×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петър Волгин: „Слава Украине!“ е любимият лозунг на натегачите


09 Април 2022, Събота, 19:57 ч.
Автор: Петър ВОЛГИН*

Всеки, който жадува за бърза кариера, просто трябва да демонстрира стопроцентова вярност към най-актуалната „правилна“ идеология

Няма нищо по-естествено от това да съчувстваш на хората, които страдат от войната в Украйна. Също толкова естествено е да помагаш на онези, които са потърсили спасение в България. Само че онези наши сънародници, които по 24 часа в денонощието скандират „Слава Украине!“, не са движени нито от съчувствие, нито от желанието да помогнат по какъвто и да било начин на страдащите. Онези, които са се пременили със сини панталонки и жълти ризки и които са си лепнали украинското знаменце на профилните снимки във фейсбук, са движени от едно-единствено чувство – стремежа да бъдат забелязани. Те искат големите началници да отбележат активността им и, естествено, да ги извикат пред строя и да ги отличат. Било то с финансово поощрение, било то с някакъв пост.

Днес е идеалното време за службогонците. Всеки, който жадува за бърза кариера, просто трябва да демонстрира стопроцентова вярност към най-актуалната „правилна“ идеология. Най-лесно това става, когато бива демонстрирана безкрайна любов към „клетата и невинна Украйна“, както и нетърпяща възражение злоба към „тоталитарната“ Русия. Сигурно сте забелязали, че има едни хора, които не излизат от телевизорите. Те буквално спят там. Днес ще ги видите в 7:30 по БНТ, в 8:00 по Би Ти Ви, в 8:30 по Нова. Утре пак ще ги гледате, само дето редът на участията им ще бъде леко разместен. Обикновено това са бивши министри, както и всевъзможни бивши шефчета на по-високо или по-ниско ниво. Те неистово желаят отново да станат настоящи шефчета. Един от спящите в телевизорите за малко не успя. Даже официално му обявиха името като бъдещ министър. Обаче в последния момент работата се разсъхна. Човекът просто прекали със „славаукраинството“, не успя да уцели мярата и се провали. Останалите обаче продължават да опитват.

Най-досадната мантра, която натегачите не спират да дъвчат, е как незабавно трябвало да изпратим оръжие на Украйна. Изобщо не ги интересува фактът, че вкарването на още и още оръжия в конфликтните зони само допринася за разгарянето на военните действия. Не ги интересува и това, че предоставяйки оръжие на Украйна, ние оголваме собствената си територия. За тези лица най-важното е да бъде забелязано лакейското им старание. И другото, което днешните службогонци страстно желаят, е да бъде забранена всякаква друга позиция по темата за войната в Украйна освен тяхната, тоест официозната. Как може да има две гледни точки към една война! – тържествено се провикват те и обладани от усещането за абсолютна непогрешимост, изобщо не забелязват колко глупаво е въпросното твърдение. Да, към страданията на невинните хора може да има единствено съчувствие и желание за помощ. Само че към причините, довели до една война, към начините, по които тя се води, както и към събитията, които ще настъпят след нейния край, има не една, а множество гледни точки. Кариеристите не могат да търпят такъв плурализъм. Те искат да има само едно-единствено правилно мнение. Даже размахват някакви членове от Наказателния кодекс, плашейки нормалните граждани, че ако дръзнат да се усъмнят в официозната гледна точка, могат да попаднат под ударите на закона. Изобщо няма да се изненадам, ако утре тези евроатлантически натегачи поискат едноизмерното мислене да бъде допълнено и от строго определен начин на обличане. Всички коментиращи ставащото в Украйна например трябва да бъдат издокарани в жълто и синьо. За да не би някой да се усъмни във верността им към единствената позволена гледна точка.

Факт е, че нашите медии, поне по-големите от тях, нямат никакво желание да „объркват“ аудиторията с предавания, където се застъпват различни позиции. В големите телевизии със свещ да търсите, няма да чуете и видите друго мнение освен „Слава Украине!“. Войната в тази държава бива отразявана и коментирана така, все едно гледаш не български, а украински телевизионни канали. На Ким Чен Ун се приписва фразата, че „избори с повече от един кандидат са голяма бъркотия“. Националните ни телевизии, изглежда, се ръководят именно от този принцип, стане ли дума за Украйна. Шефовете им се държат така, все едно са на пряко подчинение на Володимир Зеленски и умират от страх да не би този любител на зелените тениски да ги уволни или да закрие каналите им, както вече направи с няколко украински телевизии и партии. А най-смешното е, че независимо от постоянно демонстрираното „славаукраинство“ някои медийни началници пак не успяват да покрият „евроатлантическите критерии“. Вижте какво става с шефа на БНТ Кошлуков. Човекът ужасно се старае да не допусне в предаванията на подопечната си телевизия нещо друго освен русофобство и верноподаничество пред големите господари. Даже направи така, че от страницата на БНТ в интернет може да се гледа украинска телевизия. Обаче независимо от цялото това старание се оказва, че има и по-евроатлантици от него, които му искат оставката! Поверената му телевизия не била отразила „както трябва“ някакво проукраинско събитие и съответно Кошлуков трябвало да си ходи. Ето това се нарича ирония. Раздаваш се като за световно, а вместо да те аплодират, натегачите викат „Оставка!“.

А най-тревожното в цялата ситуация е, че крайната цел на подмазвачите е въвеждането на цензура. И те изобщо не крият този си стремеж. Открито говорят, че трябва да бъдат забранени всички мнения, които не се покриват на сто процента с тяхното. Ето така стигаме до поредния абсурд в поведението на изразителите на „правата вяра“. Те леят крокодилски сълзи по повод заглушаването на опозиционните медии в Русия и едновременно с това призовават в България да не бъде допускано представянето на други гледни точки освен „правилната“. И не, това не е смешно. Опасно е. През последните 30 години в България бяха извършени много глупости, но има и едно безспорно постижение. То е свързано със свободата на словото. Имаме възможност публично да казваме това, което мислим. Все още. И силно се надявам, че няма да позволим на натегачите, подмазвачите и кариеристите да ни отнемат това право.

*Коментарът е на Петър Волгин, журналист и радиоводещ от БНТ
 




26
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
26
Коментара по темата
26.
Вилиян
18.08.2022 01:59:25
0
0
Само да добавя за умствено скопените: вдовец в брак с руски гражданин /не не сьм педал, а грамотен/, единствен родител на малотен български и руски гражданин. Умишлено не взел соц помощи нито от Русия - където раждат по 5 деца,за да си купят нов джип тойота с соц помощите. Нито се редя се редя с мангасарите за детски, нито вдовишка пенсия.
Намразих украинците след десетките надписи слава украйна, на един от знаковите варненски плажове - офицерския. Да напишеш слава украйна, слава русия, слава сащ, на ОФИЦЕРСКИЯ плаж, където са си пекли якия грьб тия дето превзеха Тутраканскаиа, Одринскаиа крепост, обьрнаха в бяг офицерите на Царска Русия за мен е същото, като да сложиш фес на паметника на Апостола, пфу пфу пепел ми на езика
Братя, бьлгари, моля ви, помнете тия преди нас. Русофили,спомнете си колко пъти Руската държава е била против народния ни интерес. Братя евроатлантици, София още плаче и кърви за убитите при бомбардировките. ей малко останахме, огледайте се. Българин и гордост, не шовинизъм. Защото ние сме и бьлгари и елини и траки и келтии славяни и турци и цигани и старобрядци украинци и руснаци. Ние сме българи в България. Ако на Брандербурската врата, или Версай цъфне: слава украина, ще има намерени, глобени хора. Защо ние не можем, защо се делим, комунизма умря,какво си бъркаме в старите грешки. Защо заедно да не построим икономически гиганти, огромни монументи на канас ювиги Кубрат, на сина му Аспарух, по-дяволите на спасителя от завладяване на Константинопол, пазителя на люлката на европейската култура и цивилизация Тервел. Това не са измислици. Това сме ние. Горди, умни, мъдри, с поглед в бъдещето.
25.
Вилиян
18.08.2022 01:31:27
0
0
ДА ПОПИТАМ: КАКВА ТУК УКРАЙНА И РУСИЯ?

СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ
MAGNA BULGARIA - РИМ
MEGALO BOULGARIA - КОНСТАНТИНОПОЛ

1. ПРОСВЕТЕН И УВАЖАВАН МОНАРХ.
2. МОГЪЩА АРМИЯ, ПАЗИТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ГРЪКО-РИМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ КУБРАТ РАЗБИВА 20 000 АРАБИ, СЛЕД НЕГО ТЕРВЕЛ - СПАСИТЕЛ НА КОНСТАНТИНОПОЛ - З0 000 АРАБИ.
3. ПРИЕМСТВЕНОСТ ОТ НАСЛЕДЕНИТЕ ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ: ЕЛАДА, ПАРТИЯ, ТРАКИЙСКИ ЦАРСТВА.
4. КАНАЛИЗАЦИЯ ЗА ЧИСТА И МРЪСНА ВОДА В СТОЛИЦАТА.
/МЕЧТА ЗА ОГРОМНА ЧАСТ ОТ
ЕВРОПА ОЩЕ 10 ВЕКА/
5. РЪСТ БЪЛГАРИ - 175/180 СМ., ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ РЪСТ - 155/160 СМ.
6. ЗАКОННОСТ.
7. МУЛТИКУЛТУРНОСТ И ТОЛЕРАНТНОСТ - ФАНАГОРИЯ Е КЛАСИЧЕСКИ КОСМОПОЛИТЕН СРЕДНОВЕКОВЕН МЕГАПОЛИС, СРАВНИМ С ЙЕРУСАЛИМ, КОНСТАНТИНОПОЛ, АЛЕКСАНДРИЯ.
8. ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА.
9. РАЗДЕЛЯНЕ НА ВЛАСТИТЕ: СВЕТСКА, ДУХОВНА В ЛИЦЕТО НА ПОНТИФЕКС МАКСИМУС, ИГУРГУ КОЛОБЪРА И ЗАКОНОДАТЕЛНА - ВЕЛИК СЪВЕТ НА БОИЛИТЕ, ДВУКАМАРЕН ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ БОИЛИ, И ИЗПЪЛНИТЕЛНА - ИГУРГУБОИЛ КАВХАН, ЮК БОИЛ.
10. ТЕНГРИЗЪМ: БОГ Е ЕДИН, БОГ Е ВСИЧКО /КОСМИЧЕСКИ МАЩАБНА РЕЛИГИЯ/ -
11. СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ: РОДЪТ СЕ ГРИЖИ ЗА СИРАЦИ И ИНВАЛИДИ.
12. ПИСМЕНОСТ: РУНИ, ИЗПОЛЗВАНЕ НА ГРАФИЧНО ИЗОБРАЖЕНИЕ ЗА ИЗПИСВАНЕ НА СРИЧКИ.
13. МОНОЛИТНИ, МАЩАБНИ, ИНФРАСТРУКТУРНИ ГРАДЕЖИ: БЕЛИ КАМЕННИ ГРАДОВЕ, СТРОЕНЕ С КВАДРИ, ТЕХНИКА НА СУХ СТРОЕЖ: ТРУДНА, СКЪПА, НЕПОСИЛНА ВЕЧЕ ДОРИ ЗА ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ, БРЕГОВИ ФОРТОВИ КРЕПОСТИ ПОД НИВОТО НА РЕКИТЕ.
14. БЪЛГАРИЯ НЕ ПРОМЕНЯ ИМЕТО СИ ОТ 632 ГОД. ВЕЧЕ 1390 ГОДИНИ.
МЕЖДУ 8 И 11 ВЕК, ДВЕТЕ БЪЛГАРИИ: ДУНАВСКА И ВОЛЖСКО КАМСКА СА ХЕГЕМОНИ.
СПОРЕД ОФИЦИАЛНАТА ДОКТРИНА УКРАЙНА Е СЪЗДАДЕНА 850 ГОДИНА?
КЪДЕ? ТАМ СА БЪЛГАРИ, МАДЖАРИ, ПЕЧЕНЕГИ И КУМАНИ.
ДЪРЖАВАТА СА ГРАДОВЕТЕ, ПАЗАРИТЕ, ПЪТИЩАТА ЗАКОНИТЕ, ПИСАНИТЕ ТРУДОВЕ. БИБЛИОТЕКИ, ЛЕЧЕБНИЦИ, А НЕ СЛАМЕНИ ПАЛАНКИ ПРЪСНАТИ ИЗ ГОРИТЕ.
"ЧОВЕК ДОРИ ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ, УМИРА И ДРУГ СЕ РАЖДА. И НЕКА РОДЕНИЯ СЕТНЕ КАТО ЧЕТЕ ТИЯ СЛОВА СИ СПОМНИ ТОЗИ КОЙТО ГИ Е СЪТВОРИЛ" ВО ВРЕМЕ НА КАНАС ЮВИГИ ОМУРТАГ.
БОГ Е ЕДИН, БОГ Е НАВСЯКЪДЕ, БОГ Е ВСИЧКО, БОГ Е РАВНОВЕСИЕ, ХАРМОНИЯ.
ПО СВОЯТА СЪЩНОСТ БЪЛГАРСКАТА РЕЛИГИЯ Е НАЙ-БЛИЗО ДО ШИНТОИЗМА, ЛИШЕНА ОТ ВОЕНСТВЕНОСТТА НА ИСЛЯМА, ДЕМАГОГИЯТА НА ЮДАИЗМА И ХРИСТИЯНСТВОТО, ИДОЛОПОКЛОНИЧЕСТВОТО НА БУДИЗМА И ИНДУИЗМА. ПОЧИТ КЪМ ПРЕДЦИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВА ЖЕЛАНИЕТО ИНДИВИДА И ДЕЛАТА МУ ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ, И ДА СЕ ПОМНИ, ЧРЕЗ КОЛЕКТИВНАТА ПАМЕТ, И ТАКА ВСЕКИ ДОБАВЯ СВОЯ ПРИНОС ЗА ПРОГРЕСА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА. ФИЛОСОФИЯ ДЪЛБОКО ДУХОВНО ИЗВИСЕНА В ТЪРСЕНЕ НА СЪВЬРШЕНСТВО.
ВЛАДЕТЕЛЯТ НЕ Е ЦАР И ГОСПОДАР НА РАБОЛЕПНИ СЛУГИ, А ПРЪВ МЕЖДУ РАВНИ, ЕМАНАЦИЯ НА СИЛАТА, ДУХА, МИСЪЛТА НА СЕМЕЙСТВОТО, ФАМИЛИЯТА, РОДА, КЛАНА, ПЛЕМЕТО И НАРОДА.
БЪЛГАРСКИЯТ ВЛАДЕТЕЛ СИМВОЛИЗИРА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА, СПРАВЕДЛИВОСТТА, ОБЩОТО БЛАГО, НО НЕ ЗА СМЕТКА НА ОТДЕЛНИЯТ ИНДИВИД.
"НА ТОЗИ КОЙТО ПРОСИ, НЕ ДАВАЙТЕ КОЛКОТО ДА СЕ НАЯДЕ ДНЕС, А МУ ДАЙТЕ КОЛКОТО Е НУЖНО, ЗА ДА СПРЕ ДА ПРОСИ."
ТОЕСТ ДАЙТЕ МУ ЗЕМЯ, ЗАНАЯТ, ПОМИНЪК. НЕ Е ЛИ ТОВА ОСИГУРЯВАНЕ НА МИНИМАЛЕН ЖИТЕЙСКИ ДОХОД?
А ЗАЩО Е НУЖНО? ХУМАННО Е, БОГОУГОДНО, ДОБРО, НО НАЙ-ВАЖНОТО ЗА АДМИНИСТРАТОРА И ДЪРЖАВЕН СТРАТЕГ Е ЧЕ ТАКА СЕ МИНИМАЛИЗИРА СКЛОННОСТТА И НИВОТО НА ФИНАНСОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ, КОЯТО ЗАСЯГА ИМЕННО НАЙ-ВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА.
ДАЛИ СЪВРЕМЕННИТЕ ВЕЛИКО РУСИ И УКРАИНЦИ СА ДОЗРЕЛИ В 21 ВЕК ЗА ТОЗИ ДЪЛБОКО ФИЛОСОФСКИ ЗОВ, ВИК ЗА ПОСТИГАНЕ НА ВЕЧНОСТ НА ТЛЕННОТО, ЧРЕЗ НАРОДНАТА ПАМЕТ И ПРИЕМСТВЕНОСТ, ОТ КОИТО БЪЛГАРИТЕ СЕ НУЖДАЯТ В 7 ВЕК. ЕДВА ЛИ?
ТА ТЕ СА КРЕПОСТНИ ЧАК ДО 1892 Г. ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ ПОЛЗВАТ БОГАТСТВОТО НА ПИСМЕНОСТТА. ДИФТОНГЪТ "ТФ", ИЗПОЛЗВАН В ГРЪЦКИЯ, ПРОСТО Е ЗАМЕНЕН ОТ "Ф". И ТАКА АТФИНА ПАЛАДА, СТОЖЕР И СИМВОЛ НА МЪДРОСТ И ЗНАНИЯ СТАВА "АФИНА". ТФЕОДОР ИЛИ ТФЕОДОРИДИС, СТАВА ФЬОДР.
РУСИ, БЕЛОРУСИ, УКРАИНЦИ ЧРЕЗ ОПРОСТЯВАНЕ НА ИНАЧЕ БОГАТАТА И УНИКАЛНА ПИСМЕНОСТ, ИЗВЪРШВАТ БУКВАЛНО АМПУТАЦИЯ И СКОПЯВАНЕ НА ДЕЛОТО КЛИМЕНТОВО.
24.
Пеерас
11.04.2022 13:58:00
1
0
Освен на натегачите и на нацистките бандерски говеда....
23.
СБ
10.04.2022 20:29:20
12
1
Петър Волгин,ти си враг на България,заминавай си при ПУТИН!!!
22.
Kresi
10.04.2022 14:43:06
13
3
..Абе петьо понеже не мога да се добера до твоето некоректно предаване ще ти кажа какво мисля тук.Виждам че зарибяваш само червени примати.Ти много добре знаеш че от както са взели властта в русия болшевиките(които не са били болшинство) там си е червена диктатура.Кажи къде комунистическа партия е дошли на власт с демократични избори .Ако отговориш получаваш нобелова награда.Как БКП дойде на власт през 1944г.Защо децата и внуците на почти всички от ръководната върхушка на русия са на запад..Раскажи поне за руските интервенции като започнеш с анексията на прибалтика, минеш през финландия,Унгария, чехословакия,чечения.днр,грузия ,сирия,афганистан и последно украйна.Пропуснах с.корея като напада ю.корея с китай и руски летци и самолети.Тогава се намесва сащ и знаем че има ю.корея.Кажи нещо за огромната разлика между севера и юга.Ако мислиш че ще се върнем към червения неофеодализъм много се заблуждаваш.Ако русия стане привлекателна да.Сега ще разбереш с това ембарго колко е изостанала русия технологично.Само с голи лозунги вече шарани не се ловят.
21.
Фантазиите на Ставри
10.04.2022 11:40:29
19
4
Цяла Украйна е дезертирала и Велик Путин, яхнал мечка, води парада в Киев.
20.
Въй
10.04.2022 11:34:02
23
8
Волгин(роден Георгиев) е разбираемо да е все по-озлобен. Отстъплението, загубите и зверствата на непобедимата червена армия го объркват много.
19.
Бай ви Ставри
10.04.2022 11:24:03
4
20
като гледам коментарите и кой какво харесва, излиза че тез дето подкрепят дезертьорите ще бъдат първите дето при евентуална война ще се изнесат с писъци в чужбина.... джендъри са демек всички такива.
18.
СЛАВА УКРАИНЕ
10.04.2022 10:29:51
31
13
Волгинчо, Петърчо, кога ще освободиш ефира на БНР от твоята руска пропаганда???? Като толкова много обичаш Путин - билета и да те няма, един предател по-малко в България!!!!! За всички е ясно, че ти се ослаждат рублите, но предстоят трудни времена за твоята Русия!
17.
Кир Стефанаки
10.04.2022 08:47:16
39
16
Волгин
Престани с раздутите глупости. Нямаме нерви да ги четем
16.
Тома Неверни
10.04.2022 08:21:46
46
23
волгин,подлого руска,скапана,та нали службогонството е измислено от твоите некадърни братя по кръв? Разбира се че трябва оръжие за Украйна,трябва много оръжие,щото иначе Украйна става курбан за лудите си съседи
15.
Донски
10.04.2022 07:44:21
53
26
Да ми говори за натегачество един човек, който в пристъп на дупедавство е променил фамилията си е не смешно, а цинично. Войната която започна Русия не може да има две страни. Русия е агресор. Но това е нормално за Русия. В цялата история на тази държава няма съсед, когото тя да не е нападнала. И понеже не гледам телевизия не разбрах, че хора които са против войната са натегачи. Но предпочитам да съм натегач, а не русороб. Слава на Украйна! И последно,
14.
До 10
10.04.2022 06:58:07
15
43
Ограничеността ти идва явно от това, което ти показват по БНТ, БТВ и Нова Тв. Пусни си YouTube, има десетки клипчета на американски журналисти, тип Карбовски, които показват полуделите американски войничета, които не могат да се примирят от военнопрестъпления извършили в Ирак. Пропагандата и глупостта им ги е докарала до това да извършат тези престъпления. Това се случва по цял свят, защото хората са еднакви
13.
До 10
10.04.2022 06:49:52
12
48
Жалкото е, че човек, който може да напише повече от две изречения, не е схванал, че хората по целия свят еднакви. Умни, прости и т.н. какво ти прилича е ясно, че опорните ти са силно ограничени. По цял свят се избиват, а империите нападат по-слабите поради собствен интерес. САЩ и НАТО, които са. най-голямата терористична организация избиха 1 350 000 невинни жени и деца в Ирак, за да им вземат петрола. Санкции нямаше, щото са най-големите и няма кой да се опълчи. А кой кого убил? Кенеди го застреляха пред публика, така, че не ми говори кой какъв е, щото си доста ограничен с опорките си
12.
Артилерст
10.04.2022 03:46:13
25
69
П. Волгин е перфектен журналист и е написал чудесна статия. Той е избиран за най-добър журналист от своите колеги. Хареса ми съпоставката на борците за демокрация и свободно слово и истерията им срещу всяко различно от тяхното мнение. Както и квалификацията натегач
11.
Димитър
10.04.2022 01:24:20
11
53
Не знам кой е този човек и дали е русофил, или му плащат, негово мнение ли е това, но от чисто литературна гледна точка статията е уникална. Вярно, прилича малко на идеалистическа от времето на царствата или зората на соц партиите, когато не са били на власт, но от чисто литературна гледна точка - уникална!
10.
Бетеро
09.04.2022 23:36:01
79
35
Волгин е ПЕДАЛ подлога долна ПУТИНСКА. Тъп натегач които си мисли че Е някакъв фактор в БГ аудиторията.Жалкото е че има много прости Българи. Това е жалкото.Русия която донесе свободата на България,няма нищо общо с днешната долнопробна Путинофилска некадърна политическа олигархия.Да не споменаваме за окупацията 1944 и смяната на Режима.Та тези Талибани убиха и изгориха Царя си и цялото му семейство 9a
9.
Хахахаха
09.04.2022 23:27:25
23
83
Особено смешни са ми тези с украинските знамена на профилната снимка у фейса. Не знаят Украйна къде се намира. И не защото са толкова против войната, а защото така било модерно.
8.
Въй
09.04.2022 23:15:39
35
17
Ставри, малоумният си ти. Не го мисли, просто приеми реалността.
7.
Бай Ставри
09.04.2022 22:52:19
21
65
Абе не ми ясно защо толкова се натягат на украинците тук в Европата, нали уж Украйна е с демократично избрано правителство, нали уж го подкрепяме правителство, защо тогава аджеба даваме подслон на тези които според украинския закон се полага поне затвор а при всеобща мобилизация и бягство от страната май разстрел, тези украинци не са ли дезертьори бе по време на война в държавата им ? До колкото се сещам от миналата година и жените с някои професии са военно задължени, демек подкрепме престъпници според техния закон!?! Европейците малоумни ли са, или са ....
6.
Орт
09.04.2022 22:40:41
62
25
Волгин,ако беше в Русия,щели ли да можеш така да плюеш правителството?Не нямаше и ти го осъзнаваш продължаваш да подкрепяш един режим.Защо ли?
5.
Фамилия
09.04.2022 22:26:46
54
23
Някой знае ли защо е Волгин.Защо например не е Мисисипев.Дайте информация
4.
Въй...
09.04.2022 21:15:50
84
38
Съществото Петър Волгин е нагледен пример за максимата "Комунизмът превръща човека в шибан идиот".
3.
Петър Донски
09.04.2022 21:06:43
95
33
Волгин, ти искаш всички да сме безгласни букви и всеки петък да гледаме руска телевизия?! Аз съм пред пенсия, за никъде не се кандитатирам, а да ти кажа повечето ми съученици са със същите разбирания. Затова мощно ще изкрещя в ухото ти, за да заканти в кухата ти глава: "Слава Україні! Героям слава!"
2.
Пепи
09.04.2022 21:04:33
78
36
Волгин да отива да живее в Русия ............
1.
Ха
09.04.2022 20:36:22
18
57
Да видим кои ще са първите, които ще се припознаят тук с героите на статията.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори