две, още повече не казвай на никого че си живял в Окрайна даже малоумните украинци знаят да си напишат правилно името на държавата :-) апропо тези висши купи ли ги или то го подариха.
P.S. Аз също подкрепям Русия (на руски Россия)
111.
Младите
10.05.2022 19:28:31
13
19
и образованите са обработени с първосигналния факт, че Русия напада първа , значи тя е агресора...
Същите тези млади , когато САЩ нападна Ирак, защото имало разузнавателни данни, че разработва химическо и ядрено оръжие, са били на по 2-3 годинки, през 2003 година !
Интересно, ако сега ги попитат агресор ли е бил САЩ , какво биха отговорили и на чия страна биха застанали?
А при нападението на САЩ над Либия повечето от тях въобще не са били родени!
Статийката е евтина пропаганда, целяща още по-голямо разделение на народа ни, който винаги и всякога си е бил разделен !
110.
До 101
10.05.2022 19:27:54
5
3
Знаеш ли според мен нямаш нито 2 висши, нито си бил някога в Украйна. А просто си послъгваш тука да има някаква опорка в коментарите. Ама айде все ми е тая няма да влизам в някакви спорове.
109.
До 105
10.05.2022 19:25:29
8
6
абе келеш, ти на мен ли хаха я отивай да гушкаш мамето

Та щях да кажа че руснаците наричат ''нацизъм'' всичко което дръзне да се опълчи на контрола им. За това Лавров това топящо се старо куче каза че израелците били нацисти. И малоумните и ''начетени'' като теб се хващат, вземете да прочетете малко истинска литература обаче и може и да има надежда.

Кажи ми ако искаш, какви източници на информация предпочиташ, ама ако са неща завършващи на .ру или литература произлизаща от там много ще ти се смея.

Ама айде все тая, ако щеш, по-скоро си загубен случай така че какво ми пука. Иска ми се само да ти плясна един звучен шамар по врата, ама като си далеко те пускам по пързалката и да те няма, айде!
108.
Др Иванов
10.05.2022 19:24:01
10
21
ЗА ДА ПОДКРЕПЯШ УКРАЙНА,ТРЯБВА ДА СИ АБСОЛЮТЕН ИДИОТ ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ-ОРИГИНАЛЕН КРЕТЕН С ЛАЙНА ВМЕСТО МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ….ТРЯБВА ДА СИ ДЪЛБОКО НАДУПЕН ДЖЕНДЪР ИЛИ ПОРЪЧКОВО-ПРОДАЖНА КРАВАРО-ЕВРОГЕЙСКА ПОДЛОГА…..,
107.
Соломон
10.05.2022 19:20:18
0
7
Очевидно е, че спорът тук е между знаещи и незнаещи (но и двете страни твърдят, че са прави). Не може да има две истини по един казус. Едните грешат, но са убедени, че са прави. Другите знаят и казват истината, но са малцинство. Изводът е ясен: глупаците определят живота ни и така си я караме от десетилетия. И ревем, че няма да се оправим никога. Ами... няма!
106.
До Буква З
10.05.2022 19:19:00
8
6
Защото образованието не е ваксина срещу пропаганда, а пък руската си е коварна тя, че и безсрамно лъжат когато знаят че ще мине номера.

Иначе друго обяснение, освен да си искрено заблуден, няма, за това че подкрепяш фашизмът на един диктаторски режим и си против свободата на една нация.
105.
до 96
10.05.2022 19:18:32
0
2
Аз уикипедия не искам. Запази си я и хвърляй по едно око лошо няма.
Но с нея не се изчерпват световните източници.
И като нямаш аргументи не тръгвай да обиждаш - не се засягам ни най-малко.
А за обяснението на "международно" имаш доста да почетеш докато тръгнеш да ми обясняваш. Аз когато е трябвало съм го прочел и научил.
104.
До Буква Z
10.05.2022 19:15:29
3
2
Е хайде разкажи ни защо, какво ни държиш така в очакване.
103.
До 101
10.05.2022 19:13:11
5
2
Щото си шматка
102.
До 91
10.05.2022 19:12:17
7
7
Американските президенти ако бяха диктатори щяха да потушат доста грубичко простотиите на отрепките BLM, които изгориха половин град и нападаха полицаи.

Виж обаче, сигурно ти знаеш и ще можеш да ми разясниш, в Русия какво стана с битите и арестувани хора, държали ''невидими анти-правителствени плакати'', пуснаха ли ги?


