×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП: Времето на неопитните свърши, поемаме водещата роля като първа сила


ПП: Времето на неопитните свърши, поемаме водещата роля като първа сила
„Живеем в най-тежките за България и Европа времена за последните 70 години. Никой от нас не е очаквал, че ще има война, галопираща световна инфлация и жестока енергийна криза.“
Ключови думи: парламент, Андрей Гюров
04 Май 2022, Сряда, 11:52 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

ГЕРБ и ДПС трябвало да се еманципират от компрометираните си лидери, за да не ги завлекат към дъното

„Живеем в най-тежките за България и Европа времена за последните 70 години. Никой от нас не е очаквал, че ще има война, галопираща световна инфлация и жестока енергийна криза. Дойде времето да заявим къде стоим и да поставим на изпитание ценностната си система.“ Това обяви Андрей Гюров в декларация от името на парламентарната група на „Продължаваме Промяната“ (ПП) по повод новата пленарна сесия на Народното събрание.

„Всеки народен представител днес носи огромна историческа и морална отговорност. Днес сме изправени пред въпроса – от коя страна на историята стоим? Дали сме от страната на свободата, мира, демокрацията и благополучието, или от страната на диктатурата, тормоза над граждани и медии, неспазването на международното право и избиването на невинни жени и деца в Украйна. Ще сведем ли глави пред рекетьора, пред насилника, пред агресора, или ще се позиционираме като лидер на Балканите пред международната общност? Ще отстояваме ли българския интерес за енергийна независимост, която ще ни освободи от ценовия шантаж на „Газпром“, на който сме подложени вече десетилетия?
Изборът не би трябвало да е сложен, ако агресорът не се месеше от години във вътрешните ни работи, не лееше отровната си пропаганда чрез медии, в социалните мрежи и чрез купени от него малки и големи политически представители.

Какво следва за България?
Следва решителност. Досега ние от „Продължаваме Промяната“ бяхме разглеждани като новите, неопитните, балансьорите. Това време свърши. Партиите от коалицията се обединиха да защитават интересите на българските граждани, да спрат корупцията и некадърността в управлението, да бъдат гарант за нашата независимост, да правят смели реформи, да утвърдят България като силен член на ЕС и НАТО.

Затова оттук нататък всички трябва да знаят, че „Продължаваме Промяната“ ще поеме водещата роля, роля отредена ни от българските избиратели като първа политическа сила.

Обръщам се първо към коалиционните ни партньори. Оценяваме всичко, което свършихме заедно дотук за тези 5 месеца. Въпреки ужасните кризи и въпреки че бяхме задушавани от постоянните саботажи на опозицията и техните токсични кадри на всички нива в държавата, ние постигнахме много.

Първо, от 1 май вдигаме заплатите на лекарите и медицинските сестри с над 25 процента. Най-накрая, след десетки години изтичане на нашите лекари и сестри и обезкървяване на нашето здравеопазване имаме правителство, което работи за достойното им заплащане“, каза Гюров. Речта му бе често съпровождана с недоволни възгласи от депутати от ГЕРБ.

„Второ, от 1 април вдигнахме учителските заплати с над 12.5 процента.

Трето, изплатихме огромни компенсации към бизнеса за ток и газ в най-тежката енергийна криза от 30 години насам. Компенсации, които получиха всички предприемачи, без да трябва да събират и подават документи, без да се редят на опашки.

Четвърто, помогнахме на крайните потребители, като наложихме навременен мораториум на цените на тока. Помните как някои депутати тук и други големи специалисти си късаха ризите, че щял да свърши светът заради мораториума. Сега тези хора мълчат.

Пето, гласувахме бюджет след грубиянски саботаж и размотаване от ранимите души от ГЕРБ и ДПС, които направиха така, че няколко денонощия тук да слушаме лични обяснения, процедури и безсмислени изказвания.

Шесто, оправихме плана за възстановяване и устойчивост, чиято първа версия щеше да доведе до безсмислени разхищения и отново щеше да ни остави най-бедни и зависими в цяла Европа.

Седмо, ускорихме работата по интерконектора с Гърция и обявихме поръчка за разширяване на газохранилището в Чирен – проекти, които нарочно бяха затлачвани 12 години от Борисов в услуга на Путин.

Осмо, работим ускорено по въвеждане на електронното управление и отпадане на стотици пречки, бумаги и административното разкарване на хората.

Девето, мислим за нашите възрастни хора - продължихме повишаването на пенсиите, въведохме автоматични стимули за пенсионерите да се ваксинират, без да ги караме да подават документи и да се редят на опашки, осигурихме добавки към пенсиите и великденска финансова подкрепа за всички пенсионери.

Десето, възстановихме реалния парламентарен контрол. Премиерът и министрите идват тук редовно и търпят манипулациите на настоящата опозиция, която години наред криеше своя премиер.

Единадесето, отнехме бухалките и преторианската гвардия на главния прокурор Гешев, а Цацаров вече не е в КПКОНПИ. С това секнаха показните акции срещу неудобни хора и кражбите на бизнеси с помощта на прокуратурата.

Направихме КЕВР отново компетентен регулатор, който следи за интереса на българския потребител, а не обслужва чужди интереси.

Уважаеми коалиционни партньори, всичко това, а то никак не е малко, го постигнахме ЗАЕДНО.

Имаме и ще свършим още много работа. Време е да намалим червените линии и извиването на ръце и да продължим промяната. Нека не забравяме за какво ни пратиха хората тук, да не забравяме, че ние сме един отбор, който трябва да запретне ръкави за важните реформи. Разчитаме на Вашите силни и единни позиции в зала, в комисии и в работата на правителството.

Уважаеми колеги от ГЕРБ и ДПС, досега не бяхте градивна опозиция. Докато призовавахте за диалог с нас, всъщност се опитвахте да саботирате управлението и работехте против политическата стабилност в страната. Опитвахте се да постигнете мечтаната от Вас оставка на това правителство. Няма и да станете градивна опозиция, ако хората не усетят поне мъничко смирение и покаяние за скандалите с пачки, кюлчета, къщи, инхаус поръчки, строежи без разрешения и други злополучни практики, които ни направиха първенци по корупция в Европа. Не е случайно, че извън твърдия Ви електорат и администрациите, зависими от вас, хората не искат и да чуят за Вашите партии. Имате шанс отново да бъдете част от добрите решения за България. От Вас зависи дали ще се еманципирате от компрометираните си лидери или ще им позволите да Ви завлекат към дъното.

Дами и господа от ГЕРБ, отстрани изглежда, че целта на Вашата политическа дейност е да правите лидера си щастлив. Моля Ви, докато не поставите на първо място интереса на България, стойте далеч от управлението на държавата!

Уважаеми български граждани,

Ето върху какво ще продължим да работим в новата сесия на Народното събрание:

Първо: Най-важното за нас е благосъстоянието на обикновения човек – ще продължим да пазим бюджета от кражби и да помагаме на гражданите и бизнеса да посрещнем всички по най-добрия начин ужасната криза и да излезем от нея по-силни. Ще продължим със законодателните мерки срещу инфлацията, където е необходимо – ще помагаме на бизнеса, ще помагаме на хората. Българите сме най-бедни в цяла Европа, благодарение на 12 години застой. Знаем това и ще направим така, че да омекотим максимално ценовия удар.

Второ: Ще работим за скоростно провеждане на законодателните реформи, необходими за изпълнение на плана за възстановяване и устойчивост. Досега опозицията даваше ясни сигнали, че ще саботира всячески изпълнението му. Затова трябва колкото се може по-скоро да направим промените в КЗК, за да имаме един истински независим орган, който няма да спъва толкова важните проекти, с които ще можем да налеем така очакваните и нужни нови средства в икономиката ни. Отменянето на позорното за българския законодател изменение в Закона за защита на конкуренцията, с което изкуствено се увеличи мандатът на членовете на КЗК, както и избирането на нов състав ще възстанови независимостта на регулаторния орган. В тези времена на спекулативно повишение на цените и наличието на картелни споразумения в ключови сектори на икономиката на България се нуждаем от силна, работеща и независима КЗК.

Борбата с корупцията остава на фокус и през тази сесия на НС.

След закриването на бухалката на задкулисието – специализираното правосъдие, на дневен ред е КПКОНПИ. Предстои да бъде внесен нов проект на закон, чрез който тази институция да бъде изцяло реформирана. Ще освободим ръководния й състав, който през годините доказа, че не работи в полза на обществото, а в услуга на статуквото. Ще създадем нова комисия за противодействие на корупцията – с изцяло нови кадри, с висок морал и професионализъм.

Тази институция ще започне да функционира при пълна прозрачност и ще разследва безпристрастно бивши и настоящи политици, за които има сигнали за корупция, като събира доказателства, пред които Гешев няма да може да си затвори очите.

Във фокуса на работата й ще попаднат тези, които обществото отдавна чака да обяснят откъде, как и защо са придобили луксозни къщи, луксозни автомобили, апартаменти на безценица, да обяснят защо стандартът им на живот е в пъти по-висок от доходите, които декларират.

Предстоят нови промени в Закона за съдебната власт, чрез които европейските делегирани прокурори ще бъдат обособени в самостоятелна организационна структура, с ръководител, назначаван от Европейската прокуратура и със собствена администрация. Това гарантира пълната им независимост от главния прокурор и позволява да бъде провеждано пълно разследване на случаи на корупция, измами и други престъпления с европейски средства, без г-н Гешев да има възможност да поставя политически чадър над виновните лица. С тези действия засилваме сътрудничеството си с Европейската прокуратура и ясно показваме на европейските си партньори и на г-жа Лаура Кьовеши, че борбата с корупцията по високите етажи на властта е приоритет за коалицията.

Подготвяме изцяло нов закон, чрез който в по-висока степен се осигурява защита на лицата, подаващи сигнали за извършени престъпления. Разкриването на противоправни деяния, на корупционни прояви и на явни злоупотреби в огромна степен зависи от поведението на лицата, които са пряко засегнати или по един или друг начин са станали свидетели на същите. Предвижданите промени дават повече смелост на гражданите да не остават слепи за многобройните злоупотреби, които години наред се извършват в политическия и обществения живот на страната.

Нашият призив е държавата, обществото и бизнесът да се обединят в името на България. Обединение, което трябва да бъде последвано от политическите формации за едно по-добро бъдеще, за общото благо на всички български граждани. Да си пожелаем успешна работа, защото страната ни има нужда от смели и отговорни решения“, завърши Андрей Гюров.

 

 


В категории: Политика


Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
35
Коментара по темата
35.
Смях
04.05.2022 19:01:37
2
7
ПП - новите ястреби, но с подрязани криле! Искат да дадат оръжие, но не им стиска, че може да паднат от власт. Стиснали са я като удавник - сламка. БСП са ги хванали за топките и си плетат кошницата. Иначе са герои, хвалят се наляво-надясно всеки ден, и си мислят, че ние нищо не разбираме. Забъркаха такава миризлива каша и сега ни я поднасят с усмивка да я преглътнем.
34.
А
04.05.2022 15:58:10
1
8
А кога ще дойде времето да махнете пенсионерите в МВР,вече седма година са на двойна хранилка,хем пенсия,хем заплата?
33.
До 29
04.05.2022 15:34:17
1
11
И понеже говорим за това “добро” правителство,можеш ли да ми кажиш защо хляба е 2лв. и защо олиото е 5лв? Преди седмица натоварихме 90 000 тона зърно,малко преди това друг коръб с около 60 хиляди тона зърно, преди това имаше един 50 хиляди тонен със слънчоглед, не спираме да изнасяме а цените скачат.Аз на това му казвам рекет срещу народа!
32.
Hahah
04.05.2022 15:32:24
2
11
25, ти сериозно ли??? Не ги слушай какво ти приказват, гледай ги какво правят!
Факт е, че за 1 година в управлението, не са направили нищо, за да се подобри животът ни!
Кое направиха тези измекяри? Намалиха цените? Вдигнаха заплатите?? Кое?!
Напротив, вече копаем дъното!
Всичко скочи двойно за 1 година! Незабавна оставка на всички боклуци!

На думи са много добри! Ако си го чувал, има един лаф: "Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая!"

Ето това е "Промяната"!
Мафия!
Мафия!
31.
До 29
04.05.2022 15:29:14
0
3
Как реши,че не живея в България? Лъжа за цените ли?
30.
До 29
04.05.2022 15:28:17
2
7
Проблема с Ан-ове те е,че управляващите всеки ден играят театър пред народа а не са спирали да изнасят оръжия за Украйна! Това е проблема. Относно газа,оми руския е най евтин,сега няма да си заробен когато ще плащаш за същия газ в троен размер,защото щял да идва от Гърция!А Гърция от къде купуват? В България живея,точно за това виждам какво беше в България преди година и половина и какво е сега!
29.
До 28
04.05.2022 15:21:54
8
2
Явно живееш не в България :)
АН овете къв е проблема да ф товарят оръжие ? Нали това ние бизнеса , имаме военни заводи . Няма ембарго за Украйна , който си плаща и си купува . Не са стока да , не са опитни политици ама пък ако по разбият някоя схема лошо няма . Пък руския газ и Лукойл ай няма нужда . Заробиха ни за десетилетия
28.
До 27
04.05.2022 15:15:00
2
14
Как точно Гешев рекетираше бизнеса? Кой бизнес,честния бизнес на Божков ли? Честния бизнес на Арабаджиев ли? Честния бизнес на Банев ли? Честния бизнес на Стайков ли? Или честния бизнес на Митьо окото? Кой бизнес рекетираше??? Като пишеш за милиарди,я кажи, къде потънаха 9.5 милиарда за четири месеца “прозрачно управление” на тези некадърници? Я кажи според теб,ан-ове те на летището картофи ли товарят,защото според ПП и коалиционните им партньори България не доставя оръжие на Украйна,я кажи , кога започна увеличението на стоките на горивото на електричеството? Аз ке ти отговоря,преди войната,нищо,че сега войната им е виновна,преди това ГЕРБ им беше виновен,после младежите на ГЕРБ,после извънземните им бяха виновни.Разбери го,толкова си могат,просто са некадърни!Относно Русия,България не плати на Русия и сега ще купуваме руски газ на тройна цена,това сигурно защото са много компетентни новите властимащи,пародия човек,пълна пародия! Хляб 2лв. Мляко 3лв. олио 5лв. сирене 20лв. и т.н и т.н
27.
До 26
04.05.2022 15:02:38
12
4
Кое не е така ве лек от казаното ? Не лапаме на руснаците ли , не сме им подлоги ли ? Гешев не рекетираше бизнеса ли по заръка на боко и Пеевски ? Милиарди потънали в нечии джобове . Хакай им го на старите мърши
26.
До 25
04.05.2022 14:48:27
3
10
Честно,незнаех, че все още има кой да вярва на тези некадърници!
25.
Че добре
04.05.2022 14:38:40
14
2
Ами добре е плана . Нека им дадем време , старите изроди са Се оплели и правят спънки . Хареса ми това изявление
24.
Аза
04.05.2022 14:11:41
3
12
Ба си майката. Тези на Марс ли живеят? Остани до главата, а ми обещават светло бъдеще? За 33 години преход (живота ми мина, бях на 25 г.) видях много, но такава крадящи тарикати- некадърници, обслужващи чужди интереси не е имало. Бог да пази България и нас.
23.
До 21
04.05.2022 14:01:49
2
10
Евала, брато! Дадох ти 1 палец нагоре. Ако можех, 1001 бих ти дал! Самата истина!!!
22.
Хххх
04.05.2022 13:59:11
3
13
Алоооо Бургас,до кога ще спите??? Какво още трябва да се случи за да се събудите,тази промяна ли искахте??
21.
Xxxxx
04.05.2022 13:52:55
3
14
Бахти наглите л@йна,за кризата в България вина имате само вие! Преди войната виновни бяха младежите на ГЕРБ, после спекулации,после Нинова щеше да залее пазара с олио,после незнам си какво за енергийната криза ГЕРБ бяха виновни,сега войната ви е виновна.Никой не ви е виновен,толкова си можете,абсолютни некъдърници.Незнам дали е невиждана криза от 70г, но със сигурност е невиждана невежест и некадърност от поне 40г. Аз съм но толкова и непомня по големи некадърници да са били на власт! Незнам само защо народа още спи! ОСТАВКА!
20.
До 11,15 идиотчето на Лорер
04.05.2022 13:30:32
3
15
Теб кога те пуснаха от психото?
Пий си хаповете, че съвсем изпращя!
И да викаш, и да пищиш, няма какво да се въртиш, защото Бойко до макарите го набива на измекярите от паветата!!!
19.
Сега
04.05.2022 13:29:26
0
7
Нямаме ли купени "малки и големи политически представители" ?
Но от един друг агресор !?
18.
Да видим
04.05.2022 13:27:15
6
13
1.диктатурата- в Украйна каквото каже Зеленски това става...
2.тормоз на медии и граждани- в Украйна забраниха над 10 медии, които се явяваха опозиционни, гонката на граждани засегна дори и нашите българи...
3.неспазване на международното право - в Украйна изобщо не спазиха Минските споразумения, а те бяха създадени за да защитят същото това право...
4.избиване на жени и деца -В Украйна вече 8 години го правят в районите на Донбас...
Та на коя страна заставаме ние, че нещо не разбрах ?
На тази ли?!
17.
Стоян
04.05.2022 13:24:31
3
13
Кога най-после ще разберете че държавата не е само учители,доктори и полицаи и че останалите работещи имат нужда от по-големи доходиee
16.
XX
04.05.2022 13:08:29
4
16
До 8

"... показаха тотална неграмотност а и ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ" - ц. Лъжлив киро нищо не е предавал. Про'стаците си го избрахте да ви прави слуги на брюксел. Про'стаците предадохге България за грантове.
15.
*********
04.05.2022 13:08:26
12
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
XX
04.05.2022 13:05:58
4
27
Поредният лъжец от бандата на киро Лъжата. Лошо няма. Некадърните европро'стаци сами си ги избраха.
13.
ПП
04.05.2022 13:01:48
4
18
ПП ликвидация до един!
12.
Няма
04.05.2022 12:54:52
2
11
Няма да си дам гласа за никой това е най долна подигравка с мен и всеки с мозък театър сменят главните и пак ...ооо Саннна тоз ши на упрай...Боко Кире кокорка Славка ееее аман кажете истината че няма желание да се оправят нещата защото това са ви необходими хранилки от поколения. БКП ДПС СДС едно котило само духай дуду и мизерии а те олигарси с милиарди евро в банките ай долни уруспиии
11.
ХАХА КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ?????????????????????
04.05.2022 12:45:17
11
2
ОТ ""ЧИКМИДЖЕТУ""ЗА 9–те КОМЕНТАРА ПО ДОЛУ !!!!!!!ВСИЧКИ ЩЕ КАЦНАТ НА БЮРОТО НА ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА СЛУЖБА ИМАЩА ОТНОШЕНИЕ С МЕДИИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ДА СЕ ГОТВЯТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ПОЗВОЛЯВАЩИ НАРУШЕНИЯ НА ЗАКОНА /европейска директива за регистрация на потребителите изразяващи мнението си/!!!!!!!!!
10.
Поздравления
04.05.2022 12:36:26
26
11
Браво, бой по герб-дпс-бсп-възраждане-ДС клоаката.
Вън руските интереси от България.
Да живее България!
9.
Изпаднал в страхова невроза
04.05.2022 12:32:49
5
15
Тез шегобийци искат да ми изкарат акъла ли?
Сигур са шегуват???!!
Ама първо кат го чух бая са изплаших и си запазих час при баячка да ми лей един куршум против уплахи!
Да ги евам и шегобийците!
8.
Въпрос
04.05.2022 12:25:03
5
25
Това обявяване на война на коалиционните партньори ли е.Май Киро и сие добре са си послали пред Мустафата. Ама няма да ги спаси поради простата причина, че сътвориха огромни глупости, показаха тотална неграмотност а и ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ
7.
След тази заявка......
04.05.2022 12:19:37
3
27
.........Бог да ни е на помощ!
6.
До ПП
04.05.2022 12:17:39
23
8
намерете начин да пратите русофилите в Русия, не ги искаме тука
5.
Hahahaha
04.05.2022 12:16:09
4
25
Поемате, да, един кожен отзад!
Първа сила били!! Посмали, Манго!
4.
Az
04.05.2022 12:12:17
7
32
ДЖЕНДЪРИ НАДУПЕНИ….ПРОДАЖНИ ГНИДИ….КРАЯ ВИ СЕ ВИЖДА,,,,БОКЛУЦИ
3.
Този измекяр
04.05.2022 12:08:03
5
42
Сам не си вярва.
Вече не били неопитни и не юркали България като учебна газка!
Направиха държавата опитно поле за леваци е амбреажи, а сега ще оправят бакиите, които сътвориха в услуга на мафията!
Долни слуги на олигархията и кръга Капитал, идете си с мир, защото алтернативата е болезнена, независимо от новите ограждения на Парламента!
2.
Слушах го
04.05.2022 12:04:02
5
49
Неадекватни хора !
Незнаят къде са ?
Не знаят какви са ?

Човека Гюров, изчел тези патетични заявления сричаше !
Буквално сричаше !
Явно много интелект не се изисква за да работиш при Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев в Пирин голф !

ПП няма да могат да влезат в следващият Парламент.
ДСБ и Трифонов също.
БСП ще е с малко над чертата.
1.
и дванадесето
04.05.2022 11:56:52
9
54
ходете си, Боклуци, за нищо не ставате!
Писнахте ни, некадърници, ходете си со кротце, со благо, защото кютекът ще е много як!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур
Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори