Рецепта за агнешки бут с подправки за Великден
20 Април 2022, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бгВкусно ястие
Продукти:
1 агнешки бут (2-3 кг)
4 скилидки чесън, нарязан на ситно
Няколко стръка пресен розмарин
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Направете прорези в месото през няколко сантиметра, достатъчно дълбоки, за да поставите във всеки прорез парче чесън. Намажете щедро със сол и пипер. Поставете няколко стръка пресен розмарин отгоре. Печете на 180 градуса за около час и половина или докато агнешкото стане крехко и разпадащо се от кокала.
В категории:
Лайфстайл






Открити са родителите, изоставили бебето си на балкона в Солун
19/06/2025, Четвъртък 10:21
0

Растем и богатеем: България има 250 милионери повече
19/06/2025, Четвъртък 10:20
0

Стартира регионалната среща на Европейските световни търговски центрове в София с домакин БТПП
19/06/2025, Четвъртък 10:19
0



Бургаски ченгета разкриха дръзка кражба
19/06/2025, Четвъртък 10:03
0

Състоя се важна церемония в Свети Влас
19/06/2025, Четвъртък 10:02
0

Може ли да повярвате, че тази звезда все още няма Оскар
19/06/2025, Четвъртък 10:00
0

Това са най-безотговорните хора, не ги молете за нищо - няма да свършат работа
19/06/2025, Четвъртък 09:30
0





Мъж се потроши в Бургаско
19/06/2025, Четвъртък 08:50
0

Това са най-мързеливите зодии, много хора смятат, че не стават за нищо, но...
19/06/2025, Четвъртък 08:30
0