Рецепта за агнешки бут с подправки за Великден
20 Април 2022, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бгВкусно ястие
Продукти:
1 агнешки бут (2-3 кг)
4 скилидки чесън, нарязан на ситно
Няколко стръка пресен розмарин
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Направете прорези в месото през няколко сантиметра, достатъчно дълбоки, за да поставите във всеки прорез парче чесън. Намажете щедро със сол и пипер. Поставете няколко стръка пресен розмарин отгоре. Печете на 180 градуса за около час и половина или докато агнешкото стане крехко и разпадащо се от кокала.
В категории:
Лайфстайл














Тръмп: Путин ме разочарова
18/09/2025, Четвъртък 22:00
3

39-годишен мъж нападна група ученици и изпрати в нокдаун едно от момчетата
18/09/2025, Четвъртък 21:33
0





Владимир Путин посочи колко руски войници се бият на фронта в Украйна
18/09/2025, Четвъртък 20:00
10





"Възраждане" протестира в центъра на София
18/09/2025, Четвъртък 18:50
1