×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Моряци от Царевна със шокиращ разказ за ужаса в Мариупол


Моряци от Царевна със шокиращ разказ за ужаса в Мариупол
За евакуация през Украйна искаха подпис, че е на наша отговорност, казват Рали Димов, Радослав Стоянов и Живомир Митев
19 Април 2022, Вторник, 19:13 ч.
Автор: Флагман.бг

През цялото време моряците са се крили в долната част на кораба, основно се е стреляло през деня, а вечер са се качвали по стаите си

Българските моряци, които се върнаха вчера на родна земя след повече от 50 дни в Мариупол разказаха за ужаса от войната и истината за евакуацията си. Пред Maritime.bg Рали Димов – втори механик, Радослав Стоянов и Живомир Митев-кадет, разказват какво точно се е случило на пристанището в Мариупол.

Те са пристигнали в Мариупол на 21 февруари, като са имали нормална операции по товаро-разстоварване. Три дни по-късно те са преустановени, защото вече е била обявена военната операция. Първите дни са били спокойни, вярвали са, че са на сигурно място. В края на март обаче за първи път кораба е бил ударен, а две седмици ударите са станали още по-интензивни.  Шрапнели са попаднали в хамбара, каютата на капитана и на други места по плавателния съд. Моряците обаче са категорични,  че на този етап той може да се върне по вода.  

През цялото време моряците са се крили в долната част на кораба, основно се е стреляло през деня, а вечер са се качвали по стаите си. Имало е моменти и когато се е стреляло постоянно. 

„Възможности за евакуация вероятно много е имало, когато беше спокойно. След като съпругите ни дадоха пресконференция реално започна да се прави нещо. Целия проблем придоби обществена известност и от тогава започнаха според мен да работят по-активно. От външно министерство звъняха по няколко пъти на ден и ни предложиха вариант за евакуация, който ние вече не можехме да използваме тъй като трябваше да стигнем до портала на пристанището, а там постоянно се стреляше.

Там се водиха военни действия и нямаше как да напуснем кораба“, заяви Митев. Той описа, че  е имало танкове, ракети град, интензивен обстрел от корабите. Една метална врата пък е изхвърчала на 15 метра от експлозията, но на първо четене кораба е в мореходно състояние.

„В един момент както ние мислехме, че не може да се проведе евакуация и най-сигурно е на кораба, видяхме как двете страни спряха да стрелят. 26 човека от един кораб слязоха с куфарите, минаха покрай нас и си заминаха. Разбрахме, че в 5 часа следобяд те вече са били в Донецк, евакуирани, на сигурно и разбрахме, че ние сме останали последния екипаж на търговски кораб на пристанището. И тогава вече ни прекипя, напрежението ескалира неимоверно много между нас. Започнахме да искаме отчет от капитана, да говори с външно министерство, да ги уведоми, че всъщност има екипажи, които са евакуирани, да знаем дали ние сме единствените последни.

Отговориха ни с общи приказки, че на едните кораба е изгорял, на другите повредено оборудване, другите какви националности били. Само ние сме цъфнали и вързали, нашия кораб е най-добре и няма къде да ходим. Външно колкото и пъти да са се обаждали говореха само с капитана на кораба по сателитния телефон, което е официален представител на корабособственика. Съответно според мен той се грижи първо за собствените си интереси и тогава за нашите. Опитваха се да ни разубедят, явно са успявали няколко дни, докато накрая вече нямаше как и тръгнахме“, заяви Митев.  

Руснаците са държали половината от пристанището имало е риск да стрелят по тях, но един от техните колеги е рискувал, говорил е с руснаците и след три часа се е върнал, като е съобщил на колегите си, че се осигурява час и половина коридор, за да може да бъдат евакуирани.

„С белите знамена, нямаше просто как да стоим на този кораб с този психически тормоз, който преживяхме. Дори с риск за живота си“, допълни още Стоянов.

След като ги поемат руснаците са им дали храна и вода, извозили са ги към първия пост на града за паспортна проверка и с охрана до Донецк. Моряците са били настанени в хотел, а след това ескортирани до Сочи.

„Искаме да благодарим на руснаците, че ни евакуираха. Много е трогателно да видиш хора, които са на първата на боя, не са се къпали с дни, да се опитват да ни успокоят, да ни кажат, момчета вече сте на сигурно, да ти дават храна, вода“, допълни още морякът.

На въпрос как си обяснява нежеланието на правителството да признае ролята на руснаците и Донецк в евакуацията с политически причини. „Реално руснаците контролират територията и няма кой друг да ни изкара“.

Коридорът който е бил предложен от страна на правителството е бил през Украйна, но те са отказали, защото се е стреляло около кораба и реално военните действия са започнали, а моряците е нямало как да излязат. Отделно маршрутът е бил през цяла Украйна, която е военна зона.

„Те ни казаха да тръгнем без телефони и компютри. Казаха ни да тръгнем без багаж и на свой риск с подписана декларация“, допълниха моряците и един вид да нямат претенции за обезщетение.

„Премиерът ни поздрави, радва се че сме пристигнали. Каза, че са работили за нашето евакуирани, но накрая ние тръгнахме сами и ни извадиха от ДНР. Всеки сам да си прави изводите на какъв етап и кога са се свързали, кой какво е ръководил, не знам“, разказаха спасените моряци за качването на Кирил Петков на борда на самолета вчера.

„В интерес на истината войниците, които ни посрещнаха казаха, че контактуват с правителството, но кога е станало ние не знаем“.

Радослав Стоянов също благодари на ДНР, на войниците, че са се държали добре с тях, че са им дали храната си и водата. „Всяка сутрин се молихме да останем живи“.

Всички мобилни оператори са били блокирани и в един период от време от фирмата са организирали връзка с роднините, но след пресконференцията дадена от съпругите им са прекратили и това с оправданието, че това е тяхна безопасност.  


В категории: Войната в Украйна


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
46
Коментара по темата
46.
Трезвеник
20.04.2022 11:59:25
1
4
Просто Киро ги умее теа работи с посрещанията. Още има клип от предизборните му приключения как слиза с още няколко свои авери от някакъв брандиран автобус и послед същите етзи авери играят ролята на посрещачи и се целуват и прегръщат все едно не са се виждали години. Същият телевизионен герой ви сложиха като онзи непрокопсаник Зеленясалия, дано само не ни сервира същото, което онзи направи на Украйната.
45.
ХХ
19.04.2022 23:38:59
1
30
Киро Лъжата е истински лъжлив европеец.
44.
До 36
19.04.2022 23:13:05
10
3
Ами нищо бе шебек Просто трябва мислиш и няма да се налага да гледаш в чуждите колички в супермаркета и кои каква кола кара. Украйнците няма да ги забелязваш. Областта предлага много възможности. Нямаш си на представа колко е лесно. Но както казах трябва да мислиш
43.
До 30
19.04.2022 23:03:18
10
3
Сигурен съм,че този видимо 36-37 годишен моряк,се е качил на кораба по времето на соца,и добре,че “нашия” самолет отлетя за Сочи,че от там е мнооооого трудно да се приберат в България,да не казвам невъзможно! Бе човек, на всяка листовка пише,НЕ смесвайте лекарствата с алкохол! Или си пий хахчетата или ракията,двете както виждаш е опасно,не ти се отразява добре ;)
42.
До 28
19.04.2022 22:55:49
2
15
Започнах да чета и се отказах,какви седмици бе човек,хората ти казват,че се стреля непрекъснато там,той от седмици нямало украинци,wtf? Двата потопени търговски коръба кой ги потопи? Аз ли? Гледа ли интервюто на първите моряци които си дойдоха? Гледай го :) Пристанището е овладяно от руснаците ден преди нашите моряци да бъдат евакоирати,какви седмици те гонят?
41.
Хм
19.04.2022 22:51:37
2
13
Нашето правителство е контактували май само с украинска страна.Затова е предложен вариант през Украйна.Като са си уговорили нещата нашите сами и им пратиха самолета.
40.
До 18
19.04.2022 22:47:37
2
31
Реално,такава операция нямяше да има,ако нямаше такива издевателства там,ако Киев не си затваряха очите толкова години за кланетата там! Реално,пристанището е под руско,от няколко дни,реално,нашето министерство абсолютно нищо не е направило,освен този мишок просто Киро да говори за 250 метра. Реално съпругите на моряците а сега и самите моряци си казаха,че са нямали подкрепа от нашето министерство.Реално Киро Простото и ПП да хвърлят оставките и нови избори,и дано този път всички гласуват,за да се избегне такова недоразумение,отново!
39.
Орт
19.04.2022 22:30:29
21
5
До 31
Въобще не си разбрал какво исках да кажа,това,че руснаците контролират територията не означава,че трябва да им се благодари,защото това не е тяхна територия,окупирана е.Да се благодари на тоз който те вкарал в затруднение и после те е изкарал.Стокхолмски синдром.
38.
*********
19.04.2022 22:00:37
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
Freedom fighter
19.04.2022 21:57:07
32
9
Да благодариш на тези заради, които повече от месец си в смъртна опасност си е малко извратено.
36.
Бай....до 27
19.04.2022 21:56:00
1
2
И какво като са били бе, шебек?!
35.
*********
19.04.2022 21:51:43
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
Бай....
19.04.2022 21:47:19
0
1
И до #30!
33.
*********
19.04.2022 21:45:10
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
me
19.04.2022 21:42:23
3
29
Айде, пак изловиха канадеца в издънка. Тоя може ли едно нещо да направи без да лъже?
31.
До Орк
19.04.2022 21:40:53
2
6
Територията през която е прагматично да ги изкарат бе тъпчо......
Ти да не си помисли че под територия се има предвид цялата Украйна.... хахаха
30.
жестоката истина
19.04.2022 21:26:34
52
15
"Искаме да благодарим на руснаците, че ни евакуираха."

Тук отново започва да мирише на неизмити крака, с нюанс на миризлив казашки ботуш. Ами да им благодарят! Ако искат да останат при тях. Ама не искат! Искат да се завърнат в НАТО-вска и КАПИТАЛИСТИЧЕСКА държава, но комунистическата отрова в главите им не мирясва. Българският народ е казал - "Щом си си дал задника под наем - ще траеш"! И т.нар. "моряци" знаят риска на професията - може да се удавят, може да ги пленят пирати (случвало се е), или да се окажат сред някой военен конфликт - като в този случай. Но, да си бяха стояли у дома! Какво искат тия НЕБЛАГОДАРНИЦИ? Прибрахме ги (ние - българите) с НАШИЯ правителствен самолет, а те (видите ли) щели да благодарят на руснаците. Това е защото повечето от тия т.нар. "моряци" са КОМУНЯГИ и са започнали кариерата си, след одобрение на комунистическата ДС по времето на СОЦ-а. Про-западно настроен човек не можеше да се качи на кораб по него време. И сега тия комунизирани НЕБЛАГОДАРНИЦИ вместо да благодарят на нас, българите, щели да благодарят на РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ. Да не забравяме също и каките, техните жени, които врещяха и крещях по митингите на "Израждане".
КОМУНЕТАТА, благодарят на РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ, но се връщат в НАТО-вска и КАПИТАЛИСТИЧЕСКА България.
Това е защото - "Комунизмът превръща човека в шибан идиот".
29.
Нострадамус
19.04.2022 21:25:19
15
47
Украйна е руската Македония. С тази разлика, че укрите са доста напред с материала и отдавна са се сдушили с истинските фашисти, първопричина за повечето войни в съвременната история - САЩ. И Украинците , и македонците имат общата черта да са много гадни и подли нацийки. И за ваше инфо - укрите хич не ни обичат ( също като макетата). Но и това ще го разберем някой ден по трудния начин.. Един украинец никога няма да нарече българин "брат". За разлика от руснака.
28.
Анализ за безпристрастни
19.04.2022 21:24:45
15
16
Това, което не беше казано, е, че Азовско море е изцяло под контрола на Москва и практически вече представлява вътрешно море за Русия.
Още след анексията на Крим през 2014 г. достъпът и изходът от него се регулират чрез Керченския проток, а пък в рамките на две седмици след началото на войната, силите на ДНР и Русия вече бяха овладели напълно всички градове и селища по цялото азовско крайбрежие на Украйна, без Мариупол.
От седмици обаче в района на пристанището му няма части на украинската армия или полк "Азов", които биха могли да блокират кораби, дори и да искаха да правят подобно нещо.
Още по-съмнително би било те да тръгнат да обстрелват сериозно кораб на държава член на Европейския съюз и НАТО, която, макар и най-вече декларативно, ги подкрепя във войната им с руснаците.
Или с други думи - руските сили са спасили българските моряци от себе си и сега изискват признание за извършеното геройство.
Появява се и друг неудобен момент за руския наратив - присъствието за известен период от време на сирийски моряци, потърсили убежище на "Царевна". Това твърдят самите наши моряци след пристигането си в София.
По думите им сирийците са били евакуирани преди тях, което само по себе си няма как да не повдигне и логичния въпрос как така за едните е било безопасно да бъдат спасени, докато за другите не е било възможно.
Подобно действие някак си не се вписва с декларираното желание на Русия и ДНР да евакуират възможно най-бързо всички цивилни.
Всъщност чрез задържането на моряците от "Царевна" възможно най-дълго в Мариупол се даде възможност на руската пропаганда да работи в няколко посоки.
От една страна се размива границата между истина и лъжа и се поражда недоверие на българите към правителството, като се демонстрира колко безпомощно е то в създалата се ситуация.
От друга пък, се създава контраст между българската политика в подкрепа на Украйна и картината на благодарността на нашите моряци и техните семейства към руското отношение и благородство.
В крайна сметка историята е с добър край, но тя трябва да служи като добър пример за един от начините, по които действа руската пропагандна машина у нас.
27.
1234
19.04.2022 21:20:26
38
13
Лошо впечатление прави че нападат своя капитан типично по Ганьосвски. Тия "герой" сигурно си пият ракията но капитана е на кораба и така трябва. Капитана последен напуска кораба. Само да вметна че няколко жени на моряците бяха на протеста на партия Възраждане. Всеки да си прави изводите.
26.
до 24
19.04.2022 21:11:45
7
19
Не съм поклонник нито на Русия, нито на Кокаина, но светът всъщност би бил много по-добър без ТЕБ и подобните ти! Спомням си малоумните ти изказвания още по време на ИЗМАМА-19 1.0. Каквото налее теЛЪЖАвизорът в празната ти кратуна, това изплюва папагалската ти човка тук.
25.
Прокуратурата трябва да се намеси!
19.04.2022 21:02:27
9
49
Българските власти, влюбени в Зеленски, знаете какво „правеха“, умишлено ги държаха там, като жив щит, и пак според обяснението на моряка – едва когато жените им са дали пресконференция са започнали чак тогава комуникация с капитана.
За реакцията на капитана пък, който оглавява кораба на фирмата на „Продължаваме промяната“, моряците също свидетелстват как е искал непрекъснато да стоят там.
24.
Иван
19.04.2022 20:56:51
64
9
Светът би бил много по-добър без Русия.
23.
Простото Кире е Шизи
19.04.2022 20:50:22
2
40
Слизаш като Премиер, но се самопосрещаш като освободител…
И оставил впечатлението в посрещачите, че той, освободителят, човекът от народа Просто Киро е пътувал с освободените.
А той просто е приложил старата партийна тактика.
Слизаш от единия самолет и се… самопосрещаш.
22.
Zzzz
19.04.2022 20:48:42
17
51
Ако бяха попаднали в ръцете на окраинците в момента щяха да бъдат заложници в някое мазе и нацистите щяха да изнудват България. Добре че са нашите братя да им помогнат.
21.
Орт
19.04.2022 20:42:45
3
43
„Реално руснаците контролират територията и няма кой друг да ни изкара“.
Това казва всичко.
20.
Гошо
19.04.2022 20:41:01
10
17
Бе слагайте ги тия минуси колкото искате, ама истината си остава истината, колкото и да натискате минуса.
19.
Eeede
19.04.2022 20:31:31
13
16
За парите за пари става въпрос, моряка дупето си дава за пари. Аз ако се бояхх за живота си, още в началото на войната щях да преплувам 200-500 метра и да се прибера
18.
Реално
19.04.2022 20:31:28
33
12
Не знаем,колко и дали държавата е помогнала в случая.Да не злобеем толкова срещу собствената си държава.Ние се надъхваме взаимно,че БГ не става.И плюем политиците ,които сами си избираме,ос собственото ни общество.Моряците виждат пряко на терен руснаците и им благодарят.Нормално!Същите руснаци,не ги прибраха преди държавата да направи нещо.И с украинците е говорено.Сигурно е.И цялата ситуация щеше да я няма,без Специалната военна операция в друга държава на същите руснаци.Малко по-зрели да бъдем ,по-реални,малко в перспектива да гледаме събитията.Елементарно подхожда масата от нашия народ при размисли за сложни и комплексни ситуации.Нивото е като за детска приказка.Добър и лош,черно и бяло,левски и цска,За и Против Русия/САЩ
17.
За един прЕятел питам
19.04.2022 20:30:36
5
58
Kакво прави Кирил Петков на борда и защо слезе първи от самолета?!
Както и да ни разясните какъв инструктаж имаше на борда?
Чак толкова НАГЛИ, КРАДЛИВИ и ЛЪЖЛИВИ ПОЛИТИЦИ никога не сме имали!
16.
Бай Пеньо
19.04.2022 20:25:55
28
15
https://youtube.com/shorts/gvdwJ_C1JTk?feature=share

Тук кмета на Киев обяснява ТОЧНО И ЯСНО какво е попречило на украинците са спасят нашите моряци!!
С интелигентни хора лесно се работи!!
15.
Кораба
19.04.2022 20:19:25
8
54
Киреее Кире хората си казаха истината. Защо пак лъжеш бе?
14.
мнение
19.04.2022 20:17:55
26
15
опитвам се да ги разбера НО не мога да се съглася напълно с тях.нима не са наясно тия хора че морската професия си носи рисковете.дали ще е Мариупол,дали ще са морските пирати,дали ще е попадане в морска буря или каквато и да е друга сложна ситуация с каквито е пълна тая професия те трябва да са си направили предварително сметката като са се захванали с нея.а това момче КАДЕТА т.е. курсант като е видяло вече какво може да му се случи и не му стиска по добре да се пазари на лодка за разходка на някое атракционно езеро и да се прави там на морски вълк пред обожателки
13.
И ко стана ся?
19.04.2022 20:10:00
6
49
“Немножка обасрался” Просто Киро
12.
*********
19.04.2022 20:09:20
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
*********
19.04.2022 20:00:07
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
А така
19.04.2022 19:58:19
15
63
Истината ще излезе наяве и ще се разбере кой крив кой прав!!!!!!добре че са били руснаците,ще се разбере накрая за изкуственото насяване на омраза към тях от медиите!!!!!!
9.
Каруца
19.04.2022 19:46:09
41
17
В Русията започнали производство на опростени автомобили - 1 конска сила кабрио - бухахаха
8.
до 7
19.04.2022 19:45:49
9
18
само прайдове са ти в главата паляндър. като имаш такъв мерак отивай на някой.
7.
*********
19.04.2022 19:43:59
9
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Гошо
19.04.2022 19:43:21
50
23
чакай сега да измислят нещо русоробите, че не е удобно това че двете страни са прекратили огъня за да изкарат моряците. нали искаме украинците да са кръвожадни нацисти които ползват хората за щит. А пък да прекратят бойните действия временно за да ги изкарат руснаците от там е малко в кофти разрив с останалата пропаганда.
5.
Ъ
19.04.2022 19:40:37
2
49
Бо.клуци. Само парите са им важни, хората не. Хората евакуирани, корабособственика и кспитанът, основните бокл..уци заблуждават моряците.
4.
bugaristan
19.04.2022 19:39:01
5
44
Пак като не са им пускали палава музичка по телефонната слушалка в опитите си да се свържат с външно добре. Тая кочина е мащеха, това не е родина!!!
3.
Ето
19.04.2022 19:34:36
4
79
Истината излезе на бял свят.
2.
Не е вярно
19.04.2022 19:33:49
7
66
Лъжат лично Кирчо ги евакуира. ХАХАХАХАХАХХА Киро пак ти разкриха лъжите.
1.
Sss
19.04.2022 19:31:55
34
12
Храни куче да те лае...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори