×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петков пред Байдън: Корупцията е един от инструментите за влияние на Путин в България


Петков пред Байдън: Корупцията е един от инструментите за влияние на Путин в България
Снощи министър-председателят Кирил Петков участва в съвместната сесия на евролидерите с президента на САЩ Джо Байдън
25 Март 2022, Петък, 12:22 ч.
Автор: Флагман.бг

Турски (руски) поток е добър пример – корупция, джипове на Аркад, три милиарда от нашите пари, изхарчени за чужда тръба, обяви министър-председателят

 

Премиерът на България Кирил Петков разкри част от темите, които са били обсъдени на срещата с американския президент Джо Байдън вчера вечерта. Петков сподели в личния си профил във фейсбук и снимка от събитието. 

„Корупцията е един от инструментите за влияние на Путин в България. Турски (руски) поток е добър пример – корупция, джипове на Аркад, три милиарда от нашите пари, изхарчени за чужда тръба! Това беше част от дискусията ни с президента Байдън тази вечер“, написа българският премиер в рано тази сутрин. 

От Белия дом не съобщават за разговора.

Проектът за продължение на Турски поток през България през цялото време се случваше с личната ангажираност на Брюксел. През 2017 г. тогавашният председател на ЕК Жан-Клод Юнкер разговаря за тръбата и с руския президент Владимир Путин по време на среща в рамките на форума Г-20.пЕвропейската комисия подкрепи и финансово проекта за газов хъб „Балкан”, инвестирайки безвъзмездна помощ грант в размер на 920 хиляди евро по линия на

„Механизма за свързване на Европа” ("Connecting Europe Facility"/CEF) за предпроектно проучване, което покрива 50% от разходите за него. Проектът за газовия хъб „Балкан” включва допълнителна инфраструктура с цел да се достави нов газ за Централна/Западна, Югоизточна и Източна Европа, за да се увеличи сигурността на доставките чрез осигуряване на достъп до допълнителни източници на газ

Снощи министър-председателят Кирил Петков участва в съвместната сесия на евролидерите с президента на САЩ Джо Байдън, която се провежда в рамките на редовното заседание на Европейския съвет. Това съобщи Правителствената информационна служба.

Във фокуса на сесията е темата за подкрепата за Украйна и засилването на трансатлантическото сътрудничество в отговор на агресията на Русия.

Позицията на България е, че войната, водена от Русия срещу Украйна, е огромен конфликт със значителни глобални последици. Премиерът Кирил Петков е на мнение, че държавите членки на ЕС и НАТО трябва да продължат да бъдат единни и решителни в своя общ отговор към непровокираната руска агресия.

Международната подкрепа за устойчивостта на Украйна трябва да продължи. Приоритет за България е предоставянето на необходимата хуманитарна помощ и безпрепятствен достъп на бягащите от войната до безопасни дестинации.

Страната ни вече е дала подслон на над 50 000 украинци. България е една от страните, която най-бързо структурира оперативна координационна група и секторни звена за справяне със ситуацията, похвалил се Петков.


В категории: Политика


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
42
Коментара по темата
42.
Man_with_no_name
26.03.2022 17:30:56
0
1
До 33_ти
Щот "братята славяни"са взели яко шамарите,да не стане политически гаф
Не за друго
41.
Новина и чудо
26.03.2022 09:21:55
0
1
Путин ако беше до сега да ги е събрал в кръг и да им се кара, кара, а те големи мъже да мълчат, щото иначе ще ги пречукат на пътя.
40.
нормално
26.03.2022 09:19:40
2
0
Руските тролове как са наскачали и газ пикаят. Ама нормално. Не е приятно да ти кажат нещата право в очите. Поздрави за платените руски тролове от Петербург, площад Москва... в чайната съм.
39.
Кирчо
25.03.2022 21:17:05
1
6
Си мисли, че със свирки в кръг на дядо му байдън ще се отървем от каквото е приел още в Харвард...Не, няма! Той и всички около него са заложници на масонското му членство.
От там само с краката напред се излиза.
38.
Селфи мен
25.03.2022 20:47:54
1
3
Обожавам да се снимам с известните. Така ме харесват повече прости хора като мен самия. Да видят, че ние от джандема сме ебати тежкарите.
37.
Raised by Wolves
25.03.2022 19:42:43
2
13
Характеристика на пълното подчинение е елиминирането на човека като субект (нихилизация) – дехуманизация: аморализъм, конформизъм, следване на инерция, механичност, т.е. скучна баналност, нищожност, нищетa, страх. Причината е страхът от свободата и отказа да се поеме съпътстващата я отговорност, която делегираш на другите – “бягството от свободата”. Делегирането на собствената отговорност на някой, който ще я  поеме изцяло е свързано със синдрома на идолопоклонничеството. Крайният резултат е пълния конформизъм и съпътстващия го тотален аморализъм, безличие, безформеност и формализъм. Друг начин да се „спасиш“ от собствената си личност е конформизмът. Той се наблюдава в три аспекта на психическата дейност – мислене, чувства и желания. Отчуждението кара индивида несъзнателно да не желае да има собствени мисли, чувства и желания, защото те биха предизвикали неодобрението на масата, към която в отчаянието си или по навик, той се опитва да се приобщи. Така той приема шаблонните, но чужди на него самия чувства, мисли и желания, утвърдени от масата, от обществените изисквания.
Обезличаването води до липса на действително самочувствие, което поражда омраза и ненавист към живота и към всичко пълноценно – „некрофилия“ и до ненормална самовлюбеност – „нарцисизъм“ или „колективен нарцисизъм“. Конформизмът лесно може да се изследва по експериментален път – по време на хипноза на даден индивид се внушават определени чувства, мисли и желания, които след пробуждането си, той възприема като свои, макар че в същността си те са чужди, внушени. Това е същият психологически механизъм, който позволява на някои африкански магьосници да превръщат хора в зомби – същества, лишени от собствена воля и самоличност, действащи под влияние на чужди, внушени им мисли, чувства и желания. Подобен стремеж за контрол над несъзнаваното на съвременния човек е свойствен за различните аспекти на модерната западна култура – рекламата, медиите (телевизия, радио, вестници), масовата култура (кино, попмузика, криминални и розови романи и др.), изискванията на модата и на анонимното обществено мнение. Стига се дотам, че често, когато двама души водят разговор на политическа, спортна или друга актуална тема, те не излагат собствените си мисли по дискутираните въпроси, а заучени фрази, които са чули по радиото или по телевизията, или пък са прочели в пресата. Тези фрази съвременният човек често смята за собствени негови мисли, докато в действителност не разполага с никакво истински собствено мнение по дадените въпроси – разполага единствено с общественото мнение, с чуждото мнение, което му е удобно да сметне за свое. Логичността на чуждата мисъл, която индивидът смята за своя няма никакво отношение към характера й. Съвършено логичната мисъл често може да е съвсем чужда за този, който я изказва (или повтаря), докато до слабата откъм логика мисъл, той може да е достигнал със собствени усилия. Нещо повече, натрапливите изисквания за задължителна логичност (при което се визира определен формален логически модел) се срастват с безусловните догми на общественото мнение и по този начин способстват конформизма на мисленето и дори стават част от него. Формалният логически модел на Аристотел, който се основава на закона за тъждеството става задължителен за всеки „цивилизован“ човек във всеки и миг и във всяка ситуация, независимо дали е адекватен към нея. Корените на конформизма, както вече бе посочено, са в самата психика на отделния човек, когато той е отчужден и откъснат от себеподобните си и не може да издържи тежестта на подобна самота и изолираност, произтичащи от привидната му свобода, дадена му от пазарното общество. Но станал веднъж масово явление конформизмът става същност на самата култура, нейна движеща сила и фундамент. Така модерната културата сама започва да използва, да насърчава и да поражда конформизма. Такава култура, с право може да се определи като болна и водеща до катастрофа. Такава е съвременната западна култура.
36.
Delos
25.03.2022 19:33:17
1
12
Пазарното общество довежда модерния консуматор до свободата на притежанието (принципът “да имаш”), която е свобода по-скоро в негативен смисъл. Тя носи отговорности и отчуждение, но не носи чувство за социална, духовна и психологическа пълноценност. Свободата на притежанието е фрустрираща и затормозяваща. Ето защо нормалната защитна психологическа реакция на модерния човек е бягството от тази свобода. С глобализирането и технологизирането на капитализма почти всеки факт от действителността се свежда до продукт за продан, до обект за калкулиране на печалба, като така всички неизмерими във финансово-счетоводни стойности реалности се подменят с изчислими симулации, или псевдо-реланости, от виртуалния свят на описуемото в парични еквиваленти. Капитализмът, като икономическа и социална система, донася на личността от средната класа свобода, но по-скоро в негативен, отколкото в позитивен смисъл: разкъсва традиционните връзки между хората и ги заставя да се чувстват ненужни, нищожни и напълно изолирани едни от други. Възникналото по такъв начин отчуждение налага на индивидите състояние на непрекъснат страх и неудовлетвореност. Непоносимостта на това състояние заставя много хора да се откажат от даровете на придобитата свобода на личността, да бягат от свободата. Но вместо да се стремят да превъзмогнат отчуждението, те се отказват от положителните измерения на свободата – отговорността за собствените им мисли, чувства и действия, индивидуалността и неповторимостта на собствената им личност. Тази психологическа тенденция умело се използва и експлоатира от съвременните социални и икономически структури, както на авторитарните, така и на демократичните общества, тъй като позволява лесна власт над хората чрез силата на рекламата, модата, общественото мнение или на дадена политическа идеология. Общностите от технократи, в качеството им на техници на употребата на знания и виртуози на психо-сугестивните умения, притежават техне да въздействат чрез лъжи и симулацци над това, което човешките същества виждат, възприемат и осъзнават като реалност. Който владее тайните на знанието и техниките да го използва за измама, той практически и технически владее и всяка съществувала до сега цивилизация. Резултатите от подобна власт обаче в крайна сметка често се оказват катастрофални: абсолютизмът и моноцентрализмът: синдроми на идолопоклонничество и садомазохизъм: поданическата култура като магически сън и раждане на чудовища. Развитието им естествено довежда до стадия на отчуждението и произтичащия от него “страх от свободата”.
В тази ситуация “синдромът на идолопоклонничеството” и “садомазохизмът” предопределят командно-пусковата комуникация като основна за технократските културни системи. Тя предполага само двама актьори, от които единият е абсолютно активен, а другият – абсолютно пасивен и подчинен на първия: по модела Върховен Господар и нищожен слуга. Следвайки този модел, големите повествования на технократската парадигма са основно две, в зависимост от чия гледна точка са “разказвани” – на всевластния демиург или на обезличеното командвано нищожество.
35.
Westworld HBO
25.03.2022 19:27:15
0
12
Психическата ни енергия отива за това да поддържаме съзнанието си “омагьосано” от системите на лъжите и симулациите ни и да заменим очевидната реалност, която е пред очите ни, но е болезнена и неприятна, с приятна, но фалшива псевдо-реалност, симулирана реалност-менте.
“И следователно, ако запитаме какво е несъзнавано, отговорът трябва да бъде: освен ирационалните страсти – почти цялото значение на реалността. Причината истинското значение на реалността да е укрито в нашето несъзнавано е в обществото, което предлага на хората вместо действителност мнима рационалност от най-различни измислици, породени от ирационални страсти, като по този начин превръща истината в пленник на несъзнаваното, заключена там и охранявана от фалшивата симулирана разумност”
34.
The Prisoner 1967 series
25.03.2022 19:21:59
0
9
The revolutionary and critical thinker is in a certain way always outside of his society while of course he is at the same time also in it. That he is in it is obvious, but why is he outside it? First, because he is not brainwashed by the ruling ideology, that is to say, he has an extraordinary kind of independence of thought and feeling; hence he can have a greater objectivity than the average person has. There are many emotional factors too. And certainly I do not mean to enter here into the complex problem of the revolutionary thinker. But it seems to me essential that in a certain sense he transcends his society. You may say he transcends it because of the new historical developments and possibilities he is aware of, while the majority still think in traditional terms.
33.
Гошо
25.03.2022 19:07:24
1
7
Защо никъде не се говори за сваленото Българско знаме от украинци в Влас и издигането на неговото място украинско знаме
32.
ali
25.03.2022 18:33:27
0
6
toz kaval baya problemi shte ni otvori..
31.
Иван
25.03.2022 17:50:29
1
13
Продажно копеле,с камъни ще ви изхвърлим от парламента,после живо дране и на урановите мини.
30.
Много глупост
25.03.2022 16:34:25
2
13
Боза ама вкисната а за народа остава режещи вкус в устата
Психологията знае, че всеки вижда и оплюва в опонента сисобствените грешки и слабости.,! Четете, но и мислете
Ако индиянците можеха да разкажат как им е помогнал американец......
29.
Простото сподели мафиотски опит с Деменцията
25.03.2022 14:23:57
2
22
Куре, пита ли го за синчето Бо и дали не си тръгнал по неговия път?
Рашков беше силов началник по време на най-голямата гангстерска война от 90-те, при която стотици криминалци загубиха живота си по този символичен начин, този път навръх Благовещение!
28.
Ноунейм
25.03.2022 14:17:59
5
28
Двамата на снимката искат България да я няма,българите да умрат до един,и Америка да изсмуче всичките ресурси,които имаме в достатъчно количество ,на иначе малката ни територия
27.
Хах
25.03.2022 13:32:31
5
33
Как влюбено го гледа :) Чудя се ако Бай Дън разкопчее дюкяна , нашият дали ще го налапа веднага
26.
Всеки нов хвърля прах в очите
25.03.2022 13:23:10
5
34
В началото звучеше добре - ние ще направи това, ние трябва да направим това. Обаче след 100 дни пак да ми повтаря какво трябва да направим, а да не го е започнал звучи тъпо. А това че свали маската и се показа като американски слуга ще е в неговата градина на следващите избори. Дано има пак нова партия, на която да дам гласа си, че не ми се ще да се връща Бойко
25.
Хаха
25.03.2022 13:18:38
8
5
Сигурен съм че и на теб ти е тъпо да хвали неграмотната селска мутра по цял ден. Дано си струва парите.
24.
DB7
25.03.2022 13:17:59
40
7
НАЙ-ДОБРИЯ ПРЕМИЕР БЕ ЗАДНИЦИ!!!АМА ТО СЕ ИСКА МАЛКО АКЪЛ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ
23.
Пръц
25.03.2022 13:17:32
1
21
Купете си тоалетна хартия....штото...ще...миришееее....
22.
Хахах
25.03.2022 13:15:35
6
30
С каквито прийоми действа Америка ,то Кирчо-тъпото ги приписва на Русия хахахах.
В Букварите на окултните науки се пишат подобни прийоми и похвати !
А Американската държава е създадена от подобни индивиди.
21.
Хаха
25.03.2022 13:10:16
9
11
Тролът са побърка! Звън за ушите ми.
Представям си толупа на такава среща ще изглежда и зеучи като орангутан.
Чудя са на трол фабриката Sevi и BaZe дали на ред или пост им плащат.
И в двата случая жалка картинка ама ако е на пост малко сте набутани
20.
Bbb
25.03.2022 13:03:01
12
43
Цяла Европа се е превърнала във военен плац на САЩ а нашия олигофрен обяснява че Путин е диктаторът.
По всички руски телевизии все повече се споменава името на България което е притеснително но няма как да е и друго след действията на продажни евроатлантически подлоги които си избираме за политици.
19.
Да питам
25.03.2022 12:59:40
4
41
Само на мен ли ми изглежда,че Байдън нито знае с кого говори,нито къде се намира,също така и защо е там?
18.
Айде
25.03.2022 12:59:27
26
13
Русофилите пак почнаха да се пенят, ако някой ви взема мнението и това на копейкин на сериозно, ще си помисли човек, че тук сме огромна държава c ресурси от която зависи съдбата на света.
17.
Бай Дън
25.03.2022 12:54:00
4
31
Бай Дън - ъъъъъъ кой беши тоя петкоффф
16.
Не така!
25.03.2022 12:50:35
8
27
По-надупени и сервилни от нашите "комунисти" няма. За сметка на това всички са милионери. Йотова още търси кой да й закърпи спуканата пола от колендисване и целуване на вярната за десница.
15.
Кондйо
25.03.2022 12:47:34
6
26
Бай дон дали е запомнил името на нашия поне или това е трудна задача за него
14.
Ван Газ Дизел
25.03.2022 12:45:24
5
15
Иванеее, Иванеее,
да та лашка кой как и къде те хванеее!
13.
ХХ
25.03.2022 12:44:58
4
26
До 1

Сервилничеството и мазненето са евроатлантическа ценност. Не си ли го схванал?
12.
ХХ
25.03.2022 12:42:50
5
31
Тоя про'стак, пак ниадекватен...
11.
Иван
25.03.2022 12:42:26
31
14
Леле русоробите под мен полудяха само от образа на Байдън. Сигурно вече сънуват кошмари кагда Путин на скамейка в Хага.
10.
До 6
25.03.2022 12:42:06
10
38
Киро може да е спечелил уважението на зомбираните ТВ идиоти,които стават и лягат с мисирките от нова,бтв и т.н.Нормален човек с два грама мозък никога не би участвал с цирка наречен бг избори!
9.
-_-
25.03.2022 12:39:55
10
39
Кире (продажно копеленце) що не му целунеш буквално педофилския сатанински УЙ ! Нямам думи ! Повръща ми се от Киро тъпото ! Подлога предател каквото да се каже е малко !
8.
Просто Киро
25.03.2022 12:39:25
3
26
Без да иска каза нещо горе долу вярно този път.Комунистът Костов-идол на умнокрасивите “десни” влиза ли в това число?
7.
Ss
25.03.2022 12:35:25
9
38
ПРОСТОТО КИРО И ОСРАНИЯ С ДЕМЕНЦИЯ….НЕОЧАКВАНО ИДИОТСКА КОМБИНАЦИЯ
6.
До г-н Петков, който едва ли ще прочете тук
25.03.2022 12:34:11
6
46
Г-н Кирил Петков, успяхте за малко време да спечелите уважението на голяма част от българите, доверили се на Вашите намерения по повод България и нейните национални интереси и ценности. Реципрочно - за нула време да го загубите. Как успяхте да го направите? Показахте повече от красноречиво на всички нас, че ще продължите вече познатата политическа игра, състояща се в това да ни хвърляте прах в очите под формата на гръмки слова и непроверяема защита на описаните отгоре, временно осигуряване на надежда и вяра във Вас чрез умело изиграни ходове, докато същевременно се ръкувате и ръководствате от повелите на трансконтиненталните Ви помощници да се доберете до властта. Разбирам Ви, че следвате ред обещания, касаещи обещаната Ви потенциална политическа, финансова, социална, личностна и прочие изгоди, служейки на чужди интереси, но сте неоспорим пример, че образованието и солиден бекграунд не са ни най-малко удостоверение за емоционална, умствена или каквато и да е интелигентност.
5.
Az
25.03.2022 12:32:14
9
42
Продажната гнида и посеркото с деменция…ХАХАХАХА
4.
Митко
25.03.2022 12:30:00
12
36
Киро, Кирооооо, скрий се Киро!
3.
Изкукалият Джо Бидон
25.03.2022 12:27:05
13
42
Много се смях с простото Киро.Седнал на мен да ми говори за корупция.Мен корупцията ме назначи,а пък ние назначихме Киро.Добре,че интелигенцията в България е достатъчно проста,за да се връзва на празнословието на този палячо.
2.
Когато си тъп е до живот
25.03.2022 12:26:04
11
46
Киро Петков вика, че „Путин работил през политическата ВИХРУШКА“.
ВЪРХУШКА, бре, нарко!
Интересно как го е казал на английски на Джо Байдън?
Говорить Москва через Белото в Брюксел е положението.
1.
Нещо ми падна в очите
25.03.2022 12:05:26
5
61
Те щото ЦРУ, МОСАД и МИ 6 бе ползват същите похвати? Дразни ме сервилниченето и подмазването, което се вижда ит снимката

За огромно мое съжаление и този път явно външни сили ни избраха правителство. Дали ще е Костов, Сакса, Толупа или някой друг все ни ги избират отвън
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори