Рецепта за агнешки бут с подправки за Великден
20 Април 2022, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бгВкусно ястие
Продукти:
1 агнешки бут (2-3 кг)
4 скилидки чесън, нарязан на ситно
Няколко стръка пресен розмарин
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Направете прорези в месото през няколко сантиметра, достатъчно дълбоки, за да поставите във всеки прорез парче чесън. Намажете щедро със сол и пипер. Поставете няколко стръка пресен розмарин отгоре. Печете на 180 градуса за около час и половина или докато агнешкото стане крехко и разпадащо се от кокала.
В категории:
Лайфстайл






Получи голямо признание
02/05/2025, Петък 20:48
0

Прави нещо невероятно
02/05/2025, Петък 20:24
0



Играчка-плачка: Дете надраска картина за 50 милиона евро
02/05/2025, Петък 20:03
2





Разтърсващ инцидент в България, малолетни...
02/05/2025, Петък 19:00
0

"Мога да пребия 100 мъже"
02/05/2025, Петък 18:40
2



Почина известен български актьор
02/05/2025, Петък 18:14
6

Земетресение от 7,4 по Рихтер удари...
02/05/2025, Петък 18:03
2

На Гергьовден трапезата трябва да е богато отрупана, задължително да присъства това
02/05/2025, Петък 18:00
0