Рецепта за агнешки бут с подправки за Великден
20 Април 2022, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бгВкусно ястие
Продукти:
1 агнешки бут (2-3 кг)
4 скилидки чесън, нарязан на ситно
Няколко стръка пресен розмарин
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Направете прорези в месото през няколко сантиметра, достатъчно дълбоки, за да поставите във всеки прорез парче чесън. Намажете щедро със сол и пипер. Поставете няколко стръка пресен розмарин отгоре. Печете на 180 градуса за около час и половина или докато агнешкото стане крехко и разпадащо се от кокала.
В категории:
Лайфстайл






Ето защо кафето е полезно: Ново проучване разкрива изненадващи ползи за здравето
03/08/2025, Неделя 21:59
0

Изпомпват вода от Струма за квартали с режим в Кюстендил
03/08/2025, Неделя 21:40
0





Обявиха извънредно положение в 39 гръцки общини
03/08/2025, Неделя 21:09
0

Правете тази процедура при разширени вени и ниско кръвно
03/08/2025, Неделя 20:59
0







Този десерт ухае на лято - и се прави за минути!
03/08/2025, Неделя 19:41
0

Мъж почина при присаждане на коса в Турция
03/08/2025, Неделя 19:21
0

