Бабината тайна рецепта за най-вкусните пържени кюфтета
Ето как да ги приготвите
Продукти:
около 700 грама смляно говеждо месо;
половин хляб (накиснат или изполвайте галета);
чаша мляко;
лук;
няколко глави чесън;
растително масло за пърженето;
сол и черен пипер на вкус;
домати;
Приготвяне:
Първо накиснете хлябът не във вода, а в мляко, а после ги сложете към месото като сложите и нарязаните чесън и лук, както и подправките и хубаво омесите всичко. И точно тук идва тайната: Сложете към каймата домати! Да, макар и да звучи малко странно, добавете домати. Измийте ги добре, обелете ги и ги нарежете на много ситно.
Сега ги объркайте с някаква зеленина (копър или магданоз) и всичко това добавете към каймата за кюфтетата. От тук нататък пържете както обикновено пържите кюфтенцата. Да ви е сладко!
Тези шишарки са принцесите на Коледа! Впечатляват и с визия, и с вкус!
Явор Дачков: Мария Цънцарова е партиен журналист на ПП-ДБ
Дядо Коледа ще раздава подаръци на „Тройката“
Синът на Джон Траволта има неочаквана връзка с наследниците на Елвис Пресли
Разкрита е тайната съставка, която прави питката за Бъдни вечер пухкава и мека
Внимание шофьори! Блокират глоби и услуги на МВР заради еврото
По-малко фирми планират коледни бонуси
На директора на 138-о училище му прилоша в съдебната зала
Задържаха 29-годишен мъж за разпространение на порнографски материали с малолетни
Трейлърът на „Аватар: Огън и пепел“ впечатлява, но критиците охлаждат очакванията
Турците откриха 160 кг хероин в тир с хранителни стоки, пътуващ за България