...Америка си тръгнал да я търсиш ти. Те въобще са днешната Римска Империя, само че по-демократична за собствените си жители. За своите американци - със меката лява ръка. За всички останали, със твърдата дясна. А ако някой дръзне да си повярва нещо и да се осмели, под меча! Имат си клауза в законът, в която пише че ако някоя държава се опита да съди външно от америка техни политици или военни, веднага мобилизират пълна инвазия на тази нация. Така че не си мечтайте че някога ще ги видите американците във Хага, никой няма топките да ги съди за нещо тях.
101.
Буква Z
10.05.2022 19:10:27
12
17
Малоумници имам 2 висши, 5 години съм живял в Окрайна и подкрепям Русия..замислете се защо
100.
Ноунейм
10.05.2022 19:10:03
6
22
Ами като я подкрепят Украйна ако искат да се преместят направо там.Наркозависимия демократ Зеленски ще ги посрещне на драго сърце.Как не ви е неудобно чрез толкова нисък стил да се опитвате да промивате мозъците на хората?Вместо да сте благодарни,че Русия превантивно върши каквото трябва за да може наистина мира да се запази.В противен случай Америка с удоволствие ще жертва Източна Европа чрез Украйна и дори щеше да използва ядрено оръжие.Само че вие от Флагман сте много далече от истината около политиката на Америка и това как използва Нати като частна фирма.А наркомана Зеленски напоследък се вживява на единен лидер на ЕС....Този ще свърши или в затвора с доживотна присъда,или самите му работодатели ще го застрелят като куче на някоя улица в Киев.Апропо,къде изчезнаха великите боксьори ,големите смелчаци Кличко?Май нещо се преместиха в Германия пак....Няма що,големи мъже....!Жалка картина!
99.
До 9
10.05.2022 19:04:47
2
6
Нищо не знаеш. Точно обратното е - България обявява война на САЩ и Великобритания! Като се надява, че те са далече и нищо няма до последва от това.
98.
do 93 мда
10.05.2022 19:04:41
1
7
и ти си прав пич.......
Щото,ако вместо за вируса COVID ,ни тестваха за простотия(простащина)...е те тогава щЕха да видят,какво е туй ПАНДЕМИЯ
97.
до 94
10.05.2022 19:03:29
2
3
Ти на американския президент дните ли му броиш. Може да си замине след година, две, може и утре - времето ще покаже. Но в неговите ръце и/или на тези около/зад него съсредоточена ли е властта в най-могъщата финансово, военно и политеческио отношение държава в света.
Тва прави ли го олигарх или не.
96.
До 90
10.05.2022 19:02:50
1
1
Ба ще си правя труда за един плужек дето пак много ще ми знае насреща.

Искаш уикипедия, щом си казал ето: wikipedia.org/wiki/Russian_oligarchs#:~:text=The%20term%20"oligarch"%20derives%20from,the%20rule%20of%20the%20few".

Чети от там колкото искаш. Може и да прочетеш за древногръцкия произход на думичката, видях че пише, като хвърлих едно око.

Не би бил първият ми избор, но щом предпочиташ уикипедия, ето ти уикипедия. Айде дерзай.

Като го прочетеш, ми кажи какво е значението на думата в русия и къде има разминавания с международния.

Аз пък тогава ще ти кажа какво значи международно, нацизъм, и какво значи в Русия. ;)
95.
sad story teller
10.05.2022 19:00:57
9
3
До образования 19

Не знам какво точно е образованието ти, но явно имаш известни пропуски тук-там. Липсват ти елементарни познания, които ще ти помогна да наваксаш. Чети бавно и ако ти е възможно - с разбиране: Държавната измяна в правото е престъпление, което представлява някои от по-крайните форми на действие срещу собствения суверен или държава. То може да включва подпомагане на враждебна държава или просто да е насочено срещу правителството на страната. Това е криминална нелоялност.
Ако наистина държиш при военен конфликт между България и Русия да застанеш на страната на Русия, най-добре да идеш да помолиш леля си Митрофанова за руски паспорт и после веднага да си набиеш шушоните за Кемерово. Там обичат да се гордеят с низости. Ще се впишеш.
94.
До 91
10.05.2022 18:57:13
7
2
Джо Байдън диктатора хахахах където ще си заминава след колко една или две години?

И Макарона, който беше избран демократично срещу Льо Пен, любителката на крайно-десните политики и руския фашизъм. За което много ви е яд.

Двойка ти пиша.
93.
Мда
10.05.2022 18:54:47
3
9
Всичко това показва едно, че образованието в България никакво го няма! Че все още от обществото се крият много исторически факти, истини, които би трябвало да са заложени в учебниците отдавна. Че в резултат на това голяма част от обществото ни е израснало неуко, изпростяло, с програмирано от руската пропаганда и безродници мислене и резултатът е видим. На няколко поколения мозъците са били промити от лъжовни истории и сега само малцината, които четат и се интересуват от истината могат да прозрат на какво сме били подложени българите през тези соц-години. Превърнахме се в лош материал. В 80% дебили, които иначе разбират от всичко! То житейският ни статус показва колко сме умни.
92.
До 78 Българина
10.05.2022 18:53:52
11
7
То щото вие които сте били в казарми на времето сте големите спецове. Да си бил в мизерията и комплексарщината пълна с прикрите педераси, наречена казарма не е като да си бил изпратен на мисии в различни горещи точки на света. Спрете да бъркате двете и да се мислите за големи и опасни войни. Щото единствените за които сте опасни са съпругите ви. Пък знам ли, може и да могат да ви теглят пердаха някои, каквито сте смешни махмурляци.
91.
до 89
10.05.2022 18:53:20
2
2
като си казал А давай нататък
Б: Джо Байдън
В: Макрон
и т.н
Всички президентски републики .
90.
до 88
10.05.2022 18:51:33
2
0
Поне да беше преписал цялата статия от wikipedia не само първото изречение
89.
Диктатор
10.05.2022 18:47:46
7
3
Пример А:

Владимир Владимирович Путин
88.
Олигархия
10.05.2022 18:47:04
0
2
Държавна структура в която контролът на всичко в държавата е в ръцете на малък брой хора. Олигарх, мисля че се подразбира, но за малоумните, е един от тези.
87.
До 86
10.05.2022 18:45:14
0
2
Хубаво е че знаеш. И аз знам.
86.
до 82 от 75
10.05.2022 18:42:37
2
1
Аз знам какво означават. Питах те ти дали ги знаеш?
85.
и още
10.05.2022 18:41:29
0
8
свестните у нас,считат за луди....

Ботев
84.
До 74
10.05.2022 18:40:30
4
3
единственото което идва близо до твоето твърдение е това

https://www.aljazeera.com/news/2021/4/16/ukraine-may-seek-nuclear-weapons-if-left-out-of-nato-diplomat

Ей ама много обичате да огъвате факти, и изказвания за да си служите с тях за вашите интереси!!!

Стара руска методика, какво да се очаква. Май не се сещате обаче че като методиката ви е стара става предсказуема.
83.
81
10.05.2022 18:36:18
0
1
до 79
82.
До 75
10.05.2022 18:35:17
4
5
Речник ли искаш палячо? Много добре знаеш какво е олигархия и диктатура и много добре знаеш че трябва само да погледнеш Русия за да ги видиш на практика!
81.
ТОЧНО
10.05.2022 18:34:56
3
3
в десетката брато.....браво....
и да допълня с един цитат -мисъл на големия наш писател,поет ,драматург и.....прочее...Димитър Подвързачов,която е актуална точно ,към днешна дата...

,,Българина е муха,със самочувствие на аероплан,,....
От това по-ясно......здраве му кажи....
80.
До 74
10.05.2022 18:32:13
6
7
какво означава ''символична война'' бе историко?? Ние символични съюзници и помощници ли бяхме на една от най-големите злини в историята - Нацистите?? И какво би трявба да означава това? В София бомбардировката и тя ли беше символична? Съветската окупация и мародерства и това ли беше символично? След като беше инсталирано правителство марионетка в България, хората символично ли бяха заточени или убити?

От толкова ''разбиране'' на историята май забравяте да си останете човеци от плът и кръв!!!
79.
Резултатът
10.05.2022 18:23:24
2
12
Е че от цялата чужда пропаганда и вътрешна корупция българският народ се е превърнал в народ от отрепки: страхливи, егоцентрични лаладжии с огромно самочувствие без никакво покритие, които не могат да решат един истински проблем, камо ли да се борят за правата си или пък да хванат оръжие за да защитят родината си. Важното е да има ракия, пържоли и чалга, а за дамите вино, шопинг и екскурзии в чужбина - това са днешните ценности.
78.
Българина
10.05.2022 18:23:20
2
19
Само за протокола: тия младите АКО ги призоват запас не можеш ги хвана! Само 10000 повиквателни да изпратят и всичко под 30г го пиши бегало.
77.
от 75 до 74
10.05.2022 18:22:34
1
4
Ще ти отговоря вместо другите:
НЕ. НЕ го знаят ю, част от фактите който изброчваш са се случили в далечния декември 2021. От тогава досега цяло хилядолетия мина за тях.
76.
До 74
10.05.2022 18:22:02
10
1
Всичко беше добре до ''Тристранния пакт !''.
После повърня. Няма такова нещо. От къде си го съчини? Дори в Русия не твърдят от правителството че Украйна са щели да получат ядрени оръжия от НАТО, или че ще разбработват такива. Дори нямат бази на НАТО. Путин никога не е търсил среща за да се разговаря относно споменатото. Само Русия плаши не само Украйна ами целият свят с ядрени оръжия.

Мисля че си си смесил малко материалите от съвремменна гео-политика и конспиративни теории.
75.
до 69
10.05.2022 18:19:34
4
2
Добър ден, използвайки думи като "мегапрост" трудно ще обедиш някого в умственото си превъзходство.
Знаеш ли определението на думата "олигархия"?
Знаеш ли какво точно означава пожизнен дикатор?
74.
До 18
10.05.2022 18:16:02
3
19
Освен да учиш историята , трябва и да я разбираш !
Веднага след Пърл харбър бившите британски колонии обявяват война на Царство България !Самата Великобритания го прави на 12 .12.1942 година !
България обявява война на Великобритания на следващия ден на 13,12,1942 год.
Колкото до СССР , България е била в "символична война " със съветите, бидейки член на Тристранния пакт !
Четете историята и я прумявайте, разбирайте я, така да се каже !
Украйна преди нападението от страна на Русия сега не беше във война, но беше подготвена и то сериозно за такава...Струпа близо 60 хилядна армия до Донбас и Луганск и през делември 2021 год,самият Зеленски обяви , че очаква ракетни установки с ядрено оръжие от НАТО и се кани да разработва сам ядрено оръжие !
Путин поска преразглебдане на договорите с НАТО , но му беше отказано !
Категорично!
От позицията на силата !
Е,и !?
Всичко това младите знаят ли го, как мислите !?
73.
Не е точно така.
10.05.2022 18:15:46
17
5
Аз съм дърт и НЕобразован и подкрепям Украйма в борбата им за свобода. Ние дъртите израстнахме с обич към Русия, но някои от нас заобичаха свободата повече. Поздрави към младите, дерзайте, на прав път сте. Изкуфелите папардаци като мен не могат да ви спрат.
72.
Хаха
10.05.2022 18:14:39
1
3
Тотална щета сте, явно сте духовно неуки и непросветени. Иначе сте пълни с омраза и чернилка, а това трови вас списващите флагман че, докато ние се радваме на живота :) :) :)
71.
лилито
10.05.2022 18:12:59
0
12
Пусни си планета и виж колко им е акъла и потребностите ! на тия ..
70.
До добър ден
10.05.2022 18:12:33
7
7
източно европейските държави започнаха да се присъединяват една по една след 94 год.
Какво се случи тогава?

Даже и Сърбия се присъедини, а те най-много са патили от тях.

''Русия да се чувства притисната и застрашена от увеличаващите се държави членове на НАТО, е все едно серийният убиец в квартала да се чувства притиснат и застрашен когато хорат започнат да си наемат охрана.''

:)
69.
Добър ден
10.05.2022 18:09:17
20
8
Много ясно е, че трябва да си прост и необразован, за да подкрепяш агресор, който унищожава цяла държава избивайки гражданите й и съсипвайки инфраструктурата й. При това с изключително тъпото обяснение, че са виновни НАТО и САЩ. Само мегапрост човек не би си задал въпроса: "като са ви виновни НАТО и САЩ защо не нападате тях, Ами Украйна? Освен това Русия е олигархична диктатура с пожизнен диктатор, който вечно мрънка за нещо и плаши с оръжие в т.ч. и ядрено. Н
68.
Пурко
10.05.2022 18:08:41
0
7
Лисичков ти сериозен ли си ва?
67.
До 64
10.05.2022 18:08:22
3
6
На Урсула и пожелавам късмет с ''пресяването'' на интернетът. ЦРУ се мъчат от 20 години вече, и престъпленията на сащ с/у други нации и собствените си граждани си излизат все още в интернет и до днес, за тези които се интересуват да ги потърсят могат да бъдат открити.
66.
Кую
10.05.2022 18:07:14
1
16
Защото са неуки. На младите висшето образование е на ниво основно на Старите.
65.
До 63
10.05.2022 18:05:09
2
5
Понеже не ти гледам телевизията заключи че вероятно и не чета тъй ли? Вери найс!
Ти продължаваш да ме изумяваш с тези твои заключения, и умствените гимнастики които упражняваш за да стигнеш до тях.

Книги чета не бой се. Вероятно повече от теб. ;)

Напускам форума аз, няма нужда да ми отговаряш повече.
64.
До 59
10.05.2022 18:02:11
4
7
Ето, сам го каза!
"каквото ме интересува като информация или развлечение мога да го намеря в интернет и това ми е достатъчно"
Разбра ли сега, защо Урсула толкова много иска да "пресее" интернета и да прекрати достъпа на противниковата страна до информацията!
Защото знае , че не мислиш, а само четеш интернета ! И ще бъдеш като пластелин!
63.
До 59
10.05.2022 17:57:57
2
2
Което идва да покаже, че дори и кръстословици не смеете да решите!
Там няма "слава" няма и демонстрация !
Опитай и после си направи извода сам за себе си !
Или пък си задай въпроса колко книги си прочел?
62.
hahaah
10.05.2022 17:53:35
4
14
по-важното в случая е , че 90-92% от младите "образовани" - четат, но не разбират и са икономически бройлери. Стъкмистиката пък даже няма и да я коментирам. Quo vadis ?
61.
До 48 ''Това не е вярно..."
10.05.2022 17:53:15
1
5
Да, така е прав си. И за това те подкрепят Украйна днес. :)
60.
Я
10.05.2022 17:52:21
6
11
Той и Кирчо е млад и образован,

Не бъди,като Кирчо.
59.
До 56
10.05.2022 17:49:30
7
6
Такива предавания изобщо не показват общата култура ако мен питаш, по принцип защото хората които имат поне средна култура, не биха се занимавали с такива глупости, щото не изпитват нужда от едни 30 мин българска телевизионна слава. А желание да гледам телевизия като цяло нямам. Каквото ме интересува като информация или развлечение мога да го намеря в интернет, и това ми е достатъчно.
58.
до 2
10.05.2022 17:46:56
4
6
Предаваш родината си, защото анално-податлив...
57.
Трътката
10.05.2022 17:45:39
1
6
от коментарите се носи арома на гняв, страх и провалени мечти.
56.
До 51
10.05.2022 17:44:08
5
4
Ами пък погледай някое такова състезание, там има въпроси и отговори, които показват нивото на общата култура , не е страшно !
Въпросите са от най-различни сфери на живота, не са само от "информационни технологии" , примерно!
Най-добре е да се запознаеш подробно с понятието "обща култура и познание" !
Ей го , оня по-надолу дълбокомъдро обори , че не Великобритания е обявявала война на България , а било точно обратното ..?!
Което показва, че човека няма познанията по история!
А то е, знанието, познанията, че Великобритания обявява си война на 12 дек1942 г. на България, а България обявява война на Великобритания на следващия ден 13 декември...т.е. ние НЕ сме обявявали първи война
55.
До 2
10.05.2022 17:40:58
2
5
''атакуващите'' най-много да ти кажат едно ''Бегай от тука че само пречиш бе капут!''
54.
руска п
10.05.2022 17:35:13
16
10
Да знаете от мен, винаги когато русофилите-отрепки-безродници ги боли, нашата Родина е добре! Правете всичко възможно да не могат да спят и да се успокоят, нека им щипе. Хапете ги, и се отдръпвайте и така докато не ги озлобите до там, че да избягат в тайгата!!!
53.
E
10.05.2022 17:35:08
8
5
добре, една глупачка, която за взели в предаването за шут, да направят шоу, понеже е млада, значи естествено е представител на всички млади. Гениална логика имаш пич, направо си за детектив с такива проницателни заключение.

Толкова гениално колкото да посоча една 50 годишна проститутка, и да твърдя, че понеже е жена и на възраст, следователно е напълно естествено заключението че и майка ти е проститутка, щото и тя е жена и тя е на възраст. Предполагам си съгласен? :)
52.
Диалог...
10.05.2022 17:28:58
2
13
...от "Стани богат":
Водещият-откъде изгрява слънцето ?

Млада дама участник-..........(тишина )

Водещият-страната на изгряващото слънце..

Млада дама участник.......(тишина)

Водещият-от къде изгрява слънцето

Млада дама участник-от запад

Водещият-значи ти твърдиш че слънцето изгрява от запад...

Толкова за "образованите млади хора ".Справка youtube
51.
До 46
10.05.2022 17:23:26
3
6
Е добре, хвана ме на тясно, честно. Само с нашата образователна състема, тези които са завършили 90-те или по-рано разбират света, и гео-политиката. Туше!

(стани богат не съм гледал никога, така че такова експертно мнение съм неспособен да дам)
50.
Кура
10.05.2022 17:20:07
21
14
А за дъртаците да не говорим, всяка втора приказка е за казармата или за бай Хуйово време, лош матерял, позволил какви ли не издевателства над България за тва време... Абсолютно никакво право нямат да се обаждат, да се покриват по дупките си и да продължават да си фантазират за майка русия с малка буква , без даже да са ходили там
49.
Как пък
10.05.2022 17:19:59
18
9
не видях един коментар от човек подкрепящ украйна, да нарича някого ''подлога'' ''педераст'' ''джендър'' ''образован идиот'', все русофили, и сигурно все над 40г.

Само тия се пенят, зъбят, злобят, карат и обиждат.

Не че нещо ме учудва това, но е хубаво че сами си се показахте. Ако някои друг ви го каже ще се обиждате, ама то не става хем да си пълен простак, хем умен и образован и информиран.

Ако това сте вие, както са демонстрирали коментарите в тази статия, то тогава и десет пъти да направят такова проучване, и руснаци да пратят тук да го направят, резултата все ще си излезе същият.

:)
48.
Това не е вярно...
10.05.2022 17:19:17
1
15
Образованите и четящите се стремят да вникнат в проблема и да разберат както причините така и възможностите за излизане от конфликта...Това не е мач на Левски -Лудогорец та да си за едните или другите....а качествата на феновете са добре известни...
47.
нормално
10.05.2022 17:18:01
21
6
Ако възрастните бяха по-запознати с историята изобщо нямаше да подкрепят Путлер...
46.
Е
10.05.2022 17:16:38
1
22
младите и образованите често ги виждаме по състезанията от рода на "Стани богат"и "Последният печели"!
Често не знаят дори елементарни неща , свързани с т.н. "обща култура"!
Впрочем и номер 40 греши, образователната система на изброените държави е свързана с тясното специализиране на младите , и там общите познания към света клонят към нулата !
Така образован човек едва ли може да направи адекватна оценка на световни отношения, ако не знае държавите дори къде се намират!
45.
Кои
10.05.2022 17:14:59
2
25
Младите,нарисуваните ходещи като исипани ,тея дето всяка вечер са напафкани или нашмъркани,живеят във фейсбук и инстаграм,бумкат макдоналдс,затънали са във всички възможни кредити и бързи заеми ,ако имате предвид тези млади ,те половината не знаят коя е столицата на Украйна ама я подкрепят защото така пише във фейса и така говорят по телевизията!Младите и образованите ги виждаме Кирчо ,Кокорчо,Наско напафкания министър …
44.
XX
10.05.2022 17:12:49
9
8
Хората са си направили проучването, резултатите са излезли. Тук долу в коментарите се пенят.

..И светът продалжава да си се върти. Керванът си върви, кучетата лаят.
43.
Дедо прецаки
10.05.2022 17:12:06
4
27
Това , че имат дипломи не ги прави непременно образовани ! Сега е времето на дипломираните глупаци ! За възпитанието и културата им , пък изобщо да не говорим. На всичко отгоре, западната пропаганда така им е промила мозъците, че мислят само за пари. Така, че те са готови да продадат майка си и баща си за пари, камо ли народ и родина !
42.
КГБ
10.05.2022 17:11:01
8
8
клонът на полит-бюрото в коментарите беше задействан. :D

''работайте братя!''
41.
tito titi
10.05.2022 17:09:39
5
4
много си зле титко, ама много, вчера се изучи и образова в европата, днес ни казваш тук колко е срината. Като става въпрос за образователна система, даже да бягаме срещу държави като Англия, Ирландия, Германия и Холандия, няма да ги стигнем нивга.
40.
35
10.05.2022 17:08:55
4
5
Прочети малко история, не се излагай, а и недей така да си хвърляш целия речник в едно изречение.
39.
докато гледате БТВ и НОВА
10.05.2022 17:08:33
1
23
ще продължавате да бълвате глупости тука
38.
До 34
10.05.2022 17:06:42
8
7
Аз не съм ваксиниран за ковид, така ще започна, но много мои познати и роднини, вече се ваксинираха преди 3 години и забравиха, и нищо им няма до момента, ама нищо. Даже и не се почесват като ги сърби. :)

Но вие ще си държите яко на конспиративните теории и след 20 год. Ей сега ще почнат да умират хората, от ваксините конкретно, споко всеки момент. Ще бъдете онеправдани.
37.
tito
10.05.2022 17:03:21
3
32
Новите образовани Шиленца кой каза че са образовани ??? европа с малко да целенасочено срина образователната система за да се роди това манипулирано общество невежо и лесно податливо
36.
До 35
10.05.2022 17:03:14
10
7
много гневно и комплексарско казано, да разбирам че подкрепяш Русия нали?б :)
35.
Sss
10.05.2022 17:01:19
9
40
ЗА ДА ПОДКРЕПЯШ УКРАЙНА,ТРЯБВА ДА СИ АБСОЛЮТЕН ИДИОТ ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ-ОРИГИНАЛЕН КРЕТЕН С ЛАЙНА ВМЕСТО МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ….ТРЯБВА ДА СИ ДЪЛБОКО НАДУПЕН ДЖЕНДЪР ИЛИ ПОРЪЧКОВО-ПРОДАЖНА КРАВАРО-ЕВРОГЕЙСКА ПОДЛОГА…..,
34.
27
10.05.2022 17:00:29
6
21
За науката и ваксините е още много рано да се каже какъв ще е ефектът върху полуидиотите който си ги биха
33.
пешев
10.05.2022 16:59:45
26
7
глупавите,неориентирани,селски тъпаци подкрепят Путефф
32.
Ta
10.05.2022 16:59:16
12
6
от там става ясно колко са възрастните наясно със световната геополитика. гд колкото северно корейците :)
31.
Az
10.05.2022 16:59:13
4
34
ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ,СЪТВОРЕНА ОТ БОЛЕН ДЖЕНДЪРСКИ МОЗЪК
30.
до 19 ХАХО
10.05.2022 16:58:22
9
11
Ти по скоро си образуван а не образован. Що за дебил бе се бил на страната на СССР срещу България ако е българин.
29.
До 28
10.05.2022 16:58:21
10
6
Точно в това грешиш , и общо взето е обратното, възрастните се информират от социални мрежи, и телевизии , е не е БТВ но руски държавни канали, които можеш да гледаш през интернет ако са спрени по ТВ.

А младите почти всички знаят достатъчно за социалните мрежи че да не учат нищо от там. :)
28.
Пълна тъпотия
10.05.2022 16:54:18
4
51
Първо възрастните са доста по-наясно с геополитиката и познават историята. Второ - младите се образоват основно от Фейсбук и БТВ, това че имат някакво образование не ги прави образовани. Трето- изобщо не става въпрос, кого подкрепяш Украйна или Русия ( това не е Левски - ЦСКА) , въпросът е какви са причините за конфликта и защо се е стигнало дотук и какви са последствията за България. И четвърто- нито съм стар, нито необразован
27.
Мда
10.05.2022 16:51:57
19
14
Същите олигофрени, които пищяха против науката и ваксините, сега пищят против историята и за Русия. Същите гласуваха и за БКП, ДПС, Шоуто на Слави, Гроб и Израждане...Няма какво друго да говорим - прост народ, слаба държава.
26.
даа
10.05.2022 16:51:03
6
25
Само че тези прочания излизат от девета глуха и са платени или измислени. Реално проверяващите си попълват сами и дават данните на близки и познати, които уж са участвали. Ясно е защо не се пита народа с референдум
25.
младите
10.05.2022 16:49:57
27
15
които се интересуват си четат и учат история. просто не са имали ''удоволствието'' , като вас, да живеят по времето на соца и да им облъчат главите, в ранна възраст. Ама не ви виня, вие сте жертви, щото си е престъпление това да деформираш така умът на малки деца,както са направили с вас на времето. И лек няма.
24.
БГ колония
10.05.2022 16:48:22
6
43
Ако това проучване е вярно значи промиването на мозъци работи с пълна сила браво на братята американци постигат си целите - а нас ни чака голям глад само дето още не го знаем - честито
23.
До Иво
10.05.2022 16:44:55
2
6
недей така ти, че ще вземе да излезе още по-убедително същия резултат хахаха
22.
Да
10.05.2022 16:42:21
2
38
България е в НАТО, макар и с въшкава армия, но нямам нищо против руския газ и петрол, както и нормални търговски взаимоотношения, оставям историята на страна, но явно някои много умни ще го разберат по трудния начин.
21.
За ваксите
10.05.2022 16:39:51
5
29
Пак опитаха със същата манипулация.Вижда се че управляващите имат акъл колкото да не вървят назад :D
20.
Иво
10.05.2022 16:37:21
9
31
Да се направи едно ново проучване, че нещо е грешна информацията.
19.
Хаха
10.05.2022 16:35:59
22
51
Неуки като журналистите във флагман?
Аз съм образован, на 31 и подкрепям Русия.
При война между България и Русия, аз ще бъда на страната на Русия. Необразованите, но с дипломи са в парламента.
18.
Въй
10.05.2022 16:34:58
12
31
Веднага се показаха неуките и необразованите. Не САЩ и Великобритания обявяват война на България, а обратното, ние им обявяваме война. През Втората световна не сме обявявали война на СССР, а те на нас.
Учете я историята!
17.
Мичмана
10.05.2022 16:31:38
3
37
Изтрива ме нещо. Някой образован е бил.
16.
"а по-възрастните и неуките – Русия"
10.05.2022 16:31:13
52
15
Ахахахахахах, казаха ли Ви го ве шматки :D
15.
Гъзодар гъзоблизицов
10.05.2022 16:30:39
1
23
Аз съм мазен олигофрен.
14.
Бай Ставри
10.05.2022 16:29:39
6
39
Не са образовани щом подкрепят Украйна, 5жи и ваксината! А това че ми е малка заплатата и оная работа е виновен премиера Киро и другите преди него!
13.
Мичмана
10.05.2022 16:29:26
10
51
Колко да си умен и образован щом се замесваш във война с Русия
12.
Да бе да
10.05.2022 16:28:21
7
61
Заглавието и съдържанието на статията са абсолютна глупост.
11.
Иванчо
10.05.2022 16:26:42
11
51
Значи младите, които не познават историята, демек неуките подкрепят Украйна, обаче в заглавието е точно обратно. И запомнете от неукия си дядо, след време, когато днешните млади, станат възрастни , дали пък няма да са на страната на Русия, според заглавието де.
10.
*********
10.05.2022 16:25:54
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
9.
Абе
10.05.2022 16:25:23
10
62
Жалка работа. Не знам кои са тия с проучването, ама въпросите са зададени така, че можеше о да се пита например ......А знаете ли, че САЩ и Великобритания са обявявали война на България. А знаете ли, че са избити хиляди цивилни при бомбардировки от тях над София. А знаете ли, че платени медии, са сложили паметник на американските летци убийци......Е.....то да видим колко умни и красиви оше щеше да има. Извън това, такова "проучване" лежи на нищо. Абе, защо през моят живот никога и никой не ми се обади за проучване. А на вас..... Думи във въздуха.
8.
Мичмана
10.05.2022 16:24:57
5
53
Предполагам че става дума за младите и неграмотни швестъри.
7.
ha-ha
10.05.2022 16:19:50
7
53
Сериозна ли?! И колко излезе това проучване.
6.
Е
10.05.2022 16:14:42
60
30
Е то това е ясно и без изследване , дебилите се разпознават от далече . А за историята то е още по ясно ,ако я познаваха нямаше да си помислят да защитават путлерландия .
5.
Qwu
10.05.2022 16:13:37
33
90
Муа ха ха ха ха ха. Ами явно не са толкоз образовани щом подкрепят Украйна. Явно не разбират от история, воини, геостратегически положения, шпионажи, конфликти и прочее. Явно само се информират от БТВ и Нова. Аз не съм необразована, нито стара, ама имам акъл у главата и знам какво става.
4.
първия
10.05.2022 16:12:46
15
13
сиг. не усеща тъжната ирония в изказването си
3.
Z
10.05.2022 16:10:10
76
44
Не е точно! Простите! Простите подкрепят Русия!
2.
da
10.05.2022 16:10:01
47
100
Ами аз съм млад и образован ама подкрепям Русия. А при война няма и да си мръдна пръста за тази страна, по-скоро бих застанал на страната на атакуващите, понеже който и да ни превземе ще сме по-добре от сега
1.
Гражданина
10.05.2022 16:09:50
39
102
Кои са неуките, флегмани, младите са много зле, глуповати и със самочувствие, и ще става по зле с тея хамерикански пропаганди, никой не чете книги, само чалга и Интернет!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори