×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленски: Русия иска да унищожи Донбас и всички, живеещи там


Зеленски: Русия иска да унищожи Донбас и всички, живеещи там
Защитата на нашата земя, защитата на нашия народ, е буквално битка за живот, каза президентът на Украйна във видеообръщение
30 Април 2022, Събота, 08:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Мариупол - сега е руски концентрационен лагер сред развалините

Украинският президент Володимир Зеленски обвини Русия, че се опитва да унищожи Донбас и всички, живеещи там, предаде Асошиейтед прес.

"Постоянните брутални бомбардировки, постоянните руски удари по инфраструктура и жилищни райони показват, че Русия иска да изпразни тази територия от хора. Затова защитата на нашата земя, защитата на нашия народ, е буквално битка за живот", каза той снощи във вечерното си видеообръщение към нацията.

По думите му градовете в Донбас ще оцелеят само ако Украйна продължава да се държи. "Ако руските нашественици успеят да осъществят намеренията си дори частично, те разполагат с достатъчно артилерия и авиация да превърнат целия Донбас в развалини. Както направиха с Мариупол", каза Зеленски.

Той посочи, че Мариупол, някога един от най-развитите градове в региона, сега е "руски концентрационен лагер сред развалините".

В големия северен град Харков положението е "брутално", но украинските войски и агентите на разузнаването са постигнали "важни тактически успехи", добави Зеленски, без да уточни.

Той каза, че спасителите продължават да претърсват развалините в Киев след ракетните удари в четвъртък. Зеленски изрази съболезнованията си на семейството на Вира Хирич, която загина при обстрела. Украинският президент заяви, че тя е 23-ият журналист, убит във войната, пише БТА.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 0
83
Коментара по темата
83.
До 77
01.05.2022 21:59:10
0
10
Много ама адски много си прав!!!! Русия да се чувства застрашена от все повече нарастващите държави членки на нато е все едно серийният убиец в квартала да се чувства застрашен като хората почнат да си наемат охрана!
82.
До 81
01.05.2022 14:06:57
2
4
Айде, хващаме се за ръчички и отиваме двамата към Украйна. Аз към украинците, ти към руснаците. Ко ши кайш, найс а? :) :) Като ще пращаш някого някъде идваш и ти. :)
81.
Do ukraincite
01.05.2022 10:19:48
4
6
Vsichki podkrepqshti ukraina - da hodwt da umirar ramo do ramo, gyz do guz s banderite :)

Rusia i Kitai syvsem skoro shte unishtojqt angloezichnia zapaden svqt!
80.
до 0лигофpeна
01.05.2022 00:23:45
11
11
Какво пак не си разбрал, бе, кpeтен?
1. Руснаците ще бият украинците с конвенционално оръжие, а тежкото оръжие, което уж им пращат краварите, изобщо няма да стигне до фронта.
и 2. Ако се наложи, ще ги ударят с ядрено оръжие, но няма да загубят войната.
Т. е. Русия ще спечели войната при всички положения, а шансът на Украйна да победи е точно 0 %.
Толкоз ли си пpoст, че не може да вденеш?
79.
до 78
30.04.2022 18:25:10
2
3
Може би би си чел ,"На изток изток от рая"! Та там всичко си е описано! За жалост ,в съвремието малко четат,както Ти!
78.
До 76
30.04.2022 17:31:57
2
12
Няма да ти отговори за Луханск и Донецк защото това ще изисква наистина неудобни размисли за него и другите като него - шайката русо-фанатици. Сигурно е много яко едната страна да са ''Добрите'' и другата да са ''Лошите'' нацисти, фашисти,бандеровци и пр. и пр. За нещастие обаче истинския свят не е продукция нито на Мосфильм нито на Hollywood и истинските войни не са толкова прости.
77.
До 75
30.04.2022 17:23:07
5
20
И да ти отговоря на теб лиглата, понеже бягаш като опарен от един неудобен въпрос.

Кой започна тази война?

Ще ти кажа кой застла първата черга по пътя към днешната война.

Русия, когато направи пълна инвазия съседска Чечня - 94-та. От тогава източно-европейските държави започнаха постепенно да кандитатстват и да се присъединяват към НАТО една по една, понеже решиха че им е нужна някаква защита от Русия, след като руснаците на практика унищожиха Чечня с 2 инвазии, и изградиха там нация-марионетка, след което направиха същото с Грузия. Сигурно ти е известно за цивилните жертви в тези войни.

И така, постепенно източно-европейските държави които считаха че са достатъчно близо до Русия за да бъдат застрашени, се присъединиха постепенно през годините към НАТО. Което ни води до ден днешен, и Русия ''се чувства застрашена и притисната'' от увеличаващите се държави членове на НАТО.

Сега поне почваш ли да проумяваш нещо? Някаква лампичка светва ли в главата ти? Ако отговора на това е НЕ, то тогава няма смисъл да продължавам, каузата е загубена тук.

Сега като аз ти отговорих, отговори ми ти на това което те запитах първоначално.
76.
До 73
30.04.2022 17:08:33
11
1
На въпроси и отговори си играй с другите момиченца тук!! Аз разбрах каквото ми трябваше!!
75.
Ай
30.04.2022 17:06:51
14
5
Да ви избиват вече че ни писна.....бахти палячото. Всеки ден рев и циркове. Смешник. Като ти е писано да те победят те побеждават и това е. Въпросът е да знаеш кога да спреш. Ти не знаеш така че умирайте си там и не ни занимавайте повече!
74.
До 69
30.04.2022 16:50:12
1
22
И в Нищо не съм се оплел, защото не се опитвам да представям ситуацията като черно-бяла. Просто ти си опитна мишка с промит мозък и не ти изнася. Но няма значение, с нетърпения чакам да прочета отговора ти.
73.
До 69
30.04.2022 16:46:05
1
24
И никога не съм отричал или опитвал да прикривам украинският обстрел над Донецк и Луганск, нито цивилните животи които засегнаха така.

Може би ме бъркаш с някой друг, но вероятно в шизофренишката ти глава е пълен миш маш.

Сега отговори на въпроса ми от коментари67 и 71, мършоляк с промит мозък.
72.
До 69
30.04.2022 16:42:19
2
25
Не отговори на въпроса. Пак ще го напиша.

Мислиш ли че на точките, които бяха под обстрел имаше укрепления и складове за оръжия и техника на сепаратистите и руските ултранационалисти? Те като какво ползваха цивилните, към които умишлено се бяха позиционирали в пряка близост?

Ако мислиш че е нямало, и че не е така, защо?
''защото едните са добри и не биха, а другите са лоши и зли''?
Обоснови се, представи доказателства.
71.
До 66
30.04.2022 16:40:28
5
27
И с какво конвенционално оръжие ще ги размажат? След всичко което беше изпратено на украинците те имат явно технологично надмощие над руснаците, както и по-добре обучени войници. Изпратената техника и оръжие + муниции на Украйна вече в пари надвишават руския военен бюджет. И помощ продължава да бъде изпращана. Да не говорим че украинците не се бият сами, много бойци присъединиха към тях. Други държави не искат да намесват войските си, но вече никой не спира войници които искат индивидуално да се включат в подкрепа на Украйна, така че това е заобиколено. Така че някой друг освен руснаците ще бъдат размазани в конвенционални боеве изхвърча през прозореца.

Единственото надмощие което Русия има е численото, като са зле обучени, обаче, факторът на опасност от това е значително понижен. Вече и въздушното им надмощие не е фактор, понеже украинците вече имат техниката да свалят всичко което руснаците изпратят по въздух към тях. Защо иначе мислиш че нищо руско не лети вече, въпреки техническото им въздушно надмощие? Ще ти кажа, защото прекалено много самолети и хеликоптери загубиха заедно с персонала в тях, и много въздушни оръжия имаха нулев ефект, дори за техните стандарти.

А ако си мислиш че руснаците ще пускат ядрени оръжия, както мъркаш за изпепеляване, та ти или си наистина голям олигофрен, че си мислиш че ще насочат ядрени ракети към точки на няколко стотин километра от Москва, или си мислиш че руснаците са олигофрени. Кое от двете е?
70.
До 67
30.04.2022 16:38:47
28
10
Да бе, дебил неграмотен, всички помним как украинците обстрелвалваха населени места и мирно население!! Помним как избиваха наред, включително и стотици деца! Оказа се обаче, че даже и дебил като теб го помни!! И в смешните си напъни да се правиш на велик мислител, сам се оплете в собствените си буламачи!! Айде сега кажи кой започна тази война още преди много години?
Щял да ги праща да си лягат!! Смешник пъпчив!
69.
Малко й остава на оркската армия
30.04.2022 16:34:42
5
23
После идват тежките оръжия и ще ги разбият напълно.
Орки без морал, желание за битка и въоръжение.
До две седмици рашшистите ще подгъзурчат куйрука и ще заскимтят като бити кучета.
Маршшшшш! Чиба! Помири!
68.
До 66
30.04.2022 16:21:25
2
14
Не разбрахте че твърдения ''нацитата ползват хората за щит'' без грам доказателство, не минава на други освен на олигофрени.
Единственото, пак напълно не доказано твърдение, което ползвата като опорка за това е че руснаците не биха били убили толкова беззащитни цивилни, и нямало войната им да вървяла толкова зле, ако ''нацитата'' не ползвали цивилните като жив щит.
Да шизофренико, както не биха убивали цивилни в близкият изток, африка, грузия и чечня.

Така трябваше да го напиша, както и да е, ето го тук.

Единствените истински нацисти в Украйна към момента са руснаците.
67.
До 66
30.04.2022 16:14:37
2
37
Пазят цивилното население но ще изпепеляват с ядрени ракети? Ох шизо шизо... Не разбрахте че ''нацитата ползват хората за щит'' не минава на други освен на олигофрени.

Дай да те питам нещо и да те пращам да си лягаш.

Преди години помниш ли украинците като обстрелваха населени райони в Донецк и Луханск? Мислиш ли че на точките, които бяха под обстрел имаше укрепления и складове за оръжия и техника на сепаратистите и руските ултранационалисти? Те като какво ползваха цивилните, към които умишлено се бяха позиционирали в пряка близост?

Ако мислиш че е нямало, и че не е така, защо?
''защото едните са добри и не биха, а другите са лоши и зли''?
Обоснови се, представи доказателства.
66.
до 64 0лигофpeна
30.04.2022 15:17:42
31
10
точно защото пазят мирните граждани, ползвани от нацитата за жив щит, още не са приключили със специалната военна операция. Руснаците най-вероятно ще размажат украинците с конвенционално оръжие, но ако не успеят, няма да се оставят да загубят войната и ще ги изпепелят с ядрените ракети. Наистина требе да си най-гоУемия 0лигофpeн, за да не можеш да го проумееш...
65.
До 62
30.04.2022 14:41:13
0
1
Усеща се, и за съжаление ,няма да има смях ,а съгрешение!
64.
До 56 който ни нарича глупендари
30.04.2022 14:32:51
9
14
Бай Пеньоо, умник! Ако твойте кремълски въшливи ватници бяха постигнали, поне една от целите си, можеше и да се досещаме, че ще постигнат нещо. Както взеха Киев и Украйна по 100 пъти във фантазиите си така и друго. Както 12 ден от офанзивата на Донбас, духат супата. Както Мариупол който 20 пъти обявиха за превзет, а днес за 100 път бимбят Азофстал отвисоко, защото като тръгне рашистката пехота да превзема завода и мрът като кучета. 15 000 хилядна групировка подкрепяна от артилерия и авиция, и не могат да превземат 2 500 азофци и морска пехота. И понеже си много проЗ, преди да си казал че се крият, ти обяснявам, тъпчо. Ако само се криеха, без да се съпротивляват успешно, рашистите щеше да ги измъкнат от завода и подземията, така както измъкваха от подземията цивилните жени и деца, които изнасилваха и убиваха. И няма как Азоф да се крият зад цивилните жени и деца, защото това са техните семейства. Освен това, когато си обкръжен от армия от убийци и изнасилвачи на жени и деца, няма как да се скриеш зад жените и децата, защото доказаните рашистки детеубийци ще ги разстрелят без никакви скруполи, както го доказаха в цяла Украйна. Бай Пеньооо, ти не си проЗ, ти си изключително проЗ!
63.
До 62
30.04.2022 14:25:25
2
11
Смешно просто смешно. Рече и отсече, и ''какво повече''. Смешник си, отивай да те къпе майка ти и да си лягаш в талаша!

Аз като 47 годишен кореняк българин, живял всичките си 47 години в България, сред други кореняци българи, да ти кажа че Чърчил не е бил съвсем в грешка. И редовно го доказваме.
62.
българофил
30.04.2022 14:22:01
7
3
На Парижката мирна конференция Чърчил заявил: "Аз познавам българите от 30 години. Те са грешен народ, който заслужава да му бъде предаден строг урок." Какво повече!!!ceb66
61.
До No Russian
30.04.2022 14:20:51
1
5
Приятел, ти ги унищожи, какво направи ти!?!


Искрено съм ти признателен. Даде ми материал за проучване за 1 година занапред поне. За почти всико от това нямах и представа.
60.
българофиле 2
30.04.2022 13:59:32
3
11
Но искам ей така да го напишеш, като този долу, където е писал за руските престъпления. Всичко с актуални и фактически източници на информация които мога да прочета, които доказват всичко като истина. Да не ми драскаш някакви линкове към сайтове които завършват на .ru или .by
щото така ще ме извиняваш, ама...... хи хи хи
59.
българофиле
30.04.2022 13:49:16
2
12
що не ни разкажеш за истината ти. явно имаш нещо конкретно в предвид. аз ще ти отделя времето си да го прочета, споко, няма да ти отиде напразно труда.
58.
българофил до52
30.04.2022 13:20:16
15
1
Я ,като си толкоз запознат,разкажи за англо-санкнсонснските ,истински известия ......,по това време! Ще се радвам да ги прочета,с удоволствие;
57.
До 56
30.04.2022 13:11:57
2
13
То е ясно, като всички терористи, това което не могат да огънат под контрола си, ще направят всичко по силите си да го унищожат. Кажи ни нещо което не знаем. А мощният евроазиятски съюз от много време иде и все нищо съществено не прави. Англосаксоните си го местят от единия в другия крачол. Знаят че няма да бъдат пипнати.
56.
абе, глyпендepи
30.04.2022 13:06:51
12
8
Не разбрахте ли, че руснаците ще постигнат целите си на всяка цена?! Ако се наложи, ще направят от Украйна ядрена пустиня, че и някой англоезични подстрекатели може да намажат, ама няма да загубят войната, камо ли да плащат някакви репарации на тези паляч0вци, както разни oлиг0фpeни си мислите. Пр0ст Киро, краварският слуга, да се разкарва, че иде мощен евроазийски съюз срещу англо-саксите...
55.
До 52
30.04.2022 12:46:07
1
10
Въй. Тука някои ще са се задавили с ракията.
54.
За 53
30.04.2022 12:40:36
1
16
Такива ако видят някъде да изнасилват жена, и тя удря изнасилвача в опит да се спаси, сигурно ще си кажат:
''Ей гледайте я тая как го бие, гаднярка!''
53.
Ай сиктир
30.04.2022 12:29:43
14
5
Дано пукнеш, от теб по голям убиец няма !!!
52.
Remember No Russian.
30.04.2022 12:27:11
7
32
''Следва да се има предвид, че България НЯМА по-последователен и по-жесток враг от Руската империя, Русия, СССР и Руската федерация сега. От 1828 година до 2022 г. безкрайна поредица от саботажи, намеси и войни срещу нашата родина!

1817-1864 г. - Русия води Кавказката война, последвана от Черкезкия геноцид (1864-1867) довел до прогонването на черкезите и насочването им към българските земи, а те стават башибозук.
1828 г. - Русия обезоръжава българското опълчение, арестува водачите му и ги праща на Заточение в Сибир, където част от тях умират.
1829 г. - Русия помага да се потуши Тракийското въстание и принуждават над 100 000 българи да напуснат родните си места, за да ги заселят в незаселените тогава територии на Кримския полуостров и източна Украйна.
1861 г. - Георги Раковски издава брошурата си „Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите“. Русия изисква от Сърбия и Влашко брошурата да бъде иззета и унищожена, а Първа българска легия в Белград да бъде разтурена.
1861 г. - руския консул в Цариград – княз Лобанов издейства заточение на българските владици Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски в Диарбекир за три години, заради обявената независимост на Българската църква.
1864 г. - граф Игнатиев протестира срещу чл. 10 от екзархийския ферман от 1870 г., открил пътя за присъединяването чрез плебисцит на македонските епархии към Българската 1872 г. По искане и заплахи на граф Игнатиев българските владици Панарет Пловдивски, Иларион Ловчански и Иларион Макариополски са заточени в Измир.
1872 г. - Руската църква и Вселенската патриаршия, която се поддава на натиска на граф Игнатиев, обявяват схизма против Българската църква.
1872 г. - граф Игнатиев след лична визита до султана отстранява Махмуд Недим паша, по чиято заповед до привременния български съвет в Ортакьой избира екзарх на основание на фермана.
1873 г. - граф Игнатиев предлага на Турция Левски да се съди и от българи, на които казва, че съдят обикновен крадец, заради думите на Апостола: „Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби.”
1876 г. - На Цариградската конференция за автономия на България никой не знае, че месеци преди това Русия и Австро-Унгария сключват тайното Райхщадско споразумение за поделяне на Балканите
1877 г. - е подписана Будапещенската конвенция. Клаузите са: Русия не възпрепятства Австро-Унгария при анексиране на Босна и Херцеговина, Австро-Унгария не възпрепятства Русия при евентуална инвазия на Балканите. Двете империи се задължават да не допуснат образуване на голяма българска държава, а в случай на уреждане на въпроса на международна конференция, да си оказват взаимна дипломатическа подкрепа, което се и случва на Берлинския конгрес.
1877 г. - руският консул в Цариград граф Игнатиев е уведомен телеграфически за конвенцията. Веднага започва совалка по саботиране на Цариградската конференция. Още на следващия ден е приет от султана и му гарантира, че Русия ще се застъпи за запазване на значителни територии на Османска империя на Балканите.
1877-1878 г. на връх Шипка рамо до рамо с българските опълченци воювали войните от 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк. Състава на войските там е:
1. Българското опълчение - (I, II, III, IV и V опълченски дружини) - редови състав 100% българи.
2. 35-ти пехотен Брянски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Александър Липински - полски произход.
3. 36-и пехотен Орловски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Густав Линдстрьом - финландски произход.
1878 г. - на Берлинския конгрес, Русия взима от Румъния южна Бесарабия, като в замяна я компенсира с българската Добруджа. Руски войски не стъпват в Македония, защото Русия я е предвидила за Турция, както граф Игнатиев обещава на Цариградската конференция.
1885 г. - България обявява Съединението, а Руската империя е единствената държава, която се противопоставя и провокира султана да въведе армията и да прекрати Съединението или най-малкото – да възрази официално, за да има повод Русия отново да вкара своите войски в България. Турция е заплашена от Англия и отказва.
1885 г. - Русия принуждава верния си слуга Сърбия да ни нападне в гръб, след като е изтеглила целия офицерски състав още преди Съединението
1886 г. - Русия организира преврат в България за сваляне на княз Батенберг и го и пращат към Русия. Стамболов като председател на Народното събрание прогонва превратаджиите. Руският императорски пратеник в България генерал Николай Каулбарс връчва нота на българските власти, с която настоява за освобождаване на арестуваните детронатори, отмяна на извънредното положение и отлагане на изборите за Велико народно събрание, което трябва да избере новия княз.
1886 г. - След избора на Фердинанд, Русия скъсва дипломатически отношения с България за 10 години
1888 г. – След нота на руския посланик в Цариград Александър Нелидов султанът обявява избора на Фердинанд за български княз за незаконен. Целта е князът да бъде принуден да абдикира и да бъде избран нов в съответствие с Берлинския договор (със съгласието на всички Велики сили), но австроунгарският външен министър Густав Калноки, поддържан от Средиземноморската антанта, блокира практическата реализация на този план.
1889 г. - Руски убийци отравят Захари Стоянов. През 1978 г. по нареждане на ЦК на БКП е направена аутопсия, която отхвърля версията за руско отровителство.
1895 г. - Платени от Русия убийци убиват Стамболов
1903 г. - При избухването на Илинденско-Преображенското въстание Русия и Австро-Унгария, с ноти до българското правителство го принуждават да не се намесва в конфликта, съгласно Райхщадското и Будапещенското споразумения.
1909 г. - Русия прехвърля турския дълг към България в размер на 82 милиона златни франка или 26 тона злато. Подписан е българо-руски протокол в Петербург, съгласно който България поема дълг към Русия в размер от 82 милиона лева, платими за 75 години при лихва от 4,75 %, без да се обвързва с гаранции и да отстъпва контролни права. Русия приема за основа 125-те млн., която сума изплаща пряко на Високата порта, като я приспада от турския дълг по контрибуциите от войната 1877 – 1878 г., дължими на Русия, и които не са изплащани от 1878 г.
Източник - История на външния държавен дълг на България 1878 – 1990 г.
1913 г. - Русия подкрепя Сърбия и Гърция да задържат окупираните български територии. Русия грубо и безцеремонно нарушава и не изпълнява подписаната от нея Военна конвенция с България от 1902 г. за защита срещу Австро-Унгария и Румъния, като подтиква и подпомага Румъния да удари в гръб България.
Източник - Изследването на Андрей Тошев "Балканските войни" Том 2. Пловдив—София, Книгоиздателство „Хр. Г. Данов“, 1931 г.
1915 г. - Русия напада вероломно България и бомбардира с кораби жилищните квартали на Варна.
1916 г. - Русия извършва морски обстрел на град Балчик.
1923 г. - СССР организира Септемврийското въстание.
1925 г. - Агенти на СССР извършват атентат в църквата „Света Неделя“.
1944 г. - СССР напада България, инсталира марионетно правителство и отнема целият резерв на Българската народна банка без никаква отчетност и без да съгласува нито едно свое действие с Политбюрото ЦК на БКП.
1946 г. - Под давление на СССР е взето решение за отваряне на училища, в които да се преподава на новосъздадената македонска езикова норма и „македонска“ история през прочита на зараждащата се македонска историография.
1959 г. - целият златен резерв на България е изнесен в Москва.
Източник - Сборник документи. Т. V. 1948–1990 г. В четири части. стр. 35''
51.
РусофилДебилите
30.04.2022 12:22:56
5
13
Са най-тесногръдите и ограничени хора. На тях им пречат всички, българи, турци, роми, западняци, украинци и въбще мразят всички свободни хора. Русофилипедалите са най-болните подонки!
50.
До 46
30.04.2022 12:20:49
0
6
Мисля че не си ме разбрал. Не твърдя че лично мисля такова нещо, или че бих подкрепил.
49.
Арслох
30.04.2022 12:07:02
10
8
расия иди на хой! Слава Украине!
48.
Ром
30.04.2022 11:54:37
6
5
Предлагам EU и USA,да въоръжи Украинското правителство с най тежкото стоманено оръжие, та после ,да можем да го берем без насита и със истински пазар!
47.
До рашшистите
30.04.2022 11:38:21
5
11
Сега като ви запукат с модерни оръжия ще виете, ама няма кой да ви съжали.
Нещастна армия, окрадена и без морал.
Време е да се връщате в мордор, орки!
46.
До 16
30.04.2022 11:36:53
5
5
Заповядай в Северен Кипър след 1974година,радвай на "свободата" и "красотата" от живота! Това ,ще очакват и хората от Крим,Луганск и Донбас! И щото пишеш ,че има и цигани...,Ромска им работа...
45.
до 42
30.04.2022 11:30:12
1
10
пий си хапчетата бря! нико не е твърдял някъде че българските корени исторически са преплетени с украинските

всички коментари изчетох.

и малко съжалявам и си искам 15-те минути от живота обратно. само на кубинеца на клипа който прикачи се изкефих
44.
От 41
30.04.2022 11:26:04
1
12
Няма да стане чудото
43.
До 37
30.04.2022 11:24:57
1
10
Браво приятел. Ти си истински българин!! Нас не ни дели раса,етнос или вяра!! Колкото и да им се иска на комунистическите и нацистки дисиденти реториката им, лъжите им, псевдоисторията им и псевдофактите им нямат ефект върху нас. Това ги кара да ни мразят но ще имат да взема!
42.
До 41
30.04.2022 11:21:29
10
5
Украйна е българската Македония, а България е създадена през 681 и е нямала нищо общо с Турция ( която не е съществувала) и Османската империя, при създаването си и дълги години след това! Абсолютно суверенна държава! Сега вдяна ли?! България като генезис и история няма нищо общо с Украйна!
41.
До 35
30.04.2022 11:11:39
1
10
Цитирам те ''Какво наци може да е този, който защитава земята си!'' Аха де! Аха де! Още малко ще се пречупиш и ще прогледнеш светлината. Дали ще стане чудото?
40.
До 38
30.04.2022 11:07:15
1
8
Благодаря ти за подкрепата :)

Има надежда!
39.
12
30.04.2022 11:00:48
7
9
Тоя наистина като се надруса говори само тъпотия.Осем години бомбардират Донеск и луганск,сега продължават.Избиха над 14 000 мирни граждани и деца и продълават. Трябва да си много върл фашист за да се правиш на загрижен за рускоговорящите там,,а твоите нацибатальони да се гаврят с жените им и да ги ползват като жив щит.
38.
До 16 "Ей олигофрен"
30.04.2022 11:00:25
6
17
Братко, не обяснявай на "русороб", те са силно увредени умствено и по презумция предатели, защото те са готови да плюят майка си и Родината,и живеят в измислен свят по темата пРосия! Слабоумника на който отговаряш е дежурния психоидиот. Пише се ХХ, Бай Пеньо, Цацата, _Nid_, Чичкото с чекмеджето и мн. други.
И тука е написал 99% от коментарите. Болен самотен неудачник, без жена и деца, работа и образование, изпълнен с омраза към всички и всичко. Както може да се предположи е русороб, дори в един от коментарите си фантазира че е ходил в Донбас и има много приятели там и т. н. Това е болен фантазьор, който не осъзнава, че, колкото повече драска глупости, толкова повече е уязвим за елементарен психопортрет, тъй като писането е изразяване на мисли, а от там и белег за ниво на интелект и душевно съдържание. В някои от коментарите твърди, че е живял в Германия, друг път в Англия и обяснява, какъв глад и разхруха е Западното общество. Само за космонафт, не се писал.
Такива отрепки, не могат да нарушат дружбата и добросъседството на всички нормални хора в България и по Света!
37.
За 35
30.04.2022 10:59:18
3
8
Не влизам неканен в ничий дом. А в домове на нацисти мислещи се за най-българи, със синджир да ме дърпат няма да вляза.

България е мой дом, и зачитам произходът си, етносът си, кръвта си. А ти се показа убедително че си naZi! Такива само не зачитам. Най-вероятно си същият тиртип като тези които идваха с джипове да ни ''ловят'' когато бях малък. Само че ти си прекалено страхлив да си превръщаш ултра-наZионалистическите фантазии в реалност, затова дерзаеш тук.

Честно казано бях убеден че си стигнал дъното, но ти ми доказа че си способен и да копаеш.

Чао!
36.
Интересно
30.04.2022 10:56:44
5
6
От нас искат не просто да помагаме, а да се жертваме. За тези, които открито искат да ни въвлекат в този конфликт. Майната им на хората и на икономиката, ние си взимаме пари от Запад. Вкарваме ви между шамарите, ама виновен е агресора. Важно е да сме с измити ръце, като ада дойде и тук.
35.
До 34
30.04.2022 10:49:19
10
4
Имаш се за човек с турско самосъзнание, но си чист мангал! Какво наци може да е този, който защитава земята си! Мангооо, манго! Влязял си неканен в дома ми, останал си тук от поколения и ми говори за територии и нелепи сравнения с Украйна Променил се Илия и пак в тия! Едно говори, а друго мисли, наглец! Хайде, чао, че нямам време да се занимавам и ограмотявам неуки! Бургия, който си мие задника на двора, а си цапа предника!
34.
До 31
30.04.2022 10:40:32
3
9
Сега чак ти излезе оригиналният коментар. Много добре си пролича какво долно naZi си.

Загубих си времето само с теб. Някои от моите биха те нарекли ''долен гяур, и че 500 години са ви били малко'' ей така да ви върнат на злобата със злоба.

Но аз никога не бих си позволил такова нещо. Под моето ниво е. А и имам много добри приятели българи. Да нарека един гяур, дори той да е простак и шматка, е да нарека и тях, понеже е наци обида. Тези ги оставям на теб.
33.
До 31
30.04.2022 10:25:01
3
10
Определям се за българин от турски етнос, защото това е пълната истина за произхода ми. И имам правото на глас и да споменавам каквото смятам за редно, ти не можед да ми пъдеш съдник, нито да ми даваш наклон какво да говоря и мисля. Зле си с историята ти, защото за османската империя си прав, но за византийската не, чии са били земите до дунав преди да дойде до тук Аспарух? Или са били определени за български от както свят светува,и само него са чакали да пристигне и да го обяви. Всичко си има начало, това не е нещо лошо, нито нещо което да се крие. Тезата ми и сравнението ми си беше съвсем на място, понеже ти дадох хипотетичен вариант, за който ние имаме възможност и мотив, но е неправилно според теб, а сепаратизмът в Украйна е правилен, защото мериш едното с един хастар а другото с друг. Като сепаратистите искат да са в Русия, както каза ти, какво дирят още там, бохчата и да ги няма''! Но вместо това доведоха война и унищожение. Начини да се избегне тази война имаше, но гордостта и желанието за мъст надделяха.

Повече от това няма да разговарям с явни двуличници, с различни морални мерила, според интересът им. Чао!
32.
До 28
30.04.2022 10:09:24
6
7
Стой си в България, работи си, плащай си данъците, но изобщо не споменавай за територии! Твоята теза за България никаква връзка с Украйна! Зле си с историята, много глупости си писал! И византийска и османска са били на БЪЛГАРСКА земя - окупатори! А ако се самоопределяш като турчин - имаш си родина- заминавай, а аз съм единствено и само българин на моята си земя! Във всички държави има етноси, това означава, че ще се разцепят заради Сульо и Пульо ли?! Ти имаш избор, аз съм си на мястото!
31.
До 24
30.04.2022 10:03:31
2
8
Поискайте каквито искате земи да ви връщат. Щом смятате че е редно. Най-много да ви се изсмеят.
30.
До 24
30.04.2022 10:01:50
2
9
Аз нямам отговорност, нито вина за това което се е случвало, дълго преди да бъда роден.
29.
До 17, 18
30.04.2022 10:00:25
8
14
Какви клишета? Няма ли да е същото като това което правят сепаратистите в Украйна, които подкрепяте. Или за тях един хастар, но като стане на въпрос за твоята (всъщност нашата държава, понеже съм роден в България и родителите ми също, което ме прави също толкова българин колкото си и ти, независимо колко това не ти харесва, понеже си naZi)държава и суверенитетът и, с друг?

Какви нацисти са българите ли? Искаш ли да ти разправям как сме се крили по избите като деца, когато от съседното село са идвали българи ''на лов за мангали'' многократно биха момчета и изнасилваха момичета. Не можете да си представите вие през какво сме минавали.

Как ще е изкуствено сиздадена държава украйна? Кои са били там преди това? Украинска етнос нямало ли е, понеже е нямало държава Украйна все още, по днешно разбиране на думата? И тракийци ли е нямало на наши територии, понеже държава, соред днешното значение, Тракия официално е нямало? 681 Византийската империя дали и тя не е мислила че България също е една изкуствена държава, създадена от някакви диви номади, които просто е въпрос на време да разкарат или изтребят, и да си върнат контрола над териториите? Истината е това, че когато в Киев са се строяли църкви, Москва и Петербург са били едни долини и равнини, и по-голямата част от днешна Русия - пустош.

А аз какво диря в България ще ти кажа, нямам престъпления и нямам какво да крия. Та както ти казах, от турски етнос съм, изповядвам вярата на Исляма и следвам ученията на Пророка Мохамед, слава за него вовеки. Роден съм в България, както и родителите ми, и дядо ми, който се среща с баба ми в Истанбул. Което ме прави българин. Живеем със съпругата ми и двете ни деца, живеем скромно и работим честно, и с доходите ни, данъците ни и разходите ни, подпомагаме, колкото могат двама, икономиката на България. Това диря аз. Сега е твой ред. Ти какъв го дириш в българска земя?

''я бохчата и да те няма!'' а де! ще си дойдем на думата.
28.
паткан
30.04.2022 09:58:20
7
14
Клоунът продължава да лъже. На него му плащат за това.
Но не ми е ясно какви са тези бедни балъци които му вярват. .
27.
питанки
30.04.2022 09:53:37
7
15
На гарата в Крематорск, кой изби жените и децата ?

Чия бе ракетата ?

Кой умишлено и целенасочено я пусна срещу невинните, мирни граждани ?

Защо медиите мълчат в забвение за тово военно престъпление за което Зеленски носи отговорност ?
26.
Поправка към коментар 22
30.04.2022 09:43:12
4
3
Народа на Донбас
25.
До 16
30.04.2022 09:41:50
8
10
А Турция и твоите предци като са ни тъпкали 500 години?
Това го забравихте май!
България е стигала до Бяло море, забрави ли или да поискаме да си върнем земите и да направим инвазия в Турция и Гърция?
24.
Долу ПрОсия
30.04.2022 09:41:45
10
10
Искам да обърна внимание на някои дрОгари тук, че:
1. Преди организираните и провокирани от ПрОсия кървави събития в Донбас, ръководени от офицера от ГРУ полк. Стрелков/Гиркин, в Донбас (Донецка и Лугански области) 60% от населението се определят като украинци и малко над 30% като рускоезични. Днес вече не се знае, след осемгодишните чистки колко украинци са останали там.
2. Нещо много важно в правото, което местните вестиеви путинисти небрежно пропускат, това е, че етническият състав на населението не определя принадлежостта на територията! Не се допуска само на база етническа, религиозна или културна обособеност, да се променя принадлежността на територията. В случая, независимо, че малко над 30% от населението са се определяли като рускоезични, това не е причина да се иска откъсване на територия! Тази територия принадлежи на Република Украйна, независимо от обитаващите я, които са нейни граждани или не са такива. Без значение е.
В Република Украйна живеят над 100 народностни групи, със своите си етнически, религиозни и културни особености. Това дава ли право на всяка една от тези групи да се обособява в някаква отделна, "независима" държава? Не, разбира се. Особено пък ако това става под външно влияние и подкрепа.
23.
Истината е, че
30.04.2022 09:41:28
10
18
Путин иска да унищожи нацистите в Украйна, за да спаси народа на Дърбас
22.
Клоуне
30.04.2022 09:38:54
13
21
ти си причината да започне тази война. Кой избиваше руснаците и неудобните в тези райони - ти и и твоите неонацисти!
Сега украинският народ страда заради теб!
Предай се!
21.
Долу ПрОсия
30.04.2022 09:34:36
9
11
Бавно, но сигурно алкашите се отправят натам, където е полагащото им се място в човешката еволюция, а именно на дъното...
20.
Горкото население на Донбас
30.04.2022 09:33:04
14
17
Укронацистите почнаха да го изтребват от 2014 год, сега руснаците ще го довършат ....!
Да знаеш, че твоите войски са избили 3500 мирни, цивилни жители там за 8 години и сега да се обявяваш за техен спасител,и си се загрижил за тях, се иска доста украински цинизъм и наглост !
19.
До 16
30.04.2022 09:32:13
14
18
България е държава от 681 година, неук неграмотнико, а Украйна е изкуствено създадена държава- от покрайнините на Русия! Какъв го дириш ти в България, на чисто българска земя, я бохчата и да те няма!
18.
До 16
30.04.2022 09:31:12
13
14
До 16.

Първо прочети малко история и се запознай с обстоятелствата, не ми ги приказавай тея клишета от вида “Кърджали са турци и тя ли да се отцепи”
Кви нацисти са българите като цял живот само ги тъпчат?!
17.
До 16
30.04.2022 09:28:46
13
6
Хей, неграмотнико, чети историята! България е била държава от 680-681 година, къде си бил ти в на майка си оная работа?! Къде ни сравняваш с Украйна, която е отцепена от Русия и е наречена така, защото е от покрайнините на Русия! Къде е базата за сравнение, неук глиг*н?! Като сте всички турци- заминавайте за Турция, това си е чисто българска земя, както и малка част, която в момента в Турция и всяка седмица ходим на пазар там! Тази земя трябва да ни се върне, а не ти да искаш, ясно ли ти е?!
16.
Ей олигофрен
30.04.2022 09:21:14
20
22
Олигофренчо, аз съм етнически турчин. В родното ми село почти всички са етнически турци и цигани - мюсюлмани. Да развеем ли и ние турски знамена и да викаме Турция да прави инвазия в БГ и да присъединява региона? Понеже много хубости сме видяли от вас - българите през годините. Да ни "отмъщавате" за неща които са се случвали 200 години преди да се родим. Вие сте си същинските нацисти, не украинците както обичате да сочите с пръсти, щото сте облъчени от руската пропаганда. Как ще се почувстваш ако го направим гореспоменатото? Ще ти хареса ли?
15.
До 12
30.04.2022 09:21:11
6
19
Ще ти ебем мамата Американско копеле ,барабар с Киро-тъпото и лявата му слива Асенчо
14.
XX
30.04.2022 09:19:11
7
10
До 12

"Долекобойните оръдия съоръжени с анти-артилерийски радари..." - те с конкурс ви подбират тро'ловете...
13.
От 2004г.всичко по телевизии о
30.04.2022 09:18:38
6
16
Медии е Американска пропаганда са много денги,ама много.
В БГ-то Америка е от 2003г. С назначаването на еврейската чума и предател на Б-я Сюлейман-еврейкия боклук,заедно с деградирали Сакс-кобург-идиотски!
Тея двама ебаха мамата на военната мощ по онова време,с цел УСЛУГА НА АМЕРИКА И ОЩЕ ЕДНА СТЪПКА НА САТАНИТЕ КЪМ РУСКИТЕ НАХОДИЩА!

ЩЕ ХОДИМ НА ВОЙНА СКОРО ,НО СРЕШУ АМЕРИКАНСКАТА ЧУМА И ПИОНКИТЕ И ПУСНАЛИ ПИПАЛА У НАС!
12.
До рашшистите
30.04.2022 09:13:29
21
12
Идва тежкото въоръжение за Украйна.
Леопард 2 ще коси руските танкове за закуска.
Долекобойните оръдия съоръжени с анти-артилерийски радари ще попилеят прехвалената артилерия.
Две седмици ви остават и после обратно в рашистан.
Сега ще видите корупцията колко е изяла войската ви.
Украйна вече победи!
11.
До 8
30.04.2022 09:02:06
19
22
Ей олигофрен, и ти и дружките ти от Донбас, като искат Русия, да отиват в Русия бе. Като е толкова гадно. Ама не щът май завалиите да живея като роби. Не искат да ходят в Русия, искат си Русия да дойде при тях лордовете. Е, дойдоха. Сега и да присъединят Донбас към Русия, ще живеят в порутена страна на вълци. И за това могат да бъдат благодарни само на "спасителите" си. В Донецк погребаха ли сепаратистките лидери Гиви и Моторола като "герои на Русия"? А кои ги очистиха? А защо знаеш ли? И твоите приятелчета там ги чака същата съдба, като неизбежно отворят уста да негодуват от кремълския диктатор. Естествено ако не решат да си съберат чукалата, преди това, и да бягат към злият запад.
10.
Боклук!
30.04.2022 08:49:54
6
29
Боклук продажен! Хората можеш да ги лъжеш, но Бог никога! Един ден ще гориш в ада!
9.
За видеото
30.04.2022 08:49:50
0
20
Ей тия млади поколения изкуфяха съвсем. На война си и вместо да си на щрек и да си предпазлив за опасности дебнещи от всякъде, те се снимат на клипчета за нета. Е заминаха си заради тази грешка.
8.
Ей олигофрен
30.04.2022 08:48:56
6
38
Ей олигофрен зелен, ходил съм в Украйна и по специално точно в тези региониДонбас и Луганск - имам познати от там - те винаги са се считали за руснаци и са искали да се присъединят към Русия!!!!!!! Набийте си го в тъпите кратуни и прекратете тая малоумна пропаганда!!!!
7.
XX
30.04.2022 08:48:49
1
27
Те Израел отказаха помощ на Украйна ТОЧНО заради тез украински боклуци.
6.
До 4
30.04.2022 08:40:45
20
13
Вървят като мутри, след като са убивали и изнасилвали. "Задача вьйполнена.".

Е, и украинците си изпълниха тяхната. Подпалиха им на тези руски башибозуци задниците.

Сега ще трябва да пращат някого руснаците, да ги събира парче по парче с леген. Глупости, хич няма да си правят труда. А на семействата им ще кажат че са изчезнали безследно, дезертирали.
5.
До Кубинец
30.04.2022 08:33:46
1
25
Тикток инфлуенсъри хахахахаха
4.
Кубинец
30.04.2022 08:31:37
25
9
Няколко руски нацисти по-малко, приятен път към ада.

Видео (не се препоръчва за русо-фанатици и долни Z нацита) :

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aGzODRG_460svvp9.webm
3.
Аз
30.04.2022 08:30:13
10
41
ИЗЧАДИЕ АДОВО…НАРКОМАН ПРОДАЖЕН….ИЗРОД НЕЩАСТЕН….БОКЛУК ПОРЪЧКОВ…МАЛКО ВИ МАЧКАТ РУСНАЦИТЕ…МАЛКО….ТРЯБВАШЕ ДА ВИ ЗАЛИЧАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА….ГНИДИ ФАШИСТКИ
2.
ХХ
30.04.2022 08:28:19
11
37
Лъже с малоумни простотии като ВСЕКИ натовец...
1.
A
30.04.2022 08:27:12
37
15
Истински лидер!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев Трябва да се мисли стратегически – за бъдещето на България не за утрешния ден, а за десетилетие напред, подчерта ген. Стефан Янев Най-после ще вдигнат сватба Най-после ще вдигнат сватба Тя ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел, призна Сашо Кадиев Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Управители на крайбрежни заведения в Северния плаж споделиха, че цените на напитките остават без промяна от миналото лято
Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори