×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пълна каша с дипломата на кандидат-гуверньора на БНБ


Пълна каша с дипломата на кандидат-гуверньора на БНБ
Андрей Гюров трудно ще обясни дали изобщо е завършил Виенския университет през 2005 г.
02 Април 2022, Събота, 10:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

В „Продължаваме промяната” явно всеки лъже с лекотата, с която диша

Дали има някой в управляващата сбирщина “Продължаваме промяната”, който да не е измамник?! Продължават да излизат наяве полуистини, несъответствия и откровени лъжи: ето и последният случай с кандидата на “Продължаваме промяната” за гуверньор на БНБ - пълна каша с дипломата му за докторска степен. Андрей Гюров, според собствените му твърдения, се е дипломирал през 2005 г. във Виенския университет.

Обаче - всяка диплома от чужбина следва да бъде призната в Националния център за информация и документация (НАЦИД). Това е процедура, която отнема между няколко седмици до няколко месеца. Андрей Гюров не си е направил труда да го стори.

В четвъртък следобед, обаче, той лично бил входирал искането и няколко часа по-късно, то вече е било одобрено. По това време кандидат-гуверньорът беше в Народното събрание, където депутатите от парламентарната комисия изслушваха концепцията му за управление на БНБ.

Освен това, как изобщо за една вечер е направена нужната проверка на документите?! Депутати от ГЕРБ показаха и самата дипломна работа на Андрей Гюров, която е публично достъпна. Необясним е фактът, че тя е защитена през 2005 г., ала в текста са цитирани данни и научни трудове от 2007, 2008 и 2012 г.

Всъщност, какво да очакваме от съратниците на Кирил Петков, който започна с лъжата, че не е канадски гражданин и продължава всеки ден да твори лъжи, замесвайки личности като Джо Байдън и Урсула фон дер Лайен, дори?!

По-преди беше лъгал, че проВиотикът му е използван лично от Опра Уинфри и Новак Джокович! Човек, който лъже с лекотата, с която диша, е опасен за себе си и за околните! SOS! А в “Продължаваме промяната” не е само един! … Брилянтен коментар на Васил Гроздев: “Като изключим машините, има ли други, които биха гласували отново за “Продължаваме промяната”?

*Позиция във Фейсбук, заглавието е на Флагман.бг


В категории: Политика


Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 4
16
Коментара по темата
16.
Batman
02.04.2022 12:23:51
2
16
Добре ако ни гледаме образованието на човека та какъв опит има в банкерството освен да е бил на голф клуб управител ?
15.
Ха ха ха
02.04.2022 12:16:40
11
22
Ревете нещастници от ПП, като гледам и слушам на следващите избори Бойко пак ще ви пласка дупенцата. Квичете умрели мишлета. Киро канадеца да изтегля молбата, че ще има " ах Канада".
14.
пешев
02.04.2022 11:58:56
9
20
абсолютни нещастници , абсолютни нещастници са и всички в парламента с изключение на опозицията. а баш нещастника се казва Маймун Р.
13.
099
02.04.2022 11:58:40
18
6
Най- истинските патриоти,родолюбци и милеещи за странара са ИТН- израстнали,учили,работили тук.Ако не бяха те,тиквата още щеше да краде.Жалко,че Лодкарят провали преговорите и на следващите избори двете партии бяха с по- малко гласове.Той и царят докара Велчев от чужнина,но онзи се възползва за себе си.Кирчо и Кокорчо дано имат успех,по- добре са от хунтата.Живея в чужбина.И тук цените скачат,не е само в Бг,но стандартът е друг и не се усеща толкова.И относно Данчо Ментата(някой писа по- долу)-завършил е,но трудничко.Така казват негови състуденти:)
12.
ХАХА КАШАТА Е САМО В ГЛАВИТЕ ?????????????????????
02.04.2022 11:55:45
16
10
НА ГРОБАРСКИТЕ """ДЖУРНАЛИСТЕ""ТЪРСЕЩИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ///платено от онуй чикмидже/////ЩО САМО В МЕДИИТЕ ПОДЛОГИ НА ГРЕБ Е ТАЯ ИНТРИГА ?????????????????????????????????????????????????????????????
11.
Бай Ставри
02.04.2022 11:14:49
22
14
Киро е идиот, също като Борисов! Явно калинките на ПП не са по-различни от тези на ГЕРБ!
Никога повече ГЕРБ, никога повече ПП! И двете партии са политически трупове, разликата е че едните все още не го знаят!
10.
Сашо
02.04.2022 11:05:31
21
24
ДПС и техните деца от ИТН не искат Гюров. Той е заплаха за техните интереси. Дайте да видим дипломата на Данчо Ментата или пък на Винету от Банкя.
9.
дофтор ух мъри майкоу
02.04.2022 10:46:26
19
28
Аз за неговата докторска степен нямам грижи, щото не ме интересува има ли или няма, но се чудя защо никой не провери дипломата на доктор Борисов
8.
Позицията не била тяхна, но авторът е техен
02.04.2022 10:44:33
7
20
*Позиция във Фейсбук, заглавието на е Флагман.бг

Автор: Флагман.БГ
------
Това се казва шизофренична мисъл!
7.
Питащ
02.04.2022 10:42:48
9
8
Ми тя Урсула май,ще идва?Ко е излъгал?
6.
Флагман, флагман...
02.04.2022 10:37:25
25
24
Продължавате да копаете дъното! Не знам на какво се надявате, да се върнат ГРОБ??? Недейте, на следващи редовни избори ще вземат 6-8% макс, ако въобще влязат!
5.
007
02.04.2022 10:33:48
8
42
Този пич беше управител на Пирин Голф клуб!!! Срещу 5000лв. имаш избор на доста актуални дипломи. Естествено вписани и подпечатани. В момента дори познавам ''висшисти'' в парламента. На какво ли още ще сме свидетели в промяната на България
4.
м даа
02.04.2022 10:32:23
8
47
Как пък за един ден се случиха нещата в МОН? Аз чаках 15 дни за да ми сертифицират дипломата.тия от ПП са патологични лъжци, явно това е условието да станеш член.
3.
Вс е добре
02.04.2022 10:28:03
17
8
Само,че вапросния вече каза ме през 2019 се е дипломирал не през 2005… и естествено вече всичко е наред
2.
Burgas
02.04.2022 10:23:54
21
33
Ало флагман, защо не се прекръстите на гербман или шишиман?
Или оставете само аман.
1.
111
02.04.2022 10:12:34
24
29
Какви са тези тъпи статии? Вчера МОН излезе с информация, че с докторската степен на Андрей Гюров всичко е наред, има я и в Австрия и всеки може да я види.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори